Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
-
kakavdanakneiskustvu
-
detroit-mercy
#152 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Pricala mi treba na poslu, stari joj detektiv, najcudniji slucaj samoubistva koji je frajer u svojoj skoro 30 godisnjoj karijeri imao. Lik si pucao pet puta u glavu i tek od petog puta uspio_BataZiv_0809 wrote:Znači Pero se promašio, kao i Mišo Kovač birvaktile.
Vjerujem da je usao u Guinessovu
- HAVANA
#153 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Jedna od najtacnijih,nije sreca para puna vreca.Kad predjes jednu granicu,bjezi od njih ko djavo od krsta.Pobudalices garant,pa ce se razjebati porodica i laganini ode sve u 3pm...Najsretniji su ljudi koji imaju mjeru i znaju kad je dosta i posla i para.Svi sad naglabaju mogo je ovako,sto nije onako,ja bi to ovako...Ko i u poslu,svi sve znaju,svi svakog kritikuju,to treba ovako...a ne znas sta bi dok ti se ne desi ,dok ne probas.A rijetki probaju i cesto bude kuku majko...Lako je tudjim qrcem gloginje mlatit, sto bi rekli.Svako reaguje drugacije u nekim situacijama i momentima.Sretno mu i zdravo bilo kako god,nije nase da naglabamo o privatnim stvarima i nesrecama.
- HAVANA
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#155 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Ovo je jedan od dokaza kako se može lupetati.. žena se nije udala za vlasnika Fisa, nego za harmonikaša. Šta god mi mislili ponaosob ili kolektivno o njenoj preljubi, FIS i ostalo što ga prati jesu bukvalna bračna stečevina i nema suda na svijetu koji ne bi drukčije presudio. Dakle, ona od roditelja donijela kofer veša, on od svojih harmoniku, sve što se steklo, zajedno se bilo.bumerangss wrote:ovo je jedan od dokaza da se ne treba zeniti bez predbracnog ugovorada je kurva znala da bi se morala vratiti materi s koferom prljavog vesa koje je i donijela od roditelja, sipak bi imala muda da ga prevari! Dapace, drzala bi ga ko kap vode na dlanu do kraja zivota.
Osim toga, predbračni ugovor se rijetko ili nikada ne napravi , tako da se žena vrati sa koferom kući
Sa moralnog stanovišta, opet, imamo i znamo premalo detalja i stvari su intimne da bi je bilo ko sudio i osuđivao. Kako napisah, nadam se da će se oporaviti, jer gdje mačke nema miševi kolo vode, a nema sumnje da je bio panter, a ne mačka što se tiče posla. I to uzima živce godinama i decenijama.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#156 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Tako je to je bracna stecevina ali ga niko nije tjerao da firmu prepise na zenu....KatarinaKosaca wrote:Ovo je jedan od dokaza kako se može lupetati.. žena se nije udala za vlasnika Fisa, nego za harmonikaša. Šta god mi mislili ponaosob ili kolektivno o njenoj preljubi, FIS i ostalo što ga prati jesu bukvalna bračna stečevina i nema suda na svijetu koji ne bi drukčije presudio. Dakle, ona od roditelja donijela kofer veša, on od svojih harmoniku, sve što se steklo, zajedno se bilo.bumerangss wrote:ovo je jedan od dokaza da se ne treba zeniti bez predbracnog ugovorada je kurva znala da bi se morala vratiti materi s koferom prljavog vesa koje je i donijela od roditelja, sipak bi imala muda da ga prevari! Dapace, drzala bi ga ko kap vode na dlanu do kraja zivota.
Osim toga, predbračni ugovor se rijetko ili nikada ne napravi , tako da se žena vrati sa koferom kući, jer joj je onda bolje da čisti tuđe kuće i uzima dnevnicu, nego svoju.
Sa moralnog stanovišta, opet, imamo i znamo premalo detalja i stvari su intimne da bi je bilo ko sudio i osuđivao. Kako napisah, nadam se da će se oporaviti, jer gdje mačke nema miševi kolo vode, a nema sumnje da je bio panter, a ne mačka što se tiče posla. I to uzima živce godinama i decenijama.
- KatarinaKosaca
#157 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
NIsam znala, iako to svi bogati rade, uglavnom. Ako šta bude ili se desi, nemamo mu se šta oduzeti. E, tu je riskirao i izgubio, a ona ispala, onda prava kučka ako je fakat htjela sve... Nisam znala to, fakat.hrasno38 wrote:Tako je to je bracna stecevina ali ga niko nije tjerao da firmu prepise na zenu....
-
bumerangss
#158 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Uh Katarina sto te uvrijedio moj post!? Mora da si se pronasla u nemu?KatarinaKosaca wrote:
Ovo je jedan od dokaza kako se može lupetati.. žena se nije udala za vlasnika Fisa, nego za harmonikaša. Šta god mi mislili ponaosob ili kolektivno o njenoj preljubi, FIS i ostalo što ga prati jesu bukvalna bračna stečevina i nema suda na svijetu koji ne bi drukčije presudio. Dakle, ona od roditelja donijela kofer veša, on od svojih harmoniku, sve što se steklo, zajedno se bilo.
Osim toga, predbračni ugovor se rijetko ili nikada ne napravi , tako da se žena vrati sa koferom kući, jer joj je onda bolje da čisti tuđe kuće i uzima dnevnicu, nego svoju.
Neki dan je bio na netu da se i u BiH sve vise mladih odlucuje za predbracni prije vijencanje, sto je u drugim emljama skoro pravilo a ne izuzetak! I ja cu prije braka to obavezno odraditi kod svog notara, tako da ce mi buduca zenica, ne daj Boe, u slucaju razvoda moci traziti samo ono sto je u taj bak donijela (kofer
- KatarinaKosaca
#159 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Boldirano nije predbračni ugovorbumerangss wrote:Uh Katarina sto te uvrijedio moj post!? Mora da si se pronasla u nemu?ma jok, ti nisi koferuša!
![]()
Neki dan je bio na netu da se i u BiH sve vise mladih odlucuje za predbracni prije vijencanje, sto je u drugim emljama skoro pravilo a ne izuzetak! I ja cu prije braka to obavezno odraditi kod svog notara, tako da ce mi buduca zenica, ne daj Boe, u slucaju razvoda moci traziti samo ono sto je u taj bak donijela (kofer) a sve sto smo stekli u braku pripada 100% meni. Pa nek stisne da me prevari
Bila bi izbacena na ulicu zajedno sa svojim koferom!
- Capajebo
#160 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Jadna je ona koja nekon preljube ima obraza da trazi svoj dio kolaca.KatarinaKosaca wrote:A jadan je onaj ko se od preljube čuva predbračnim imovinskim ugovorom... ali, posebna tema.
- MJAU - da
#161 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
mene stid kako bi tako govorite. Niti znate čovjeka, niti njegovu ženu, niti njihov život. naglabate mahalski, dok se čovjek bori za život. I ko je administrator, Muhamed Đakić, molim vas, ovo je strašno.
- insomnia78
#162 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Otis'o ti je on u Siriju jaraniceMJAU - da wrote:mene stid kako bi tako govorite. Niti znate čovjeka, niti njegovu ženu, niti njihov život. naglabate mahalski, dok se čovjek bori za život. I ko je administrator, Muhamed Đakić, molim vas, ovo je strašno.
- muha_sa
#163 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
ostavite covjeka na miru
covjek na aparatima a vi razvezali ko dokone ženturace kad dodju mojoj (rahmetli) majki na sjelo 
- animals
#164 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Problem vise nije Pera, kako ga zovu.
pitanje je hoce li FIS, funkcionirati bez njega..
kao sto je sa njim..pitanje je opstanka vise tisuca zaposleni..daj Boze da sve bude i dalje po starom..
kao sto je sa njim..pitanje je opstanka vise tisuca zaposleni..daj Boze da sve bude i dalje po starom..
- MJAU - da
#165 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
onda jaranice postavi tu temu, šta će biti sa Fisom i tisućama zaposlenih o kojima brineš.animals wrote:Problem vise nije Pera, kako ga zovu.
- animals
#166 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Nisam ti jaranica, i ne otvaram temeMJAU - da wrote:onda jaranice postavi tu temu, šta će biti sa Fisom i tisućama zaposlenih o kojima brineš.animals wrote:Problem vise nije Pera, kako ga zovu.
-
evilbaby
#167 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
poklopit ce to konzum, bingo, ili as jelahMJAU - da wrote:onda jaranice postavi tu temu, šta će biti sa Fisom i tisućama zaposlenih o kojima brineš.animals wrote:Problem vise nije Pera, kako ga zovu.
- MJAU - da
#168 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
jaranica na aparatima, Može drugarice?animals wrote:Nisam ti jaranica, i ne otvaram temeMJAU - da wrote:onda jaranice postavi tu temu, šta će biti sa Fisom i tisućama zaposlenih o kojima brineš.animals wrote:Problem vise nije Pera, kako ga zovu.
- Šveđanin
#169 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Ovakve teme treba na vrijeme zakljucavati.
- MJAU - da
#170 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
za Bingo mi ne smeta, domaće.evilbaby wrote:poklopit ce to konzum, bingo, ili as jelahMJAU - da wrote:onda jaranice postavi tu temu, šta će biti sa Fisom i tisućama zaposlenih o kojima brineš.animals wrote:Problem vise nije Pera, kako ga zovu.
- animals
#171 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Sve teme treba zakljucati, zar ne..Šveđanin wrote:Ovakve teme treba na vrijeme zakljucavati.
-
evilbaby
#172 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
za Bingo mi ne smeta, domaće.[/quote]
ne vjeruje da ce bingo preuzeti i proizvodne pogone (ambyenta, tvornica carapa). mozda samo trgovinu. prizvodnju i eko fis vlasic mislim da bi mogla preuzeti as grupa jelah,
ne vjeruje da ce bingo preuzeti i proizvodne pogone (ambyenta, tvornica carapa). mozda samo trgovinu. prizvodnju i eko fis vlasic mislim da bi mogla preuzeti as grupa jelah,
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#173 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Puste zelje, mokri snovi 
- animals
#174 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Tacno tako..vec planiraju komadanje_BataZiv_0809 wrote:Puste zelje, mokri snovi
.pusti snovi..
onda bi se Hrvati mogli iseliti.
- Mea_parvitas
#175 Re: Pokusaj ubistva ili samoubistva - Pero Gudelj?
Pa nije pekara u p.m. Izgradjen je to tim ljudi, nikakav problem nastaviti kako je i do sad bilo, a ako i zele prodati i to je pickin dim jer je izgradjena i rentabilna kompanija...