Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Locked
sheilak

#151 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by sheilak »

Dobrinja80 wrote:
sheilak wrote:
Dobrinja80 wrote:
Dogovoreno u 7
dogovoreno. :D

a vidite sta se desi kad zensko samo pustite i do foruma samo. :D

edit: ne edituj stalno postove, onda moram i ja. :D

Na PP, vidiš da će ovi idioti zabraniti ženama KLix.
pa salji, cekam. :D
Dr. Kuca

#152 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Dr. Kuca »

Placa li se odlazak na ove seminare kod ovog doktora?
mO k3

#153 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by mO k3 »

Cuj sheile pa šalji e da si ti moja ne bi internet imala a kamoli nezamotana izaći iz kuće :mrgreen:
statixx

#154 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by statixx »

Za Zenicu ne znam, ali voznja do Dobrinje izvodi zenu iz islama. :lol:
sheilak

#155 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by sheilak »

mO k3 wrote:Cuj sheile pa šalji e da si ti moja ne bi internet imala a kamoli nezamotana izaći iz kuće :mrgreen:
pa kazem ja, osluhnite vi i sto ovaj kuduzovic ima za rec. :D
budza

#156 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by budza »

azurna_obala wrote:probaću opet sutra :lol: :lol:
prava si mucenica. zalim te.
ako ti neda, javi mi se, ja cu ti izaci u susret.
Prolaznick

#157 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Prolaznick »

Jedan moj prijatelj ( jedan od najboljih ), koji je Bošnjak i musliman, kaže ovako:

- "Čuj brate, sjedio sam za istim hastalom i jeo i pio sa ljudima za koje sam znao da su četnički orjentirani,
a bilo je i onih koji se uvijek Za Dom - Spremni, i nikad nisam doživio nikakvu neugodnost sa njihove strane,
barem dok smo bili za istim hastalom, ali sa ovim kozojebnim vehabijama, ne bih se ni rukovao, a kamoli kahvu pio."

Hvala Bogu da postoji pametna većina, ali ne smijemo se previše uspavati.
Mister Yes

#158 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Mister Yes »

harač wrote:ja šokova i horora

:lol: :-) kad bosanski vanila muslimani prvi put čuju za konkretna šerijatska pravila. obično ti šokovi počinju po ovim novopečenim šerijatskim vjenčanjima, kada ih upoznaju sa pravilom "kum" = dvije "kume" i sl. :D
Meni je još simpatičnije kada se ovi građanski Bošnjaci ibrete koliko ljudi dolazi da sluša ova predavanja. Ili kada sami sebe ubjeđuju da to ipak nije toliko popularno :lol:

Naravno, reakcija Bošnjaka iz Sarajeva ili Tuzle je sasvim razumljiva. Ti ljudi jednostavno nisu svjesni šta se dešava u manjim gradovima i selima. Bošnjaci sve više prihvataju radikalni islam i to je nešto što sam ja predvidio prije nekoliko godina.

Politika je meni hobi. I manje od hobija. Filozofija religije je moje osnovno polje djelovanja i odgovorno tvrdim da će Bošnjaci vremenom postati najradikalniji muslimani u evropi a i jedni od radikalnijih u svijetu. Svi preduslovi su tu. Ideolozi selefizma, popuštanje IZ, politička podrška selefizmu, viktimizacija naroda, želja za osvetom, podgrijavanje mržnje, prijetnje opstanku, siromaštvo, odlazak naprednijih u inostranstvo i ostanak nazadnijih itd. Za nekih 10 godina ovdje imamo bombaške napade kao način života. Živi bili pa vidjeli.
Prolaznick

#159 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Prolaznick »

Dr. Kuca wrote:Placa li se odlazak na ove seminare kod ovog doktora?

Kud ćeš većeg plaćanja, ako već dopustiš da ti sole mozak !
Mozak kojega su posolili, kasnije se ( najčešće ) pohuje ! :(
prog321

#160 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by prog321 »

Prolaznick wrote:Jedan moj prijatelj ( jedan od najboljih ), koji je Bošnjak i musliman, kaže ovako:

- "Čuj brate, sjedio sam za istim hastalom i jeo i pio sa ljudima za koje sam znao da su četnički orjentirani,
a bilo je i onih koji se uvijek Za Dom - Spremni, i nikad nisam doživio nikakvu neugodnost sa njihove strane,
barem dok smo bili za istim hastalom, ali sa ovim kozojebnim vehabijama, ne bih se ni rukovao, a kamoli kahvu pio."

Hvala Bogu da postoji pametna većina, ali ne smijemo se previše uspavati.

Nije sad da su -U- i chete puno bolji od vehabosa. Isti je to nivo mentalnog (ne)razvoja.
sheilak

#161 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by sheilak »

Mister Yes wrote:
harač wrote:ja šokova i horora

:lol: :-) kad bosanski vanila muslimani prvi put čuju za konkretna šerijatska pravila. obično ti šokovi počinju po ovim novopečenim šerijatskim vjenčanjima, kada ih upoznaju sa pravilom "kum" = dvije "kume" i sl. :D
Meni je još simpatičnije kada se ovi građanski Bošnjaci ibrete koliko ljudi dolazi da sluša ova predavanja. Ili kada sami sebe ubjeđuju da to ipak nije toliko popularno :lol:

Naravno, reakcija Bošnjaka iz Sarajeva ili Tuzle je sasvim razumljiva. Ti ljudi jednostavno nisu svjesni šta se dešava u manjim gradovima i selima. Bošnjaci sve više prihvataju radikalni islam i to je nešto što sam ja predvidio prije nekoliko godina.

Politika je meni hobi. I manje od hobija. Filozofija religije je moje osnovno polje djelovanja i odgovorno tvrdim da će Bošnjaci vremenom postati najradikalniji muslimani u evropi a i jedni od radikalnijih u svijetu. Svi preduslovi su tu. Ideolozi selefizma, popuštanje IZ, politička podrška selefizmu, viktimizacija naroda, želja za osvetom, podgrijavanje mržnje, prijetnje opstanku, siromaštvo, odlazak naprednijih u inostranstvo i ostanak nazadnijih itd. Za nekih 10 godina ovdje imamo bombaške napade kao način života. Živi bili pa vidjeli.
dobar post.
Prolaznick

#162 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Prolaznick »

Mister Yes wrote: Meni je još simpatičnije kada se ovi građanski Bošnjaci ibrete koliko ljudi dolazi da sluša ova predavanja. Ili kada sami sebe ubjeđuju da to ipak nije toliko popularno :lol:

Pametno zboriš !
Volio bih da se tvoje zle slutnje ne ostvare, mada sam i sam skeptičan po tom pitanju. :thumbup:
prog321

#163 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by prog321 »

Mr. Yes koketira sa chetnistvom opet. Ovakvu prognozu je mogao i Galijasevic dati :-D
Bosnjaci nisu radikalni. Nikad nisu bili od prvog dana kada su primili Islam, a to se sigurno nece ni sada promjeniti.
Ako se vehbosi presaltaju i pocnu sijati terorizam, prvi ce ih Bosnjaci rijesiti.
sha_ba

#164 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by sha_ba »

goricu u dzehenemu, to je to :(

:mrgreen:
statixx

#165 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by statixx »

prog321 wrote:Mr. Yes koketira sa chetnistvom opet. Ovakvu prognozu je mogao i Galijasevic dati :-D
Bosnjaci nisu radikalni. Nikad nisu bili od prvog dana kada su primili Islam, a to se sigurno nece ni sada promjeniti.
Ako se vehbosi presaltaju i pocnu sijati terorizam, prvi ce ih Bosnjaci rijesiti.
Pa ako dodje do tog trenutka tada je vec kasno.
saja_dj

#166 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by saja_dj »

prog321 wrote:Mr. Yes koketira sa chetnistvom opet. Ovakvu prognozu je mogao i Galijasevic dati :-D
U prevodu, mirno spavajte, nema radikalizacije bosnjaka? Zvuci poznato. Naivnost bosnjacka ne poznaje granice.
Bloo
Globalna šefica

#167 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Bloo »

sha_ba wrote:goricu u dzehenemu, to je to :(

i ti i zec :cry:
kritichar

#168 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by kritichar »

vaše mišljenje nije relevantno
vi džamiju jedino na razglednici vidite
BHCluster

#169 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by BHCluster »

saja_dj wrote:
U prevodu, mirno spavajte, nema radikalizacije bosnjaka? Zvuci poznato. Naivnost bosnjacka ne poznaje granice.
A da krenemo u "preventivno" masovno ubijanje Bosnjaka opet?
sha_ba

#170 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by sha_ba »

Bloo wrote:
sha_ba wrote:goricu u dzehenemu, to je to :(

i ti i zec :cry:
:cry:
BHCluster

#171 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by BHCluster »

Da koza nosi gache Dr. Safet Kuduzović nikad ne bi vidio onu stva da prostish.
saja_dj

#172 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by saja_dj »

BHCluster wrote:
saja_dj wrote:
A da krenemo u "preventivno" masovno ubijanje Bosnjaka opet?
Bosnjaci gledaju isto naivno na islamski radikalizam kao ne cetnicku prijetnju, nije se nista naucilo, opet ce se gasiti pozar kad dodje do vlastite avlije, umjesto da se preventivno uopste sprijeci da krene da gori...
Mister Yes

#173 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Mister Yes »

BHCluster wrote: A da krenemo u "preventivno" masovno ubijanje Bosnjaka opet?
:roll:

Ono što je potrebno je da se prestane sa radikalizacijom Bošnjaka.
1. Islamska Zajednica mora reagovati. Ne može se zabraniti nikome da priča svoju priču ali može se organizovati svoja tribina na kojoj će jasno biti rečeno da ovi koji to pričaju nisu u pravu. IZ treba jasno pozvati svoje vjernike da ne idu na predavanja selefija. Kažem, ne može zabraniti selefijama da drže predavanja ali može pozvati svoje vjernike da ne idu na ta predavanja. Ako treba pred svaki Dnevnik 2 na najvećim TV stanicama da ide Kavazovićev poziv vjernicima da ne idu na selefijska predavanja. Da je to zlo i naopako itd.
2. Prestati sa viktimizacijom Bošnjaka 24/7. Dosta više priča o prošlosti, o žrtvama, o nepravdi. Pričati o budućnosti, o lijepim stvarima.
3. Usvojiti reforme i SVE što traže iz EU i što prije krenuti tim putem. Pokrenuti posrnulu ekonomiju, boriti se protiv siromaštva (koje je najplodnije tlo radikalizma), omogućiti da pametni ostanu ovdje.
itd
Itakoto

#174 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Itakoto »

Smijesno mi ali na tvojoj listi nikako da se nadje recimo "Katarza i priznavanje genocida" od strane komsija. Mislim da je dosta i u njihovim rukama osim ako im ne odgovorara da se za koju deceniju ne pocnu dizati u zrak bombasi samoubice i u njihovim gradovima.
KUZNETSOV

#175 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by KUZNETSOV »

hahaha koji mozgovi :lol: :lol: :lol:
Locked