Meni se obično na sabahu spavasherbett wrote:MisterNo1 wrote: tebi obično na sabahu bude muka jel takoda
Al pazi ovo, sad mi se ne spava...
Meni se obično na sabahu spavasherbett wrote:MisterNo1 wrote: tebi obično na sabahu bude muka jel takoda
Realno samo kazem, ti u biti tu i nisi plaho nesta kriva.sherbett wrote:Njanjavi wrote:Sto i ova sherbe smara na svakoj temi u pm.
A jos ste gori vi koji prihvatate njenu igru shatro dobre koke pa se prostrete ko ponjave da si napucava ego zbljaha preko vas
štetaMisterNo1 wrote:Cccc...šta mi uradi od teme
A sta je tema, ja nist ne kontamMisterNo1 wrote:Ova tema je imala potencijala riješiti jedna od 2-3 najvažnija pitanja za mene i čovječanstvo uopće. Međutim dok je ovih padobranaca teško.
MisterNo1 wrote:Ovih dana me muči jedno puno ozbiljno pitanje. Al prije svega da objasnim da sam ovih dana upratio mnogo zanimljivih tema na forumu pa sam odličio i ja sa vama podjeliti svoj problem.
Mene u stvari muči jedna stvar. Šta mi je prioritetnije, pišati il' srat'?
Pomozite mi molim vas, šta da radim?
Tema ove emisije je da riješi misteriju jel važnije pišati ili srat'. Postoje li prioriteti po tom pitanju. U pola teme se pojavila i prdekana, a evo u zadnje vrijeme pojedinci spominju i neko svršavanje. U glavnom tema se razvila u više pravaca i postaje sve zanimljivija.animals wrote: A sta je tema, ja nist ne kontam