Al zato zna radnjuHafis wrote:Ruku na srce, i nije neka riba. Osrednja trojka.
Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
- Ali Kemal
#151 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
-
Hafis
#152 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Više nego moguće.
Ne kaže džaba stara flamanska: koliko je dobrih treba propalo pod ružnom glavom.
Ne kaže džaba stara flamanska: koliko je dobrih treba propalo pod ružnom glavom.
- HAVANA
#153 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
General War wrote:razvlaci se zena ko tjesto za pite
Evo majke mi i ja kontam,zasto,kako
Sace na red doci i fizicki izgled,vidi joj glave i slicno...A sve to tipkaju casanove,sa ravnim trbuhom,biserno bijelim zubima,neodoljivim plavim ocima...Svaki vakat klanjaju il se mole nakom bogu,pomazu gdje stignu,ne slikaju se u gacama a guze samo u misionarskoj pozi,cetvrtkom,visoko moralni i vrlo uspjesni,kompletne licnosti, materijalno i u svakom drugom pogledu obezbijedjeni,sve zavrsili i sve znaju...Jos samo da se na nju poseru i bice im zivot ispunjen,do kraja.Svrsice od dobrote.
-
Bodkin
#154 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
e jebiga jaraneHafis wrote:Ruku na srce, i nije neka riba. Osrednja trojka.
-
Hafis
#155 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Kako je samo nije stid pametovati
-
richard lavlje srce
#156 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Kakva je ovo tema.
Pa do juče smo u drogoj nagadjali kad će rat i ko će napadati na kom pravcu.
Pa do juče smo u drogoj nagadjali kad će rat i ko će napadati na kom pravcu.
- muha_sa
#157 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
HAVANA wrote:General War wrote:razvlaci se zena ko tjesto za pite
Evo majke mi i ja kontam,zasto,kakoNikom nista nazao nije ucinila,samo za dobro i znamo...O njoj samoj niko pojma nema,lupaju se gluposti,gadosti,bez ikakvog razloga se razvlaci...Fuj.
Sace na red doci i fizicki izgled,vidi joj glave i slicno...A sve to tipkaju casanove,sa ravnim trbuhom,biserno bijelim zubima,neodoljivim plavim ocima...Svaki vakat klanjaju il se mole nakom bogu,pomazu gdje stignu,ne slikaju se u gacama a guze samo u misionarskoj pozi,cetvrtkom,visoko moralni i vrlo uspjesni,kompletne licnosti, materijalno i u svakom drugom pogledu obezbijedjeni,sve zavrsili i sve znaju...Jos samo da se na nju poseru i bice im zivot ispunjen,do kraja.Svrsice od dobrote.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#158 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Otprilike.Hafis wrote:Ruku na srce, i nije neka riba. Osrednja trojka.
- muha_sa
#159 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
bil se malkice pomazio s tom osrednjom trojkom_BataZiv_0809 wrote:Otprilike.Hafis wrote:Ruku na srce, i nije neka riba. Osrednja trojka.
-
Hafis
#160 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Bolje mu je svugdje nego u gaćama.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#161 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Kakve sam kečeve znao pokupit, Sanela je Merlinka, plus ima paramuha_sa wrote:bil se malkice pomazio s tom osrednjom trojkom_BataZiv_0809 wrote:Otprilike.Hafis wrote:Ruku na srce, i nije neka riba. Osrednja trojka.![]()
-
Kitrona
#162 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Meni četvorka..._BataZiv_0809 wrote:Otprilike.Hafis wrote:Ruku na srce, i nije neka riba. Osrednja trojka.
A po starijim slikama vuče i na malo više. Malo se vidi da su joj porodi i djeca ostavili traga. Nekako se "ušpicila".
- Ommadawn
#163 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Izgled ne bih komentarisao, nije to jednostavno moj stil. Poznajem zena koje su nekima misice a drugima krave. A ja inace na zeni nikad ne trazim nista ruzno.
Mnogo bogatiji i pragmaticniji ljudi od Sanele Dzenkins su dolazili u Bosnu, obisli, prohodali, proveli se malo "do you like cevapcici? yes I like cevapcici" i nisu ni zute banke investirali. Bilo je naravno i onih koji su dali sadake i donacija (sto ne kazem da Sanela Dzenkins nije) ali postavlja se pitanje "gdje je taj novac?". A to pitanje trebaju da postave svi oni koji su donirali i dali pare.
I sad dolazi ona da pametuje sta bi trebali narodi tzv regiona da rade a da je niko za to nije ni pitao.
Mnogo bogatiji i pragmaticniji ljudi od Sanele Dzenkins su dolazili u Bosnu, obisli, prohodali, proveli se malo "do you like cevapcici? yes I like cevapcici" i nisu ni zute banke investirali. Bilo je naravno i onih koji su dali sadake i donacija (sto ne kazem da Sanela Dzenkins nije) ali postavlja se pitanje "gdje je taj novac?". A to pitanje trebaju da postave svi oni koji su donirali i dali pare.
I sad dolazi ona da pametuje sta bi trebali narodi tzv regiona da rade a da je niko za to nije ni pitao.
-
dezurni_ucenik
#164 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Hafis wrote:Ruku na srce, i nije neka riba. Osrednja trojka.
Ti svakako mrzis sve sto nije majorizirano. Da je Sanela kojim slucajem, ili kako bi vi rekli "prigodom", Marija, Ivana, Josipa sad bi ti ovdje onanisao na nju.
-
Hafis
#165 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Znam. I u tebe je sličan slučaj, samo obrnuto.
Samo nek je Mevzeta, Hikmeta, Halima i odmah desanka.
Jebat ga, patriJot.
Samo nek je Mevzeta, Hikmeta, Halima i odmah desanka.
Jebat ga, patriJot.
-
razonoda
#166 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Ommadawn wrote:Izgled ne bih komentarisao, nije to jednostavno moj stil. Poznajem zena koje su nekima misice a drugima krave. A ja inace na zeni nikad ne trazim nista ruzno.
Ona dolazi u pravi trenutak, moral je nizak, lete kamenice , sunce przi https://youtu.be/Vg5HIMnPx7k
ona dolazi kao osvjezenje :roza:
- U-zap
#167 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Ma to ti je ono tipicno bosansko:" sha ba ona ima meni solit pamet iz tamo nekih kalifornija, zajebancija, picki materina. Promijenila ime, sad je kofol Diana DZenkins a znam ja nju ko Sanelu Catic...ona ce men' prodavat muda pod bubrege.to moze tamo onim amerikancima meni nece jer sam ja pravi - BOSNJAKHAVANA wrote:General War wrote:razvlaci se zena ko tjesto za pite
Evo majke mi i ja kontam,zasto,kakoNikom nista nazao nije ucinila,samo za dobro i znamo...O njoj samoj niko pojma nema,lupaju se gluposti,gadosti,bez ikakvog razloga se razvlaci...Fuj.
- U-zap
#168 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
U-zap wrote:Ma to ti je ono tipicno bosansko:" sha ba ona ima meni solit pamet iz tamo nekih kalifornija, zajebancija, picki materina. Promijenila ime, sad je kofol Diana DZenkins a znam ja nju ko Sanelu Catic...ona ce men' prodavat muda pod bubrege.to moze tamo onim amerikancima meni nece jer sam ja pravi (pazi sad)- BOSNJAKHAVANA wrote:General War wrote:razvlaci se zena ko tjesto za pite
Sace na red doci i fizicki izgled,vidi joj glave i slicno...A sve to tipkaju casanove,sa ravnim trbuhom,biserno bijelim zubima,neodoljivim plavim ocima...Svaki vakat klanjaju il se mole nakom bogu,pomazu gdje stignu,ne slikaju se u gacama a guze samo u misionarskoj pozi,cetvrtkom,visoko moralni i vrlo uspjesni,kompletne licnosti, materijalno i u svakom drugom pogledu obezbijedjeni,sve zavrsili i sve znaju...Jos samo da se na nju poseru i bice im zivot ispunjen,do kraja.Svrsice od dobrote.![]()
![]()
!"
- Ramzess Veliki
#169 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Sanela vraati seee ... Bakir i Sefer zajedno i još neke propalice ... dođi pokaži sise i svi ćemo glasati za tebe ... 
- piupiu
-
NataliDizdar
#171 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Koliko primitivizma, zlobe i ljubomore na ovoj temi. Baliluk.
- gospodja profiterka
#172 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Ma daj Natali... Djeluješ mi kao misleći objekt. Pakost malih sredina na stranu, kakvo ba obraćanje Sanele Jenkins građanima regiona, šta ba...NataliDizdar wrote:Koliko primitivizma, zlobe i ljubomore na ovoj temi. Baliluk.
-
NataliDizdar
#173 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Pogledaj komentare o njenom izgledu, kakva je "p*cka", kome je "dala", pa mi onda reci da ovo nema veze sa pakoscu malih sredina.gospodja profiterka wrote:Ma daj Natali... Djeluješ mi kao misleći objekt. Pakost malih sredina na stranu, kakvo ba obraćanje Sanele Jenkins građanima regiona, šta ba...NataliDizdar wrote:Koliko primitivizma, zlobe i ljubomore na ovoj temi. Baliluk.
Komentatorima na temi je najmanje bitno to sto ona nije politicarka - nisu ni clanovi Dubioze politicari pa forumasi dozivljavaju orgazme kad se god obracaju gradjanima (ne samo putem pjesama nego i ovako).
Sa strane Srba i Hrvata razumijem animozitet prema Saneli, smeta im njen patriotizam. Na ovoj temi to pokusavaju pakovati u nesto drugo ali nismo djeca
Ovako, kad je zena u pitanju, mlada, zgodna, samovjesna, ona je jednosstavno kurva koja ima da suti i da se ne mijesa u politiku.
Ma fuj.
-
razonoda
#174 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
ovo ko 'crtani film'.NataliDizdar wrote:Pogledaj komentare o njenom izgledu, kakva je "p*cka", kome je "dala", pa mi onda reci da ovo nema veze sa pakoscu malih sredina.gospodja profiterka wrote:Ma daj Natali... Djeluješ mi kao misleći objekt. Pakost malih sredina na stranu, kakvo ba obraćanje Sanele Jenkins građanima regiona, šta ba...NataliDizdar wrote:Koliko primitivizma, zlobe i ljubomore na ovoj temi. Baliluk.
Komentatorima na temi je najmanje bitno to sto ona nije politicarka - nisu ni clanovi Dubioze politicari pa forumasi dozivljavaju orgazme kad se god obracaju gradjanima (ne samo putem pjesama nego i ovako).
Sa strane Srba i Hrvata razumijem animozitet prema Saneli, smeta im njen patriotizam. Na ovoj temi to pokusavaju pakovati u nesto drugo ali nismo djecaA nasim Bosnjacima je ljubomora, pakost i zloba u krvi, pogotovo kad su zene u pitanju. Kladim se u litar krvi da, kad bi neki muskarac koji je toliko promovisao BiH, toliko novaca dao nasim generalima (Ganicu, Divjaku) i humanitarnim organizacijama, obratio politicarima i gradjanima, da ne bi bilo ovakvih reakcija. Niti bi on bio muska sponzorusa kad bi on ozenio neku bogatasicu, nego bi bio sto veca "lafcina" sto je ulovio bogatu strankinju.
Ovako, kad je zena u pitanju, mlada, zgodna, samovjesna, ona je jednosstavno kurva koja ima da suti i da se ne mijesa u politiku.
Ma fuj.
ona DALA pare za ova 2 gradjanina BIH.
peracica --ukradenih para gradjana bih.
nije vrijedna pomena.
za Majkicku nikad ovako nesto nije okarakterisano. Zena je -tako tvrde---bavila se politikom.
- gospodja profiterka
#175 Re: Sanela Jenkins se obratila građanima BiH, Hrvatske i Srbije: Okrenimo se budućnosti
Nisam Bošnjakinja, ali nemam animozitet prema njenom patriotizmu, naprotiv. Samo bi bilo lijepo da je pokrenula i kakvu ozbiljniju investiciju u BiH, nije da ne bi mogla. Inače, ne kontam koga bi u regionu zanimalo njeno obraćanje, razumiješ? Taj dio mi je šašav, jer ona nešto znači samo Bošnjacima. Ostalo si u pravu. Jeste, na ovoj temi je u pitanju muški šovinizam.NataliDizdar wrote:Pogledaj komentare o njenom izgledu, kakva je "p*cka", kome je "dala", pa mi onda reci da ovo nema veze sa pakoscu malih sredina.gospodja profiterka wrote:Ma daj Natali... Djeluješ mi kao misleći objekt. Pakost malih sredina na stranu, kakvo ba obraćanje Sanele Jenkins građanima regiona, šta ba...NataliDizdar wrote:Koliko primitivizma, zlobe i ljubomore na ovoj temi. Baliluk.
Sa strane Srba i Hrvata razumijem animozitet prema Saneli, smeta im njen patriotizam. Na ovoj temi to pokusavaju pakovati u nesto drugo ali nismo djecaA nasim Bosnjacima je ljubomora, pakost i zloba u krvi, pogotovo kad su zene u pitanju. Kladim se u litar krvi da, kad bi neki muskarac koji je toliko promovisao BiH, toliko novaca dao nasim generalima (Ganicu, Divjaku) i humanitarnim organizacijama, obratio politicarima i gradjanima, da ne bi bilo ovakvih reakcija. Niti bi on bio muska sponzorusa kad bi on ozenio neku bogatasicu, nego bi bio sto veca "lafcina" sto je ulovio bogatu strankinju.
Ma fuj.