Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Locked
calculator

#151 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by calculator »

insomnia78 wrote:... ja jebem mater i Ognjenu i reprezentativcima koji ga podrzavaju jer mi je po' familije uzidano u temelj tvorevine koju on nosi na ruci?
Mater treba da jebeš onima koji su odobrili i verificirali tvorevinu u kojoj su uzidani članovi tvoje i mnogih drugih porodica. Vučić jeste učesnik, ali nije kreator te tvorevine, mladi Ognjen pogotovo nije, čak je njen legitimni i legalni stanovnik.

Vrijeme je konačno da svoja muda počnete pokazivati i drugom stvarnom krivcu za svoju i našu nesreću i agoniju u kojem se svi zajeno nalazimo.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#152 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by japin_mutapi »

calculator wrote:
insomnia78 wrote:... ja jebem mater i Ognjenu i reprezentativcima koji ga podrzavaju jer mi je po' familije uzidano u temelj tvorevine koju on nosi na ruci?
Mater treba da jebeš onima koji su odobrili i verificirali tvorevinu u kojoj su uzidani članovi tvoje i mnogih drugih porodica. Vučić jeste učesnik, ali nije kreator te tvorevine, mladi Ognjen pogotovo nije, čak je njen legitimni i legalni stanovnik.

Vrijeme je konačno da svoja muda počnete pokazivati i drugom stvarnom krivcu za svoju i našu nesreću i agoniju u kojem se svi zajeno nalazimo.
nemoj tako
ko nas zavadi kume
MuaDib

#153 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by MuaDib »

Oglasio se i Zukorić povodom ovoga, sa neočekivanim tonovima:
http://www.sandzakhaber.net/zukolic-vuc ... icu-video/

Politika je dobro uplela prste oko 20. godišnjice genocida i srpska, i bošnjačka i svjetska, stvarajući atmosferu fokusa na političke konotacije. Dok su stvarne žrtve i porodice koje ponovo proživljavaju bol, ostavljene po strani. Normalan čovjek nema adekvatnog odgovora na ovo sve, dok nam mediji serviraju sve i svašta. Smatram da niko ne treba da bude preći, od žrtava genocida i njihovih porodica, a najmanje oni koji su jula 1995. godine Srebreničane ostavili na cjedilu.
insomnia78

#154 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by insomnia78 »

_BataZiv_0809 wrote:
insomnia78 wrote: Sta je tu glupiranje?
Sto ja jebem mater i Ognjenu i reprezentativcima koji ga podrzavaju jer mi je po' familije uzidano u temelj tvorevine koju on nosi na ruci?
Poredis dzenazu i fudbalsku utakmicu.
Mi svoje jos nismo ni nasli, tako da nema ni dzenaze
I hajd skinite mi se vise sa tim
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#155 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by _BataZiv_0809 »

insomnia78 wrote: Mi svoje jos nismo ni nasli, tako da nema ni dzenaze
I hajd skinite mi se vise sa tim
Zelim ti da ih sto prije pronadjete i da ih ukopate dostojanstveno.
VCorp

#156 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by VCorp »

_BataZiv_0809 wrote:
insomnia78 wrote: Sta je tu glupiranje?
Sto ja jebem mater i Ognjenu i reprezentativcima koji ga podrzavaju jer mi je po' familije uzidano u temelj tvorevine koju on nosi na ruci?
Poredis dzenazu i fudbalsku utakmicu.
Hajde više šutite vi koji ga pravdate. Činjenica je da je lik istetovirao simbol našeg stradavanja i naših familija, onda i ja imam pravo da istetoviram mapu nacisticke Njemacke i nabacim gore svastiku i bez obzira sto provociram žrtve toga mogu reci samo da je to moje lično mišljenje i da mi ne mozete zbog toga nista. I sad mi treba da sutimo zbog toga da bi bili kao neki bolji odnosi i mir dok nam Srbi u svakoj prilici kada imaju pravo da ga zavale ne samo da nam ga stave već nam i svrše u oči.

Sto puta sam napisao tu i opet cu, tu sarajevsko - liberalnu spiku vam nabijem na onu stvar, jeste li vi toliko blesavi da šutite za ovakve stvari a ljudi vam razrusili citav grad a familije masakrirali ? Zato sto je Sarajevo vodjeno supackom, bezmudom i ulizivackom politikom BiH se nigdje i ne pika, Hrvatska i Srbija vode bosansko kolo.
CSKA

#157 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by CSKA »

A vidim Pera Lukovic i E-novine su bas "oplele" po Vucicu zbog ove konferencije za stampu :

http://www.e-novine.com/srbija/vesti/12 ... enici.html

Skoro pa kao Informer.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#158 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by _BataZiv_0809 »

VCorp wrote: Hajde više šutite vi koji ga pravdate. Činjenica je da je lik istetovirao simbol našeg stradavanja i naših familija, onda i ja imam pravo da istetoviram mapu nacisticke Njemacke i nabacim gore svastiku i bez obzira sto provociram žrtve toga mogu reci samo da je to moje lično mišljenje i da mi ne mozete zbog toga nista. I sad mi treba da sutimo zbog toga da bi bili kao neki bolji odnosi i mir dok nam Srbi u svakoj prilici kada imaju pravo da ga zavale ne samo da nam ga stave već nam i svrše u oči.

Sto puta sam napisao tu i opet cu, tu sarajevsko - liberalnu spiku vam nabijem na onu stvar, jeste li vi toliko blesavi da šutite za ovakve stvari a ljudi vam razrusili citav grad a familije masakrirali ? Zato sto je Sarajevo vodjeno supackom, bezmudom i ulizivackom politikom BiH se nigdje i ne pika, Hrvatska i Srbija vode bosansko kolo.
Sto se mene tice-bujrum
VCorp

#159 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by VCorp »

_BataZiv_0809 wrote:
VCorp wrote: Hajde više šutite vi koji ga pravdate. Činjenica je da je lik istetovirao simbol našeg stradavanja i naših familija, onda i ja imam pravo da istetoviram mapu nacisticke Njemacke i nabacim gore svastiku i bez obzira sto provociram žrtve toga mogu reci samo da je to moje lično mišljenje i da mi ne mozete zbog toga nista. I sad mi treba da sutimo zbog toga da bi bili kao neki bolji odnosi i mir dok nam Srbi u svakoj prilici kada imaju pravo da ga zavale ne samo da nam ga stave već nam i svrše u oči.

Sto se mene tice-bujrum
Umjesto da se branis podvio si rep. E upravo taj pitarski mentalitet mrzim. Zato i nece biti promjena dok god Sarajevo ne bude glavni grad BiH.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#160 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by _BataZiv_0809 »

VCorp wrote:
Umjesto da se branis podvio si rep. E upravo taj pitarski mentalitet mrzim. Zato i nece biti promjena dok god Sarajevo ne bude glavni grad BiH.
Ja sam inace Zenicanin :thumbup: Ne bas cistokrvni, ali i dalje tvoja predrasuda ne stoji. A ne branim se, jer nemam na tu temu vise nista reci. Ja u klin, ti u plocu. Mrsko mi je, a subota je vece, valja se spremati :thumbup:
vivaldi

#161 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by vivaldi »

muzicar_iz_parka wrote:Vučić je miljenik zapada jer je učinio ono za njih šta Tadić nije htio/smio, zato im i ne smeta.
na dobrom si tragu. nije miljenik, ali mu je to cilj.

cilj njegove politike nije da ispegla odnose u regionu jer ih niko i nikad svakako nece ispgelat, vec da ispegla odnose sa zapadom.
u okviru cefta on je iz regiona iscjedio sve sto se moglo, a za dalji napredak mu treba podrska zapada.

sta svaki zapadni diplomata vec decenijama prica po balkanu?

"druzite se, volite se, ekonomska saradnja klinic palci".

a sta vucic radi? pa upravo to. prihvatio je pravila. druzi se po regionu i serucka o saradnji i ekonomiji.

u medjuvremenu od srbije, crne rupe ovog dijela evrope, cetnicki dvojac, right wingeri i nacionalisti kako su ih donedavno oslovaljali svi zapadni mediji dogura dotle da hoyt yi, kerryjev pomocnik rece prosli mjesec da je srbija sada svjetlo na zapadnom balkanu. to svakako ima tezinu jer hoyt nije neki "uvazeni" profesor sa univerziteta u micigenu.

kako dodje do toga?

pa upravo zbog vuckovog druzenja, jer otkako je dosao na vlast on jednom mjesecno pravi "historic visit" kako zapadni mediji nazivaju njegove posjete inauguraciji kolinde, tirani, sarajevu, dlazak rame u beograd, a sad i srebrenicu.

briselke prdonje to sve redom lajkuju preko twittera, a cetnik postaje good boy. u sustini sve je to suplja i ubleha, ali to je ono sto zapad voli jer misli da ce nas to pomirit.

i onda se postavlja pitanje, a kad sve to tako zvuci jednostavno i lako zasto niko drugi to prije nije uradio?

pa zato sto vecina onoga sto zapad dozivljava kao "historic visit", biracko tijlo u srbiji dozivljava kao "historic izdaju" (ne samo u srbiji vec bilo gde drugo) jer narod ko narod, puno mu ljepse zvuci kada se vrijedja i prijeti zapadu nesvejstan da se upravo narodu to na kraju jedino obija o glavu.

ali vucic je rizikovao politicku popularnost iz dva razloga.

pokazao je vise politicke odgovornosti od prethodnika, ali i najvise ekonomske odgovornosti vjeorvatno u cijelom regionu jer se svugdje prica o visokom deficitu i smanjenju plata i penzija, ali je jedino on to stvarno i uradio i tako ukrao iz novcanika bukvalno polovini populacije sto sasvim sigurno sjebava popularnost.

drugi razlog, mozda i vazniji je sticaj okolnosti tj. totalno raspadnuta opozicija koja ne moze sama sa sobom da se sasatvi, a kamoli da kapitalizira sve ovo nepopularno sto vlast radi.

i na kraju tu je i zrno mudrosti, jer sve ove krastave zabe guta u prvoj godini mandata, a kada za koji mjesec proguta sve sto je planirao, utemelji neke nove odnose sa zapadom, ostace mu dovoljno vremena do narednih izbora da narod sve to zaboravi, da povrtai plate i penzije, otvori poneko poglavlje s eu, i eventualno napravi neki ekonomski iskorak.

ono sto ga trenutno u svemu tome moze jebat jesu medjunarodni problemi koji nemaju nikakve veze s njim, a tu mislim na sanckije rusije, jer ako ga zapad pritisne sta god da odluci pretprice tezak i politicki i ekonomski udar
L u c i f e r

#162 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

Meni licno ne smeta ni tetoviranje svastika, boli me kita sta ko sara po sebi...irelevantne periferalije... :zoka:
VCorp

#163 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by VCorp »

_BataZiv_0809 wrote:
VCorp wrote:
Ja sam inace Zenicanin :thumbup: Ne bas cistokrvni, ali i dalje tvoja predrasuda ne stoji. A ne branim se, jer nemam na tu temu vise nista reci. Ja u klin, ti u plocu. Mrsko mi je, a subota je vece, valja se spremati :thumbup:

Ne govorim o mentalitetu grada već o političkom mentalitetu podvijanja repa. Kotlina multikulturale a kad je god kakav rat najebete svi uokolo. Ustvari i gori sam što uopće pokušavam da vam to objasnim, vi ćete svakako najebati više od nas u Krajini u slucaju bilo cega.
Sinapsa

#164 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Sinapsa »

L u c i f e r wrote:Meni licno ne smeta ni tetoviranje svastika, boli me kita sta ko sara po sebi...irelevantne periferalije... :zoka:
Malo je off topic, ali to sa istetoviranom svastikom je jedan ekstreman primjer, koji ipak ide u istom smijeru. Sta mislis kako bi jevreji reagovali na igraca svoje ekipe sa istetoviranom svastikom. Sigurno ne bi proslo bez izuzetno agresivne reakcije. Ne bih sada o Ognjenu, ali mislim da bi jednokratni transparent poput "Ognjene pizdo" :D bio dovoljan, bez najavljivanja daljih akcija..
L u c i f e r

#165 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

Sinapsa wrote:
L u c i f e r wrote:Meni licno ne smeta ni tetoviranje svastika, boli me kita sta ko sara po sebi...irelevantne periferalije... :zoka:
Malo je off topic, ali to sa istetoviranom svastikom je jedan ekstreman primjer, koji ipak ide u istom smijeru. Sta mislis kako bi jevreji reagovali na igraca svoje ekipe sa istetoviranom svastikom. Sigurno ne bi proslo bez izuzetno agresivne reakcije. Ne bih sada o Ognjenu, ali mislim da bi jednokratni transparent poput "Ognjene pizdo" :D bio dovoljan, bez najavljivanja daljih akcija..
RS je ustavom uspostavljen entitet BiH.
Treci Rajh je vojno porazena drzava.

Enivej, pametan insan se ne zanima takvim marginalijama kao sto su fudbalerske tetovaze.
Zivot je prekratak za to.

Valja guzit.
Sinapsa

#166 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Sinapsa »

L u c i f e r wrote:
Sinapsa wrote:
RS je ustavom uspostavljen entitet BiH.
Treci Rajh je vojno porazena drzava.

Enivej, pametan insan se ne zanima takvim marginalijama kao sto su fudbalerske tetovaze.
Zivot je prekratak za to.

Valja guzit.
Govorim o emocionalnom nivou jer je navijacka reakcija bila izazvana emocijama. Ne govorim o drzavama i entitetima. Ali, ako vec hoces, da je Treci Rajh kojim slucajem opstao kao pravni subjekt, navijacima Izraela to sigurno ne bi bio razlog da precute svastiku na ruci svoga igraca.
L u c i f e r

#167 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

Ha zidu prico nesta ha tebi.
Alahimanet.
Last edited by L u c i f e r on 20/06/2015 21:13, edited 1 time in total.
Mohamad Sissoko

#168 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Mohamad Sissoko »

Lik bi da tetovira tvorevinu i igra za repku BiH a ta tvorevina da se pita repka BiH ne bi postojala cak stovise ni vecina njenih navijaca.
Jbem ja rs i sve sto je uradjeno da ona nastane a pogotovo domace balijandere sto opravdavaju takve cinove pishanja po svima koji su VRS osjetili na svojoj kozi.
Sinapsa

#169 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Sinapsa »

L u c i f e r wrote:Ha zidu prico nesta ha tebi.
Alahimanet.
Mozda bi ti bilo bolje da umjesto saglasnosti tezis razumijevanju.
L u c i f e r

#170 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

Sinapsa wrote:
Alahimanet.
Vice versa.
Sinapsa

#171 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Sinapsa »

L u c i f e r wrote:
Sinapsa wrote:
Alahimanet.
Vice versa.
Off topic.
Drinski

#172 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drinski »

Ognjen ne slavi BIH i njene dijelove, nego jednu fasisticku ideologiju. Potpisivanjem DMS ta ideologija nije dobila politicki legitimitet, iako se hoce prikazati suprotno i na forumu i u stvarnom zivotu.
A mislim da je mnogo veci problem od separatizma sarajevski politicki autizam. On je uostalom sa nase strane doveo do Srebrenice.
L u c i f e r

#173 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by L u c i f e r »

Sinapsa wrote: Off topic.
Jah.
pemanapemani

#174 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by pemanapemani »

Drinski wrote:Ognjen ne slavi BIH i njene dijelove, nego jednu fasisticku ideologiju. Potpisivanjem DMS ta ideologija nije dobila politicki legitimitet, iako se hoce prikazati suprotno i na forumu i u stvarnom zivotu.
A mislim da je mnogo veci problem od separatizma sarajevski politicki autizam. On je uostalom sa nase strane doveo do Srebrenice.
Ne znam šta Ognjen slavi, ali on je tetovirao dio BiH.

Dio BiH koji je kao takav potvrđen u Daytonu, a još više od 1995. do danas.
Mirovni sporazum i nekako mogu razumjeti, ali politiku od 1995. do danas nikako ne mogu. Koliko god se trudio, nalazio opravdanja, logički prosuđivao... "probosansku politiku" u posljednjih 20 godina nikako ne mogu shvatiti.
Ne da je ne mogu shvatiti, nego me ta politika lagano ubija u pravom smislu te riječi.

Nema državotvorne politike. Ne postoji probosanski blok.

Nakon reintegracije okupiranih dijelova Sarajeva, kao dijete, sam najvjerovatnije vidio kostur Želimira Vidovića Kelija u jarku.
Često se pripupitam za koji kurac je taj čovjek umro?

Sumirano, ne zamjeram Ognjenu, pićkousti Vučić sikter.
zavrzlama

#175 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by zavrzlama »

Ako se malo pazljivije analizira srbijanska politika,lako da se da zakljuciti da je previse nelogicnosti koje vuce srbija....Ako je srbiji imalo stalo do nekog povratka ugleda u svijetu,sto brzeg ulaska u EU i oporavka ekonomije,bilo bi logicno da se srbija jednostavno povuce u stranu i prepusti zapadu da kroji politiku BIH,jer na koncu konceva na kraju se njihovo pika kako god srbija ili druga balkanska drzava zelila...ali smo svjedoci da srbija cak nicim izavana sama se gura da postane dio problema i da se o istoj vode polemike po svjetskim politickim forumima...zasto je to tako?..odgovor moze biti jednostavan,"srbija se nije pomirila sa podjelom karata i ishodom ratne avanture90-tih"...srbija smatra da nezavisnim Kosovom,nezavisnom BIH,ratnim ponizenjem u Hrvatskoj ,srbija ostaje jedna mala neznacajna drzavica i jos sinonimom zlocina ,barbarstva i genocida,u prevodu srbiji nije nikakva nagrda naoprecac guranje iste u EU,a da teritorijalno ostane bez ratnog plijena u BIH i Kosova kao srca srbije...

Zbog toga ce srbija nastaviti istim tempom i istom destruktivnom i provokatorskom politikom jer se vode po njih zalosnom tezom" Sve smo izgubili,nemamo vise sta izgubiti,hajde da stvar bude sto gora ,mozda se po nas izrodi nesto dobro"..to je danasnja srbija i srpska politilka...
Locked