Akteri crnih hronika u slikama
- Daryl Dixon
#151 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Ide sve samo rokaj 
- Rockefeller
#152 Re: Akteri crnih hronika u slikama
KvaziExpert wrote:Jel' ovdje idu samo aktuelni, ili mogu i oni koji su zavrsili happy end-om? Znam jednog sto ga je ustrijelio punac
-
astra17
#153 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Može mu se - babuka plati i plocajce i tužitelje i sudije, a ko je jaran sa Bakirom može za to ubijanje i Zlatni ljiljan dobitisupercali wrote:da pocnemo od danas da bar znamo kako koji izgleda kad ga sretnemo u gradu i saobracaju
Kerim Mudzelet sin vlasnika pekare farina ubio djevojku autom na tramvajskoj stanici
-
astra17
#154 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Samo zaredaj i slikaj sandže i eto ti aktera svih crnih hronika u Sarajevu
-
astra17
#155 Re: Akteri crnih hronika u slikama
šta ćeš, jadan momak. Sad će na savjesti to nositi... A da! Zaboravio sam ovo: on se u teretani i kafani hvali kako je trebu sjeb'o na mrtvo, a niko mu ništa ne možesupercali wrote:Semir Rastoder ubio pjesakinju na zebri
-
astra17
#156 Re: Akteri crnih hronika u slikama
kako bolan da robija? Pa on je sinčina "najčestitije" Bošnjakinje, kako je nazva alija izmetbegović. Nje sin može ubijati sve dok majka, odnosno "mojka", plaća živim mesomdječak sa šibicama wrote:
Mirzad Brkic
Satro zenu motorom, satro tri zene automobilom pod dejstvom narkotika, ne znam robija li ali cisto sumnjam.
-
astra17
#157 Re: Akteri crnih hronika u slikama
može mu se kad mu drotovi puše ku--c za koji gram ili za sitnu lovusupercali wrote:seik od alipasina ranjavanje tri osobe na cengic vili
-
StupskaBitanga
#158 Re: Akteri crnih hronika u slikama
pa onda to što si naveo i nema
fuj-bljak grozota
Ali karma is a bitch
fuj-bljak grozota
Ali karma is a bitch
- Cherry-Cherry
#159 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Zbog političke korektnosti.Jimmy McNulty wrote:Gledajući ove slike nije mi jasno kako je tako lagano odbačena Lombrozova teorija kriminaliteta.
-
apgang
#160 Re: Akteri crnih hronika u slikama
.
Last edited by apgang on 27/10/2017 16:56, edited 1 time in total.
- vješalica
#161 Re: Akteri crnih hronika u slikama
maloljetnicima samo mogu biti uzor,a stariji da se boje maloljetnikaapgang wrote:Ovo je odlicna tema za maloljetne i malo starije da znate od koga vam vreba opasnost i od koga se treba skloniti..
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150730029
Kako saznajemo u Tužilaštvu KS, privedeni su Davor Ninković, Dino Smajlović, Sead Polovina, Enes Turković, Adem Mahmutović, Asmira i Almira Merdanović te Selma Kačević.
- delllboy79
#162 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Zar je ovim likovima dozvoljeno da se zene u zatvoru????

http://m.avaz.ba/clanak/138714/izmrcvar ... jeku-nozem
http://m.avaz.ba/clanak/144726/ajkunin- ... to-prodali
http://www.gorazdeonline.ba/v1/index.ph ... si-staraca
Ključni dokaz, kako nezvaničnosaznajemo, bile su rukavice odbačene u blizini mjesta razbojništva na kojima su DNK analizom pronađeni tragovi osumnjičenih. Omer i Ajkuna iselili su se iz Srijemaca. Zatražili su naknadu štete ali ih je sud uputio na pokretanje parničkog postupka.

http://m.avaz.ba/clanak/138714/izmrcvar ... jeku-nozem
http://m.avaz.ba/clanak/144726/ajkunin- ... to-prodali
http://www.gorazdeonline.ba/v1/index.ph ... si-staraca
Ključni dokaz, kako nezvaničnosaznajemo, bile su rukavice odbačene u blizini mjesta razbojništva na kojima su DNK analizom pronađeni tragovi osumnjičenih. Omer i Ajkuna iselili su se iz Srijemaca. Zatražili su naknadu štete ali ih je sud uputio na pokretanje parničkog postupka.

- Hemera
#163 Re: Akteri crnih hronika u slikama
http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/za ... /25bos.pdfdelllboy79 wrote:Zar je ovim likovima dozvoljeno da se zene u zatvoru????
vi mislite da ako su u zatvoru da nemaju nikakva prava ili da su im totalno ograničena
sjesti i plakati
- graue_maus
#164 Re: Akteri crnih hronika u slikama
e svasta ......
- radiša
#165 Re: Akteri crnih hronika u slikama
jos malo pa ce im mlade djecu pocet rađat po zatvorima,skolovat
svega na nasim prostorima.
-
julisiz es grant
#166 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Nije to samo na našim prostorima.radiša wrote:jos malo pa ce im mlade djecu pocet rađat po zatvorima,skolovat![]()
To su ljudska prava, tzv, uvezena iz Evrope i Amerike. Tamo i najokorjelije ubice imaju pravo da se žene u zatvoru i da primaju konjugalne posjete (posjete za vrijeme kojih mogu imati seksualne odnose). Znam da je se Richard Ramirez bio oženio u zatvoru (serijski ubica), čini mi se da je i Brejvik, ili ima namjeru...i ko zna koliko njih.
- radiša
#167 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Svasta,cuj ljudska prava a on nije dao nekom pravo na zivot...
nek ukinu onda najbolje te zatvore,svakako nema hajra od njih.
nek ukinu onda najbolje te zatvore,svakako nema hajra od njih.
- Hemera
#168 Re: Akteri crnih hronika u slikama
krivično pravna sankcija je nekome izrečena i shodno tome je u zatvoru,krivično-pravna sankcija ne podrazumijeva ukidanje prava ili života kako vi to forumski stručnjaci posmatrate
pročitajte obaveze neke u životu pa presaberite koliko po drugima lupate nešto što nema veze sa životom
- karanana
#169 Re: Akteri crnih hronika u slikama
oplodi je aldine!
- Hemera
#170 Re: Akteri crnih hronika u slikama
boravak je dopušten do treće godine života u zatvoruradiša wrote:jos malo pa ce im mlade djecu pocet rađat po zatvorima,skolovat![]()
- radiša
#171 Re: Akteri crnih hronika u slikama
popisam se ja na to pravo kad ubica ima mogucnost da zivi zivot iza resetaka ko sto je zivio vani.nabijem na beeepHemera wrote:![]()
krivično pravna sankcija je nekome izrečena i shodno tome je u zatvoru,krivično-pravna sankcija ne podrazumijeva ukidanje prava ili života kako vi to forumski stručnjaci posmatrate
pročitajte obaveze neke u životu pa presaberite koliko po drugima lupate nešto što nema veze sa životom
-
Nepass
#172 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Gledao sam reportazu gdje upravnik zatvora u usa kaze da je osnovni cilj oduzimanjem svega zatvoreniku da se kazni. Zato imaju ona stakla kad dodje posjeta da ne mogu dotaci djecu, zenu. Slusalice da ne cuju pravi glas najblizih. 1h na zraku dnevno i nikad ne mogu vidjeti preko zida napolje.
Jebo zatvor gdje ti zena dodje na jebacinu, svaki vikend si slobodan jos imas basticu da se rekreiras a moze se i neka dnevnica zaraditi.
Jebo zatvor gdje ti zena dodje na jebacinu, svaki vikend si slobodan jos imas basticu da se rekreiras a moze se i neka dnevnica zaraditi.
- Thorgerson
#173 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Meni samo nije jasan mentalni sklop zene koja zeli da se uda za zatvorenika i osobu koja je ucinila neko krivicno djelo, ubila nekoga, zaklala, ukrala itd.
Pa jbt valja sutra leci u krevet sa takvom osobom.

- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#174 Re: Akteri crnih hronika u slikama
Vjesalice ljubaviHemera wrote:![]()
- holowey
#175 Re: Akteri crnih hronika u slikama
a sta bi rekao za onu zenu koja je tokom zabavljanja dobijala batine pa se opet udala za lika koji je batinao? ja vise imam razumijevanja za ovu sto se uda za zatvorenika "nevino osudjenog, kojem su napakovali, koji je za jarana preuzeo krivicu, bla bla", zaljubila se pa u svasta povjerovala... ali ova koja dobije degeneka pa opet kaze "i do", e to ne kontam...Thorgerson wrote:Meni samo nije jasan mentalni sklop zene koja zeli da se uda za zatvorenika i osobu koja je ucinila neko krivicno djelo, ubila nekoga, zaklala, ukrala itd.