Krenuti cu od sebe,posto sam vec proglasena lazljivicom da ne dolijevam ulje na vatru

.Radnja se desava izmedju moje 25.i 26.Nekad u tom periodu sam zavrsila i sa dugogodisnjom vezom.U neka doba krenule,babe,tetke,strine i p.materne da me vodaju po buticima,daju love itd.Onda su pocele salijetta staru kako bi mi trebala finansirat silikone i jos par plasticnih operacija

.Pa onda prica kako trebam rijesiti svoju buducnost,bla,bla,bla.Uglavnom svodilo se na to da me treba udati pod hitno.Jedan dan sam cekala nekog i osoba mi javi da ce kasniti nekih 45 min.Ja udjem u obliznju kafanu koja je 65+ i nakon nekih 10 minuta krenem pricu sa nekim cikom.Da parafraziram,pitao me ciko ko sam,otkud tu i to.Kad sam mu rekla koliko godina imam rekao mi je nesto u stilu e pa pozuri imas jos par godina fore da se prodas nakon 30ete vec ces biti stara koka i niko te nece htjeti.Sad bih ja htjela cijenjene forumase da pitam da mi pomognu apsolvirati neke stvari jer sama ocigledno imam poteskoca da ih prihvatim pa mozda ako mi neko drugi objasni onda mozda dodje iz guzice u glavu:
1.Izmedju 25-30 sam,znaci imam jos koju godinu fore da se uvalim
2.Znaci ja sam na nivou stoke koja se jos moze kako-tako uvaliti
3.Nakon 30ete cijena naglo pada,daj sta das
4.Da bih postala kompletna ostvarena zenska osoba imam jos malo fore da biram izmedju dva zla,nakon 30ete da zgrabim prvog koji naidje i da ga prizenim
5.Jopet da ponovim,cisto da utvrdim gradivo:Znaci brak pod bilo koju cijenu

a i maksumcad....'.Ipak sam ja zensko.....
6.Apsolutno nebitno kakvog degenerika cu da imam pored sebe,samo nek sam udata.A to sto njega finansiraju roditelji,sto je los u krevetu,sto lijeci svoje frustre na meni spada u drugi plan,jbg. vazno je biti udata zena.Ipak ja sam na nivou stoke,mozda i nize a i treba zadovoljiti uzu,siru rodbinu a vala i mahalu.
7.Ako mi cijenjeni forumasi potvrde gore navedene stvake onda imam par opcija za B plan:
1.Istetovirati cu se po cijelom tijelu i odoh u Shaolin redovnice ali ko zna hoce li me primiti zbog godina
2.Okupiti drustvo od par usdijelica slicnih sebi i posto svaka ima zemlje i njiva nakon pedoloskih analiza a valja uzeti i u obzir koja ima najvise sljivika na svojoj zemlji pokrenuti proizvodnju organske rakije,ja licno bih pravila pivo u toj nasoj maloj zajednici,premuntala bih ja zene za to
3.Uzeti neku sacmaricu i fino se propucati.Policija kad dodje na uvidjaj da kupi ostatke mozga sa zida
Ili plan C.... O tome neki drugi put.Dotad bih zamolila cijenjene forumase da mi pomognu pri mome prosvijetljenju,ja sam ipak samo jedna sleba zenska osoba koja ne konta stvari najbolje.......Mozda me neko i izvede na pravi put,nikad se ne zna.
P.S.Svaka slicnost sa stvarnim likovima i dozivljajima je slucajna.Molim vas da mi pomognete da dodjem do Kundalinija,dalje cu sama