Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Gabrielo

#151 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

TaraCrvena wrote: Prosjecna cura sa 31 moze imati lika od 25,kao nista....
Gdje ovo? :lol:
TaraCrvena wrote: Prosjecan lik sa 31 vrlo lako moze imati curu od 21

Uglavnom moze.
TaraCrvena wrote: ali da li moze imati onu od 31?Punooooo teze

Zasto bi zelio onu od 31 kad moze imati deset godina mladju?
vade_mecum

#152 Re: Zene nakon 25

Post by vade_mecum »

kad bolje razmislim, ovdje je pitanje ko koga ima?
TaraCrvena

#153 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Gabrielo wrote:

Uglavnom moze.

1.Svugdje
2.Slazem se uglavnom
3.Moze imati i mladju ali da li moze imati zenu svojih godina?Lako je nekom 10 godina mladjem prosipati fazone i naravno da ce to upaliti ali me bas interesuje da li ti fazoni prolaze sa istim uspjehom kod zena njihovih godina.Cisto sumnjam...
TaraCrvena

#154 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

vade_mecum wrote:
Nisam te najbolje razumjela :? ,mozes li mi molim te malo pojasniti pitanje.
vade_mecum

#155 Re: Zene nakon 25

Post by vade_mecum »

TaraCrvena wrote:
vade_mecum wrote:
Nisam te najbolje razumjela :? ,mozes li mi molim te malo pojasniti pitanje.
nebitno
TaraCrvena wrote: 3.Moze imati i mladju ali da li moze imati zenu svojih godina?Lako je nekom 10 godina mladjem prosipati fazone i naravno da ce to upaliti ali me bas interesuje da li ti fazoni prolaze sa istim uspjehom kod zena njihovih godina.Cisto sumnjam...
pa i ove od 30 ce pasti na fazon samo ne na ISTI fazon...duuuuuh. mislim, neko voli slusati price o dernecima i hodanju, a neko voli slusati price o tome kako mu je dosta guzve, kako bi se volio smiriti...different strokes for different folks sto bi rekao ceh,svabo, englez
TaraCrvena

#156 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

vade_mecum wrote:
pa i ove od 30 ce pasti na fazon samo ne na ISTI fazon...duuuuuh. mislim, neko voli slusati price o dernecima i hodanju, a neko voli slusati price o tome kako mu je dosta guzve, kako bi se volio smiriti...different strokes for different folks sto bi rekao ceh,svabo, englez
Gabrielo

#157 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

TaraCrvena wrote:
Gabrielo wrote:

Uglavnom moze.

1.Svugdje
2.Slazem se uglavnom
3.Moze imati i mladju ali da li moze imati zenu svojih godina?Lako je nekom 10 godina mladjem prosipati fazone i naravno da ce to upaliti ali me bas interesuje da li ti fazoni prolaze sa istim uspjehom kod zena njihovih godina.Cisto sumnjam...
1. Netacno. Vrlo rijetki su parovi gdje je zena toliko starija.
2. -
3. Pa te od 31 su dosta ocajne kad su same, tako da je njih i lakse osvojiti. Samo sto se uglavnom biraju mladje.
arslanbey

#158 Re: Zene nakon 25

Post by arslanbey »

Sta vam je ba? sto bi ja htio moju vrsnjakinju? pa evolucija muskarca tjera da trazi mladju i da je dresira i odgaja kako on hoce da bude savrsena majka,kucanica..pustite feminizam,evolucija je jaca od istog

neka od 30 muskarcu nije zanimljiva jer je stara roba
TaraCrvena

#159 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Gabrielo wrote:
2. -
3. Pa te od 31 su dosta ocajne kad su same, tako da je njih i lakse osvojiti. Samo sto se uglavnom biraju mladje.
1.Poznajem par zena u Sarajevu koje su u semi sa mladjim likovima.Seks a i mogu sa njima da rade sta hoce,pricale su mi kako utjecu na njihov izbor odjece,muzike itd.U javnost sa njima izlaze samo negdje izvan Sa.Valjda zbog osude okoline i tih stvari.
2.-
3.Stoji da je dobar dio zena tih godina ocajan ali bih rekla da ces sa nekom tih godina prije propisati krv dok je ne povalis nego sa nekom 10 g mladjom.
Capajebo

#160 Re: Zene nakon 25

Post by Capajebo »

arslanbey wrote:S pa evolucija muskarca tjera da trazi mladju i da je dresira i odgaja kako on hoce da bude savrsena majka,kucanica..
Sa prvim dijelom se slazem, ali sa drugim jok. Mislim da je cak obratno, samo sto se mi qrcimo :cry: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#161 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Na zeni je privlacna mladost a ne iskustvo :meza:
arslanbey

#162 Re: Zene nakon 25

Post by arslanbey »

TaraCrvena wrote:
Gabrielo wrote:
2. -
1.Poznajem par zena u Sarajevu koje su u semi sa mladjim likovima.Seks a i mogu sa njima da rade sta hoce,pricale su mi kako utjecu na njihov izbor odjece,muzike itd.U javnost sa njima izlaze samo negdje izvan Sa.Valjda zbog osude okoline i tih stvari.
2.-
3.Stoji da je dobar dio zena tih godina ocajan ali bih rekla da ces sa nekom tih godina prije propisati krv dok je ne povalis nego sa nekom 10 g mladjom.
1.1 od 100

2.da ali ujedno nije zanimljivo imati sex s starijom,osim klincima koji hoce da imaju milf iskustvo :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#163 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

vade_mecum wrote: pa i ove od 30 ce pasti na fazon samo ne na ISTI fazon...duuuuuh. mislim, neko voli slusati price o dernecima i hodanju, a neko voli slusati price o tome kako mu je dosta guzve, kako bi se volio smiriti...different strokes for different folks sto bi rekao ceh,svabo, englez
Dobar post :)
Capajebo

#164 Re: Zene nakon 25

Post by Capajebo »

Uglavnom, dakle "lie lie and lie some more?" :mrgreen:
Gabrielo

#165 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

arslanbey wrote: 1.1 od 100

2.da ali ujedno nije zanimljivo imati sex s starijom,osim klincima koji hoce da imaju milf iskustvo :D
Ma vidis da izmislja. Cuj izlaze, ali izvan Sa samo radi osude. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#166 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

TaraCrvena wrote: 3.Stoji da je dobar dio zena tih godina ocajan ali bih rekla da ces sa nekom tih godina prije propisati krv dok je ne povalis nego sa nekom 10 g mladjom.
Nije bas da su u poziciji da biraju koju ce ponudu prihvatiti kao sa 21. Vecina. Tako da ;-)
TaraCrvena

#167 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Gabrielo wrote:
arslanbey wrote: 1.1 od 100

Ma vidis da izmislja. Cuj izlaze, ali izvan Sa samo radi osude. :lol:
Odu u Beograd ili Split i tamo se grle i drze za ruke i tako to.
TaraCrvena

#168 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Bitno im je sta ce mahala reci.
TaraCrvena

#169 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

_BataZiv_0809 wrote:
TaraCrvena wrote: 3.Stoji da je dobar dio zena tih godina ocajan ali bih rekla da ces sa nekom tih godina prije propisati krv dok je ne povalis nego sa nekom 10 g mladjom.
Nije bas da su u poziciji da biraju koju ce ponudu prihvatiti kao sa 21. Vecina. Tako da ;-)
Vecina,ali imamo i manjinu :wink:
vade_mecum

#170 Re: Zene nakon 25

Post by vade_mecum »

zasto gubiti vrijeme s nekom kada znas da mozes dobiti negdje drugo puno lakse? prevodeci u musku analogiju i nacin razmisljanja - zasto cekati u redu za WC kada imas zbunje ispred sebe? :D
vade_mecum

#171 Re: Zene nakon 25

Post by vade_mecum »

TaraCrvena wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Vecina,ali imamo i manjinu :wink:
bogami tanka ti je ta manjina, a i djeluje mi da ne zna sta ce ni od sebe niti od drugih cim je spala na vodanje po ilijasu, vogosci i tarcinu :skoljka: :run:
TaraCrvena

#172 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

vade_mecum wrote:
zasto gubiti vrijeme s nekom kada znas da mozes dobiti negdje drugo puno lakse? prevodeci u musku analogiju i nacin razmisljanja - zasto cekati u redu za WC kada imas zbunje ispred sebe? :D
Posteno,stoji :-)
TaraCrvena

#173 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

vade_mecum wrote:
TaraCrvena wrote: bogami tanka ti je ta manjina, a i djeluje mi da ne zna sta ce ni od sebe niti od drugih cim je spala na vodanje po ilijasu, vogosci i tarcinu :skoljka: :run:
Eto me za 15 min,pa ti odg.
TaraCrvena

#174 Re: Zene nakon 25

Post by TaraCrvena »

Krenuti cu od sebe,posto sam vec proglasena lazljivicom da ne dolijevam ulje na vatru :D .Radnja se desava izmedju moje 25.i 26.Nekad u tom periodu sam zavrsila i sa dugogodisnjom vezom.U neka doba krenule,babe,tetke,strine i p.materne da me vodaju po buticima,daju love itd.Onda su pocele salijetta staru kako bi mi trebala finansirat silikone i jos par plasticnih operacija :run: .Pa onda prica kako trebam rijesiti svoju buducnost,bla,bla,bla.Uglavnom svodilo se na to da me treba udati pod hitno.Jedan dan sam cekala nekog i osoba mi javi da ce kasniti nekih 45 min.Ja udjem u obliznju kafanu koja je 65+ i nakon nekih 10 minuta krenem pricu sa nekim cikom.Da parafraziram,pitao me ciko ko sam,otkud tu i to.Kad sam mu rekla koliko godina imam rekao mi je nesto u stilu e pa pozuri imas jos par godina fore da se prodas nakon 30ete vec ces biti stara koka i niko te nece htjeti.Sad bih ja htjela cijenjene forumase da pitam da mi pomognu apsolvirati neke stvari jer sama ocigledno imam poteskoca da ih prihvatim pa mozda ako mi neko drugi objasni onda mozda dodje iz guzice u glavu:
1.Izmedju 25-30 sam,znaci imam jos koju godinu fore da se uvalim
2.Znaci ja sam na nivou stoke koja se jos moze kako-tako uvaliti
3.Nakon 30ete cijena naglo pada,daj sta das :bih:
4.Da bih postala kompletna ostvarena zenska osoba imam jos malo fore da biram izmedju dva zla,nakon 30ete da zgrabim prvog koji naidje i da ga prizenim :evil:
5.Jopet da ponovim,cisto da utvrdim gradivo:Znaci brak pod bilo koju cijenu :izet: a i maksumcad....'.Ipak sam ja zensko.....
6.Apsolutno nebitno kakvog degenerika cu da imam pored sebe,samo nek sam udata.A to sto njega finansiraju roditelji,sto je los u krevetu,sto lijeci svoje frustre na meni spada u drugi plan,jbg. vazno je biti udata zena.Ipak ja sam na nivou stoke,mozda i nize a i treba zadovoljiti uzu,siru rodbinu a vala i mahalu.
7.Ako mi cijenjeni forumasi potvrde gore navedene stvake onda imam par opcija za B plan:
1.Istetovirati cu se po cijelom tijelu i odoh u Shaolin redovnice ali ko zna hoce li me primiti zbog godina :roll:
2.Okupiti drustvo od par usdijelica slicnih sebi i posto svaka ima zemlje i njiva nakon pedoloskih analiza a valja uzeti i u obzir koja ima najvise sljivika na svojoj zemlji pokrenuti proizvodnju organske rakije,ja licno bih pravila pivo u toj nasoj maloj zajednici,premuntala bih ja zene za to
3.Uzeti neku sacmaricu i fino se propucati.Policija kad dodje na uvidjaj da kupi ostatke mozga sa zida :D
Ili plan C.... O tome neki drugi put.Dotad bih zamolila cijenjene forumase da mi pomognu pri mome prosvijetljenju,ja sam ipak samo jedna sleba zenska osoba koja ne konta stvari najbolje.......Mozda me neko i izvede na pravi put,nikad se ne zna.
P.S.Svaka slicnost sa stvarnim likovima i dozivljajima je slucajna.Molim vas da mi pomognete da dodjem do Kundalinija,dalje cu sama :arrow: :-)
arslanbey

#175 Re: Zene nakon 25

Post by arslanbey »

TaraCrvena wrote:Krenuti cu od sebe,posto sam vec proglasena lazljivicom da ne dolijevam ulje na vatru :D .Radnja se desava izmedju moje 25.i 26.Nekad u tom periodu sam zavrsila i sa dugogodisnjom vezom.U neka doba krenule,babe,tetke,strine i p.materne da me vodaju po buticima,daju love itd.Onda su pocele salijetta staru kako bi mi trebala finansirat silikone i jos par plasticnih operacija :run: .Pa onda prica kako trebam rijesiti svoju buducnost,bla,bla,bla.Uglavnom svodilo se na to da me treba udati pod hitno.Jedan dan sam cekala nekog i osoba mi javi da ce kasniti nekih 45 min.Ja udjem u obliznju kafanu koja je 65+ i nakon nekih 10 minuta krenem pricu sa nekim cikom.Da parafraziram,pitao me ciko ko sam,otkud tu i to.Kad sam mu rekla koliko godina imam rekao mi je nesto u stilu e pa pozuri imas jos par godina fore da se prodas nakon 30ete vec ces biti stara koka i niko te nece htjeti.Sad bih ja htjela cijenjene forumase da pitam da mi pomognu apsolvirati neke stvari jer sama ocigledno imam poteskoca da ih prihvatim pa mozda ako mi neko drugi objasni onda mozda dodje iz guzice u glavu:
1.Izmedju 25-30 sam,znaci imam jos koju godinu fore da se uvalim
2.Znaci ja sam na nivou stoke koja se jos moze kako-tako uvaliti
3.Nakon 30ete cijena naglo pada,daj sta das :bih:
4.Da bih postala kompletna ostvarena zenska osoba imam jos malo fore da biram izmedju dva zla,nakon 30ete da zgrabim prvog koji naidje i da ga prizenim :evil:
5.Jopet da ponovim,cisto da utvrdim gradivo:Znaci brak pod bilo koju cijenu :izet: a i maksumcad....'.Ipak sam ja zensko.....
6.Apsolutno nebitno kakvog degenerika cu da imam pored sebe,samo nek sam udata.A to sto njega finansiraju roditelji,sto je los u krevetu,sto lijeci svoje frustre na meni spada u drugi plan,jbg. vazno je biti udata zena.Ipak ja sam na nivou stoke,mozda i nize a i treba zadovoljiti uzu,siru rodbinu a vala i mahalu.
7.Ako mi cijenjeni forumasi potvrde gore navedene stvake onda imam par opcija za B plan:
1.Istetovirati cu se po cijelom tijelu i odoh u Shaolin redovnice ali ko zna hoce li me primiti zbog godina :roll:
2.Okupiti drustvo od par usdijelica slicnih sebi i posto svaka ima zemlje i njiva nakon pedoloskih analiza a valja uzeti i u obzir koja ima najvise sljivika na svojoj zemlji pokrenuti proizvodnju organske rakije,ja licno bih pravila pivo u toj nasoj maloj zajednici,premuntala bih ja zene za to
3.Uzeti neku sacmaricu i fino se propucati.Policija kad dodje na uvidjaj da kupi ostatke mozga sa zida :D
Ili plan C.... O tome neki drugi put.Dotad bih zamolila cijenjene forumase da mi pomognu pri mome prosvijetljenju,ja sam ipak samo jedna sleba zenska osoba koja ne konta stvari najbolje.......Mozda me neko i izvede na pravi put,nikad se ne zna.
P.S.Svaka slicnost sa stvarnim likovima i dozivljajima je slucajna.Molim vas da mi pomognete da dodjem do Kundalinija,dalje cu sama :arrow: :-)
Sta ti zapravo zelis s ovim tekstom? ne svidja ti se zakon prirode? e pa steta,jer niko ga nije uspio promjeniti

Doduse neke zene se ostvare i bez djece,muza itd,,,ok je sve,tvoj izbor.Ali 99% zena zeli da se uda,i na njih se odnosi to "imate fore do 30"

ako ti nije dosta 10 godina da uzivas,i nadjes pravog,onda sta cemo ? genetika nije na tvojoj strani?
Post Reply