koliko moze trajati ovaj miris mislim vremenski ova kutija i kakav miris daje...bitanga_sa_otesa wrote:ja ovaj kupio,dobar je pravo
auto miris
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- the_hooligan_ec
#151 Re: auto miris
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#152 Re: auto miris
Ja danas nabavio Areon Sport lux gold i silver, maramice areon za tablu i jedan taj kao gel u kutiji.
Sport lux silver odlicno miriše, gold dao gospođi, a maramice i gel zadržao za sebe
Sport lux silver odlicno miriše, gold dao gospođi, a maramice i gel zadržao za sebe
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#153 Re: auto miris
pa meni traje mjesec,a daje miris fresh vanilla kao sto pisethe_hooligan_ec wrote: koliko moze trajati ovaj miris mislim vremenski ova kutija i kakav miris daje...
-
channel10
#154 Re: auto miris
Jesu li ovo oni kineski iz Binga( goodyear)?
-
tempuser
#156 Re: auto miris
Ja i dalje zadovoljan sa onom bocicom sa drvenim cepom i spagom za oko retrovizora u koju sipam etericno ulje po zelji. 3-5 KM bocica u Apotekama Sarajevo, traje 1,5 mjesec i sam sebi doziras, hoces da zamirise okrenes bocu da se natopi cep, neces da mirise ne diras. Probao mentu, bor, limun i narandzu, ova dva zadnja mi najvise odgovaraju. Lavandu nisam probao jer navodno uspavljuje, a eukaliptus je prezestok.
-
Leon16v
#157 Re: auto miris
Ja cu za sada ostati vjeran Areonu, imaju odlicnih stvarcica i kvalitetnih, koristim njihove jelkice, gel i maramice za tablu, jest malo skuplje, ali rade svoj posao 
-
zdruzdjo
#158 Re: auto miris
Ja sam isprobao i fakat sam zadovoljan istim. fini, nenapadni, fino i traju. uzimao one sto se montiraju na ventilacioni otvor.Leon16v wrote:Ja cu za sada ostati vjeran Areonu, imaju odlicnih stvarcica i kvalitetnih, koristim njihove jelkice, gel i maramice za tablu, jest malo skuplje, ali rade svoj posao
Koliko traju oni gel-ovi??
Od zadnjih preporuka ovdje sam uzimao samo njihove. Ne znam samo kakvi su oni sa sprejem sto se prskaju na onu njihovu jelkicu.
-
Leon16v
#159 Re: auto miris
Ne znam za gel koliko traje, ja jos nisam ni otpakovao, stavio sam samo jelkicu.zdruzdjo wrote:Ja sam isprobao i fakat sam zadovoljan istim. fini, nenapadni, fino i traju. uzimao one sto se montiraju na ventilacioni otvor.Leon16v wrote:Ja cu za sada ostati vjeran Areonu, imaju odlicnih stvarcica i kvalitetnih, koristim njihove jelkice, gel i maramice za tablu, jest malo skuplje, ali rade svoj posao
Koliko traju oni gel-ovi??
Od zadnjih preporuka ovdje sam uzimao samo njihove. Ne znam samo kakvi su oni sa sprejem sto se prskaju na onu njihovu jelkicu.
A sprejeve imas od 6 KM i od 10 KM
- JedanOdBraceMorica
#160 Re: auto miris

Najbolji i najdugotrajniji miris koji sam probao, a probao sam bar 15 razlicitih vrsta, od jelkica, flasica, gelova, konzervi, ambi pureva itd., znaci mjesec i po i dalje mirise kao i prvog dana... Jedini nedostatak je sto sad zasad postoje samo dvije vrste, ali valjda ih bude jos
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#161 Re: auto miris
Mogao si pravo napisati i gdje si uzeoJedanOdBraceMorica wrote:
Najbolji i najdugotrajniji miris koji sam probao, a probao sam bar 15 razlicitih vrsta, od jelkica, flasica, gelova, konzervi, ambi pureva itd., znaci mjesec i po i dalje mirise kao i prvog dana... Jedini nedostatak je sto sad zasad postoje samo dvije vrste, ali valjda ih bude jos
- Aurea Mediocritas
#162 Re: auto miris
Ova ideja sa eteričnim uljima mi izgleda najprihvatljivija, ako se radi o prirodnim eteričnim uljima. Sa druge strane, čuo sam ozbiljne tvrdnje da su svi ti vještački mirisi za prostorije i automobile, koje možemo kupiti na svakom koraku, zapravo veoma kancerogene materije.tempuser wrote:Ja i dalje zadovoljan sa onom bocicom sa drvenim cepom i spagom za oko retrovizora u koju sipam etericno ulje po zelji. 3-5 KM bocica u Apotekama Sarajevo, traje 1,5 mjesec i sam sebi doziras, hoces da zamirise okrenes bocu da se natopi cep, neces da mirise ne diras. Probao mentu, bor, limun i narandzu, ova dva zadnja mi najvise odgovaraju. Lavandu nisam probao jer navodno uspavljuje, a eukaliptus je prezestok.
Pa, sad,...
- JedanOdBraceMorica
#163 Re: auto miris
Ima u vecini bolje opremljenih supermarketa, zadnji put sam uzeo u ovom novom Konzumu u Lozionickojbordo gandalf wrote:Mogao si pravo napisati i gdje si uzeoJedanOdBraceMorica wrote:
-
tempuser
#164 Re: auto miris
I ja sam cuo ista stvar i do davno, ali iskreno nisam puno obracao paznju na to, kod mene je bio redovan Wunderbaum New Car, medjutim isto je cula i moja naze koja je panicar koja je dala ideju eterickog ulja u autu (ona ga na par mjesta koristi u stanu), e onda meni tu napamet padne ova bocica.Aurea Mediocritas wrote:Ova ideja sa eteričnim uljima mi izgleda najprihvatljivija, ako se radi o prirodnim eteričnim uljima. Sa druge strane, čuo sam ozbiljne tvrdnje da su svi ti vještački mirisi za prostorije i automobile, koje možemo kupiti na svakom koraku, zapravo veoma kancerogene materije.tempuser wrote:Ja i dalje zadovoljan sa onom bocicom sa drvenim cepom i spagom za oko retrovizora u koju sipam etericno ulje po zelji. 3-5 KM bocica u Apotekama Sarajevo, traje 1,5 mjesec i sam sebi doziras, hoces da zamirise okrenes bocu da se natopi cep, neces da mirise ne diras. Probao mentu, bor, limun i narandzu, ova dva zadnja mi najvise odgovaraju. Lavandu nisam probao jer navodno uspavljuje, a eukaliptus je prezestok.
Pa, sad,...
Jbga, ulja kupujem u apotekama, valjda su prirodna...
-
Leon16v
#165 Re: auto miris
Uzeh i ovo danas, baš prijatno miriše

- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#166 Re: auto miris
Kod mene siviLeon16v wrote:Uzeh i ovo danas, baš prijatno miriše
-
boshniak
#168 Re: auto miris
Valja duvat svaki put kad te policija zaustavi.problemnatravunu wrote:![]()
-
zdruzdjo
#169 Re: auto miris
Da malo ozivimo temu.
U zadnjih par mjeseci sam pokusirao sa svacim sto se tice mirisa za auto.
Areon bocica sa mirisom koji prskas kao klasican parfem ali po onom visuljku je najintenzivnija i duuuugo moze trajati. Ali je smor to prskanje svaki cas. I cjenom je naj naj....
Onaj gel u konzervi areon izlapi i osusi se dok dlan o dlan. Pogotovo kad je vruce. Nalijetao sam povremeno na neke gumaste "jelkice" na hifa pumpama ali kako kad. Nekad traju dugo a nekad izlapi za 3-4 dana. Nikad ne znas.
Klasicne jelkice od debelog kartona su postale bacanje para. Otvoris, stavis, vozis se....mirise. stajes gasis auto i baci jelkicu usput jer sutra nista od nje.
Kupio sam jednom i onaj miris za tkaninu sto je ovdje reklamirana. Lila ili nesto tako. Super mirise ali opet smor prskanje. I isto tako slabo postojano kad je vruce.
Najbolje i nekako najvise sto se dobija po principu ulozeno-dobijeno su one areon bocice sa drvenim cepom. Prilicno dugo traju, mirisu intenzivno, prijatni su mirisi, i vidis koliko ima jos.
Nastavite.
U zadnjih par mjeseci sam pokusirao sa svacim sto se tice mirisa za auto.
Areon bocica sa mirisom koji prskas kao klasican parfem ali po onom visuljku je najintenzivnija i duuuugo moze trajati. Ali je smor to prskanje svaki cas. I cjenom je naj naj....
Onaj gel u konzervi areon izlapi i osusi se dok dlan o dlan. Pogotovo kad je vruce. Nalijetao sam povremeno na neke gumaste "jelkice" na hifa pumpama ali kako kad. Nekad traju dugo a nekad izlapi za 3-4 dana. Nikad ne znas.
Klasicne jelkice od debelog kartona su postale bacanje para. Otvoris, stavis, vozis se....mirise. stajes gasis auto i baci jelkicu usput jer sutra nista od nje.
Kupio sam jednom i onaj miris za tkaninu sto je ovdje reklamirana. Lila ili nesto tako. Super mirise ali opet smor prskanje. I isto tako slabo postojano kad je vruce.
Najbolje i nekako najvise sto se dobija po principu ulozeno-dobijeno su one areon bocice sa drvenim cepom. Prilicno dugo traju, mirisu intenzivno, prijatni su mirisi, i vidis koliko ima jos.
Nastavite.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#170 Re: auto miris

Predobar, dugotrajan. 3 KM u bingu.
-
zdruzdjo
#171 Re: auto miris
Probacu. Ima li kakva paleta mirisa. Ne volim one koji mirisu na jeftine zvake.konektovan wrote: Predobar, dugotrajan. 3 KM u bingu.
- amar1994
#172 Re: auto miris
imam ja kafu neku , ne odustaje miris ni nakon 3god

uslikam sutra
uslikam sutra
-
shandrprcSA
#173 Re: auto miris
jedan od najlosijih mirisa koji sam imaoJedanOdBraceMorica wrote:
-
zdruzdjo
#174 Re: auto miris
A vidis par postova gore su bas ti hvaljeni.shandrprcSA wrote: jedan od najlosijih mirisa koji sam imao
-
shandrprcSA
#175 Re: auto miris
na njihovu preporuku i uzeh dva komada, ne znam je su izdrzali 24hzdruzdjo wrote:A vidis par postova gore su bas ti hvaljeni.shandrprcSA wrote: jedan od najlosijih mirisa koji sam imao