Misliš ovoVizionar 1985 wrote:insomnia78 wrote:Ne, upravo suprotno_BataZiv_0809 wrote:Tuzan dan i grozna vijest.
Valjda konacno pojedincima u Bosni dodje iz guzice u glavu

Misliš ovoVizionar 1985 wrote:insomnia78 wrote:Ne, upravo suprotno_BataZiv_0809 wrote:Tuzan dan i grozna vijest.
Valjda konacno pojedincima u Bosni dodje iz guzice u glavu

insomnia78 wrote:Jok, to je trenutno stanje
Vizionar 1985 wrote:
insomnia78 wrote:Jok, to je trenutno stanje
PRETJERAO SI!GeeTnT wrote:PROVALJEN SI !_BataZiv_0809 wrote:PRIJAVLJEN SIGeeTnT wrote: ...reče lik dok rukavom briše usta posle popijene brlje...tj. zdravice u čast Dragoljubu..
Nisam...samo sam pročitao par predhodnih njegovih postova...hAZNADAR wrote: PRETJERAO SI!
Zbog?hAZNADAR wrote:
PRETJERAO SI!
Nije samo 60-70% ostali su normala.megaman4 wrote:Da zaključimo Srbija je četnička država. Gasi svjetlo.![]()
..to se i ja pitam? Zbog?_BataZiv_0809 wrote:Zbog?hAZNADAR wrote:
PRETJERAO SI!
Hajde da pustimo covjeka da kaze na koga je mislio. Nisam vidio da je i tebe kvotao.GeeTnT wrote: ..to se i ja pitam? Zbog?
Naziv "salonac" više nije u upotrebi.... šteta, a baš mi zvučalo light, naspram "četnik"..megaman4 wrote:Da zaključimo Srbija je četnička država. Gasi svjetlo.![]()
gejša prijavljen sigay activist wrote:Pojedini slučajevi ne mogu da daju karakter cijelom pokretu. Ako mogu, onda su i komunisti zbog Bleiburga zločinci, a ovdje nikome ne smeta slaveljenje komunista.insomnia78 wrote: Apsolutno, onaj narod po Podrinju, Sandzaku i Hercegovini se sam pokl'o samo da napakosti Srbima
jao_situacije wrote:
gejša prijavljen si![]()
ti uz gusle i rakiju kod kuće relativiziraj desetine tisuća žrtava.
bravo, vidiš kako je fino kad priznaš da o povijesti znaš samo ono što si čuo od pijanih guslača i da provocirašgay activist wrote:jao_situacije wrote:
gejša prijavljen si![]()
ti uz gusle i rakiju kod kuće relativiziraj desetine tisuća žrtava.![]()
Pa to je sjajano. Sad kad me baniraju, ovdje će se povećati stepen sagalasnosti oko svega.
Znam o povijesti 10 puta više od tebe ali neću da se razmećem ovdje.jao_situacije wrote:
bravo, vidiš kako je fino kad priznaš da o povijesti znaš samo ono što si čuo od pijanih guslača i da provociraš
Haj razligu na antifasisticke forume tipa Krstarica, serbian cafe itd...gay activist wrote:jao_situacije wrote:
gejša prijavljen si![]()
ti uz gusle i rakiju kod kuće relativiziraj desetine tisuća žrtava.![]()
Pa to je sjajano. Sad kad me baniraju, ovdje će se povećati stepen sagalasnosti oko svega.
Sta ce ih rehabilitovati kad nisu ni osudjeniluckylaka wrote:Cudi me da sud srbije nije odmah o jednom trosku odmah rehabilitovao i mladica,karadzica,arkana...ima li jos kakva dobra srpska dusa da sam je zaboravio
to se ne zove povijest nego guslanje, da citiram jednog "uglednog guslača"gay activist wrote:Znam o povijesti 10 puta više od tebe ali neću da se razmećem ovdje.jao_situacije wrote:
bravo, vidiš kako je fino kad priznaš da o povijesti znaš samo ono što si čuo od pijanih guslača i da provociraš
A vi muslimani biste morali da se naviknete da je provokacija legitimna stvar u demokratiji.
muslimani ?„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
-„Laž je srpski državni interes.“
-„Laž je u samom biću Srbina“.
-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
za zaslugeinsomnia78 wrote:Sta ce ih rehabilitovati kad nisu ni osudjeniluckylaka wrote:Cudi me da sud srbije nije odmah o jednom trosku odmah rehabilitovao i mladica,karadzica,arkana...ima li jos kakva dobra srpska dusa da sam je zaboravio