Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beč: Protest Albanaca zbog MKD
IZVOR: TANJUG
Beč -- Više od 150 Albanaca, prema zvaničnim podacima policije, okupilo se danas poslepodne ispred ambasade Makedonije u Beču.
Nosili su albanske i zastave SAD, uzvikivali su "UČK", "UČK" (OVK).
Albanci su protest organizovali jer smatraju da makedonske vlasti ne poštuju Ohridski sporazum i da i dalje diskriminišu albansko stanovništvo.
Takođe, oni su se okupili, kako su rekli, zbog aktuelne situacije u Kumanovu i Tetovu.
Demonstracije Albanaca, kako je potvrđeno Tanjugu u bečkoj policiji, prijavilo je udruženje iz St. Peltena.
Izveštač Tanjuga s mesta događaja kaže da je demonstracije obezbeđivao mali broj policije, a austrijski mediji nisu izveštavali o aktuelnim zbivanjima u Makedoniji.
Lincoln-Burrows wrote:
To je točno, međutim sada su u pitanju makedonci koji nemaju taj bremen Srbije,
čisto me zanima kako će se postaviti USA, moraju donijeti neki stav a jajca su im na panju.
pa da će im pokloniti državu na teritoriji makedonije kao što su sa kosovom - to sam siguran da neće. iako su albanci stvarno predobri sa USA, mislim da je ovo previše i da će USA barem pustiti da makedonija ovo riješi...ako je kadra.
Makedonija ovo ne može sama riješiti.... znači komplicirana situacija do bola
Srbi nagovorili makedonce da diskrikiniraju albance i ne postuju sporazum iz ohrida. Sve jasno kao dan. Albanci ugnjetavani odavno u makedoniji. Mislim da bi makedonce nato trebao vaspitati jednom intervencijom!
Beč: Protest Albanaca zbog MKD
IZVOR: TANJUG
Beč -- Više od 150 Albanaca, prema zvaničnim podacima policije, okupilo se danas poslepodne ispred ambasade Makedonije u Beču.
Nosili su albanske i zastave SAD, uzvikivali su "UČK", "UČK" (OVK).
Albanci su protest organizovali jer smatraju da makedonske vlasti ne poštuju Ohridski sporazum i da i dalje diskriminišu albansko stanovništvo.
Takođe, oni su se okupili, kako su rekli, zbog aktuelne situacije u Kumanovu i Tetovu.
Demonstracije Albanaca, kako je potvrđeno Tanjugu u bečkoj policiji, prijavilo je udruženje iz St. Peltena.
Izveštač Tanjuga s mesta događaja kaže da je demonstracije obezbeđivao mali broj policije, a austrijski mediji nisu izveštavali o aktuelnim zbivanjima u Makedoniji.
Lincoln-Burrows wrote:
čisto me zanima kako će se postaviti USA, moraju donijeti neki stav a jajca su im na panju.
pa da će im pokloniti državu na teritoriji makedonije kao što su sa kosovom - to sam siguran da neće. iako su albanci stvarno predobri sa USA, mislim da je ovo previše i da će USA barem pustiti da makedonija ovo riješi...ako je kadra.
Naravno da ne mozes jer ne smije izjaviti da su ovo albanski teroristi (ako jesu). Bas ce albanski drotovi i vojnici ici da pucaju protiv svojih
Lincoln-Burrows wrote:
Bodkin wrote:Srbi nagovorili makedonce da diskrikiniraju albance i ne postuju sporazum iz ohrida. Sve jasno kao dan. Albanci ugnjetavani odavno u makedoniji. Mislim da bi makedonce nato trebao vaspitati jednom intervencijom!
kasniš...japin mutapi i tomas već ubacili srbe u igru...
#MAKEDONIJA , #Kumanovo : Crvena linija na mapi je autoput Beograd-Skoplje,plavi krug centar Kumanova,žuti krug zelena pijaca ili zelen pazar i odmah iza pijace počinje naselje po imenu "Diva naselba",to je ovo zaokruženo sa crvenim i manji crveni krug je džamija koja se pojavljuje na slikama i snimcima i tu bi otprilike trebalo da bude centar dešavanja borbi. Albanci su dobili veliko pojačanje , i gubici kod policije su veliki , kazu da ima skoro 30 mrtvih policajaca i preko 50 ranjenih.
Bodkin wrote:Srbi nagovorili makedonce da diskrikiniraju albance i ne postuju sporazum iz ohrida. Sve jasno kao dan. Albanci ugnjetavani odavno u makedoniji. Mislim da bi makedonce nato trebao vaspitati jednom intervencijom!
E jebiga. Ali realno da nema srba na balkanu, ovo bi bila skandinavija i svi bi zivjeli kao begovi. Vjerovatno bi i naftu negdje nasli skupa sa uranijem
E jebiga. Ali realno da nema srba na balkanu, ovo bi bila skandinavija i svi bi zivjeli kao begovi. Vjerovatno bi i naftu negdje nasli skupa sa uranijem
Lincoln-Burrows wrote:Auuu, Albanci desetkovali policiju i zauzeli centar grada, neće ovo na dobro,
pa nisu toliko ludi da misle da mogu uzeti Kumanovo, osvetiće im se ovo.
hoće ku.ac...sad na skoplje,faktor iznenađenja je Voma tanbi...
a onda na crnu goru. al da vrate staru hercegovinu matici tisućljetnoj.
Ma cijeli Balkan bi mogao da krene naprijed jedino ako EU i NATO okupiraju ovo područje i uvedu totalni protektorat na nekih 70-80 godina.Toliko otprilike treba da se stanovništvo svih balkanskih zemalja dekontaminira od šovinizma kao neizliječive bolesti.
dr socrates wrote:Ma cijeli Balkan bi mogao da krene naprijed jedino ako EU i NATO okupiraju ovo područje i uvedu totalni protektorat na nekih 70-80 godina.Toliko otprilike treba da se stanovništvo svih balkanskih zemalja dekontaminira od šovinizma kao neizliječive bolesti.