Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pritom mislim na iskusne saborce (radnosni kralj moj, Ramzes, klixoris i ostalu druzinu).
Imate li kakav savjet da bolji liz
Dolazi mi nova akvizicija u cetvrtak, pa bih je htio na debitanstkoj utakmici pobjediti jedno 3:1
Okolo, dahom, pa jedva dodiruješ. Što sporije i nježnije i slušaj kako reaguje pa se prilagođavaj.
Nemoj k'o oni u filmovima, ližu k'o cuko kad dahće od vrućine. Ili one lezbe kad komadaju rukama.
Ako te uhvati trema - zovi, za to prijatelji i postoje.
Nemoj se opterećivati sa tim 3:1. Dosta joj je jednom, uobrazit će se ...
Ramzess Veliki wrote:
Okolo, dahom, pa jedva dodiruješ. Što sporije i nježnije i slušaj kako reaguje pa se prilagođavaj.
Nemoj k'o oni u filmovima, ližu k'o cuko kad dahće od vrućine. Ili one lezbe kad komadaju rukama.
Ako te uhvati trema - zovi, za to prijatelji i postoje.
Nemoj se opterećivati sa tim 3:1. Dosta joj je jednom, uobrazit će se ...
To Ramzes beg moj!
Ovo za dahtanje cu primijeniti, kao i sporost
Do sad bih uvijek kruzio oko gola, grickao unutrasnju stranu bedara dok ne popizde i glavu mi same namjeste gdje treba
Inace taktiku jezikom gore, prsticem dole, toplo preporucujem
I nemoj prestajati. I kad svrsi ti nastavi. Zena fakat moze da dozivi orgazme jedan za drugi. Ovo se najvise odnosi na oralni seks. Pokusaj da istrazis njenu G tacku. Zadrzi se, prati disanje sto rece Ramo. G tacka dakle, prst malo savijes gore u jagodici prema lijevo ili desno i lagano sto dublje i njeznije guras. Ubrzavaj kad vidis da gori pa opet uspori, malo je muci, mi zene to volimo.
Zoya wrote:I nemoj prestajati. I kad svrsi ti nastavi. Zena fakat moze da dozivi orgazme jedan za drugi. Ovo se najvise odnosi na oralni seks. Pokusaj da istrazis njenu G tacku. Zadrzi se, prati disanje sto rece Ramo. G tacka dakle, prst malo savijes gore u jagodici prema lijevo ili desno i lagano sto dublje i njeznije guras. Ubrzavaj kad vidis da gori pa opet uspori, malo je muci, mi zene to volimo.
Idem se sad iskljuciti sa foruma
Hvala i tebi za odgovor. Istrazivanje G tacke mi je nesto nadraze, samo mi je problem sto ponekad tokom pruzana kunilingusa (valjda se vako pise po Vuku, mrsko mi guglati) postanem malo nestrpljiv
Aha. Ma dobro, razumijem ja kad se covjek zazeli pa zeli sve nesto na brzaka (narocito kada se radi o dan dva, sedmicu ili deset dana). Ne znam, probaj da uzivas i da se opustis. Bolje ti je imati jednom dnevno sa tom osobom ali da bude Ono bas pravo nego da nesto zurite 2-3-4 puta.
Nema nista ljepse od obostranog uzivanja. Malo ti nju malo ona tebe
Zoya wrote:Aha. Ma dobro, razumijem ja kad se covjek zazeli pa zeli sve nesto na brzaka (narocito kada se radi o dan dva, sedmicu ili deset dana). Ne znam, probaj da uzivas i da se opustis. Bolje ti je imati jednom dnevno sa tom osobom ali da bude Ono bas pravo nego da nesto zurite 2-3-4 puta. Nema nista ljepse od obostranog uzivanja. Malo ti nju malo ona tebe
Apsolutno. Zapravo mi je najvece zadovoljstvo pruzati uzitak. Nekako me uzivanje kod partnerice najvise stimulise i uzbudjuje. I naravno seks je najbolji kada se ljudi upoznaju u tom smislu i opuste i prepuste
Zoya wrote:Aha. Ma dobro, razumijem ja kad se covjek zazeli pa zeli sve nesto na brzaka (narocito kada se radi o dan dva, sedmicu ili deset dana). Ne znam, probaj da uzivas i da se opustis. Bolje ti je imati jednom dnevno sa tom osobom ali da bude Ono bas pravo nego da nesto zurite 2-3-4 puta. Nema nista ljepse od obostranog uzivanja. Malo ti nju malo ona tebe
Apsolutno. Zapravo mi je najvece zadovoljstvo pruzati uzitak. Nekako me uzivanje kod partnerice najvise stimulise i uzbudjuje. I naravno seks je najbolji kada se ljudi upoznaju u tom smislu i opuste i prepuste
I kad poslije možeš neometan na pivo, a ne peri suđe, kuhaj, vodi djecu u park, dočekaj punicu ...
Ramzess Veliki wrote:
I kad poslije možeš neometan na pivo, a ne peri suđe, kuhaj, vodi djecu u park, dočekaj punicu ...
Eh to je to kralju moj
Sjedimo jedne prilike otac i ja u kafani i zove on jednog svog jarana koji je ono u dugogodisnjem braku. I sad stize frajer stvarno brzo, a moj stari ce mu: "Jelde da sam te spasio? Sad bi ti morao guzit!"
A ja nako u mladosti i naivnosti svojstvenom za momče tek stasalo: "Zar od toga treba spasavat "
Otto_13 wrote:Pa nije to bas samo stavi izvadi , ubo gotovo. Ima tu vise. Treba naci ritam koji odgovara za oboje. Nismo bas svi isti u tome. Neko prije neko kasnije. Ali kod parova koji imaju sex duzi vremenski period trebalo bi da se znaju i poznaju u krevetu sta koga stimulise i da im se tijela poznaju. Sex u kojem uziva samo jedna strana i nije neki sex
Je li istina da postoje zene za vodjenje ljubavi i zene za sex? Jednom sam dobila malo čudnu definiciju, a nikad da je prokomentiram.
Što bi to ustvari značilo?
Zena s kojom vodiš ljubav je zena prema kojoj gajiš odredjene osjećaje ili?
Prema njenim potrebama gajiš i odredjenu vrstu odgovornosti?
Zeliš ju zadovoljiti?
pa ako imas razlicite definicije sexa i vodjenja ljubavi, eto ti odgovora valjda, logika ono sta ja znam
Meni žena kaže da osjeti kad mi spolovilo tokom sexa pocne treperiti i pulsirati, pa počne sitnije i brze mješati ne bi li i ona uhvatila taj voz, tj. zna da sam blizu! A mene to onda samo još više raspali i približi vrhuncu, pa nastojim da ne svršim zmireci i misleći na neke desete stvari, da nju prvo zadovoljim. Al jebi ga nekad u momentu virnem okom i u mraku vidim njene guzove, nako fine, okrugle i bijele, i tad stisnem zube al dzaba, rospija me toliko uzbudi i ja ga okinem, a bogami sam imo dobre namjere...