Hoćem da rečem okej je ako radiš nešto i to se cijeni i bude nagrađenoSaraFina wrote: Klasična nagrada. Ne budi paranoičan
"Okači zavjese ili ti nema..." - e to je već neprihvatljivo.
Hoćem da rečem okej je ako radiš nešto i to se cijeni i bude nagrađenoSaraFina wrote: Klasična nagrada. Ne budi paranoičan
Ridjobrki wrote:Hoćem da rečem okej je ako radiš nešto i to se cijeni i bude nagrađenoSaraFina wrote: Klasična nagrada. Ne budi paranoičan
Dok god je nagrada vrijedna može se pregovarati o finesama.SaraFina wrote:Ridjobrki wrote:Hoćem da rečem okej je ako radiš nešto i to se cijeni i bude nagrađenoSaraFina wrote: Klasična nagrada. Ne budi paranoičan
To sa zavjesama je meni više poticaj, nego ucjena
Pare su u ovom slucaju kao velike sise. Zbog njih prolazi ono sto inace ne biTito_i_Partija wrote:Najsmjesniji su oni koji ne bi niposto mijenjali prezime, osim ako je punac neki teski bogatas. Ne moze dzaba, ali za dovoljno para se moze prodat' bez problema.
Ko moja jedna poznanica, necu da zivim prosjecnim zivoto hocu da imam pa nabraja,... pa reko ti trazis nekog sa dubokim, jok ne... hocu da ostvarim, do 35 godine je tragala za nekim sa dobrom pozicijom a onda je gocine ujele za guzicu._BataZiv_0809 wrote:Pare su u ovom slucaju kao velike sise. Zbog njih prolazi ono sto inace ne biTito_i_Partija wrote:Najsmjesniji su oni koji ne bi niposto mijenjali prezime, osim ako je punac neki teski bogatas. Ne moze dzaba, ali za dovoljno para se moze prodat' bez problema.
Ako cemo o valutama, sise su ko rublja. Sto vise prolazi vremena, to vise opada. U slucaju sisa, i figurativno i bukvalno._BataZiv_0809 wrote:Pare su u ovom slucaju kao velike sise. Zbog njih prolazi ono sto inace ne biTito_i_Partija wrote:Najsmjesniji su oni koji ne bi niposto mijenjali prezime, osim ako je punac neki teski bogatas. Ne moze dzaba, ali za dovoljno para se moze prodat' bez problema.
prog321 wrote:Ovo je jedina tema gdje sam vidio zenke da vas kvalitetno loze.
Primile bi one vise od prezimena
Pa i ako nosi tatino prezime, ne znaci da njena djeca sutra to isto moraju...makse seljanko makse wrote:Ne znam zasto bih uzeo zenino kad mi moje bolje stoji![]()
@SaraFina
VIdim da je po tvom shvatanju normalno da muž uzme ženino prezime pa me zanima čije prezime ti nosiš?Tatino ili mamino?
SaraFina wrote:Sephora wrote:Rade, rade potkradom i kecelju oko stuka stave...SaraFina wrote:Seph, Alfa muzijaci to ne rade
Kaj ti je?.oni koji najglasnije pricaju, najmanje se cuju...
![]()
![]()
Sad zamišljam madnera sa " dzogerom" kako briše kuhinju i pločice.
Oznojen!
Pa Ridjobrkog sa onim " praškom" kako dohvata prašinu s polica, pjevuši.
A Francuza kako zeni maze nokte dok ona doruckuje u krevetu
A Šampiona kao kuhara ..
Ako mislimo na istu osobu, ona nije uzela nego dodala ženino prezime, meni to baš i nije neka fora....uostalom bolje da se uhvati ministarskog poslasherbett wrote:Ja sam za to cula prvi puta zahvaljujuci nasem ministru koji je uzeo zenino prezime..i meni je to totalno bezveze
Ne razumijem poantu
Ali je zato dolar počeo rasti-Tito_i_Partija wrote:Ako cemo o valutama, sise su ko rublja. Sto vise prolazi vremena, to vise opada. U slucaju sisa, i figurativno i bukvalno._BataZiv_0809 wrote:Pare su u ovom slucaju kao velike sise. Zbog njih prolazi ono sto inace ne biTito_i_Partija wrote:Najsmjesniji su oni koji ne bi niposto mijenjali prezime, osim ako je punac neki teski bogatas. Ne moze dzaba, ali za dovoljno para se moze prodat' bez problema.
makse seljanko makse wrote:Ne znam zasto bih uzeo zenino kad mi moje bolje stoji![]()
@SaraFina
VIdim da je po tvom shvatanju normalno da muž uzme ženino prezime pa me zanima čije prezime ti nosiš?Tatino ili mamino?