Zamisli Balkan

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
orbit

Post by orbit »

Novi_Nick wrote:Dobro Orbit, kulture radi, uvijek se prvo pita... moze te li vi ukinuti tkz "rs" sami kao i entitete u BiH te se integrirati u zajednicku drzavu R BiH kao i ispraviti sve greske koje ste uradili i radite.
ja sigurno ne mogu, jer ne zivim u rs, a nisam niti srbin!
Novi_Nick wrote:Ako to nebude "pilo vode" onda im se stavlja "pistolj na celo" sa tuzbom u Hagu, genocidom koji je uradjen na Bosancima u "rs" i BiH, rusenje drzave BiH, pljacka zajednicke imovine pojedinaca i drzave, silovanja, sabotiranje drzavnih institucija, okupacija 49% BH teritorije itd.
to isto ne pije vode, jer se za ljude koji su to nabrojano radili vec sudi u haagu, bez obzira na nacionalnost. na osnovu toga bosnjaci ne mogu dobiti politicke popuste, jer su na kraju krajeva te stvari radili pripadnici sva 3 naroda. osim toga, rs je vec integrirana u bih. nacin na koji ih ti zelis integrirati vjerojatno nije moguc, a pitanje je jeli i potreban. sto se sabotaze drzavnih institucija tice i nefunkcioniranja drzave tu su gotovo podjednako krivi i bosnjacki politicari!
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

Poslusao sam vas savet, i bacio info o http://www.zamislisrbiju.org na serbsku kafanu :-D kao novi topik Imagine Serbia, gde su navedeni ciljevi, kao i u prvom postu koji sam vama poslao.
Da li ce me izbrisati, banovati, ili kakvi ce biti komentari, videcemo!?
Ja ih naslucujem :shock:

U medjuvremenu saljem novi text koji mi je Pera nocas poslao, objavljen na http://www.ZamisliSrbiju.org
(pre objavljivanja u Feralu) o Ilicizaciji, tj. povampirenoj(FASISIOZACIJI) Srbije.
Za ljubitelje lika i dela druga Pere Lukovica, uzivajte :o

Ilićizam u akciji

Povlačenje optužnice protiv Marka Miloševića koji, ovog časa, kao slobodan građanin, s motornom testerom u ruci, može da se vrati u rodni Požarevac – na opšte zaprepašćenje iznenađene Vlade Srbije koja je, valjda, verovala da će ovaj politički ustupak svom koalcionom SPS partneru proći letnje nezapaženo – pretvorilo se u spektakularnu aferu tako karakterističnu za Grupu Građana (GG) koju dr Koštunica erotski doživljava kao sopstvenu Vladu. Mlađahni Marko Milošević koji je grad Požarevac godinama držao u feudalnom statusu, ponašajući se kao krvoločni Vlastelin i vlasnik svih živih bića u sopstvenom okrugu, još je pre pet godina optužen da je maltretirao jednog mladića, člana tadašnjeg «Otpora», tražeći od njega da otkrije ko ih finansira, sve pod pretnjom da će ga «iseći motornom testerom». U odsustvu Marka Miloševića koji je 7. oktobra 2000. napustio Srbiju i otišao za Moskvu a odatle za Peking, docnije nestao u nekoj od onih država čije ime završava sa «stan», legalni pritisak (hrvatski: očinski savet) na mladića da povuče optužnicu izvršio je Velimir Ilić, legendarni ministar kapitalnih investicija, sasvim slučajno šef stranke Nova Srbija u koju se nesrećni «otporaš» upisao. Savetujući dečka da «oprosti» Marku, što je ovaj odmah učinio (tvrdeći da se ne seća da mu je Marko Milošević pretio «motornom testerom»), Velimir Ilić je – očigledno kao Vladin izaslanik – bio onaj odlučujući tas na vagi tobož nezavisnog pravosuđa Srbije koje je jedva dočekalo da posle Mirjane Marković oslobodi i njenog sina, kako bi se otklonile sve prepreke da dr Vojislav Koštunica, vaistinu, postane celokupni vlasnik Miloševićevog ideološkog nasleđa, uključujući sve amnestirane članove njegove porodice.
Posebna priča je pomenuti Velimir Ilić – hibridna pravoslavna mešavina, recimo, Ljube Ćesića Rojsa & Ante Kovačevića – čoveka koji za razliku od njegovih hrvatskih klonova ima nezabeleženu količinu vlasti jer je kao «ministar kapitalnih investicija» zadužen za saobraćaj, puteve, inostrana ulaganja, telekomunikacije, što ga, praktično, čini totalitarno moćnim da se ponaša prirodno primitivno, kao što je godinama činio u rodnom Čačku koji je – baš kao Marko M. s Požarevcom – pretvorio u privatan robovlasnički posed, zahvaljujući činjenici da je obnašao dužnost gradonačelnika (hrvatski: gospodara).
Po ko zna koji put iznerviran jer mu se ne priznaje da je Najveći Srbin Ikada – Ilić je svoju tradicionalnu seriju napada na medije (svojevremeno je u intervjuu za novosadski TV Apollo nogom udario novinara jer mu je ovaj postavljao nezgodna pitanja!) nastavio protiv Televizije B92 proglašavajući njihove novinare za «psihijatrijske bolesnike», obećavajući da će na Kopaoniku da izgradi «depadans» gde bi se osobe s TV B92 lečile – samo zato što su usudile da ga pitaju o Marku Miloševiću! Kad po strani ostavimo Ilića – već legendarnu srpsku pojavu poznatu po količini gadosti u minuti, uz njegov omiljen nacionalistički diskurs, zar nije on vratio iznajmljen avion JAT-a iz Makedonije samo zato što je uhićen izvesni vladika Jovan, by the way, makedonski državljanin – ostaje politička činjenica da se Vlada Srbije nije usudila da uopšte progovori o «problemu Marka Miloševića», a kamoli da osudi pomahnitalog Ilića koji čitavu Srbiju vidi kao vlastiti Čačak! Ili Guču, svejedno!
U seriji relativizujućih osvrta na lik & delo Velimira Ilića, najsramniju – po običaju – ulogu imali su likovi iz finansijske klike G17+ koji su izrazili nadu da će se ministar «popraviti» a da inače, Ilić, kao ministar, radi «genijalan posao». Šteta je samo što tu «genijalnost» još niko nije primetio, ali G17+ ide i dalje, optužujući pokojnog premijera Đinđića da je on bio bolećiv prema Marku Miloševiću i da Ilić u čitavom slučaju nije kriv – jer podstrekavanje na lažno svedočenje, tako ispada, nije ništa značajno, što se oko toga uopće uzbuđujemo?
Koliko god čitav slučaj «Milošević/Ilić» imao strogo kontrolisani lokalni karakter – jebe se Hrvatima & Bošnjacima za nezavisno sudstvo pod pritiskom u Srbiji – čini se pametnim čitavu priču staviti u kontekst Ideologije ove Koštuničine Vlade pred kojom su, ove jeseni, teški pregovori sa EU, Crnom Gorom (koja s punim pravom jedva čeka da izađe iz ove bizarne SCG erotske veze), Kosovom i, napokon, Međunarodnim Monetarnim Fondom. Ako je suditi po značaju ekstremno bolesnog i očigledno nezamenljivog Velimira Ilića – onda tvrda nacionalna linija Vlade Srbije najavljuje jesen u kojoj će se svaka paranoična teza Sloboda Miloševića pretvoriti u legitimni srpski zahtev, od pokušaja da napravimo SAO Crna Gora, preko ideje da Kosovu ponudimo više od autonomije a manje od državnosti (hrvatski: više od oralnog seksa a manje od seksanja) do preklinjanja MMF-u da nas ne tera tako brzo u privatizaciju, jesmo mi za to, ali polako, zar da izgubimo na izborima i Velimira Ilića ostavimo bez funkcije?
Sve dok taj Velimir Ilić – čačanski magistar koji je diplomu dobio pred članovima Komisije iz svoje stranke – bude bio ono što jeste: kičma Koštuničine Vlade, čovek koji vodi nacionalni sektor primitivizma, zbog čega će mu popularnost porasti, garantujem, sasvim je iluzorno govoriti o nekakvom «evropskom» profilu ove GG, koju stranci smatraju «Vladom». Ništa bolji od Ilića, da se razumemo, nisu Miroljub Labus ili Mlađan Dinkić ili nenormalni ministar kulture Dragan Kojadinović – ali je Ilić njihov uzor, svetionik Srpstva kojem svako od njih, ideološki ili novčano, pokušava da teži.
Zato je sudbina Srbija sasvim izvesna. S Vladom u kojoj se dr Koštunica verbalno ne oglašava – jer valja imati vaseljensko religiozni povod da bi on progovorio – jesen čekamo zasluženo i unapred poraženi: pokidanih veza sa svim susedima, očigledno nervozni, napaćeni Srebrenicom i pričom o ratnim zločinima, čak ni uhićenje Milana Lukića nije moglo da nas okrene virtuelnoj katarzi – oslonjeni samo na seljačke fore Velimira Ilića, slutimo neizbežno.
Da smo najebali i da ćemo i dalje ostati ono što odavno jesmo: slepo crevo Evrope, poslednja oaza ilićizma, zemlja iz koje valja što pre pobeći! Bilo gde!

ps.
Najvise mi se dopada kraj texta!
Samo ne znam gde pobeci :?
A, ko bi nas normalan primio :D
Pozdrav,
Imagine
da pamtis

Post by da pamtis »

zamisli srbiju wrote:Samo ne znam gde pobeci :?
Pozdrav,
Imagine
Ako vi normalni pobjegnete pa ko ce onda ostati? :-)
St.Germain

Post by St.Germain »

da pamtis wrote:
zamisli srbiju wrote:Samo ne znam gde pobeci :?
Pozdrav,
Imagine
Ako vi normalni pobjegnete pa ko ce onda ostati? :-)
ja mislim da im poslije onakvih komentara nista drugo i ne preostaje :-? :(

http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusi ... 30.html?37
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

seka wrote::(

trnovit put je pred njima :(
Nisam nista bolje ocekivao....ali, moram priznati toliku mrznju, (uveren sam da je i veca nego prema ostalim nacijama), zaista ne razumem...
a, bio sam blag, jer ste mi skrenuli paznju kakav je forum, a ja prvi put u zivotu na njemu :shock:
nesretni ljudi, ne shvataju da mrznja nicemu ne vodi...

nocas mi je Petar Lukovic, eksluzivno za Zamisli Srbiju, poslao text napisan za nasu prezentaciju, koji je radjen na osnovu stenograma sa jucerasnje sednice srpske vlade...i zaista strasno...
pa se pitate odakle nam snaga...
pogledajte ko nam zemlju vodi...
i kakva nas buducnost ocekuje sa ovakvim "politicarima"...mislim na nas u srbiji...

Veliki, prijateljski pozdrav
Imagine

http://www.ZamisliSrbiju.org

Kako se Velimir Ilić izvinio?
Eksluzivni stenogram sa sednice Vlade Srbije

Piše: Petar Luković

Zastrašujuće najave da će SPO i G17+, energično, po čemu su odavno poznati, na sednici Vlade Srbije zahtevati da se raspravlja o «modalitetima verbalne komunikacije» Velimira Ilića s novinarima, uz horrorističku pretpostavku da je sasvim moguće da ministar bude smenjen – dobile su svoj dramatičan epilog: ako smo dobro razumeli ono o čemu su nas na KZŠ obavestili ministri, Vlada Srbije se zbog iskrslih neprijatnosti najiskrenije izvinila Velimiru Iliću koji je u kapitalnom odsustvu izrazio «žaljenje» i naglasio da bi «sigurno svakog novinara štitio ako bi bio ugrožen ili izložen stvarnoj opasnosti». Šta se, vaistinu, dešavalo na ovoj sednici Vlade – kazuje mogući stenogram koji se autoru teksta javio negde po završetku sednice.

VOJISLAV KOŠTUNICA (smirenim, nazalnim glasom): Otvaram sednicu Vlade Srbije povodom tendera za izbor privatizacionog savetnika za NIS. Verujem da svako od vas...
DRAGAN KOJADINOVIĆ (ravnogorski odlučno ustaje): Predsedniče, ne moram da objašnjavam koliko mi je neprijatno što vas prekidam usred tendera, oduvek znate koliko mi je drago što sam ministar u Vladi čiji ste vi najdraži predsednik, ali sam juče nehotice obećao javnosti da ćemo, kao, raspravljati o napadu novinara na našeg Velja, mislim, bio bi red da se odredimo i da tu stvar zaključimo, nadam se da sam bio jasan...
VELIMIR ILIĆ (dobacuje): Ma, mogu da mi puše kurac, pizda im materina, serem im se u novinarstvo!
VOJISLAV KOŠTUNICA (skida naočare): Plašim se da nisam obavešten o čemu je problem...
VELIMIR ILIĆ (hladnokrvno): Problem je u tome što mogu da mi se napalapaju jaja, ako sam bio jasan...
MLAĐAN DINKIĆ (nervozno gužvajući sako): Dozvolite da primetim da mogu da razumem kolegu Ilića, juče sam pred tim istim novinarima...
VELIMIR ILIĆ (upada): Oližu mi muda, sestru im jebem plaćeničku!
MLAĐAN DINKIĆ (nastavlja mirno):... govorio kako naš Velja radi «genijalan posao» i kako nije fer da jedan spontani incident bude povod za napad za našeg najboljeg ministra, bez obzira što se u kulturološkom smislu može reći da...
VELIMIR ILIĆ (besno ka Dinkiću): Nabijem te na kurac kulturološki na koji si mi se već odavno popeo! Zabole me šta radiš u svom Ministarstvu, nemoj da te čujem da mi se mešaš u pos'o, jesi čuo? A te fore – da radim genijalno, naravno da radim više od svih vas, pizda vam materina – ostavi za Labusa. Znamo se, prijatelju. Nemoj samo da počnem da serem o parama i akcizama...
MIROLJUB LABUS (šireći ruke): Nemojte tako, gospodine Veljo. Eto, Predsednik ne zna o čemu se radi...
VELIMIR ILIĆ (ledeno): Radi se o tome da me jebu, o tome se radi, pička im materina da im pička materina...
VOJISLAV KOŠTUNICA (uznemireno): Kolega Iliću, izvinite što pitam, ali šta se, u stvari, desilo? Nisam imao prilike da se upoznam sa slučajem o kojem govorite – da li je štampa o tome pisala?
VELIMIR ILIĆ (sladostrasno): Nekom ću jebati sestru u pičku.
MIROLJUB LABUS (zgrožen): Nemojte, molim vas.
VELIMIR ILIĆ (ljut): Ti da ćutiš, nemaš prava da se javiš dok ne budeš imao «ić» u prezimenu, a, uzgred, pojebaću ti sve ove ženske portparole, jesi li me čuo?
VOJISLAV KOŠTUNICA (izvinjavajući se): A možda da nam kolega Velja objasni šta se to dogodilo?
VELIMIR ILIĆ (smireno): Ništa se, bre, nije dogodilo. Mi na Kopaoniku, otvaramo ski-lift...
DRAGAN KOJADINOVIĆ (neoprezno): Ski-lift u avgustu?
VELIMIR ILIĆ (okreće se ministru kulture): A da mi malo popušiš kurac u ski-liftu, ti i Vuk, zajedno sa Danom, a?
MIROLJUB LABUS (zgrožen): Nemojte, kolega, molim vas, još jednom.
VELIMIR ILIĆ (nastavlja): Mi na Kopaoniku sa Austrijancima koji hoće da ulože deset stotina milijardi dolara u dva ski-lifta...
MLAĐAN DINKIĆ (crven od ljubomore): Jesu li obavešteni o PDV?
VELIMIR ILIĆ (sibirski hladno): Odjebi, bre, Dinkiću... i usred te konferencije neka ženska sa B92 počne da me pita o Marku Miloševuiću! Marko Milošević, da vas podsetim, u životu nije uradio ništa protivzakonito, jedino što je šamarao Zorana Milovanovića. Sve se svelo da se zadrži optužnica tog Milovanovića, jednog dečaka koji nema od čega da živi, kojem sam drugarski savetovao da oprosti Marku....
DRAGAN KOJADINOVIĆ (inspirisan): E, to je bio jedan od povoda da se javim...
VELIMIR ILIĆ (nervozno): Možeš da mi se javiš i zakažeš kad ćeš da mi se napaseš jaja....
VOJISLAV KOŠTUNICA (oprezno): Nastavite, Iliću, da čujemo.
VELIMIR ILIĆ (razložno): Rekao sam: «Mi smo ovde došli na jednu investiciju veoma ozbiljnu. Gospodo sa B92, gde god da odete, napravite haos»
DRAGAN JOČIĆ (sanjivo): Tačno.
VELIMIR ILIĆ: «Vi ste bolesni, vi ste za psihijatrijsku kliniku, vi treba da se lečite kolektivno».
DRAGAN JOČIĆ: Tačno.
VELIMIR ILIĆ: «Vama treba tretman na Kopaoniku, napravićemo jedan centar za vas, da vas zbrinem. To vam ja obećavam, evo pomoći ću vam, vašeg velikog stručnjaka Verana Matića da dovedete da ljudi gldaju poslednje idiote u Srbiji».
VOJISLAV KOŠTUNICA: Ne vidim u čemu je problem.
DRAGAN KOJADINOVIĆ: Ako dozvolite, šefe, problem je u medijima, ne u Iliću, mada...
VELIMIR ILIĆ (opasno besan): Mada ti ja malo jebem mater, da ideš u četiri lepe pizde SPO materine...
MIROLJUB LABUS (zaprepašćen): Nemojte tako, kolega!
VELIMIR ILIĆ (oštro): A da mi ti malo oližeš jaja, profesore?
VOJISLAV KOŠTUNICA (neobavešteno): A šta mi sad treba da radimo?
MLAĐAN DINKIĆ (oprezno): A da slučaj Marka Miloševića pripišemo Čedomiru Jovanoviću, otkrijemo da je Jovanović posećivao Marka u Šilerovoj ulici, pomenemo Bebu Popovića i povežemo ga s Mirom, sve svalimo na leđa Zorana Đinđića...
VELIMIR ILIĆ (anksiozno): Taj Čeda mi odavno ide na kurac...
PREDRAG BUBALO (neočekivano): A šta ćemo sa NIS-om?
VELIMIR ILIĆ (ogorčeno): Neka ti NIS puši kurac, mamicu ti jebem naftašku... dok se odlučuje o meni ti sereš o privatizacionom savetniku...
VOJISLAV KOŠTUNICA (okreće se Dejanu Mihajlovu): A da objavimo saopštenje u kojem otkrivamo da LDF stoji iza napada na Velja?
MIROLJUB LABUS (gramatički umorno): Na Velju.
VOJISLAV KOŠTUNICA (semantički): Na Velja, tako se kaže u Čačku.
VELIMIR ILIĆ (odsutno): Nabijem vas sve na kurac u obe varijante!
DEJAN MIHAJLOV (umorno): A šta kažete na ideju da u ljubavnu vezu dovedemo novinarku B92 i Čedomira Jovanovića? «Kurir» bi nam to objavio na naslovnoj strani, «Srpski nacional» podržao, «Evropa» bi nam se pridružila, «Večernje novosti» ne bi zaostale, «Nin» bi pratio, Ilića niko ne bi pominjao!
VELIMIR ILIĆ (užasnut): A hoćeš da me eliminišeš, mamicu ti debelu nataknem na kurac, da me se rešiš, neće moći, pička ti materina da ti pizda materina pančevačka...
MIROLJUB LABUS (potpredsednički): Nemojte tako oštro, Iliću...
VELIMIR ILIĆ (ogorčeno): Je li vi 'oćete moju ostavku? Da vas ostavim bez telefona, puteva, aviona... Vladika Jovan gleda u mene kao u patrijarha Pavla, pizda vam materina, da onaj avion nisam iščupao iz njinih ruku...i to mi je hvala da me jebe Labus, mamicu ti se najebem szguza, jesi li čuo?
MLAĐAN DINKIĆ (smireno): Taman posla, kolega, o kakvoj ostavci govorite! Ono što radite, naprosto je fantastično: putevi, podvožnjaci, telefoni, ski liftovi... sramota je ono za Marka Miloševića što vam se imputira, vi ste, svi znamo, bili na planini Jelici i krili ste se....
VELIMIR ILIĆ (klima glavom): Krio se.
MLAĐAN DINKIĆ (ubedljivo): I sad vas izrodi optužuju da ste pomogli Marku... a, u stvari, niste.
VELIMIR ILIĆ (nemoćno): Jesam.
MLAĐAN DINKIĆ (zbunjen): Jeste?
VELIMIR ILIĆ (mentalno organizovan): Naravno da jesam, jer mi je rečeno da mu pomognem, pizda vam materina. Kad sam proše nedelje razgovarao sa ministrom Zoranom Stojkovićem, rečeno mi je da probam da utičem na onog jadnog mladića, ali tako da niko ne primeti.
ZORAN STOJKOVIĆ (iz off'-a): Nisam baš tako mislio.
VELIMIR ILIĆ (ogorčeno): A da mi malo baš popušiš kurac, onako pravnički, a?
VOJISLAV KOŠTUNICA (ozbiljno): Dovoljno sam čuo da predložim neku vrstu rezolucije...
ZORAN STOJKOVIĆ (ugledno): Pravosuđe je nezavisno!
VELIMIR ILIĆ (dobacuje): Do kurca!
VOJISLAV KOŠTUNICA (smrtonosno ozbiljan): A da se Velja izvini novinarima?
VELIMIR ILIĆ (besno): Mogu da mi ga halapljivo polapaju!
VOJISLAV KOŠTUNICA (oprezno): A da se Velja izvini preko trećeg lica, recimo, da kaže da mu je žao što je bio nervozan, da će se popraviti...
VELIMIR ILIĆ (dobacuje): Neka mi novinarke popuše kurac!
MIROLJUB LABUS (nečujno): Nemojte tako, kolega...
VOJISLAV KOŠTUNICA (obraća se ministru Naumovu): Kad budeš na konferenciji za štapu, reci da je Velji žao...
VELIMIR ILIĆ (normalno): Nije mi žao, pička im lepa materina! Jebem im dete u kolevci, majku u prkno, oca u usta! Najebem im se onoliko dece koliko ih porode, da im se najebem, pizda im B92 materina!
VOJISLAV KOŠTUNICA (mirno): Predlažem da se Velimir Ilić izvini preko trećeg lica ali na takav način da Vlada nema nikakvog udela u tome...
ZORAN STOJKOVIĆ (oduševljen): Da pošaljemo ministra za energetiku da priča s novinarima?
VELIMIR ILIĆ (oklevajući): Nije on loš, sestru mu jebem.
VOJISLAV KOŠTUNICA (odlučno): Mislim da smo se dogovorili. Neka ministar za energetiku pročita saopštenje koje Ilić nije potpisao. Neka se izvini u svoje ime.
VELIMIR ILIĆ (drsko): Nemoj da vam jebem nanu ako bude drukčije!
ZORAN STOJKOVIĆ (autoritativno): Ministarstvo pravde stoji iza tebe!
VELIMIR ILIĆ (happy): Jebaću nekom majku, tek da se zna itd.
VOJISLAV KOŠTUNICA (ozaren): A sad, kad smo rešili ovaj problem koji uopšte nije bio problem – već medijska podvala Zorana Đinđića – da se vratimo nafti....
VELIMIR ILIĆ (ozbiljno): Kako nafta nije u mom vidokrugu, zabole me kurac za tender, nabijem ga na MMF. A što se novinara tiče, kad god požele – mogu da mi ga popasu do jaja!
VOJISLAV KOŠTUNICA (dramatično): Završili smo, dakle, prvi deo sednice. A sad, nafta...Da čujem komentare!
VELIMIR ILIĆ (u odlasku): Nabijem vas na oktane sve redom!
da pamtis

Post by da pamtis »

ludilo................... :(
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

da pamtis wrote:ludilo................... :(
I vise od toga...samo ne znam odgovarajuci izraz!?
A, zaista radjeno na osnovu stenograma!
Prvo sam se smejao, a onda mi je doslo da puknem od muke.
I sta ocekivati od obicnog, poluobrazovanog, prosecnog srbina, kada ovi iz stenograma, imaju sve poluge moci, medije, kontrolisu nase zivote i buducnost...
Uticu, indirektno, i na vasu buducnost...
zaista ocaj...
e, iz tog ocaja crpimo snago da se borimo protiv ove gamadi!?
Pozdrav.
Imagine
praznina

Post by praznina »

Stenogrami iz Ku(r)vira!

Imali gdje skinuti stenograme u mpeg ili .avi formatu?
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

praznina wrote:Stenogrami iz Ku(r)vira!

Nema ovaj stenogram nijedan medij.
b92. je u pregledu stampe juce preuzeo ovaj text.
Stenogram nije iz kurira, nacinala, nin-a, vecernji novosti...jer ako si pazlivo citao/la text, ti mediji koje sam naveo su pod direktnom kontrolom vlasti.
Puno ljudi me pita kako je Petra dosao do stenograma...zaista ne znam.
Ali znam, da po Zakonu o informisanju, ukoliko text ne odgovara istini, svi iz texta mogu tuziti Petra Lukovica i mene, kao urednika sajta koji je jedini publikovao text, za klevetu, sto je u Srbiji krivicno delo.
Znajuci Petra, ne bi on nista (izuzev, onog u zagradama) dodao.
Kako je dosao do stenograma sa sednice vlade, nisam ga ni pitao, a i bilo bi nepristojno da mi otkriva svoj izvor. Jedino, ako nas tuze, e onda ce morati da pokaze stenogram!?
Posto ne pratite izjave kapitalnog ministra ilica, mozete na http://www.zamislisrbiju.org na home page, link "Govori i izjave srpskih politicara od 1987-2005., na podlinku Velja Ilic" da pronadjete bisere (sa istom terminologijom) u mp3 formatu, kao i arhivirane, pisane izjave i intevjue iz stampe. Ne sumnjaj uopste da je tok sednice bas ovako tekao.
Bacio sam text na b92. forumu, nema demantija, cak ni sumnje u verodostojnost stenograma.
Sustina svega sto radi ilic& comp iz srpske vlade je da se ovakvim skandalima koje ilic radi svakog meseca, skrene paznja javnosti sa glavne stvari, a to je povlacenje optuznice protiv marka milosevica.
protiv mire markovic, optuznica je povucena pre mesec dana.
Tako da pocetkom septembra ocekujemo come back zlocinacke porodice (mame, sincica i cerke) u srbiju. I ?
Zar to nije povratak u '90. barem za nas u srbiji?
Vi najbolje znate koliko je ta porodica zla nanela vama u B&H, jer su svi iz familije bili aktivni u politici. A ja znam i pamtim, koliko je zla nanela i normalnim ljudima u srbiji...ubistva curuvije, stambolica....hiljade hapsenja, privodjenja, torture...uostalom i takvi snimci stoje na nasem linku "period 2000." na home page!?
Da se ne zaboravi!

Pozdrav
Imagine
praznina

Post by praznina »

zamisli srbiju wrote:

Stenogram nije iz kurira, nacinala, nin-a, vecernji novosti...jer ako si pazlivo citao/la text, ti mediji koje sam naveo su pod direktnom kontrolom vlasti.
Ali znam, da po Zakonu o informisanju, ukoliko text ne odgovara istini, svi iz texta mogu tuziti Petra Lukovica i mene, kao urednika sajta koji je jedini publikovao text, za klevetu, sto je u Srbiji krivicno delo.
Kako je dosao do stenograma sa sednice vlade, nisam ga ni pitao, a i bilo bi nepristojno da mi otkriva svoj izvor. Jedino, ako nas tuze, e onda ce morati da pokaze stenogram!?
Posto ne pratite izjave kapitalnog ministra ilica, mozete na http://www.zamislisrbiju.org na home page, link "Govori i izjave srpskih politicara od 1987-2005., na podlinku Velja Ilic" da pronadjete bisere (sa istom terminologijom) u mp3 formatu, kao i arhivirane, pisane izjave i intevjue iz stampe. Ne sumnjaj uopste da je tok sednice bas ovako tekao.
Bacio sam text na b92. forumu, nema demantija, cak ni sumnje u verodostojnost stenograma.
Sustina svega sto radi ilic& comp iz srpske vlade je da se ovakvim skandalima koje ilic radi svakog meseca, skrene paznja javnosti sa glavne stvari, a to je povlacenje optuznice protiv marka milosevica.
Tako da pocetkom septembra ocekujemo come back zlocinacke porodice (mame, sincica i cerke) u srbiju. I ?
Vi najbolje znate koliko je ta porodica zla nanela vama u B&H, jer su svi iz familije bili aktivni u politici. A ja znam i pamtim, koliko je zla nanela i normalnim ljudima u srbiji...ubistva curuvije, stambolica....hiljade hapsenja, privodjenja, torture...uostalom i takvi snimci stoje na nasem linku "period 2000." na home page!?
Da se ne zaboravi!

Pozdrav
Imagine

Vjerujem da ću ih i ja uskoro "upoznati" jer me studije vode preko Drine.
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

praznina wrote:
zamisli srbiju wrote:

Da se ne zaboravi!

Pozdrav
Imagine
Vjerujem da ću ih i ja uskoro "upoznati" jer me studije vode preko Drine.
Zelim ti dobrodoslicu :-D
Kao studentu, bice ti OK.
Ali, da znas da ce biti vruca jesen u srbiji (mislim poiticki) :?
Maga

Post by Maga »

Imala bih jedno pitanje!

U cemu je problem sa povratkom Marka i njegove maman?

Da li su oni ratni zlocinci?

U Nemackoj ( treci Rajh) bio cuveni general Rommel,
poznat pod nadimkom "pustinjska lisica". Ima sina. Sin Manfred bio 16
godina gradonacelnik Stuttgarta.

Marko Milosevic je kriminalac iz serije ratnih profitera.
Mirjana Markovic je po zanimanju profesor i supruga.
Marija Milosevic po zanimanju cerka.

Da ih postrojimo i streljamo , ono dete incl.

Sto se stenograma tice bilo bi jako interesantno da g.Lukovic
objavi neki i iz Zagreba ili Sarajeva.

Ilici su svuda!!!!

Interesantno je da samo u Srbiji postoje likovi tipa Natase Kandic
Sonje Biserko ali i Pere Lukovica!

Ja sam vise nego zadovoljna!
Obozavam ih i cekam da vidim slicne njima i u Zagrebu ,ali u Sarajevu!

I g.Tudjman ima neku decu (cerka ,sin,unuci)
Lep pozdrav
Maga
Maga

Post by Maga »

da pamtis wrote:i mene zanima kako ljudi u RS-u gledaju na web zamisli srbiju?
A mene zanima da li organizacija "Zamisli Srbiju" ima i nekih
drugih ideja ili predstavlja istureno odeljenje za pevanje himni
liku i delu Pere Lukovica koga u medjuvremenu ni u Srbiji
vise niko ne uzima za ozbljno?

Lep pozdrav
Maga
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

Maga wrote:
da pamtis wrote:i mene zanima kako ljudi u RS-u gledaju na web zamisli srbiju?
A mene zanima da li organizacija "Zamisli Srbiju" ima i nekih
drugih ideja ili predstavlja istureno odeljenje za pevanje himni
liku i delu Pere Lukovica koga u medjuvremenu ni u Srbiji
vise niko ne uzima za ozbljno?

Lep pozdrav
Maga
Maga,
ne moze se porediti Romel i Milosevic.
Kao sto se ne moze porediti zlocinacka politika miloseviceve FAMILIJE, sa vojnickom karijerom Romela iz WWII, a jos manje njihovih porodica.
Vidim da si upoznata sa sutuacijom u Srbiji, i zaita me cudi "naivno" potanje, Zasto se mirjana markovic i njen kriminogeni sin (inace pocasni clan JSO od '98.godine, crvenih bereteki, barem u Bosni poznatih po ratnim zlocinima legije i ostalih smradova, a u Srbiji po ubistvu Stambolica, Djindjica i ko zna koga jos!?
Siguran sam da si citala Dugu '90. gde je Mirjana Markovic, konstantno navodima da politiku milosevica KREIRA cela porodica. Jer, njen muz-zlocinac, prema njenoj izjavi redovno pita za savete svoju suprugu Miru :shock: A, mama Mira, prema njenoj izjavi, redovno pita za savet sina Marka :shock:
Mirjana Markovic je bila predsdenik Direkcije JUL-a, kriminogeno0nacisticke tvorevine, koja je i te kako kreirala, a po mo misljenji imala i primarnu ulogu u kreiranju zlocinacke velikosrpske politike u BiH, Hrvatskoj i na Kosovu.
Da ne bi zbunjivala narod iz B&H, mozete pogledati GOVORE I IZJAVE mirjane markovic na home page Zamisli Srbiju na linku
http://www.zamislisrbiju.org/idc_govori_03.htm
i imacete sta da vidite. I da zakljucite sazto je Mirajani Markovic mesto u Hagu, kao i njenom sinu malom marku (najvecem kriminalcu iz'90-tih u srbiji).
Ako te "mrzi" da surfujes po Zamisli Srbiju, poslacu na ovaj Topik podsetnik svega sto sam naveo :shock:

Reci otvoreno,
da si ljubitelj lika i dela drugarice mire, druga slobe & ostalih serBskih monstruma :D

2. Zamisli Srbiju nije nicija ispostava, jer MISLIMO SVOJOM GLAVOM.
Jer nasa buducnost je u pitanju.
A Petar Lukovic (vidim da ti i on smeta) je LEGENDA srpskog novinarstva, koji je od '90. u Nasoj Borbi, Helsinskoj povelji, Feral Tribune pisao o zlocinima velikosrpskih MONSTRUMA.
I odbija da pise za serBske medije, izuzev za Zamisli Srbiju, I TO BESPLATNO :shock: Jer, smo nekomercijalni sajt.
A, da li ti smeta Petar ili ono o cemu pise (ZLOCINI pocinjeni od strane serBskih monstruma), to TI moras da se IZUJES, i objasnis!?
I ne potcenjuj posetitelje ove prezentacije. Poznaju oni mnogo bolje od tebe STA je Petra Lukovic pisao svih ovih godina...
Za razliku od tvojih ljubitelja "novinara" iz kNIN-a, vecernjih novosti, kurira, srpskog nacionala, balakana, evrope ...i ostalih UDBASKIH novina :shock:

ps. nesto mi je mnogo poznat stil kojim si napisala ovaj post
(sa foruma B92.net) :shock:
Bese, "Teja" :roll:
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

Cekam Magu, pardon Teju, da mi odgoviri na post, al gospodja koja me je banovala pre mesec dana na forumu b92.net, gde sam pod nickom "Biko koji sedi", postavio topik "Gusteri i Muslimani", Petra Lukovica, i kojoj se NISU dopali moji komentari povodom kooemoracije u Srebrenici, a sto mozete procitati na http://www.b92.net/invboard/index.php?showtopic=20635
nestala sa ovog topika :shock:
kao sto vidite u serbiji je idalje na snazi? Sluzba je Sluzba :shock:

A evo posta koji je jedan mlad forumas sa Zamisli Srbiju, poslao u forum "Mladi-Problemi, inicijative, predlozi.." u topiku "Aktivno angazovanje mladih",
Vizionarski komentar "Obicnog"[/i] :lol:
Komentar nad komentarima

Evo kako ja, kao mlad covek, vidim tok najavljene sednice Vlade, koju je M. Albijanić najavio na konferenciji za novinare, naglasivsi da je premijer Vojislav Koštunica potvrdio da će sastanak biti održan naredne sednice, i dodao da se čeka da se svi lideri koalicije vrate s godišnjeg odmora. Sednica ce prema najavama biti posvecena povlacenju optuznice, od strane Okruznog Javnog tuzioca u Poozarevcu, potiv Malog Marka Milosevica.
Razmisljajmo korak ispred vlasti Sa ljudima koji cine ovu Vladu, to barem nije tesko :idea:
Da bi smo reagovali pravovremeno :wink:

Zaista je Marko Milosević uneo pravu pometnju u idličnoj atmosferi koja vlada u životima naših vođa. Zar bi neko pomislio da će jedan nekvalifikovani radnik, raznosač pekarskih gajbica, pod pritiskom novinarke b92, na KZS Velimira Ilica, napraviti ovoliku pometnju u redovima stabilne srpske Vlade. Ko bi pomislio da će se sednice vlade, u sezoni godisnjih odmora, održavati iz nedelje u nedelju. Kakav će biti tok sednice, zahvaljujuci Exluzivnom stenogramu sa sednice V.R.S. posvecene Velimiru Ilicu, javio mi se ovog trena…

VOJISLAV KOŠTUNICA (neobavešteno): Otvaram sednicu Vlade Srbije povodom, šta li je već, zar opet nešto oko Vlade, recite…
MLAĐAN DINKIĆ (ekspertski pronicljivo): Predsedniče, znate da ne volim da vas uznemiravam u vašoj hroničnoj neobaveštenosti, mislim svi znamo da je to jedan od naših uspešnih trikova, ali ovaj moj Albijanić nesmotreno je najavio da ćemo se okupiti i raspravljati o trenutnoj situaciji, o Marku Miloševiću i pritiska onog pomahnitalog B92, zbog ponašanja Velimira Ilića.
VELIMIR ILIĆ (u svom stilu): Ma, rekao sam ti sto puta da mi ga ne uzimaš u usta, nemoj ja da počnem da pričam o Kipru. Bolje bi ti bilo da ćutiš…
MIROLJUB LABUS (našao se prozvan): Mlađo, kolega Ilić je u pravu, ovaj, zašto bi mi to sada, jel razumeš?
VELIMIR ILIĆ (cacanski): Ma šta se koji *urac domunđavate, nemoj da vas pocepam ko svinja masan džak, pa će vam onda biti mnogo jasnije.
MLAĐAN DINKIĆ (zbunjen): Nema potrebe za svađom, vi Veljo znate da vas ja hvalim na sav glas. Ipak smo mi kolege u Vladi, mislim da smo saglasni da nam je vlast primarna.
VELIMIR ILIĆ (razbijački): Ma šta me ti hvališ, a onaj tvoj pecinski Albijanić, zapeo da se raspravlja o meni. More kad uzmem jedan kolac, ima BRE sve da vas nabijem na isti, dok vam se oči ne iskolače…
VOJISLAV KOŠTUNICA (nervozan): Smirite se kolege Mladjo i Veljo, jer ništa se nije desilo! Zorane, ajde recite šta se dešava..
ZORAN LONČAR (uplašen od pogleda Ilića): Predsedniče, priča se da će zbog poslednjih dešavanja, zbog naše dobre volje prema tatama, mamama i njihovim sinovima, naša najvrednija, najefikasnija, Vlada, koju vi vodite, doći u nezgodnu situaciju i plašim se da ne padne. Lično mislim…
VELIMIR ILIĆ (crven od besa): More, nemoj tebi *izdonja da padne jedna šamarčina, pa da vidiš kako padaju glave. Koji bre glasovi, ti slušaš to što ovi izdajnici govore, ma jesi li ti lud čovek, nemoj da te sada ovom čašom po glavi. Sto, smeta mi magistratura?
ZORAN LONČAR (i dalje uplašen od pogleda Ilića): Pa mislim kako ovo oko Marka da smirimo? Ovi placenici, dizu galamu, kazu da je neko uzeo novac...
VELIMIR ILIĆ (crven od besa): Jel to mislis na mene, *icka li ti materina *ederska. Sta 'oces da kazes, da mi je Karic dao nekakve pre, *aku li ti *ebem, a i tebe cu, cujem li te jos jednom..
ZORAN STOJKOVIC (smireno): Kolega Loncar, nije korektno to ste ste rekli, mislim da dugujete izvinjenje kolegi Ilicu, a i meni.
VELIMIR ILIĆ (malo smireniji): Reci mu Stojkovicu, reci mu *icka mu materina, da mi nismo uzeli nikave pare, niti nas je zvao Sloba, niti Karic.
ZORAN STOJKOVIC (smireno): Istina je kolega Ilicu sve sto ste rekli. Evo, ja mogu u knjigu, pardon u KZR, da se zakunem. Nikakve pare nismo dobili, i nikakve kontakte sa Karicem, Mrkonjicem, Slobom i da ne nabrajam vise, nismo imali. Pa vi, gospodine Predsednice, znate da je sudska vlast, evo drugu godinu vec, nezavisna od izvrsne, i da je sve uradjeno legalisticki
VOJISLAV KOŠTUNICA (uznemireno): Kolega Lončar, vi ste mislili zbog duga prema SPS, koi nas obavezuje?
ZORAN LONČAR (i dalje uplašen od pogleda Ilića): Ma nista nisam ja mislio. Vi znate da ja ne mislim. Pa ja sve radim, kako vi kazete gospodine Predsednice.
VELIMIR ILIĆ (zemljački): Ma Vojo, ne slušaj šta bulazne, nemaju pojma, sve su to gola *ovna kao i ovi plaćenici što nas napadaju, *izda li im materina gologuza.
DRAGAN KOJADINOVIĆ (zgrožen): Šta pričaš Velimire?
VELIMIR ILIĆ (urla): Šta se ti javljaš, hoćeš da ti spalim onu voštanu figuru Draže, šta ti prićaš, šalješ poruke neudatim *ičkama, ja bar javno kažem kako hoću i kako zaslužuje ova izdajnička bulumenta. Ma samo da te čujem još jednom da kažeš nešto imam za muda da te obesim.
DEJAN MIHAJLOV (pronicljivo): Mislim da bi trebali da spustimo loptu i da damo u javnost saopstenje da je za sve kriv
VELIMIR ILIĆ (prekida ga): Ma ako ti ja nabijem loptu u to tvoje dupe, pa da vidiš kako ćeš da se spustiš. Bolje bi ti bilo da ćutiš i da bolje učiš od Tijanića, a ne da mi tu pričaš šta mi treba da radimo.
MLAĐAN DINKIĆ (šapuće Labusu): Ovaj je definitivno lud…
VELIMIR ILIĆ (ljutito se okreće prema Dinkiću): A da me malo uhvatiš za *urac i ti i one tvoje. Kako bi im se nalapao *izde, samo čekam priliku, zato ćuti da i tebe ne nabijem u paketu sa onim tvojim Kebom, pa pevajte po festivalima kako *ebe cacanski pastuv, odi dedi [/i] (pokazavsi mu srednji prst)
ZORAN LONČAR (u traumi, kroz suze): Nemojte, kolega, ja…
VELIMIR ILIĆ (upada): Ma šta ti, jesam li ti rekao da neću glas da ti čujem, ćuti tu, i pi taj Knjaz, ili razgovaraj sa Labusom o načinu eksploatacije. Cuti da i tebe ne nabijem, na znas vec sta.
MLAĐAN DINKIĆ (smirujuce): Nema smisla da se podsećamo sitnih nesporazuma, svako od nas zna koja su mu zaduženja i kolika su prekoračenja, ali…
VELIMIR ILIĆ (samouvreno): Odjebi, bre, Dinkiću... šta se praviš mutav, oćeš da te ja malo podsetim šta i kako radite, i šta ste se više uvatili za mene, koji vam je bre *urac, na čijoj ste vi strani?

(Nakon Ilicevog pitanja, odjednom, tajac. Svi kalkulišu, razmisljaju...Desetak minuta, niko se ne usuđuje da nastavi diskusiju, dok…)

MLAĐAN DINKIĆ (pronicljivo): E, to je pravi stav. Bravo Iliću. Uvek sam govorio da ste vi naš najbolji ministar jer se vidi da radite za našu stvar. Lično sam za pomirenje, znamo da su nam rejtinzi dosta slabi, a expertska politika nalaže da lapamo dok ima šta. U svakom slučaju možemo da celu stvar prepišemo ponovnoj zaveri protiv nas i celokupnog srpstva i mi smo onda na konju. Kolega Stojkovic je dao obrazlozenje. Izvrsna i sudska vlast su u ovoj drzavi konacno autonomne. I najbolje je da kolega Loncar odrzi KZS, gde ce reci da Vlada Republike Srbije, u skladu sa Ustavom, nema veze sa odlukom sudske vlasti o povlacennju optuznice protiv malog Marka.
VELIMIR ILIĆ (sa osmehom): Dobro je Mlađo, ne teraj me da ti ponudim ono što najbolje znam (smeh prisutnih), mislim možeš da ga dobiješ, samo se potrudi i zasluži (aplauz prisutnih)
VOJISLAV KOŠTUNICA (smskajuci se): Znaci i ovu sitnicu smo resili. Molim vas kolega Veljo, da čujemo nešto vedro na kraju ove naporne sednice. Recite sta ste rekli onoj novinarki sa one TV (zgranut od smeha)
VELIMIR ILIĆ: «Vi ste bolesni, vi ste za psihijatrijsku kliniku, vi treba da se lečite kolektivno» (opsti smeh)
ZORAN LONČAR: (grcajuci od smeeha) a ona udavača, kako ona prođe…
VELIMIR ILIĆ: (ilićevski, default) ma nataknem ih na *urac sve njih u paketu, ma mogu da mi ga popuše sa apetitom
VOJISLAV KOŠTUNICA (zabrinut od manije smeha) Stanite kolega Iliću, umrecu od smeha, zaključujem raspravu, idemo kući, volim vas sto ste ovako vispren i pronicljiv. Toliko me podsecate na mog Acu Tomica…
pesak

Post by pesak »

Maga wrote:Imala bih jedno pitanje!

Ilici su svuda!!!!

Lep pozdrav
Maga
Ti si Maga neka cudna osoba.Svi normalni ljudi u Srbiji obozavaju Peru,ili ga bar puno cene. A sto se tice Milosevica..nemam reci za tvoje razmisljanje.Kriminalci i ubice. Mesto da budes zgrozena,ti se pitas kako to oni ne mogu normalno da zive! Imas strahovit poremecaj sistema vrednosti ,kao uostalom i mnogi gradjani Srbije.To nije za pohvalu.Treba da se pokrijes usima i cutis.Jel ti zaista mislis da kriminalci,ubice i pljackasi ne treba da odgovaraju pred zakonom ?Pa, neverovatno.Da i ti nisi nesto slicno,pa ih branis ?
Maga

Post by Maga »

pesak wrote:

Ilici su svuda!!!!

Lep pozdrav
Maga
Ti si Maga neka cudna osoba.Svi normalni ljudi u Srbiji obozavaju Peru,ili ga bar puno cene. A sto se tice Milosevica..nemam reci za tvoje razmisljanje.Kriminalci i ubice. Mesto da budes zgrozena,ti se pitas kako to oni ne mogu normalno da zive! Imas strahovit poremecaj sistema vrednosti ,kao uostalom i mnogi gradjani Srbije.To nije za pohvalu.Treba da se pokrijes usima i cutis.Jel ti zaista mislis da kriminalci,ubice i pljackasi ne treba da odgovaraju pred zakonom ?Pa, neverovatno.Da i ti nisi nesto slicno,pa ih branis ?
Verovatno sam i ja nesto slicno pa ih branim.
Da li si ti razumeo(la) sta ja uopste pitam i pisem.

Koga je ubila M.Markovic, njen sin ili njena cerka.
Znas nesto vise o tome?
Mislim to sto je M.Markovic supruga od S.Milosevica
ne znaci da treba da se strelja. Ili kako to ti zamisljas.
Ona nije bila politicar. Ona je bila po zanimanju supruga.

A to sto su oni lopovi,mafijasi i kriminalci, o tome treba da brinu
drzavni tuzioci. A takvih kao sto su oni, ima i uBeogradu ,Skoplju,Zagrebu
a pretpostavljam da ni u Sarajevu nije bolja situacija. Samo nemaju
tako poznato prezime kao Milosevic ,Markovic a kao sto vidimo
i porodica Tudjman.

Ja licno Peru Lukovica obozavam i ja sam licno ponosna sto u Srbiji
postoje natasa Kandic i Sonja Biserko.

Peru Lukovica u Srbiji niko ne poznaje. Poznaje ga krug obrazovanih
ljudi koji jos uz to imaju pare i novine da kupe. To nije ni jedan
procenat stanovnistva u Srbiji.

Usima ne mogu da se pokrijem, imam male usi, a nemam nameru
da cutim. A mislim da treba da odgovaraju pred zakonom.
Ali za njih vazi zakon u Srbiji a ne zakon u azilu u Rusiji,Kazahstanu
ili bilo gde.

Molila bih da malo "oladis" ubuduce glede insiniuacija da sam
ja ubica, kriminalac i slicno.
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

Maga wrote:
pesak wrote:
Ilici su svuda!!!!
Lep pozdrav
Maga
Verovatno sam i ja nesto slicno pa ih branim.
Da li si ti razumeo(la) sta ja uopste pitam i pisem.

Koga je ubila M.Markovic, njen sin ili njena cerka.
Znas nesto vise o tome?
Mislim to sto je M.Markovic supruga od S.Milosevica
ne znaci da treba da se strelja. Ili kako to ti zamisljas.
Ona nije bila politicar. Ona je bila po zanimanju supruga.

A to sto su oni lopovi,mafijasi i kriminalci, o tome treba da brinu
drzavni tuzioci. A takvih kao sto su oni, ima i uBeogradu ,Skoplju,Zagrebu
a pretpostavljam da ni u Sarajevu nije bolja situacija. Samo nemaju
tako poznato prezime kao Milosevic ,Markovic a kao sto vidimo
i porodica Tudjman.

Ja licno Peru Lukovica obozavam :shock: i ja sam licno ponosna sto u Srbiji
postoje natasa Kandic i Sonja Biserko. :D

Peru Lukovica u Srbiji niko ne poznaje :shock: . Poznaje ga krug obrazovanih ljudi koji jos uz to imaju pare i novine da kupe. To nije ni jedan procenat stanovnistva u Srbiji.

Usima ne mogu da se pokrijem, imam male usi, a nemam nameru
da cutim. A mislim da treba da odgovaraju pred zakonom.
Ali za njih vazi zakon u Srbiji a ne zakon u azilu u Rusiji,Kazahstanu
ili bilo gde.

Molila bih da malo "oladis" ubuduce glede insiniuacija da sam
ja ubica, kriminalac i slicno.
CENSORED BY MODERATOR

Nisi mi odgovorila na post. Ili si sredila da nestane link koji sam poslao u prehodnom postu?
A tvoje pp poruke da pazim sta pisem na b92.net. jer tamo dolaze novinari i ko zna ko iz Bosne, Hrvatske, Kosova, jer nemaju oni svoj b92. pa dolaze da spijuniraju :D Hoces li da posaljem i te pp poruke. sacuvao Bik koji sedi :shock:
A, kolika si prevarantkinja, nacista (vidim i Rommela obozavas), dovoljno je ono sto sam boldovao u tvom postu, da potvrdi ovo sto sam rekao. Da si fasistkinja. i ne daj boze da si bila cuvar u Omarkoj, Trnopolju ili nekom drugom logoru u Bosni. Pa ti si dr Mengele 8)
a, za "neupucene", naivne Bosnjake, kojima seres svoju nacisticku-klero-fasisticku propagandu, mali podsetnik o SUPRUZI, bre, samo :D

MIRA MARKOVIC, samo supruga, nije ona bila direktor JUL-a i kreator Srebrenice?

• Vecernje novosti, 19. april 1999.
Deo pisma Mire Markovic Robinu Kuku: "...tom prilikom ste izjavili i da imamo pet vila u inostranstvu. Nemamo ni jednu, naravno. I tesko da bismo i mogli da imamo iz finansijskih razloga, razume se..."

• Blic, 24. oktobar 1998.
Sajam knjiga je izraz superiornog stvaralastva koji je deo stvaralacke atmosfere, opste prisutne u nasoj zemlji u poslednje dve-tri godine od kada su nam ukinute sankcije.

• Danas, 13. oktobar 1997.
Citat se odnosi na ukidanje zenskog zatvora u Pozarevcu:
"Uvek sam se pitala, dok sam prolazila pored te u Pozarevcu poznate zgrade, zar je moguce da tamo, iza zida, ima toliko zena koje su ubice i lopovi. Nekako su mi to bila muska zanimanja" - pise ona. I ne zeleci da bude "maliciozna", veruje da je veliki broj tih zena "u zivotu imao endokrinoloske tegobe", odnosno "nedopustivo visok procenat muskih hormona".

• NIN, 18. decembar 1997.
“Zasto taj smutljivi emigrant iz Zagreba (Rade Šerbedzija) svoju folirantsku rolu ne igra na nekom drugom mestu na Balkanu ili u Evropi, nego bas mora da je igra u Beogradu. Nema smisla, zaista, da Beograd sam od sebe pravi smetliste za sav intelektualni i moralni otpad iz bivsih jugoslovenskih republika”!

• NIN, 26. jul 1996.
Mi smo vrlo jaki.

• NIN, Novembar 2001.
"Da je pretio motornom testerom!? Nemojte da se šalimo. Nikakvom motornom testerom nije pretio, niti je imamo. Taman i da jeste, je l' to neki greh, kriminal?" Mira Markovic, predsednik direkcije JUL, o optužbi na racun sina Marka. (ova mi je najbolja, odslikava "samo" SUPRUGU i sincica MONSTRUMCICA)

• 2001
„Taj savez nije nastao na zblizavanju levice i desnice radi ocuvanja nacionalnih, drzavnih i drustvenih vrednosti, jer su u odnosu na njih ove koalicije u izbornoj kampanji imale dijametralno suprotne stavove", ocenila je Mira Markovic. Prema njenim recima, SNP je usla u koaliciju s DOS-om da bi ostala u vlasti. Ona je rekla da se u Haskom sudu odvija borba izmedu dobra i zla, sto se, kako tvrdi, vidi i po fizickom izgledu tuzilaca i njenog supruga, optuzenog za ratne zlocine. „Tuzioci su ruzni zato sto su nehumani i zli. S druge strane, Slobodan Milosevic spada u lepe ljude. Najlepse", izjavila je Mira Markovic.

koga interesuje, meni licno se gadi, ovakvih bisera, da se NE ZABORAVI, ima na linku Govori i izjave srpskih politicara 1987-2005.
http://www.zamislisrbiju.org/idc_govori_03.htm#01

CENSORED BY MODERATOR
Maga

Post by Maga »

Drago mi je sto vas aktiviste iz cuvene svetske organizacije
Zamisli Srbiju u Srbiji niti neko poznaje, a niko i ne hebava
( ukljucujuci i B-92) tako da ste morali da otkrivate nove
horizonte i da idete na forume van Srbije.

Ako mislis da je za ovu publiku ovde interesantan moj "event"
sa predstavnikom vase cenjene organizacije na B-92 bilo bi
lepo da ga objavis. Narocito recenicu gde cuveni humansta
iz tvoje organizacije govori o zrtvama Srebreneice i u istoj
recenici kaze da bi mene i mje stare roditelje prikljucio na 220 V.
Razlog je bio taj sto moji roditelji ne poznaju Peru Lukovica.

Mislim dobro je da ima ovakvih foruma gde mozes da vredjas
nazivas ljude fasitama, ubicama, magarcima i slicno. Nema
bojazni da te banuju obzirom da je osoba koju vredjas poreklom
iz Srbije. Mislim govori puno u prilog objektivnosti foruma i moderatora.

Ta tvoja organizacija i vas 3 coveka iz iste ste jednostavno
infantilni, a IQ obicno zaboravite na klaviru kad vezbate Schubertove
sonate.

Lep pozdrav
Maga

Ili sa B-92 -Nickname Teja
da pamtis

Post by da pamtis »

Bravo majstore svaka cast, ovo podpisujem velikim potpisom, mada ne mislim da treba da se "nosi u serbiju", neka je ovdje samo da znamo s kim imamo posla. Lakse je komunicirati kada se zna tko je kako politicki usmjeren.....Maga molim te ptelistaj cijeli topik i vidi podrsku organizaciji Zamisli Srbiju, cini mi se da nisi bas upucena............
Nema
iz Srbije.
Mene samo zanima odakle je osoba pod nikom "zamisli srbiju", na ovom forumu koliko ja znam uvijek su bile banovane osobe koje propagiraju fasifam, mrznju, klevetu, fundamentalizam, bosanski supci i papci.
p/s za magarce, ne znam...............lep pozdrav :lol:
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

Maga wrote:Drago mi je sto vas aktiviste iz cuvene svetske organizacije
Zamisli Srbiju u Srbiji niti neko poznaje, a niko i ne hebava
( ukljucujuci i B-92) tako da ste morali da otkrivate nove
horizonte i da idete na forume van Srbije.

Ako mislis da je za ovu publiku ovde interesantan moj "event"
sa predstavnikom vase cenjene organizacije na B-92 bilo bi
lepo da ga objavis. Narocito recenicu gde cuveni humansta
iz tvoje organizacije govori o zrtvama Srebreneice i u istoj
recenici kaze da bi mene i mje stare roditelje prikljucio na 220 V.
Razlog je bio taj sto moji roditelji ne poznaju Peru Lukovica.

Mislim dobro je da ima ovakvih foruma gde mozes da vredjas
nazivas ljude fasitama, ubicama, magarcima i slicno. Nema
iz Srbije. Mislim govori puno u prilog objektivnosti foruma i moderatora.

Ta tvoja organizacija i vas 3 coveka iz iste ste jednostavno
infantilni, a IQ obicno zaboravite na klaviru kad vezbate Schubertove
sonate.

Lep pozdrav
Maga

Ili sa B-92 -Nickname Teja
pa teja/maga/koji ti je nick na srpskoj kafani (bozije dete :shock: )
nagovorise me prijatelji sa sarajevo-x.com da posaljem obavestenje o programu Imagine Serbia na tvoj omiljeni sajt serbiancaffe. i zamisli cuda
za sat vremena 30 tvojih komentara...pogledaj link koji je neko sa sarajevo-x.com stavio u jednom od 5-6 postova pre ovog.
Diskusiju sa b92. i tvoje komentare sam vec poslao u postu koji se nalazi
3 posta iznad ovoga,
i opet ga ponavljam, da prate celu diskusiju gde si ti bila najoriginalnija :shock:
http://www.b92.net/invboard/index.php?showtopic=20635
pa banovase Bika koje sedi koji je i postavio kao topik Perin text, pisan za ZAMISLI SRBIJU. ale ne za onu tvoju staro-novu, fasistcku, genocidnu...:?
a, ako nisi cula za zamisli srbiju, sto je juris po bosanskim forumima, aktuelna je i na b92.
Pa nikada se nije desilo da u rubrici "Pregled stampe" 3 dana stoji text koji je b92.net skinuo sa naseg sajta i to naglasio, iz pera Petra Lukovica
"Exluzivni stenograma sa sednice ..."
Pa kako to NIKO ne zna u srbiji za Petra Lukocica niti za Zamisli Srbiju.
pa klikni na google (lepo ukucas zamisli srbiju) i dobices 300 linkova koji pisu o nama :shock: iz 68 drzava sveta :shock:
a, u srbiji jedini b92 i "Danas" :shock:
a, po posecenosti smo 4. u Srbiji i Crnoj Gori :D Iza b92, krstarice i pretrazivaca radanpro.com :D
Po podacima ne samo radanpro.net i eutel.net vec po jedinom priznatom svetskom pretrazivacu http://www.alexa.com (najrelevantniji americki pretrazivac koji dnevno prati posecenost 2 milijarde sajtova u svetu.
A Zamisli Srbiju je na 7.000 mestu u svetu po posecenosi, i treci po posecenosti sajt u Jugo-istocnoj Evropi :shock: A, nekomercijalni :shock:

i sta bi sa odgovorom o OBICNOJ SUPRUZI-tvom idolu fasistkinji m.markovic...pa ni eva braun joj nije bila ravna...

rekao bih ti ono sto sam ti rekao na tvoj pp mail, upucen meni", ali i ovi Moderatori sa sarajevo-x.com cenzurisu :? ...a, nisu psovke...samo STVARI i zveri nazivam imenima kako im to i dolikuje :D

2. "Da pamtis",
hvala ti na podrsci. pazi da te ne banuju :D
Sve sto radimo na Zamisli Srbiju, je sa ciljem da se PAMTI i da se NE ZABORAVI!?
Pozdrav, naravno samo Tebi :-D
zamisli srbiju

Post by zamisli srbiju »

Za one koji kao teja/maga/&com from serbia, NE ZNAJU za Petra Lukovica, i za situaciju u srbiji, evo prilike da saznaju :-D
Novi text, objavljen u Feralu, i naravno u Zamisli Srbiju :shock:

Feral

Piše: Petar Luković

U sopstvenoj otočastvenoj dilemi koji bi srpski happening zanimao već umornog hrvatskog čitaoca koji tek što se vratio s godišnjeg odmora te mu je pun q svojih a kamoli problema omiljenih istočnih susjeda – da li je to prebijanje Darka Rundeka usred Beograda ili sastanak prebijenog Rundeka i predsednika Srbije Borisa Tadića u kafiću, u centru Beograda; možda najavljena smena Bore Đorđevića, savetnika ministra kulture (!), zato što je glede psihopatskih izjava Velimira Ilića, kapitalnog ministra za idiotluke, izjavio da su «novinari B92 govna» i «izdajnička stoka»; ili, može biti, Šešeljevo svedočenje u haškom Tribunalu koje mnogi vide kao prvorazrednu srpsku zajebanciju – odlučio sam se za strogo lično uživanje na granici osvete!
Vijest iz «Jutarnjeg lista» da se među «najvećim pljačkašima umjetničkog blaga iz Ernestinova nalazi Miodrag Popov, zloglasni novosadski TV urednik i novinar Radio-televizije Srbije» i da je Popov u terenskom vozilu Land Rover «odnio veći broj slika i skulptura manjih dimenzija», sasvim se uklopila u sliku klasičnog «srpskog patriote-lopuže» i evidentnog ratnog zločinca – s kojim sam se po ovdašnjim srpskim sudovima u desetak navrata sporio i bio trijumfalno poražen, jer je ugledni Popov, danas novinar Televizije Brothers Karić, nedodirljiva fašistička figura omiljena u Koštuničinom pravnom okruženju – sve dokazujući filozofsku tezu da se iza svakog patriotizma kriju pare ili slike ili skulpture, svejedno. Odgovarajući na pisanje «Jutarnjeg lista», Popov je priznao da je u Srbiju preneo «pedesetak slika i skulptura» kako bi ih «zaštitio» od «uništenja», zaboravljajući da je u to vreme Ernestinovo, «neutralnim» dejstvima JNA bilo «oslobođeno», te – nikakvog razloga nije bilo da se bilo šta spašava, jer su grad u svojoj demokratskoj paravojnoj vlasti imali The Serbs, oslobodioci koje je Popov u svojim reportažama veličao kao «junake» i «naslednike Obilića». Navodno, on je sve slike predao predstavniku Crvenog krsta – samo ne objašnjavajući otkad se Crveni krst Srbije bavi umjetninama?
Realna je varijanta da je Popov – rimuje se sa «lopov», lepo uzeo sve te slike & skluplture sa bojišta, poneo ih doma, jer je u svojoj plitkoumnoj mentalnoj noši koju zove mozak shvatio da je patriotizam bez dragocenosti nekako nepotpun i da je njegov domoljubni gest, da Hrvate oslobodi artefakta, bilo najmanje što se u datoj tv situaciji moglo učiniti, pored sopstvene slavodobitne izjave u RTS TV-Dnevniku novembra 1991. da je «Vukovar, danas, konačno slobodan grad». Izjava Miodraga Popova da bi on voleo da dođe u Ernestinovo i na licu mesta «raščisti» problem, bezbednosno je idealna prilika da se ovaj ratni zločinac stavi iza rešetaka: toplo ga preporučujem hrvatskom MUP-u!
Opsednut horror-slikom Popova u hrvatskom zatvoru – gde bi ga makar desetak puta silovali za svaku ukradenu sliku i dvadesetak puta obljubili za svako mlađahno oko sa one čuvene ogrlice od «dečijih očiju», što je bio njegov lajt-motiv da dokaže da ustaše ne vole umjetničke predmete koje je on, brižno, sklonio u Land Rover – logično sam se prebacio na web sajt Srpske Pravoslavne Crkve gde sam, očekujući da nađem koju tužnu priču o ničim izazvanom napadu na vernika Popova, naleteo na elitnu The Story o tome kako naša Crkva vidi homoseksualnost ili blud u celini (including Miodrag Popov).
Mentalno oduzet objašnjenjem da su Najgore Vrste Bluda: rukoblud (hrvatski: drkanje), preljuba (hrvatski: švaleracija), ženološtvo (hrvatski: lezbejstvo), muželoštvo (hrvatski: homoseksualizam), incest (hrvatski: incest) i skotološtvo (hrvatski: nekrofilija), ostao sam paralizovan pred svedočanstvom starca Josifa Spileota, svetogorskog podvižnika, koji je holivudski objasnio kako se nakon osam godina (!) borbe protiv demona bluda – dok mu je do besvesti davao po Desanki Šakić – javio šta mu se desilo: «Jedne noći, dok sam sedeo otvorila su se vrata. Ne dižući pogled, ja sam pognute glave, tvorio umnu molitvu. Zatim sam dole osetio neku ruku koja me je pobuđivala na nasladu. Otvorio sam oči i ugledao onog demona bluda, onog šugavog. Bio sam toliko besan da sam se kao pas bacio na njega i zgrabio ga. Iščezao je. Od tog trenutka, zajedno sa njim iščezla je i telesna bitka. I postao sam novorođenče u velikom bestrašću».
Srpska Pravoslavna Crkva u kojoj su takvi muželoštveni heroji kao vladika Pahomije – optužen da je dečake herojski iskorišćavao zguza, što je u skladu sa pravoslavnom teorijom bluda: zrelo je, skini pantalone i naguzi se – na svom sajtu širi seksualne horizonte: u intervjuu s nekakvim lekarom Ječmenicom, čitamo sledeće, dramatično: «Trebamo da se oslobodimo Zapada. Mi smo pravoslavni narod i, kao takav, treba da primenjujemo pravoslavnu medicinu. Svojim pacijentima često prepisujem jelosvećenje, pokajanje i pričest».
Šta je «jelosvećenje» još nisam otkrio, ali za reumu ili probleme oko erekcije – već vidim da su pokajanje/pričest jedino rešenje; gde se u sve to uklapa Miodrag Popov – Lopov, ne smem ni da pomislim. Da nije rukopoložio slike koje je oteo? Da nije nad njima vršio rukoljub? Ili se muželoštvom bavio dok je skulpture unosio u Land Rover?
U svakom od ovih srpskih slučajeva – Ernestinovo je najebalo! Pravoslavni Popov samo je dokazao da su svete staze Pahomija – naguzi se i uzmi me! – jedini patriotski smer u skladu sa kosmičkim mirom SPC. Slike ili mladići, svejedno: guraj dok ne uđeš i oslobodiš do jaja! Srbija je to! Muželoštveno free!
da pamtis

Post by da pamtis »

Petar Luković The King
Interview sa Petrom Lukovićem, novinarom i polemičarem:
Gospodine Lukoviću, jeste li Vi opsjednuti zločinima ?
Jesam. To je jedna od zamerki koja se pojavila nedavno u nekoliko polemika, a tu je bila i još jedna dodatna rečenica, da sam ja, ne samo opsednut zločinima, nego i neko ko želi da se ceo život zaustavi dok se svi zločini ne otkriju i svi leševi ne otkopaju. Ja se slažem da je to jedna od mojih radikalnih teza i, kao što je rekao moj prijatelj Srđa Popović, slažem se da je potpuno prirodno biti opsednut zločinima i da je to stvar koja normalnog čoveka mora da potresa. Ono što je nenormalno jeste to da ja živim u Srbiji gde je zločin postao, rekao bih, deo svakodnevnice. Naime, ni zločin ni ubijanje, ni žrtve, nažalost, ja bih rekao na jednom generalnom nivou, nemaju tu komercijalnu crtu da bi ljudi o njima govorili, pričali, da bi se time zamajavali. Tako da je ispod rata, a rat je eufemizam za zločine, nažalost podvučena jedna crta, u Srbiji, tako da se ljudi tim naprosto više ne bave. To je suština sukoba između jedne grupe ljudi u Srbiji, koja je u užasnoj manjini, i jedne većine koja nema nikakve želje, nikakve potrebe, naprosto ne postoji nikakav intelektualni ni mentalni interes, ni obrazovni, ni istorijski, ni finansijski, da se bave stvarima koje se tiču prošlosti, a u kojima su pre svega umešani Srbi. Dakle, to je stvar koja ima veze sa tom etničkom grupom i to je najveći problem. Mi sad možemo da raspravljamo o tome da li je to grižnja savesti, neobaveštenost, saučesništvo, ili nešto drugo, ali je suština u tome da niti prošla, niti nova vlast nije učinila ništa na tome da se ljudi makar podsete na to, da se o tome govori, da se obavi neka vrsta suočenja na kome svi mi insistiramo, jer ja zaista iskreno mislim da bez tog suočenja i bez priznanja krivice, stavljanja jedne tačke na taj tragičan, užasan i gnusan period, nema nikakve šanse da Srbija postane deo civilizovane Evrope, da bude civilizovana nacija, a to je jedno pitanje koje je već godinama tabu-tema u Srbiji. Što se toga tiče, ja nisam neki optimista i mislim da je jedini način da se o tome počne govoriti sistem provokacije – dakle, da čovek provocira ljude, da mu oni odgovore, jer je jedino kroz takvu vrstu polemike i takve kreativne svađe moguće uznemiriti javnost i zatalasati mase, jer to mrtvo more ćutanja i zaborava je užasno jako, u smislu da se ljudi u njega zaglibe i tu nestanu. Teško je govoriti s generacijom koja danas ima 22, 23 godine, koja je u vreme rata imala 13, 14 godina. Ti ljudi ne znaju ništa. Čak i da znaju, oni naprosto ne znaju gde da počnu, gde da saznaju šta je bilo, jer niko ne piše ništa o tome.
U Srbiji nije ni toliko čudo što se ne misli na prošlost, ali takav slučaj imamo i u Sarajevu. Recimo, konkretno u književnosti. Profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu Dejan Đuričković, koji je cijeli rat proveo ovdje, u program za Srpsku književnost III (suvremena književnost) uključuje i izučava ljude koji su u tom smislu etički i moralno sumnjivi: konkretno, Dobricu Ćosića, Matiju Bećkovića, R. P. Nogu, tvrdeći da se njihovo književno djelo ne može posmatrati u kontekstu politike koju su vodili; svi znaju da je Ćosić bio predsjednik države u vrijeme kada je ona napala Bosnu, pa i Sarajevo. Šta Vi mislite o tome?
Na to pitanje odgovorit ću ti jednom pričom koja je potpuno istovetna. Naime, pre par meseci ratni zločinac Radovan Karadžić je uz pomoć svog odbora za zaštitu lika i njegovog psihijatrijskog dela objavio knjigu Sitovacija. I, možeš misliti, upravo na B92 se pojavila diskusija o tome da li je moguće odvojiti delo od pisca. Naravno da su svi ovi fašisti kao Bećković, Bjelica, Pajkić, Ljubiša Ristić uvek govore o tome da je delo nezavisno, odvojeno od autora, da ono samo postoji. Ja imam samo jedan stav o tome: u redu, dok je bio mlad, i Adolf Hitler je možda napravio neku zbirku poezije, osim što je slikao. I mi onda možemo odvojiti te njegove pesme od njegovog fašizma. Reč je o tome da se to ne može odvojiti, te knjige se nisu same pisale, neko ih je napisao. Dakle, nesumnjivo postoji saglasnost, ne samo fizička, nego i mentalna, između autora i dela. Upravo je strašno da eksponenti tog šovinizma – ako hoćeš, fašizma, zašto da se služimo eufemizmima – Dobrica Ćosić, Momo Kapor, izučavaju ovde. Jer i u Srbiji bi bilo strašno da se izučavaju. A ovde mi to izgleda ne samo kao incident, nego kao ona najgora vrsta primitivne četničke, fašističke, nacionalističke provokacije. Naprosto, učiti o Dobrici Ćosiću ovde, kao o predstavniku nečeg što je književnost, i što je srpsko, pa čuj..... Postoji tu jedan primitivan detalj, koji nije čak ni politički, nego čisto književni. Znaš, dešava se ponekad da se u romanima Dobrice Ćosića neki ljudi tucaju, a to je tu predstavljeno kao nešto potpuno neprirodno. I u svakoj od tih situacija kad dvoje ljudi srpskog etničkog porekla, naravno, jer u njemu nema mešanih seksualnih veza, vode ljubav, uvek se pojavljuje žuta dunja na ormaru. Ta vrsta primitivne slike, znaš, nije došao čak ni do veša, nego kao kod domaćih ovih neofolkera – ili dunja na ormaru, ili dunja padne pa se otkotrlja, ili se dunja otkotrlja pa se ponovo vrati na ormar, ili se ljulja dunja. Uvek ima tu negde dunja kao simbol, ne znam, nečega. Ovdje govorimo o tom nekom primitivnom, kvazierotskom nivou, a možeš zamisliti kako to izgleda na političkom nivou. Jedna od njegovih izjava iz ’93 godine koju ja često citiram glasi: Zaostalost Srbije je naša najveća prednost. Prema tome, mislim da je sramota i za Bosnu, i za Sarajevo, i za Univerzitet, i za profesuru, da neko od tih ljudi uđe u srpsku književnost. Ja bih, da sam ovdje tokom rata trpio izvršenja naredbi koje su ti ljudi davali, demonstrativno odbio da polažem taj ispit.
pesak

Post by pesak »

sta bi sa odgovorom o OBICNOJ SUPRUZI-tvom idolu fasistkinji m.markovic...pa ni eva braun joj nije bila ravna...

Lepo si joj odgovorio zamislisrbiju,nemam sta da dodam. Uvek se zapanjim nad ovakvim ljudima i ovakvim misljenjima. Ne mislim da treba s njima da se prica,vec ih treba ukinuti,odnosno takav nacin razmisljanja treba sankcionisati,zabraniti. To ti je isto kao kad bi neko u Nemackoj rekao da je Hitler bio u pravu,da nikog nije ubio i da nije kriv,da je on ustvari slikar.... Takve izjave me toliko sokiraju da se ukocim kao zaba ispred zmije.Toliko bestijalno laganje i izvrtanje istine je prosto nepodnosljivo. U sklopu takvog nacina razmisljanja i bombardovanje Sarajeva je u pitanju i Markale...Strasno ! Iskrena da budem ,ima dosta ljudi u Srbiji koji tako razmisljaju.
I ja citam forum b92 i Pera Lukovic je vrlo popularan ,koliko sam videla ,kad god njegovu kolumnu okace na forum, dugo je u vrhu interesovanja - vrlo je citan. Ne moras da kupujes Feral da bi ga citao. Ima dobrih ljudi koji to okace na forume a i Pera salje tekstove zamislisrbiji. Hvala ti Zamislisrbiju sto kacis i ovde clanke,da ljudi u Bosni vide da nisu svi u Srbiji kreteni i zlocinci. Ti su samo najglasniji kao i svi primitivci i jos gore...ne znam kako da ih nazovem ...osim...kao u Nemackoj...Srasno ! :(
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

pesak wrote:sta bi sa odgovorom o OBICNOJ SUPRUZI-tvom idolu fasistkinji m.markovic...pa ni eva braun joj nije bila ravna...

Lepo si joj odgovorio zamislisrbiju,nemam sta da dodam. Uvek se zapanjim nad ovakvim ljudima i ovakvim misljenjima. Ne mislim da treba s njima da se prica,vec ih treba ukinuti,odnosno takav nacin razmisljanja treba sankcionisati,zabraniti. To ti je isto kao kad bi neko u Nemackoj rekao da je Hitler bio u pravu,da nikog nije ubio i da nije kriv,da je on ustvari slikar.... Takve izjave me toliko sokiraju da se ukocim kao zaba ispred zmije.Toliko bestijalno laganje i izvrtanje istine je prosto nepodnosljivo. U sklopu takvog nacina razmisljanja i bombardovanje Sarajeva je u pitanju i Markale...Strasno ! Iskrena da budem ,ima dosta ljudi u Srbiji koji tako razmisljaju.
I ja citam forum b92 i Pera Lukovic je vrlo popularan ,koliko sam videla ,kad god njegovu kolumnu okace na forum, dugo je u vrhu interesovanja - vrlo je citan. Ne moras da kupujes Feral da bi ga citao. Ima dobrih ljudi koji to okace na forume a i Pera salje tekstove zamislisrbiji. Hvala ti Zamislisrbiju sto kacis i ovde clanke,da ljudi u Bosni vide da nisu svi u Srbiji kreteni i zlocinci. Ti su samo najglasniji kao i svi primitivci i jos gore...ne znam kako da ih nazovem ...osim...kao u Nemackoj...Srasno ! :(
:) Meni kao Bosancu je izuzetno drago da je ostalo jos koliko toliko normalnih, postenih i korektnih gradjana - pojedinaca u Srbiji, koji misle svojom glavom i gledaju stvari svojim ocima onakve kakve i realno jesu.

Dobar komentar "pesak" Zelim vam sve najbolje u radu sa zeljom da ce kompletna istina desavanja o pripremi rata, ratu i poslije rata na prostoru BiH kao i cijele bivse Yu izaci na vidjelo.

Lijep pozdrav :-)
Post Reply