upalila si se ko da si ova Goha u najmanju rukuSephora wrote:Tako osjetljiv veci si ti jadnik od njega!mali_balon wrote:Toliko me je prica dirnula da sam se usro et....zalosna prica....jadan momak.....
Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
-
ZenaZbrkovima
#151 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
-
vryzas
#152 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Ridjobrki wrote:Led te jeb'o, promakao mi je moment kad je Bosna postala šta - deveti krug pakla, zemlja u kojoj se jaja drobe maljevima, crna rupa dezintegracije materije...?
Haj' kontam ako mu ne nađemo bubreg rikava za dva dana, ako svijet ne reaguje za dva dana ISIL će mu otfikariti glavušu ili tako šta, ali ZA 2 DANA MORA U BOSNU???
'Šupičku materinu i on i ko prenosi ove budaleštine. Šta treba, da mu pomognemo da mu ne bi bilo k'o i nama?
![]()
![]()
- Dozer
#153 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
A sto ne postavi i njenu sliku...da vidimo vrijedi li mu "pomoci" 
-
mudrac2
#154 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
ima na klixuDozer wrote:A sto ne postavi i njenu sliku...da vidimo vrijedi li mu "pomoci"
- U-zap
#155 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Gdje ste pametnjakovici, sta ima u tamnom vilajetu? Svako ko je normalan i ko je bio vani zna kako se vratiti u ovu crnu rupu.
-
ZenaZbrkovima
#156 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
ko nije izasao iz crne rupe, ne suosjeca s ovima koji ne bi da se vrate u istu. i to je sasvim ok 
- U-zap
#157 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Pa mislim da i svako normalan ko zivi dole a ne konta se ispaliti je budala.
-
hzsa22
#158 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
S obzirom da znam momka, oba roditelja radno sposobna - ne rade, brat na minimalcu.. i onda neko kaze sto se odlucio na ovaj potez.. I decko dolazi iz manjeg gradica u srednjoj bosni..
- U-zap
#159 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Ma nije stvar u yome nego ovim silnim "patriotama" smeta sto hoce da se ispali iz ove vukojebine i sto je momak vidio priliku dok oni prde po klixu a sve i jedan bi se ispalili u stopu kad bi im se pruzila prilika.hzsa22 wrote:S obzirom da znam momka, oba roditelja radno sposobna - ne rade, brat na minimalcu.. i onda neko kaze sto se odlucio na ovaj potez.. I decko dolazi iz manjeg gradica u srednjoj bosni..
- ilkbahar
#160 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Da da i ja sto sam prvo pomislila da je neko bolestan i da treba skupiti para da ostane na lijecenju izvan BiH. Ja sranja u bojama!Ridjobrki wrote:Led te jeb'o, promakao mi je moment kad je Bosna postala šta - deveti krug pakla, zemlja u kojoj se jaja drobe maljevima, crna rupa dezintegracije materije...?
Haj' kontam ako mu ne nađemo bubreg rikava za dva dana, ako svijet ne reaguje za dva dana ISIL će mu otfikariti glavušu ili tako šta, ali ZA 2 DANA MORA U BOSNU???
'Šupičku materinu i on i ko prenosi ove budaleštine. Šta treba, da mu pomognemo da mu ne bi bilo k'o i nama?
![]()
![]()
Pa nek dodje sa njom u BiH bas ce im romanticno biti. A svakako ce ovdje oboje imati vise sanse da se zaposle nego i ti i ja koji zivimo ovdje.
- Kinesko prkno
#161 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Bolje biti u rupi,nego otici iz rupe pa citav zivot baliti za rupom.U-zap wrote:Gdje ste pametnjakovici, sta ima u tamnom vilajetu? Svako ko je normalan i ko je bio vani zna kako se vratiti u ovu crnu rupu.
- Dozer
#162 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
NIje problem sto momak hoce da se ispali odavde, nego je sega sva ova patetika oko "pomoci" istom.
Pa, haveru, ako hoces da se ispaljujes - ko te drzi?
Sta sad...treba da organizujemo proteste zato sto on nije mogao ostati u USA? E, jebi ga...bas...
Sta sad...treba da organizujemo proteste zato sto on nije mogao ostati u USA? E, jebi ga...bas...
-
Trebam te
#163 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Dozer wrote:NIje problem sto momak hoce da se ispali odavde, nego je sega sva ova patetika oko "pomoci" istom.
Odlicno Dozer
Dino budalase nidje veze, i hanuma iz Etiopije,
-
nautilius
#164 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
ako je vidio priliku sto onda trazi pomoc ovako? dje ta prilika u toj obecanoj zemlji?U-zap wrote:Ma nije stvar u yome nego ovim silnim "patriotama" smeta sto hoce da se ispali iz ove vukojebine i sto je momak vidio priliku dok oni prde po klixu a sve i jedan bi se ispalili u stopu kad bi im se pruzila prilika.hzsa22 wrote:S obzirom da znam momka, oba roditelja radno sposobna - ne rade, brat na minimalcu.. i onda neko kaze sto se odlucio na ovaj potez.. I decko dolazi iz manjeg gradica u srednjoj bosni..
-
ZenaZbrkovima
#165 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Tipicna politika "spasenih" iz crne rupe. Kad je sve ko po loju, Bosne nema ni koliko je crno pod noktom, kad zivot krene da gazi, krenu i vapaji za pomoci od onih "nikad zaboravljenih" bosanaca. Ma hajde.
- Dozer
#166 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Nista... Ne preostaje nam nista drugo nego sutra u 12:00 svi pred americku ambasadu na mirne proteste, sa zahtjevom da se momka expresno katapultira u USA, jer ga tamo ceka treba...
A u 3PM kakvih sve budalastina ima u ovoj zemlji... A pogotovo kakvim se sve budalastinama bave mediji... mila majko...
A u 3PM kakvih sve budalastina ima u ovoj zemlji... A pogotovo kakvim se sve budalastinama bave mediji... mila majko...
- JThomas
#167 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
stvarno smo zaista...umjesto da mu mi damo posao u americi i boravišnu dozvolu, mi tako...
- U-zap
#168 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Pa to rade samo budaleKinesko prkno wrote:Bolje biti u rupi,nego otici iz rupe pa citav zivot baliti za rupom.U-zap wrote:Gdje ste pametnjakovici, sta ima u tamnom vilajetu? Svako ko je normalan i ko je bio vani zna kako se vratiti u ovu crnu rupu.
-
Trebam te
#169 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Hahah, yes bas ceka treba!!Dozer wrote:Nista... Ne preostaje nam nista drugo nego sutra u 12:00 svi pred americku ambasadu na mirne proteste, sa zahtjevom da se momka expresno katapultira u USA, jer ga tamo ceka treba...
No sikiriki Dino, Gohe ce se brzo snaci
- Dozer
#170 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Ma jok. Ceka ona. K'o i ova...
- JThomas
-
saja_dj
#172 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Da je Dino zavrsio CS (il bilo kakve prirodne nauke) a ne finance od 150 cv-a bi 149 proslo i u zadnji krug. I na zapadu vlada zasicenost ekonomista, pravnika i sl.
Ovako, bice i za nase trziste prekvalifikovan, ako uopste dodje do posla bez stele.
Ovako, bice i za nase trziste prekvalifikovan, ako uopste dodje do posla bez stele.
- fidoremilienko
#173 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Dino haveru, ljubomorni su na tamnoputu. Svakome je to san. Kakav posao.
- Dozer
#174 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Jes', ljubomora je cudo. Drz' se Dinooo!!
Pobijelice ona dok ti stignes nazad
Pobijelice ona dok ti stignes nazad
- Sephora
#175 Re: Ako mu ne pomognu za 2 dana mora nazad u Bosnu!
Dino ce u svakom slucaju bolje proći od vas pojedinih kritičara ....ma gdje god da bude!