Mozes li navesti te islamofobicne komentare? Pitao sam maharadju ko to pljuje po islamu i nigdje odgovora, pa i tebe gdje to vidis ovdje islamofobiju?York Light 100`s wrote:
Da, da, nastavi me predstavljati kao počasnog člana fan cluba Fatmir zbog jednog članka koji je bio 100% korektan i nevezan za njegove prijašnje članke kao i moj potencijal za kontanje. Ako su to jedina 2 argumenta koja imaš onda je to više kompliment za mene jer nisi mogao naći bolji argumenat.
Osoba koja otvara temu o antisemitizmu dok u po svoje teme postavlja islamofobične komentare samo govori kakva je to ta osoba i nije ništa bolja od onih koje kritikuje što se žale zbog Srebrenice a u isto vrijeme šire mržnju o jevrejima. Veoma ironična tema i autor teme
Slazem se da je islamofobija velik problem u BiH,... ali se pojam cesto zloupotrebljava i olako se upotrijebi za neistomisljenika. Sta je sljedece - nemas Hayat na jedinici, citas BHdane, - islamofob
Sto ove teme dalje odmicu - sve mi se vise cini da razlika u nasim stavovima nije politicke prirode. Nekako je vise mentalna - neko konta a neko glup i ne konta - prosto i jednostavno. A ovi sto kontaju nisu narocito pametni vec samo normalni.