Kako da gledam Macu Diskreciju?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
bumerangss

#151 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by bumerangss »

Nisam znao da ce mi tema biti ovako interesantna :D
plum

#152 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by plum »

Gedam neko vece ova Atina Ferari u ozbiljnom sukobu sa Macom i onako iznervirana pita Jasmina jesi ti cuo za Edina Dzeku?Ovaj kaze naravno.E ja sam ti preko njega sto puta popularnija u Bosni od Mace. :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#153 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by _BataZiv_0809 »

dječak sa šibicama wrote:Neces ih gledati 24 sata jer toliko nisu interesantni, ali navece kad se nacugaju, malo bacis pogled :D da vidis sta sve zemlja trpi.

Nevjerovatno, znam da postoje droljice i kurvice, ali ovo.... najjace u svemu mi je kad kazu "Oro pao na elitnoj prostituciji"... cekaj, ONO stvorenje u elitnoj prostituciji???? jesu li ovi nasi novinari normalni, u elitnu prostituciju mogu upasti samo manekneke, tv voditeljice, glumice, a ne horor djevojke kojima mame prepadaju malu djecu kad nece da jedu grasak... Damire sine, ne budes li pojeo grasak, doci ce Mimi Oro veceras i odvesti te u ormar.

Ridji je takodje u pravu, Maca Senada Nurkic je uspjela, probila se, i odmah ne valja jer je uspjela... dok je bila anonimna djevojka iz Tuzlanskog kantona, niko je nije ni spominjao.

Kad dodje nazad u kanton, dobacivat ce joj na ulici ljubomorne duse, "Maco, dahcel se pred spavanje?". Nasa posla.
Mimi Oro u CKM-u znaci top. U onom spotu sto je snimila takodjer. Doduse uvijek sam sumnjao da ima problema sa licem, ali se nisam nadao onome kao na skrinšotu :roll:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#154 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by _BataZiv_0809 »

plum wrote:Gedam neko vece ova Atina Ferari u ozbiljnom sukobu sa Macom i onako iznervirana pita Jasmina jesi ti cuo za Edina Dzeku?Ovaj kaze naravno.E ja sam ti preko njega sto puta popularnija u Bosni od Mace. :lol:
Dzeko ako tešeš tu Ferari, stvarno si kloc. :D
dragan.s

#155 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by dragan.s »

dječak sa šibicama wrote:Pa toooo, na Andrica sam aludirao... tako su i njega ismijavali, ko danas Macu.

U Bosni kvalitetnog umjetnika, glumca, poslovnog covjeka, prepoznas tek po tome kad ga komsiluk pocne ogovarati. Ivo Andric, Branko Copic, Vladimir Prelog, Maca Nurkic, sve nase velicine su prosle taj trnoviti put.

Nasa posla.
Ne bih da me se pogrešno shvati jer protiv Mace nemam ništa (efikasno), ali nju stavljati u istu rečenicu i kontekst sa Andrićem, Ćopićem i Prelogom je stvarno nemoguće. Bosna jeste zemlja u kojoj je teško uspjeti i vrlo često se desi da to ljudi uspiju tek kada odu iz nje, ali koji to talenat ima Maca da bi bila veličina. Ne mislim time na veličinu njenog grudnjaka.
Ona kaže da je pjevačica i da pjeva od 12-te godine. Ona ne zna da pjeva i tu nema priče. Nije po tome ništa puno lošija od npr. Sandre Afrike i sličnih, ali takve su sebi kupile pjesme koje mogu iznijeti i uz dosta đuskanja napraviti nekakvu atmosferu u klubovima gdje nastupaju. Tu te niko ne pita šta je falš i da li imaš meketavi vibrato. Samo podvriskuj i motaj se oko šipke i svi zadovoljni. Gazda kluba posebno jer mu je klub pun. I onda se pitamo što nam je muzika tu gdje jeste. Nisu krivi gazde klubova već mi koji odlazimo kad takve nastupaju.
Od ostalih njenih "kvaliteta" pomenuo bih samo da je očito iskrena. Ona ne glumi jer je naprosto takva. I to je izdvaja od one mase NN likova tamo. Vjerovatno je to i razlog što ima veliku podršku gledalaca.
Nije po meni problem Maca, problem je što imamo stotine ovakvih Maca na ovoj džungli koja se naziva estrada.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#156 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by _BataZiv_0809 »

dragan.s wrote:
dječak sa šibicama wrote:Pa toooo, na Andrica sam aludirao... tako su i njega ismijavali, ko danas Macu.

U Bosni kvalitetnog umjetnika, glumca, poslovnog covjeka, prepoznas tek po tome kad ga komsiluk pocne ogovarati. Ivo Andric, Branko Copic, Vladimir Prelog, Maca Nurkic, sve nase velicine su prosle taj trnoviti put.

Nasa posla.
Ne bih da me se pogrešno shvati jer protiv Mace nemam ništa (efikasno), ali nju stavljati u istu rečenicu i kontekst sa Andrićem, Ćopićem i Prelogom je stvarno nemoguće. Bosna jeste zemlja u kojoj je teško uspjeti i vrlo često se desi da to ljudi uspiju tek kada odu iz nje, ali koji to talenat ima Maca da bi bila veličina. Ne mislim time na veličinu njenog grudnjaka.
Ona kaže da je pjevačica i da pjeva od 12-te godine. Ona ne zna da pjeva i tu nema priče. Nije po tome ništa puno lošija od npr. Sandre Afrike i sličnih, ali takve su sebi kupile pjesme koje mogu iznijeti i uz dosta đuskanja napraviti nekakvu atmosferu u klubovima gdje nastupaju. Tu te niko ne pita šta je falš i da li imaš meketavi vibrato. Samo podvriskuj i motaj se oko šipke i svi zadovoljni. Gazda kluba posebno jer mu je klub pun. I onda se pitamo što nam je muzika tu gdje jeste. Nisu krivi gazde klubova već mi koji odlazimo kad takve nastupaju.
Od ostalih njenih "kvaliteta" pomenuo bih samo da je očito iskrena. Ona ne glumi jer je naprosto takva. I to je izdvaja od one mase NN likova tamo. Vjerovatno je to i razlog što ima veliku podršku gledalaca.
Nije po meni problem Maca, problem je što imamo stotine ovakvih Maca na ovoj džungli koja se naziva estrada.
Preozbiljno ste shvatili. Forumasi su bili ironicni :)
dragan.s

#157 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by dragan.s »

_BataZiv_0809 wrote:
Pa kad bolje razmislim, u pravu si. Da je bar stavio koji smajli, ovako ispade da je bio ozbiljan.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#158 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by _BataZiv_0809 »

dragan.s wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Pa kad bolje razmislim, u pravu si. Da je bar stavio koji smajli, ovako ispade da je bio ozbiljan.
Ma da, tesko je prepoznati ironiju u pisanom tekstu :thumbup:
ZenaZbrkovima

#159 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by ZenaZbrkovima »

hohohhh 7 strana :D ovo vrijedi Upratit' :D
iscrtani čovek

#160 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Pa naravno da starleta poput Mace ne može u istu rečenicu sa Andrićem i Ćopićem, naopako da može. 8-)
Ovde je samo reč o tome, da se za razliku od ostalih profuknjača tamo koje se vrte pod šatorom i oko šipke a glume neki moral i vaspitanje, ona barem ne folira i radi ono što i inače radi (skida se, pokazuje grudi, vata ukućane za antene :D ).
Ali nije pogana ni zla, za razliku od ostalih ukućanki, i zato navijam za nju.
A stara garda Boro, Hasan, Tomo, Lepa, njima ovo i ne treba, ako za tolike decenije karijere nisu zaradili love, naopako da je sad zarađuju.
A možda i nije. Šta ih boli uvo?Drljača leži po ceo dan, drema-i zarađuje lovu. Kud ćeš bolje i lakše? :)
dječak sa šibicama

#161 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by dječak sa šibicama »

Lepa Lukic je poznata kockarka, ta je valjda sav imetak prokockala... nije jedina, vjerovatno je i Hasan Dudic u istoj prici, nebi se oni povlacili po ovakvim emisijama da im ne trebaju honorari.

Mene samo Era Ojdanic cudi, navodno najbogatiji od svih tih tzv. umjetnika, covjek ima motel, prodavnice, drogerije, restoran, apartmane na moru, a dusa mu se zajebavati po Velikom bratu, Farmi i sad citam da je i u Parovima bio gost dan dva.

U sustini, sve je to od zla oca i od gore matere... cijela ta narodnjacka "estrada".

A Maca i Ivo Andric, pa nemojte me zezati, uspjela je djevojka, Ivo Andric je manje poznat od Mace Nurkic, cinjenica :oops: :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#162 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by _BataZiv_0809 »

Plus pitaj boga kome sve ti pjevaci placaju reket i "ciji su".

Lafo Dragana Mirkovic jedina zena poslije Marije Terezije koja u Austriji ima dvorac, a pjeva cesto po zadnjim rupama. Jebote ako glumis divu i najvecu zvezdu na estradi, ogranici se na dvorane i stadione.

Ali iz prazne ne puca, nema se para koliko bi se zeljelo prikazati.

Zato me i ne cudi da ulaze na veliku bracu i parove. Para laka, a posao lagan. Posao :lol:
Labirint

#163 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Labirint »

Meni samo nije jasna jedna stvar. Šta to radi tamo 24 sata. Eeeeeeeeeeeeeeee valja "ubit'" dan majku mu, biti sa svojim mislima, biti produktivan, otici negdje a ono... zatvoreno sa kreveta na fotelju sa fotelje do sanka sa sanka na... mislim :-? :-? :-? :-?
Logovan

#164 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#165 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Ridjobrki »

Tripujem da se ovo može proglasiti za nespojivost funkcija i da podliježe nekom zakonu.

:D
Lakat Jebić

#166 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Lakat Jebić »

:lol: :lol: zna amentu billahi :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#167 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Velkoski »

Labirint wrote:Meni samo nije jasna jedna stvar. Šta to radi tamo 24 sata. Eeeeeeeeeeeeeeee valja "ubit'" dan majku mu, biti sa svojim mislima, biti produktivan, otici negdje a ono... zatvoreno sa kreveta na fotelju sa fotelje do sanka sa sanka na... mislim :-? :-? :-? :-?
uči amentubillahi, a u međuvremenu drka kurac ovim starcima.. može l' produktivnije? :lol:
KPNCTNJAH

#168 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by KPNCTNJAH »

Kad poce nabrajati sure, samo sam cekao da plane prostorija... :mrgreen:
Lakat Jebić

#169 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Lakat Jebić »

KPNCTNJAH wrote:Kad poce nabrajati sure, samo sam cekao da plane prostorija... :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
ExNihilo

#170 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by ExNihilo »

Logovan wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kakva tuka, bokte.
desni

#171 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by desni »

Meni opet najači Hasan Dudić kad nazove neko od gledalaca,pa kaže ovaj Hasan me iznenadio a on odmah plane i nazove gledaoca nenormalnim.Kaže Hasan za gledaoca šta priča ova budala :lol: :lol: .Još kad kaže ja nosim odijelo od hiljadu eura :lol: :lol:
    Najači rijaliti ubjedljivo,djeluje ko javljanje iz ludnice uživo.
      Imao je legenda Dario Džamonja knjigu Pisma iz ludnice a ovaj rijaliti dođe ko TV Ludnica :thumbup: Kome su zanimljivi psihički bolesnici preporuka.
      iscrtani čovek

#172 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Video sam da je Maca nekidan klopala prasetinu, što znači da se ne drži strogih religijskih formi. :D
      howdy

#173 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by howdy »

_BataZiv_0809 wrote:
      dječak sa šibicama wrote:Neces ih gledati 24 sata jer toliko nisu interesantni, ali navece kad se nacugaju, malo bacis pogled :D da vidis sta sve zemlja trpi.

Nevjerovatno, znam da postoje droljice i kurvice, ali ovo.... najjace u svemu mi je kad kazu "Oro pao na elitnoj prostituciji"... cekaj, ONO stvorenje u elitnoj prostituciji???? jesu li ovi nasi novinari normalni, u elitnu prostituciju mogu upasti samo manekneke, tv voditeljice, glumice, a ne horor djevojke kojima mame prepadaju malu djecu kad nece da jedu grasak... Damire sine, ne budes li pojeo grasak, doci ce Mimi Oro veceras i odvesti te u ormar.

Ridji je takodje u pravu, Maca Senada Nurkic je uspjela, probila se, i odmah ne valja jer je uspjela... dok je bila anonimna djevojka iz Tuzlanskog kantona, niko je nije ni spominjao.

Kad dodje nazad u kanton, dobacivat ce joj na ulici ljubomorne duse, "Maco, dahcel se pred spavanje?". Nasa posla.
      Mimi Oro u CKM-u znaci top. U onom spotu sto je snimila takodjer. Doduse uvijek sam sumnjao da ima problema sa licem, ali se nisam nadao onome kao na skrinšotu :roll:

malo je rec da joj lice izgleda ko reljef :D
      dječak sa šibicama

#174 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by dječak sa šibicama »

desni wrote:Meni opet najači Hasan Dudić kad nazove neko od gledalaca,pa kaže ovaj Hasan me iznenadio a on odmah plane i nazove gledaoca nenormalnim.Kaže Hasan za gledaoca šta priča ova budala :lol: :lol: .Još kad kaže ja nosim odijelo od hiljadu eura :lol: :lol:
        Najači rijaliti ubjedljivo,djeluje ko javljanje iz ludnice uživo.
          Imao je legenda Dario Džamonja knjigu Pisma iz ludnice a ovaj rijaliti dođe ko TV Ludnica :thumbup: Kome su zanimljivi psihički bolesnici preporuka.
          Jos kad nazva onaj nekakav anonimus, lafo muzicar, pjevac, sta je vec, pa provali ovu plavku da mu je razjebala brak... kako ih nije blam nije mi jasno.

A sve ko neki muzicari, a niko ziv za njih nije cuo... tek skontam kad sam cuo onog crnogorca, valjda i on negdje svira, to su sve redom kafanski muzicari i pjevaci, krajnji domet im je Cevljanovici.

Crnogorac rece da najcesce svira u Bacchusu, znaci Lukavica, i vjerovatno slicni "eminentni" lokali.

Zao mi mace, kaze da nikada nije upoznala oca, i cini mi se rece da nikada nije dobila tortu za rodjendan valjda mama siromasna pa nije bilo para... nista ona to ne skriva. Sta ce jadna, to je izgleda ulica odgajala.
          Benq

#175 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Benq »

dječak sa šibicama wrote: Zao mi mace, kaze da nikada nije upoznala oca, i cini mi se rece da nikada nije dobila tortu za rodjendan valjda mama siromasna pa nije bilo para... nista ona to ne skriva. Sta ce jadna, to je izgleda ulica odgajala.
          Da , zato ima za silikone 3000€ :-)
          Post Reply