Zviz wrote:Ej moji lavovi.... a tek tigrice koje zijevaju na svakom cosku...
Ovdj se prica " ako nemozes nac kavu ovdje ili u svedskoj onda idi do bih za pet minuta ces imati izbor po zelji" to je tako, a ko hoce danegira nek negira
Ciganizacija come on baby this is wat you need je doslovice slogan kad predjes granicu
Drugi put cu naruciti cevape a traziti zlatne kasike da s njima kusam juhu od cevapa.
@ mufijuz pa sto nisi pratio nastavu u skoli.
To je priča onih što nit su kad

nit su kad qrca primili .... kontate da se svršava na vaše pare, hodanje po Francuskoj, 2 milje maraka potrošene u BBI na odjeću, zimovanja ..... pa prijatelju moj ... ti i tebi slični nikad nećete moć uzet četvrt hljeba i 10 deka salame, sjest na travu u po njive, pojest i uživat u ljepoti, vi u BiH ne dolazite radi qrca i peechke, dolazite radi rahatluka koji nikad tamo nećete imat, i nemoj mi palamudit pare ovo ono, koji izbor po želji, pa prijatelju moj ja za dva mjeseca ovdje pojedem mesa više nego ti tam za godinu. Jebale vas vaše pičke i vaše pare. Pošalji tog ko misli tako meni, da mu pokažem da njegove pare nemogu kupit rahatluk, da u svojoj avliji do sabaha sjediš s harmonikom na uvce poistiha i roštiljom raspaljenim ..... pišam se na vaša auta, vašu odjeću od 2 milje maraka i vaše pare .... vidi se ko su Cigani .... svi koji misle tako kao i tvoji pojedini su Cigani ....