Jednom kada se granica pomjeri, tu teško da ima povratka. Stalno se pomiče i pomiče. Proći će im ovo jednom, proće će drugi put, neće niko reagovati, malo po malo moći ćemo očekivati da te neko zaustavi na sred Titove ulice, jer ti nije dovoljno duga brada, jer ti se mama/žena/sestra šminka...DZONPI wrote:Halo sutra ce ti rec mojne pit pivu nevalja zaustavi ce ti djete rec halo nisi pokrivena.jesta ovo u kojoj je ovo zabiti a mozda i nije zabit.Ko su ove face sta je ovo.Jeste li vi svjesni sta ovo znaci ako su dedi uspjeli ovo uradit slijede novi pokusaji.Ko si ti da mi govoris sta valja sta nevalja.Ovaj sistem ide namjerno da posvadja muslimane one stare bosanske i ove novije ko ih salje jesu li placeni.Ovo je opasno kolko god vama licilo samo maltretiranje dede.
Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
- Cherry-Cherry
#151 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#152 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Mene sigurno nece,jer ce lezati ladan na ulici.Cherry-Cherry wrote:Jednom kada se granica pomjeri, tu teško da ima povratka. Stalno se pomiče i pomiče. Proći će im ovo jednom, proće će drugi put, neće niko reagovati, malo po malo moći ćemo očekivati da te neko zaustavi na sred Titove ulice, jer ti nije dovoljno duga brada, jer ti se mama/žena/sestra šminka...DZONPI wrote:Halo sutra ce ti rec mojne pit pivu nevalja zaustavi ce ti djete rec halo nisi pokrivena.jesta ovo u kojoj je ovo zabiti a mozda i nije zabit.Ko su ove face sta je ovo.Jeste li vi svjesni sta ovo znaci ako su dedi uspjeli ovo uradit slijede novi pokusaji.Ko si ti da mi govoris sta valja sta nevalja.Ovaj sistem ide namjerno da posvadja muslimane one stare bosanske i ove novije ko ih salje jesu li placeni.Ovo je opasno kolko god vama licilo samo maltretiranje dede.
- dustaban
#153 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
shibonja wrote:Nisam ja za ovo ratovo 92-95 pichka im materina,oni su garant tad smrdili po svedskoj i njemackoj,mame him se nahebem radikalne ,pa nek me banuje vjecno
SIPA,radis li ti sta?
Stvarno sto vise razmisljam o ovom slucaju sve vise uvidjam slicnost ovih boraca protiv sihira sa onima sto se bore protiv satire. Tehnicki gledano to je ista sorta. Ono je sebi stavilo u zadatak da ostatak svijeta prilagodjava svojoj mahnitosti.
Opasnost je to, velika opasnost.
I sad nesto razmisljam...kod mene u autu u pretincu stoji tespih! Posto nisam musliman taj tespih po svemu predstavlja amajliju. Mozda i jeste ne branim se, mada je rijec o uspomeni, odnosno necemu sto vezem uz jednu dragu osobu koje vise nema i koja mi je to poklonila. Mozda sam ja prolupao ali imam osjecaj da dok je taj tespih u autu da je i ta osoba tu.
Tu amajliju dakle ne dam nizasto. Sad kad bi mi neko otimao taj tespih (otkupit ga ne moze), objasnjavajuci da je to nesto muslimansko, da ja nisam musliman i ne smijem to imati jer je rijec o amajliji... krv bi pala!
Majmuni majmunski...
- Cherry-Cherry
#154 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Ono je umislilo sebi da je neki vrhovni zakonodavac, autoritet koji postavlja pravila i ko ne živi po tim pravilima ne treba da živi uopšte.Ono je sebi stavilo u zadatak da ostatak svijeta prilagodjava svojoj mahnitosti.
- sigh
#155 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Debili najgore vrste. Nasli maltretirati dedu koji se ne moze sam odbraniti. 
- Freamon Lester
#156 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Problem je sto se neke pojave moraju sjeci u korjenu.
Prvo kad nekog uhvatis za kragnu vise puta, pogotovo nemocnog, a taj ti neko vise puta govori nemoj onda je to fizicki napad i ugrozavanje gradjanskog mira te osobe.
Pa nek se onda zali po SveCkoj kako ga proganja bh pravosudje... 

Ovaj izraz dedinog lica sve govori...
Prvo kad nekog uhvatis za kragnu vise puta, pogotovo nemocnog, a taj ti neko vise puta govori nemoj onda je to fizicki napad i ugrozavanje gradjanskog mira te osobe.
Drugo. Dedo je osoba koja vjeruje u Boga na svoj nacin, ovaj blesan je osoba koja vjeruje u Boga na svoj nacin. Iako oni u konacnici vjeruju u istog Boga, ali u nijansama se razlikuju licna uvjerenja, blesan sa klipa, je povrijedio vjerska uvjerenja ovog starog i nemocnog dede na jedan drzak nacin pri tome mu vise puta napadajuci na nesto sto dedo smatra svetim.Član 362. Nasilničko ponašanje
(1) Ko grubim vrijeđanjem ili zlostavljanjem drugog, nasiljem prema drugom,izazivanjem tuče ili naročito drskim ili bezobzirnim ponašanjem ugrožava građanski mir, kaznitće se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine.
(2) Ko krivično djelo iz stava 1. ovog člana učini u sastavu grupe ljudi, ili ako je krivičnim djelom iz stava 1. ovog člana prouzrokovano teško poniženje više osoba, ili je neka osoba lahko tjelesno ozlijeđena, kaznitće se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
Dakle nema potrebe za nasiljem. Imamo zakone, a zakone treba primjenjivati.Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti član 163.
(1) Ko javno izaziva ili raspaljuje narodnosnu, rasnu ili vjersku mržnju, razdor ili netrpeljivost među konstitutivnim narodima i ostalima koji žive u Federaciji,kaznitće se kaznom zatvora od jedne do pet godina.
(2) Ko krivično djelo iz stava 1. ovog člana učini prisilom, zlostavljanjem, ugrožavanjem sigurnosti, izlaganjem poruzi narodnosnih, etni
čkih ili vjerskih simbola, oštećenjem tuđih simbola, skrnavljenjem spomenika, spomen-obilježja ili grobova, učinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do osam godina.
...

Ovaj izraz dedinog lica sve govori...
- Kinesko prkno
#157 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Isto mi je palo napamet,npr.da je moj dedo u pitanju i ovako se zadesim dok ga ovaj majmun tegli.Vjerovatno bih mu nanio teze tjelesne povrede i ugravirao 4s na celo pa nek takav siri svoj uvjerenja i isao bih u zatvor.Bezveze sebi dizem pritisak zbog ovakvih budaletina,ode malo na onu temu s guzpvimadustaban wrote:shibonja wrote:Nisam ja za ovo ratovo 92-95 pichka im materina,oni su garant tad smrdili po svedskoj i njemackoj,mame him se nahebem radikalne ,pa nek me banuje vjecno
SIPA,radis li ti sta?![]()
Stvarno sto vise razmisljam o ovom slucaju sve vise uvidjam slicnost ovih boraca protiv sihira sa onima sto se bore protiv satire. Tehnicki gledano to je ista sorta. Ono je sebi stavilo u zadatak da ostatak svijeta prilagodjava svojoj mahnitosti.
Opasnost je to, velika opasnost.
I sad nesto razmisljam...kod mene u autu u pretincu stoji tespih! Posto nisam musliman taj tespih po svemu predstavlja amajliju. Mozda i jeste ne branim se, mada je rijec o uspomeni, odnosno necemu sto vezem uz jednu dragu osobu koje vise nema i koja mi je to poklonila. Mozda sam ja prolupao ali imam osjecaj da dok je taj tespih u autu da je i ta osoba tu.
Tu amajliju dakle ne dam nizasto. Sad kad bi mi neko otimao taj tespih (otkupit ga ne moze), objasnjavajuci da je to nesto muslimansko, da ja nisam musliman i ne smijem to imati jer je rijec o amajliji... krv bi pala!
Majmuni majmunski...
- Danguba
#158 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Toliko pogrdnih rijeci na racun muslimana, Islama, Bosnjaka...me natrjeralo da pogledav video. Mislio sam da ljudi nasilno pisu zapise i namecu ih ljudima ALI
Decki(vjerovatno poznanici od dede) znajuci da on ima neki zapis(hamajliju) mole ga da se toga rijesi jer pravi vjernici ne bi smjeli vjerovati u takve stvari. Ja kako vidim, kada ga nisu uspjeli u to ubijediti onda je pocelo simpaticno cjenkanje oko toga. Na kraju, da bi dedu rijesili praznovjerja daju mu 50 maraka da mu bude lakse a taj zapis spaljuju i bacaju.
Mozda sam lud pa ne kuzim neke stvari ALI U CEMU JE PROBLEM OVDJE???
I sam dedo, kada su to raspakovali i kada je vidio da u sadrzaju nema onoga u sta ga prevarant ubijedio, smije se i grli ovoga sto je to kupio.
i jos jednom ponavljam, pravi vjernik niti smije praviti zapise niti vjernik smije vjerovati u to. Ljudi ga rijesili jednog praznovjerja.
Decki(vjerovatno poznanici od dede) znajuci da on ima neki zapis(hamajliju) mole ga da se toga rijesi jer pravi vjernici ne bi smjeli vjerovati u takve stvari. Ja kako vidim, kada ga nisu uspjeli u to ubijediti onda je pocelo simpaticno cjenkanje oko toga. Na kraju, da bi dedu rijesili praznovjerja daju mu 50 maraka da mu bude lakse a taj zapis spaljuju i bacaju.
I sam dedo, kada su to raspakovali i kada je vidio da u sadrzaju nema onoga u sta ga prevarant ubijedio, smije se i grli ovoga sto je to kupio.
i jos jednom ponavljam, pravi vjernik niti smije praviti zapise niti vjernik smije vjerovati u to. Ljudi ga rijesili jednog praznovjerja.
- dustaban
#159 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Ko li ce tebe rjesiti tog tvog groznovjerja...Danguba wrote:Toliko pogrdnih rijeci na racun muslimana, Islama, Bosnjaka...me natrjeralo da pogledav video. Mislio sam da ljudi nasilno pisu zapise i namecu ih ljudima ALI
- sigh
#160 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Isti si ko ovi. Jadni su i Islam i Bosnjaci ako je tebi ono simpaticno cjenkanje. Budi ti vjernik ali pusti druge na miru sa svojom vjerom, jel to tesko shvatitiDanguba wrote:Toliko pogrdnih rijeci na racun muslimana, Islama, Bosnjaka...me natrjeralo da pogledav video. Mislio sam da ljudi nasilno pisu zapise i namecu ih ljudima ALI
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#161 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Poznanici koji pitaju odakle je covjek rodom. Mole ga tako sto mu 7 minuta nasilno probavaju skinut masuci mu parama pred nosom. Simpaticno cjenkanje od kojeg mi se povraca i place u isto vrijeme, gledajuci jadnog i nemocnog starca kako se pravda.dustaban wrote:Ko li ce tebe rjesiti tog tvog groznovjerja...Danguba wrote:Toliko pogrdnih rijeci na racun muslimana, Islama, Bosnjaka...me natrjeralo da pogledav video. Mislio sam da ljudi nasilno pisu zapise i namecu ih ljudima ALI
E jeboga smrt mozda je stvarno do nas dustabane
- Freamon Lester
#162 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Uziva deda vidi mu se u ocima...Danguba wrote:Toliko pogrdnih rijeci na racun muslimana, Islama, Bosnjaka...me natrjeralo da pogledav video. Mislio sam da ljudi nasilno pisu zapise i namecu ih ljudima ALI
Kao sto sam vec napisao ranije. Na ovaj nacin ispravljanje krivovjerja i uCerivanje pravovjerja je kaznjivo krivicnim zakonom FBiH.
- Danguba
#163 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Onda vama jedino moze pomoci Kleopatra(tranvestit) i oni sto ordiniraju na tv u kasne sate.
- Cherry-Cherry
#164 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Simpatično cjenkanje...
Ali... Međutim...

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#165 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Kad nekima nije problem traziti opravdanja za teror u Parizu, sto bi bio problem traziti za ovo maltretiranje nemocnog starca 
- Danguba
#166 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Dedo je prije toga bio zrtva ovakvih stvari...
- Danguba
#167 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
nije ti dugo trebalo_BataZiv_0809 wrote:Kad nekima nije problem traziti opravdanja za teror u Parizu, sto bi bio problem traziti za ovo maltretiranje nemocnog starca
- Freamon Lester
#168 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Bezveze nasjedate na trolerske provokacije. Prijavite post i cao... Jos malo pa ce nas ovdje proglasavati Mirsadom Kebom...
Unosimo razdor, nemir, podrivamo...
A to sto nakaze vjeru utjeruju to je prihvatljivo... 
Unosimo razdor, nemir, podrivamo...
- sigh
#169 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Sram da vas bude sve koji podrzavate ovo maltretiranje 
- Danguba
#170 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Milane, ti li si...izvini sto ti kvarim bizMis. 
- dobar osjecaj
#171 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Doduse. Gomila anonimusa koji po bespucima Svedske, u izolaciji svojih socijalnih sobicaka sanjaju da su novi misionari i da donose spas.Freamon Lester wrote:Bezveze nasjedate na trolerske provokacije. Prijavite post i cao... Jos malo pa ce nas ovdje proglasavati Mirsadom Kebom...![]()
Unosimo razdor, nemir, podrivamo...A to sto nakaze vjeru utjeruju to je prihvatljivo...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#172 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Bravo dobar osjecaj! Svaka castdobar osjecaj wrote:Doduse. Gomila anonimusa koji po bespucima Svedske, u izolaciji svojih socijalnih sobicaka sanjaju da su novi misionari i da donose spas.Freamon Lester wrote:Bezveze nasjedate na trolerske provokacije. Prijavite post i cao... Jos malo pa ce nas ovdje proglasavati Mirsadom Kebom...![]()
Unosimo razdor, nemir, podrivamo...A to sto nakaze vjeru utjeruju to je prihvatljivo...
- Panzer_Daddy
#173 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Problem je ovdje sto grupa islamo-fasista maltretira starca...Danguba wrote:Toliko pogrdnih rijeci na racun muslimana, Islama, Bosnjaka...me natrjeralo da pogledav video. Mislio sam da ljudi nasilno pisu zapise i namecu ih ljudima ALI
- Cherry-Cherry
#174 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Nije to maltretiranje, to je simpatično cjenkanje.Panzer_Daddy wrote:Problem je ovdje sto grupa islamo-fasista maltretira starca...Danguba wrote:Toliko pogrdnih rijeci na racun muslimana, Islama, Bosnjaka...me natrjeralo da pogledav video. Mislio sam da ljudi nasilno pisu zapise i namecu ih ljudima ALI
Čuj fašisti
- Kinesko prkno
#175 Re: Zlostavljanje dede u svrhu internet promocije...
Cinjenica je da se naprimjer ovo desilo u Svedskoj covjek bi zavrsio zatvoru,voditeljice na dnevniku bi se zgrazavale dok bi pokusale objasniti sta se tu desava.
Da se desilo gdje kod Isila,ovaj dedo bi lezo u krvi,ovu curicu bi rascupalo i jos snimak stavili na internet.
Mi smo negdje na sredini,yebes dedu.
Da se desilo gdje kod Isila,ovaj dedo bi lezo u krvi,ovu curicu bi rascupalo i jos snimak stavili na internet.
Mi smo negdje na sredini,yebes dedu.