Dzekin objekat u Titovoj

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dwndler

#151 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Dwndler »

Zviz wrote:
Ah ti kairo frizeri jes ikad vidio frizura u tih sto se stucaju kod njih? :mrgreen:
Sto se mene tice Dzeko, Amra i Dino mogu se sutra popisati na svoje karijere ako im je do tog stalo, zaboli me, niti mi udzep ni iz... Ti se vise brines da su cijene u bih niske da kad godisnje odes da mozes castiti citav lokal ;-) ajd nemoj vise laprditi lagan si ko bukvar.
Ja sam se do nekidan firzirao kod takvih, tako da govorim iz iskustva, a posto imam ogledalo kod kuce i jesam, vidio sam i frizure.
Ako te libo racku za Dzekom, Amrom, Dinom i ostalim, pa koji kurac trosis Bogu dane na ovoj temi?
Moja briga o cijenam u Bosni (gdje god da si to nasao) takdoej nema veze sa temom, ali je tebi merak uvijek ubaciti neku 4. dimenziju.

Ovo za laprdanje ces mi posebno platit 8)
Not My Idea

#152 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Not My Idea »

Dwndler wrote: Ljudima je samo cudno otkud ti iz Danske da se tako zdusno brines o Dzeki, Amri, Dini i njihovim problemima.
To je to. Dzaba, mora se liku crtat

spomenula sam Dansku zato jer si rekao
Cuj ljude u Bih ili regionu da ne zanimaju tudja misljenja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a najvise ti iz Danske tabiris o Bosni i nasim javnim licostima, prebiruci im po uspjesima, brakovima, vezama, djeci, krevetima, novcaniku itd...nisam spomenula Dansku jer ti zavidim,kako si izmislio poslije.

Onda si mi jos dodao i
Djete drago zivis tu a ne poznajes okolinu.
ti se, dusha draga, slamas iz te zemlje treceg svijeta da nas prosvijetlis...zahvaljujemo ti, ziv nam bio
rumenige_brajtner

#153 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by rumenige_brajtner »

Not My Idea wrote: ti se, dusha draga, slamas iz te zemlje treceg svijeta da nas prosvijetlis...zahvaljujemo ti, ziv nam bio
pa, ako ćemo pravo, to što je odabrao da živi negdje drugo, a ne ovdje, baš govori u prilog tome da dobro poznaje ovu okolinu :D
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#154 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

Dwndler wrote:
Zviz wrote:
Ah ti kairo frizeri jes ikad vidio frizura u tih sto se stucaju kod njih? :mrgreen:
Sto se mene tice Dzeko, Amra i Dino mogu se sutra popisati na svoje karijere ako im je do tog stalo, zaboli me, niti mi udzep ni iz... Ti se vise brines da su cijene u bih niske da kad godisnje odes da mozes castiti citav lokal ;-) ajd nemoj vise laprditi lagan si ko bukvar.
Ja sam se do nekidan firzirao kod takvih, tako da govorim iz iskustva, a posto imam ogledalo kod kuce i jesam, vidio sam i frizure.
Ako te libo racku za Dzekom, Amrom, Dinom i ostalim, pa koji kurac trosis Bogu dane na ovoj temi?
Moja briga o cijenam u Bosni (gdje god da si to nasao) takdoej nema veze sa temom, ali je tebi merak uvijek ubaciti neku 4. dimenziju.

Ovo za laprdanje ces mi posebno platit 8)
Puno je dati 100 do 150kr za vojnicko sisanje na kalup. Znas i sam sta nude kairo frizeri. Masinom te sbrusi - sisne malo oko usiju i hajd. Vamo kod danjkinja kad odes, pa ti fino ona opere kosu i izmasira glavu dok sjedis u stolici koja te masira. Ti sjedis a svaki atom u tebi se masira. Lagano to ona njeznim rukama. Onda ti fino ponudi, caj, kafu, biskvit, pa fino te osisa i lagano njeznim rukama. Popricate malo. Mozda poslje radno i sta umocis ako si snalazljiv. Eh sta je zena napustilo svoje horoze samo da se uvjere da mi je dupe dlakavo. Sta ces sav sam taki.
RtrnOfSalisbury

#155 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by RtrnOfSalisbury »

jel ljepsa amra il stanija?
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#156 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Zviz »

RtrnOfSalisbury wrote:jel ljepsa amra il stanija?
Nemam pojma ko je ta druga ali sam malo istrazio na internetu. I jedna i druga gaje dupe u tolikom balansu, kad bi frcno petobanku bi se odbila ko kad opalis tenisku loptu od zid. To znaci, zgoljave a dupence gaje = neuroticne. brate ako su to ljepotice balkana onda hbo balkan. Pa ni u doba pekmezovog vakta nisu mlade zene licile na ofinger.
Last edited by Zviz on 28/07/2015 16:46, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#157 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by _BataZiv_0809 »

zli_hordas wrote:Mozda je vidio dzeka al u gorazdu kod nad samo možeš vidjeti dzeku.
Onda bi naslov teme trebao glasiti Dzekin objekat u Titinoj :D :P
RtrnOfSalisbury

#158 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by RtrnOfSalisbury »

Zviz wrote:
RtrnOfSalisbury wrote:jel ljepsa amra il stanija?
Nemam pojma ko je ta druga ali sam malo istrazio na internetu. I jedna i druga gaje dupe u tolikom balansu, kad bi frcno petobanku bi se odbila ko kad opalis tenisku loptu od zid. To znaci, zgoljave a dupence gaje = neuroticne. brate ako su to ljepotice balkana onda hbo balkan. Pa ni u doba pekmezovog vakta nisu mlade zene licile na ofinger.
jes, al stanija je umetnula silikon u dojke i malo trce recemo, lijeva dojka malo vise ulijevo a desna malo vise udesno al to se da vratit dje treba. zlobnici bi rekli autoput medj dojkama. moje ekspertno oko kae da je ipak amra ljepsa.
rumenige_brajtner

#159 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by rumenige_brajtner »

RtrnOfSalisbury wrote: jes, al stanija je umetnula silikon u dojke i malo trce recemo, lijeva dojka malo vise ulijevo a desna malo vise udesno al to se da vratit dje treba. zlobnici bi rekli autoput medj dojkama. moje ekspertno oko kae da je ipak amra ljepsa.
ja to zovem kanjon sperme :D
karanana

#160 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by karanana »

preskocio sam cca. 4 stranice diskusije u nadi da ce baciti sliku te francuskinje koja je u svaka doba 100 puta bolja od amre. na zalost nista.
Niemand

#161 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Niemand »

A sta je sa hrletom :-?
mayab

#162 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by mayab »

Inače, sta ima :?:
Niemand

#163 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Niemand »

Dobroe, kotebe? :cekam:
sarajevsko_pivo

#164 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by sarajevsko_pivo »

Sta bi sa ovim ? :D
Edin H.

#165 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Edin H. »

sarajevsko_pivo wrote:Sta bi sa ovim ? :D
Da je jedno od gorucih pitanja u Sarajevu, jeste :izet:

Nadam ce da ce ga novinati pitati sutra poslije utakmice, ako postigne koji gol. :oops:
Edin H.

#166 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Edin H. »

Edin H. wrote:
sarajevsko_pivo wrote:Sta bi sa ovim ? :D
Da je jedno od gorucih pitanja u Sarajevu, jeste :izet:

Nadam ce da ce ga novinati pitati sutra poslije utakmice, ako postigne koji gol. :oops:
Kao sto sam ocekivao, postigao je gol. :thumbup:

Je'l ga novinari pitase za namjenu objekta? :mrgreen:
muha_sa

#167 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by muha_sa »

kladionica
Edin H.

#168 Re: Dzekin objekat u Titovoj

Post by Edin H. »

muha_sa wrote:kladionica
Odlican izbor :D
Post Reply