Ne bih rekla da to radi. Kojigod da su motivi u pitanju, mnogo priča je ostalo bez odgovora i na našoj strani. Zašto se 20 godina na ta pitanja nije odgovaralo, nije do Kebe. Da li iz te priče profitira Radončić, također je zasluga onih koji su istinu sakrivali.Skijaš wrote:Kebo ima podršku običnih ljudi u suočavanju sa ratnim zločinima, ali nema podršku u pokušaju kriminalizacije projekta odbrane države. I bilo bi dobro da se ograniči sa svojom pričom na konkretne ratne zločine jer kad počne razvodnjavati stvar na prikupljanje donacija i slično, djeluje kao da mu je Radončić zabio ruku kroz guzicu do vilice i pomjera usta.Banksy wrote:Tačno. Tužno i poražavajuće.It_is_a_Leclerc wrote: Ja sam šokiran salvom napada i uvreda na ovog čovjeka.
On je dostavio dokumentaciju o, kako on tvrdi, zločinima nad Srbima, što ga valjda u očima Bošnjaka čini izdajnikom, ljudskim izmetom, itd. Uglavnom, tužna je činjenica da, izuzmemo li imena, pišemo i govorimo kao najrigidniji srpski nacionalisti, koji Sonju BIserko i Natašu Kandić časte istim imenima.
Ne sviđaju mi se uvijeni pokušaji (ne s tvoje strane) da se priča ne ispriča, zločini ne istraže i krivci ne kazne, SDA ostane nedirnuta, a samo zato jer bi iz toga neko kao mogao politički profitirati. Ne pristajem na taj argument.