Bujrum u pivnicu u tz, dobra piva, direktno iz kazana, inace je namijenjeno starijima, ali ove mladje ponekad zalutaju, ili traze sponzora.supercali wrote:Ma privlaci me mala plava slatka pa reko
Al dobro ne odajes svoja tajna mjesta
Pitanje za cure u 25-tim...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nightvision
#151 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
-
nightvision
#152 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Jel to znaci i da ti ne smeta razlika u godinama?ćiribiribela wrote:Ne tjesim se, nemam kompleksa sto se tice godina.
- Ramzess Veliki
#153 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
U pravu je. Meni je to sve isto ... 25, 35, 45 ...nightvision wrote:Tjesi se, tjesi se....ćiribiribela wrote:Sta vam je vise sa godinama, ili 22 ili 26, sve isto, a i ne vidi se razlika.
- Ramzess Veliki
#154 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Mislim da me ni kremiranog vjetar tamo ne bi nanio ...supercali wrote:Ko ide sa mnom u barliti da vidimo ponudu?
- ćiribiribela
#155 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
...i onda govorite kako je zenama bitan izgled. cccccc

- supercali
#156 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
jbg ne volim ni ja taj ambijent folk dziberi neke nafrcane koke muzika itd al eto da vidim i toRamzess Veliki wrote:Mislim da me ni kremiranog vjetar tamo ne bi nanio ...supercali wrote:Ko ide sa mnom u barliti da vidimo ponudu?
da upoznam razlicitosti sta se nudi itd
mozda se moze pronaci neka normalna
- Ramzess Veliki
#157 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Nudi se mnogo nenormalnih.supercali wrote:jbg ne volim ni ja taj ambijent folk dziberi neke nafrcane koke muzika itd al eto da vidim i toRamzess Veliki wrote:Mislim da me ni kremiranog vjetar tamo ne bi nanio ...supercali wrote:Ko ide sa mnom u barliti da vidimo ponudu?
da upoznam razlicitosti sta se nudi itd
mozda se moze pronaci neka normalna
Ganjale su me neke gologuze odatle, muči me što mi ipak treba i neka razumna riječ prije seksa ...
-
nightvision
#158 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Jao kako diplomatski izbjegavas odgovoriti. A bas mislio da predjemo na pp, kao ono kad veza predje na visi nivo. A sad necu u inat.ćiribiribela wrote:...i onda govorite kako je zenama bitan izgled. cccccc
![]()
-
nightvision
#159 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Valjda je dovoljno razumno ako te treba prije sexa pita imas li zastitu.Ramzess Veliki wrote: Nudi se mnogo nenormalnih.![]()
![]()
![]()
Ganjale su me neke gologuze odatle, muči me što mi ipak treba i neka razumna riječ prije seksa ...![]()
![]()
- Miss_E25
#160 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Moja mama od 50 godina je zdravija od mene od 25, nekad je bolje starijeRamzess Veliki wrote:Joj ja ne bih ... ne sluša mi se o osteroporozi.Miss_E25 wrote:Ne svidja nista, trazi curu svojih godina!
- alijagoro
#161 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Koliko lose ti onda izgledas,kad je mater bolja od tebe izgledom 
-
todd_smith
#162 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
alijagoro wrote:Koliko lose ti onda izgledas,kad je mater bolja od tebe izgledom
- Secer_033
#163 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Sto onda voda 'dijete'?Miss_E25 wrote:Moja mama od 50 godina je zdravija od mene od 25, nekad je bolje starijeRamzess Veliki wrote:Joj ja ne bih ... ne sluša mi se o osteroporozi.Miss_E25 wrote:Ne svidja nista, trazi curu svojih godina!A ti likovi od 35-40 koji se nisu jos ozenili, i traze mlade cure, uglavnom im nesto fali u glavi. Za covjeka koji ima 40, djevojka od 25 je premlada. Ja sam izlazila sa dvojicom takvih, jedan je bio totalno nezreo, ostao je mentalno u nekom periodu srednje skole, a drugi je prepotentni biznismen koji omalovazava sve sto kazem recenicom: "Ma sta ti znas, ti si jos dijete."
- Miss_E25
#164 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Moja mama od 50 godina je zdravija od mene od 25, nekad je bolje starije
A ti likovi od 35-40 koji se nisu jos ozenili, i traze mlade cure, uglavnom im nesto fali u glavi. Za covjeka koji ima 40, djevojka od 25 je premlada. Ja sam izlazila sa dvojicom takvih, jedan je bio totalno nezreo, ostao je mentalno u nekom periodu srednje skole, a drugi je prepotentni biznismen koji omalovazava sve sto kazem recenicom: "Ma sta ti znas, ti si jos dijete."
[/quote]
Sto onda voda 'dijete'?[/quote]
Isto to pitanje sam mu i ja postavila. Pola godine me smarao da izadjemo, da bi cijeli dejt pricao o svojim zivotnim postignucima i mojim nerazumijevanjem istih jer sam premlada hahah. Vjerovatno je ocekivao divljenje koje mu je uskraceno od zena iz svoje generacije
Sto onda voda 'dijete'?[/quote]
Isto to pitanje sam mu i ja postavila. Pola godine me smarao da izadjemo, da bi cijeli dejt pricao o svojim zivotnim postignucima i mojim nerazumijevanjem istih jer sam premlada hahah. Vjerovatno je ocekivao divljenje koje mu je uskraceno od zena iz svoje generacije
-
ZenaZbrkovima
#165 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
samo da naglasim ovo "uglavnom". ne iskljucivo. jer ja fkt poznajem dosta ljudi koji su iz mnogobrojnih razloga jos sami u tim tridesetim godinama. neki od njih stvarno vrijede. i steta je sto su imali takvu sudbinu. ja to shvatam na nacin da nije uvijek iskljucivo razlog u njima. neki su jednostavno postavili visoke kriterije u potrazi za potencijalnim partnerima i ne zele stupiti u brak samo radi toga - radi braka, i radi mahale, a imaju mogucnost za to. i to postujem.Miss_E25 wrote: Moja mama od 50 godina je zdravija od mene od 25, nekad je bolje starijeA ti likovi od 35-40 koji se nisu jos ozenili, i traze mlade cure, uglavnom im nesto fali u glavi.
- S4mpion
#166 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Zašto da ne? Curama odgovaraju stariji momci, momcima odgovaraju mlađe cure, tako su svi sretni.Secer_033 wrote:Haj' sto nas zene privlace stariji muskarci, zivotno iskustvo, ozbiljnost, financijska situacija (za neke), ali da li vama muskarcima, muskarcima od +35 zaista odgovaraju mladje cure?
Ma ko su oni da određuju ko s kim smije, a ko ne.Neki dan slusam komentare muskaraca o novoj 27-godisnjoj curi nekog reportera koji ima cini mi se 52 godine i kazu kako je to neka mid life kriza i samim tim je sve o toj vezi receno jer navodno 'muskarac od +35 nema nema sta pricati sa mladim curama'. One se gledaju ali se ne diraju.
Njihove rijeci, ne moje
- Secer_033
#167 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
I ja se pitam... jesu li to muskarci od +40 koji znaju sa sebe da nece nikad naci curu koja je puno mladja ili zaista ganjaju malo starije zbog zivotnog iskustva? Od svih prekida i razvoda u mojoj okolini, skoro nikad nisu godine razlog.S4mpion wrote:
Ma ko su oni da određuju ko s kim smije, a ko ne.
- S4mpion
#168 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Svako, kao pojedinac, može samo za sebe odredit šta mu je premlado, a šta prestaro. Za sve ostale, ta pravila ne važe. Ako se žena od 25 i muškarac od 45 odlično slažu i ako sve dobro funkcioniše između njih, kako onda bilo ko može reći da nisu jedno za drugo zbog razlike u godinama?Secer_033 wrote:I ja se pitam... jesu li to muskarci od +40 koji znaju sa sebe da nece nikad naci curu koja je puno mladja ili zaista ganjaju malo starije zbog zivotnog iskustva? Od svih prekida i razvoda u mojoj okolini, skoro nikad nisu godine razlog.S4mpion wrote:
Ma ko su oni da određuju ko s kim smije, a ko ne.
Rečenice tipa "muškarac od 40 je prestar za ženu od 25" ili "žena od 35 je prestara za muškarca od 25" su obična šuplja, lični doživljaji.
- Matzan
#169 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Za muškarce je najbolje da se žene negdje između 30. i 40.
Žene između 20. i 30.
Razlika od 5-10, pa i koju godinu više je čak i poželjna.
Toliko me
kad čujem da je žena od 25 godina mlada ili ko što reče neko gore "dijete"
.
Od 15.-18., max do 20. godine to bude namazano svim mogućim i nemogućim i nezamislivim.
Poslije toga ide samo usavršavanje šejtanisanja.
Žene između 20. i 30.
Razlika od 5-10, pa i koju godinu više je čak i poželjna.
Toliko me
Od 15.-18., max do 20. godine to bude namazano svim mogućim i nemogućim i nezamislivim.
Poslije toga ide samo usavršavanje šejtanisanja.
- Dosadno mii
#170 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Gdje nadje čak dvojicu od 40?Miss_E25 wrote:Moja mama od 50 godina je zdravija od mene od 25, nekad je bolje starijeRamzess Veliki wrote:Joj ja ne bih ... ne sluša mi se o osteroporozi.Miss_E25 wrote:Ne svidja nista, trazi curu svojih godina!A ti likovi od 35-40 koji se nisu jos ozenili, i traze mlade cure, uglavnom im nesto fali u glavi. Za covjeka koji ima 40, djevojka od 25 je premlada. Ja sam izlazila sa dvojicom takvih, jedan je bio totalno nezreo, ostao je mentalno u nekom periodu srednje skole, a drugi je prepotentni biznismen koji omalovazava sve sto kazem recenicom: "Ma sta ti znas, ti si jos dijete."
- Dosadno mii
#171 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Pa i te od 22 će imati nekad 26. Niko neće ostat vječno mlad.nightvision wrote:Tjesi se, tjesi se....ćiribiribela wrote:Sta vam je vise sa godinama, ili 22 ili 26, sve isto, a i ne vidi se razlika.
- jao_situacije
#172 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Pa vidiš da je missDosadno mii wrote:Gdje nadje čak dvojicu od 40?Miss_E25 wrote:
Moja mama od 50 godina je zdravija od mene od 25, nekad je bolje starijeA ti likovi od 35-40 koji se nisu jos ozenili, i traze mlade cure, uglavnom im nesto fali u glavi. Za covjeka koji ima 40, djevojka od 25 je premlada. Ja sam izlazila sa dvojicom takvih, jedan je bio totalno nezreo, ostao je mentalno u nekom periodu srednje skole, a drugi je prepotentni biznismen koji omalovazava sve sto kazem recenicom: "Ma sta ti znas, ti si jos dijete."
- Matzan
#173 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Miss_E25 wrote: Moja mama od 50 godina je zdravija od mene od 25, nekad je bolje starijeA ti likovi od 35-40 koji se nisu jos ozenili, i traze mlade cure, uglavnom im nesto fali u glavi. Za covjeka koji ima 40, djevojka od 25 je premlada. Ja sam izlazila sa dvojicom takvih, jedan je bio totalno nezreo, ostao je mentalno u nekom periodu srednje skole, a drugi je prepotentni biznismen koji omalovazava sve sto kazem recenicom: "Ma sta ti znas, ti si jos dijete."
Predloži mami da se registruje na forum,neće joj biti dosadno.
- Miss_E25
#174 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Nisi razumjela sta sam htjela reci. Ja apsolutno ne osudjujem niti smatram da je ista lose sa ljudima koji ostanu samci, i ne vjencavaju se cisto da bi udovoljili drustenim normama, jer se to ocekuje i jer je to "normalno". Ja prva imam previsoke kriterije i nikad se ne bih udala ako ne nadjem osobu s kojom cu osjetiti da je bas to to i da smo na istim talasnim duzinama. Ovdje sam rekla da smatram da nesto nije ok s muskarcima srednjih godina koji traze ISKLJUCIVO djevojke od 20-25 godina, a ne daj Boze da pogledaju zenu svojih godina. To su valjda kompleksi, kriza srednjih godina ili sta vec, nemam pojma. Naravno, moze biti i ljubav u pitanju, ali da mu bas svaka ima 25, to je too awkward.ZenaZbrkovima wrote:samo da naglasim ovo "uglavnom". ne iskljucivo. jer ja fkt poznajem dosta ljudi koji su iz mnogobrojnih razloga jos sami u tim tridesetim godinama. neki od njih stvarno vrijede. i steta je sto su imali takvu sudbinu. ja to shvatam na nacin da nije uvijek iskljucivo razlog u njima. neki su jednostavno postavili visoke kriterije u potrazi za potencijalnim partnerima i ne zele stupiti u brak samo radi toga - radi braka, i radi mahale, a imaju mogucnost za to. i to postujem.Miss_E25 wrote: Moja mama od 50 godina je zdravija od mene od 25, nekad je bolje starijeA ti likovi od 35-40 koji se nisu jos ozenili, i traze mlade cure, uglavnom im nesto fali u glavi.
- Miss_E25
#175 Re: Pitanje za cure u 25-tim...
Gdje nadje čak dvojicu od 40?[/quote]
U Operi. Tamo su uglavnom ti od 35-45, i par nas od 25 sto ne znamo gdje da izlazimo
U Operi. Tamo su uglavnom ti od 35-45, i par nas od 25 sto ne znamo gdje da izlazimo