MURIJA TRKELJA KLIX
- karanana
#151 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
u ovim svim fol nazovi "akcijama", ja jos niti jednom nisam vidio da pripadnici jednog mupa u uniformama rade i pretpresaju i hapse u drugom entitetu.
sipetina da. ali mupovi, nisam nikad vidio a primjetio bih jer bi mi to zapelo za oko kada su oznake mupova u pitanju.
sipetina da. ali mupovi, nisam nikad vidio a primjetio bih jer bi mi to zapelo za oko kada su oznake mupova u pitanju.
-
bella_ciao
#152 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Maloprije sam ostavio link sa Klixa o hapsenju SIPAe i MUPa RSa po Federacijikaranana wrote:u ovim svim fol nazovi "akcijama", ja jos niti jednom nisam vidio da pripadnici jednog mupa u uniformama rade i pretpresaju i hapse u drugom entitetu.
- karanana
#153 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
ja te pitah sta taj clanak dokazuje.bella_ciao wrote:Maloprije sam ostavio link sa Klixa o hapsenju SIPAe i MUPa RSa po Federacijikaranana wrote:u ovim svim fol nazovi "akcijama", ja jos niti jednom nisam vidio da pripadnici jednog mupa u uniformama rade i pretpresaju i hapse u drugom entitetu.
meni nista. sipa i mup rs hapsili po bijeljini, ugljeviku, tuzli i zenici.
kako znas da je u tuzli hapsio mup rs a nije sipa?
-
__Phoenix__
#155 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Kad vidim službena obilježja MUP-a RS-a u Sarajevu onda ću kao povjerovati u priču kako ovi smiju prelaziti i raditi "posao".
Podrška klixu kao mediju.
Podrška klixu kao mediju.
- armin071
#156 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Onaj ko je potpisao da MUP rs-a moze da trkelja bilo koga po federaciji automatski otkaz ( za to je zaduzena SIPA). Takodjer onoga ko je potpisao da se trkelja bilo koji nezavisnij medij otkaz po kratkom. Ovo samo treba proslijediti ka Strazburu. Ovu mafiju u vidu Izetbegovic-Dodik-Covic treba samo tuziti u EU.
-
bella_ciao
#157 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
E jebi ga ljudi ko bi vama objasnjavao osnovne stvari...
Znaci po vasem MUPovi ne smiju saradjivati i prlaziti tzv entitetske granice da bi vrsili istrage i skupljali materijal?
Pa otkad to?
Znaci po vasem MUPovi ne smiju saradjivati i prlaziti tzv entitetske granice da bi vrsili istrage i skupljali materijal?
Pa otkad to?
- filosofman
#158 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Prema Zakonu o krivičnom postupku novinar nije dužan da oda izvor informacije, upravo kao što to nije dužan ni pop ili advokat u vršenju svoje profesionalne dužnosti.Svaki dokaz prikuplljen na način da se novinara, advokata ili popa prisiljava da oda informacije, je na sudu nezakonit.
- spreca
#159 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
jednostavno greskom su izostavili mup federacije ili kantonalne mupove.......jos jednom ti kazem nikad toga nije bilobella_ciao wrote:Maloprije sam ostavio link sa Klixa o hapsenju SIPAe i MUPa RSa po Federacijikaranana wrote:u ovim svim fol nazovi "akcijama", ja jos niti jednom nisam vidio da pripadnici jednog mupa u uniformama rade i pretpresaju i hapse u drugom entitetu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- armin071
#161 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Istragu vezano za sta? I gdje to pise da entitetski mupovi smiju prelaziti granice? Zar vas Vozd nije napravio istorijsku poBedu tako sto je oborio formiranje zajednickih policijskih snaga. Cemu sada "zajednicko djelovanje"??bella_ciao wrote:E jebi ga ljudi ko bi vama objasnjavao osnovne stvari...
Pa otkad to?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#162 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
oj jeste peglativni... bili su i kantonalci. KANTONALCI. vidite li uniforme?
-
bella_ciao
#163 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
A sta ako je bas novinar taj koji je prisluskivao?filosofman wrote:Prema Zakonu o krivičnom postupku novinar nije dužan da oda izvor informacije, upravo kao što to nije dužan ni pop ili advokat u vršenju svoje profesionalne dužnosti.Svaki dokaz prikuplljen na način da se novinara, advokata ili popa prisiljava da oda informacije, je na sudu nezakonit.
- filosofman
#164 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Ni tada, jer novinarski je posao da prikuplja informacije.Eno ti oni paparacoi, snimaju bez dozvole suda, pa nikom ništa, njihov posao da to rade.bella_ciao wrote:A sta ako je bas novinar taj koji je prisluskivao?filosofman wrote:Prema Zakonu o krivičnom postupku novinar nije dužan da oda izvor informacije, upravo kao što to nije dužan ni pop ili advokat u vršenju svoje profesionalne dužnosti.Svaki dokaz prikuplljen na način da se novinara, advokata ili popa prisiljava da oda informacije, je na sudu nezakonit.
Last edited by filosofman on 29/12/2014 16:51, edited 2 times in total.
- pici
#165 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Chmoljo wrote:![]()
oj jeste peglativni... bili su i kantonalci. KANTONALCI. vidite li uniforme?
zar ti nisi u privatnoj tamnici kod željkane

- spreca
#166 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
kako ti dokazati kad ne shvatas....jedina SIPA nema granica ......MUPovi saradjuju......a kordinirana akcija znaci svako u svom brlogu hapsi i pretresa .....kako to nemozes da shvatis.......pa u federaciji kantonalni MUPovi rade svako u svom brlogu..........pogledaj zakon o policijibella_ciao wrote:E jebi ga ljudi ko bi vama objasnjavao osnovne stvari...
Pa otkad to?
- karanana
#167 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
kada je trebala biti reforma policije, rs se upravo zbog ovih i slicnih stvari bunio i protivio da policije zalaze u neke regije koje nisu u skladu sa granicama entiteta. onda se naslo nekakvo kompromisno rjesenje za osnivanje i otvaranje novih radnih mjesta u formi te nekekve agencije za koordinaciju policijskih tijela. ali mupovi su i dalje ostajali u svojim granicama. jebote ja ne znam ni da unutar federacije jedan kantonalni mup moza ista caprkati u drugom kantonu a kamoli entitetski.bella_ciao wrote:E jebi ga ljudi ko bi vama objasnjavao osnovne stvari...
Pa otkad to?
gdje je onaj drotina creasy da razjasni?
kad ga trebas nema ga.
Last edited by karanana on 29/12/2014 16:53, edited 1 time in total.
-
VjecitiStudent
#168 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
U istom paketu zabraniti i klixu da sebe zovu novinarima.armin071 wrote:Onaj ko je potpisao da MUP rs-a moze da trkelja bilo koga po federaciji automatski otkaz ( za to je zaduzena SIPA). Takodjer onoga ko je potpisao da se trkelja bilo koji nezavisnij medij otkaz po kratkom. Ovo samo treba proslijediti ka Strazburu. Ovu mafiju u vidu Izetbegovic-Dodik-Covic treba samo tuziti u EU.
- Panzer_Daddy
#169 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Poslije ovog upada sad svaki zid u prostorijama klixa ima i oci i usi
Bog zna sta su im sve u namjestaj instalirali 
-
HM 2011
#170 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
i jesu li išta našli što bi moglo koristiti istrazi ?
- armin071
#171 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Dobro to moze spadati u licni animozitet. O ukusima se ne raspravlja. Ali novinarstvo mora biti nezavisno i tacka. Jedino ako nam je uzor S. Koreja onda ok.VjecitiStudent wrote:U istom paketu zabraniti i klixu da sebe zovu novinarima.armin071 wrote:Onaj ko je potpisao da MUP rs-a moze da trkelja bilo koga po federaciji automatski otkaz ( za to je zaduzena SIPA). Takodjer onoga ko je potpisao da se trkelja bilo koji nezavisnij medij otkaz po kratkom. Ovo samo treba proslijediti ka Strazburu. Ovu mafiju u vidu Izetbegovic-Dodik-Covic treba samo tuziti u EU.
-
Officer Crabtree
#172 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
možda bi ovo sve više odjeknulo i imalo zamaha da se i dalje zove sarajevo-x al jebigaaa
btw privatne mobitele
btw privatne mobitele
- spreca
#173 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Zali se Milokradubella_ciao wrote:A sta ako je bas novinar taj koji je prisluskivao?filosofman wrote:Prema Zakonu o krivičnom postupku novinar nije dužan da oda izvor informacije, upravo kao što to nije dužan ni pop ili advokat u vršenju svoje profesionalne dužnosti.Svaki dokaz prikuplljen na način da se novinara, advokata ili popa prisiljava da oda informacije, je na sudu nezakonit.
- pici
#174 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
šHo netužite goFna u Stazburu...jebatiH svakako su naCisti 
- pici
#175 Re: MURIJA TRKELJA KLIX
Officer Crabtree wrote:možda bi ovo sve više odjeknulo i imalo zamaha da se i dalje zove sarajevo-x al jebigaaa
btw privatne mobitele
samo Ćekam balvane pa da poĆeramo bagru