AC QUATTRO - KRAJ
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- karanana
#151 Re: AC QUATTRO - KRAJ
a sta bi sa ac quatrom?
je li kaputt?
je li kaputt?
- golfiista
#152 Re: AC QUATTRO - KRAJ
A koji ac quatro?karanana wrote:a sta bi sa ac quatrom?
je li kaputt?
- bach
#153 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Izgleda.karanana wrote:a sta bi sa ac quatrom?
je li kaputt?
Bakir mjesto Bakira...
-
Al'din
#154 Re: AC QUATTRO - KRAJ
goran16v wrote:Ma jah, ne radim ja to inace, samo ovaj put, nemam nista konkretno vec cuo i sve je tako, polete satro mangupi da glume dobro obavjestene, a kad udare glavom u zid onda klasicna suplja i vadiona zlj kategorije.Al'din wrote:goran16v wrote:Sa tim sjedio s ljudima i svega se naslusao si sve rekao...
p.s. Sto se mog nika tice, na auto forumima je star min 15 god i ne mjenjam ga po potrebi!
Kao krpelj si svega mi![]()
![]()
ne mijenjam ni ja , na autoforumu mi je isti oduvijek a ovdje se registrovah pod ovim sa velikim razlogom
![]()
A od koga bi trebao cuti nego od ljudi koji rade u tim servisima? sta treba, da trazim napismeno?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#155 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Ima i svoju temuAl'din wrote:malo cvaknut' u glavu al legenda si, maskota ovog foruma
Ja i dalje stojim iza toga da su hijene i prevaranti,a to hoce li neko vjerovati ili ne,zaboli me taki.
-
goran16v
#156 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Maskote ste su oni satro dobro obavjesteni mangupi bez pokrica koji sa 2 kratka pitanja ne mogu da izadju na kraj pa smaraju kilometarskim objasnjnenjima sta i kako...Al'din wrote:goran16v wrote:
Ma jah, ne radim ja to inace, samo ovaj put, nemam nista konkretno vec cuo i sve je tako, polete satro mangupi da glume dobro obavjestene, a kad udare glavom u zid onda klasicna suplja i vadiona zlj kategorije.malo cvaknut' u glavu al legenda si, maskota ovog foruma
Elem bas kao ni dvojica prije tebe nemas nikakav argument za ono sto tvrdis, palamudite napmet glumite da ste bitni, nesto si napola nacuo natezuci usi iz kanala sta gazda prica pa mislis da znas... Jednako kao sto ti znas da su ovi prevaranti i varalice tako su i tebe imenom na drugoj temi prozvali da si pljuvao po ex gazdi pa si se brze - bolje javio, da nisi, bla, bla bla... Mahalasu bez pokrica najbolje isti takav dodje glave, uzivajte samo nemojte da se cudite da zbog toga dobijete po glavi kad se najmanje nadate...
- mali_milojica
#157 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Imas li ti konkretan dokaz da nisu prevaranti?
Last edited by mali_milojica on 11/01/2015 18:33, edited 1 time in total.
-
goran16v
#158 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Nastavi da stojis...mali_milojica wrote:Ima i svoju temuAl'din wrote:malo cvaknut' u glavu al legenda si, maskota ovog foruma
Ja i dalje stojim iza toga da su hijene i prevaranti,a to hoce li neko vjerovati ili ne,zaboli me taki.
-
goran16v
#159 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Ti si taj koji tvrdis da su hijene, tebi treba dokaz, ne meni. Bez obzira na to, za razliku od tebe koji tamo nogom krocio nisi, ja sam tamo za vise od 10 god uradio 50-ak auta, sto po kasku, sto sluzbeno, sto preko servisa, sto direktno i osim teh. reklamacija nikad nikakvih problema, sta se dogovorimo tako bude - meni kao musteriji je to najbitnije.mali_milojica wrote:Imas li ti konkretan dokaz da nisu prevaranti?
Da nisu frizirali predracune u dogovoru sa musterijama?
Ne mogu da vjerujem da ti je friziranje predracuna neki argument???????
Osim to ce svaki servis to napraviti jer predracun nije nikakav obavezujuci niti fiskalni dokument, to se radi jer prije svega musterija hoce da prevari osiguranje, a ne servis.
Kakav lik....
- mali_milojica
#160 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Znaci nije govno,nego se pas posro.
I ja bi branio hijene,da sam jedan od njih
Nego,koliko ste se rastalili na tim silnim radovima
I ja bi branio hijene,da sam jedan od njih
Nego,koliko ste se rastalili na tim silnim radovima
Last edited by mali_milojica on 11/01/2015 19:18, edited 2 times in total.
-
goran16v
#161 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Znaci da sa pitanjem o friziranju predracuna si isp'o kloc.
Po tvojoj tvrdnji da su hijene ja sam kao musterija tu trebao biti prevaren 50x, a ne da se rastalim.
Fakat si smijesan lik...
Po tvojoj tvrdnji da su hijene ja sam kao musterija tu trebao biti prevaren 50x, a ne da se rastalim.
Fakat si smijesan lik...
- mali_milojica
#162 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Stani malo,gdje sam ja ijednom rijeci rekao da oni varaju tebe,mene,nekog poznanika i sl?
Kao sto kazes za to nisam ni cuo i o tome nisam ni govorio,naprotiv cuo sam samo pohvale na njihov rad,ali za malverzacije sa predracunom,racunom znam par ljudi koji su sa njima u dogovoru to uradili. Ali oni nisu jedini u ovom gradu.
Nemoj mi njihovo maslo za ramazan prodavati,kad nije za ramazana.
Nigdje ne pise da se auto kod njih mora uraditi ili da ne mora,bujrum svako sebi. Ja njih obilazim u sirokom luku.
Kao sto kazes za to nisam ni cuo i o tome nisam ni govorio,naprotiv cuo sam samo pohvale na njihov rad,ali za malverzacije sa predracunom,racunom znam par ljudi koji su sa njima u dogovoru to uradili. Ali oni nisu jedini u ovom gradu.
Nemoj mi njihovo maslo za ramazan prodavati,kad nije za ramazana.
Nigdje ne pise da se auto kod njih mora uraditi ili da ne mora,bujrum svako sebi. Ja njih obilazim u sirokom luku.
-
goran16v
#163 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Pa koga onda varaju? Ako ne varaju mene, tebe, tvog komsiju od kojeg si cuo da su varalice, sto su onda hijene i sto tvoja noga nece krociti tamo (sve i kad bi mogla)?mali_milojica wrote:Stani malo,gdje sam ja ijednom rijeci rekao da oni varaju tebe,mene,nekog poznanika i sl?
Pa ti ne znas jesi li posao ili si dosao...
Vezano za ASA-u, Tomica, Blok Guma Mi, cak i da je istina da je to neregularno, za sto niko od ovih sto tvrde da jeste nije ponudio ni "a" od argumenta, dok s druge strane to funkcionise vec 10 i vise god, ako je neko tu prevarant onda su to ovl. servisi a ne servisi koji rade za njih.
Na forumu postoji tema od 15 strana kako izvuci sto vise para od odstete, ljudi se satrase od friziranja predracuna iz ovl. servisa da zarade pare, tako da me postedi moralisanja i prica o varanju osiguranja jer ako tu neko dobar onda su to musterije, a ne servis...
Last edited by goran16v on 11/01/2015 20:05, edited 1 time in total.
- mali_milojica
#164 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Ja dobro znam gdje sam i sta sam.goran16v wrote:Pa koga onda varaju? Ako ne varaju mene, tebe, komsiju, sto su onda hijene i sto tvoja noga nece krociti tamo (sve i kad bi mogla)?mali_milojica wrote:Stani malo,gdje sam ja ijednom rijeci rekao da oni varaju tebe,mene,nekog poznanika i sl?
Pa ti ne znas jesi li posao ili si dosao...![]()
Na forumu postoji tema od 15 strana kako izvuci sto vise para od odstete, ljudi se satrase od friziranja predracuna iz ovl. servisa da zarade pare, tako da me postedi moralisanja i prica o varanju osiguranja...
Meni pare od prevare ne trebaju.
Svako za sebe.
-
StupskaBitanga
#165 Re: AC QUATTRO - KRAJ
sve ide pod bravu sa ovim autosalonima
Da li je ovo rezultat da porsche uvodi red ili šta već
-
goran16v
#166 Re: AC QUATTRO - KRAJ
@miloica
Ne brini, nece ti servis ponuditi da varas osiguranje dok to sam ne zatrazis, tako da to mozes precrtati s liste i serbez popravljati auto posteno o gdje hoces, ako ti ne smeta nesto drugo.
Ne brini, nece ti servis ponuditi da varas osiguranje dok to sam ne zatrazis, tako da to mozes precrtati s liste i serbez popravljati auto posteno o gdje hoces, ako ti ne smeta nesto drugo.
Last edited by goran16v on 11/01/2015 20:19, edited 2 times in total.
- mali_milojica
#167 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Ja mislim da ce ih po Sarajevu sve pogasiti,mozda cak i u blizoj okolici. Vjerovatno ce ostati poneki tipa Banja Luka,Mostar,Brcko,Tuzla i ostali veci gradovi...ostalo sve kljuc. Uvode red. Sto je pohvalno krenuli su od glave ili mozda samo pokazuju misiceStupskaBitanga wrote:sve ide pod bravu sa ovim autosalonima
Ali vidjet cemo.
-
goran16v
#168 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Samo se Porscehu moze desiti pad prodaje ako pozatvaraju lokalce koji su sa lokalnim strukturama na obostrani interes rjesavali tendere, javne nabavke, isporuke itd itd
- mali_milojica
#169 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Apsolutno.
-
StupskaBitanga
#170 Re: AC QUATTRO - KRAJ
kome će onda štimati?goran16v wrote:Samo se Porscehu moze desiti pad prodaje ako pozatvaraju lokalce koji su sa lokalnim strukturama na obostrani interes rjesavali tendere, javne nabavke, isporuke itd itd
ko je ostao?
-
goran16v
#171 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Koliko nikome ne bi trebalo biti u interesu da jedna strana firma, tj. firma u stranom vlasnistvu uvozi i prodaje bilo sta i na taj nacin ispumpava novac iz drzave, toliko bi dobro dobro bilo da se eliminise taj koruptivni faktor lokalnih trgovaca i da se vidi stvarni odnos snaga u prodaji auta u BiH.
U FBiH, a pogotovo u KS koji vuce najvise vozila, pored Imamovica i njegovih uticaja kroz sponzorstva na raznim nivoima tesko da je ko mogao ozbiljnije proci, eventualno Boras i Jelic HNK i ZHZ.
U FBiH, a pogotovo u KS koji vuce najvise vozila, pored Imamovica i njegovih uticaja kroz sponzorstva na raznim nivoima tesko da je ko mogao ozbiljnije proci, eventualno Boras i Jelic HNK i ZHZ.
-
goran16v
#172 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Uvijek ce biti tendera i javnih nabavki samo sto je onda to sansa za trgovce bliske vladajucim krugovima iz drugog esalona da distribuiraju koverte ispod stola.StupskaBitanga wrote:kome će onda štimati?goran16v wrote:Samo se Porscehu moze desiti pad prodaje ako pozatvaraju lokalce koji su sa lokalnim strukturama na obostrani interes rjesavali tendere, javne nabavke, isporuke itd itd
ko je ostao?
-
StupskaBitanga
#173 Re: AC QUATTRO - KRAJ
kada je sans yong mogao biti službeno vozilo EPBiH možda će recimo sada neko naći nešto novo da ugura kao službena vozila a blizak je vladajućim struktuurama
Honda? Peugeot? Renault?
Honda? Peugeot? Renault?
- ElRe
#174 Re: AC QUATTRO - KRAJ
Imamovic je jedan od kandidata da preuzme zastupnistvo Fiata za FBiH ako Fiat Srbija odluci aktivnije da se ukljucu u djelovanje u BiH.goran16v wrote:.
-
StupskaBitanga
#175 Re: AC QUATTRO - KRAJ
znači made in kragujevac će biti policijska i svaka druga četa