Rezon nije uopste glupav. Rezon kaze da cinjenica da je neko obukao uniformu (ili eto ima znacku) ne znaci da moze da krsi zakone gdje stgne i kako stigne.goran16v wrote:Apsolutno samo sto to ne mjenja nista po pitanju obaveza vozaca niti ude u prilog glupavom rezonu ako ne postuju oni - necu ni ja.jefferson wrote:[
Takodje, za vozace autombila koje oni koriste za produzavanje svojih polnih organa vazi da ne smiju ugrozavati saobracaj i bezbjednost ostalih ucesnika u saboracaju.
Rezon kaze da ja nisam ovca pa da me neko za IQ brojem mojih cipela dovodi u opasnost.
To sto ti svoj zivot zivis po principu dobro je sve dok ne puca, ne znaci da ostali zive tako.
A da li ej rezon glupav ili nije ja sam tebi vec rekao. Cim budem dole odmah ti javim broj tablica pa eto da imaju jarani ako slucajno odbijem da ostetim svoje auto ili ugrozim sebe ili svoje saputnike da bi neki reterdirani idiot me pretekao na punoj liniji na sred krivine.
O tome sta ce oni meni napakovati ili kako ce me maltretiratio je najmanji problem.