Ok. Znači, po tebi je ok da neki stariji muškarac spolno opći i napravi dijete 14-ogodišnjakinji ?Ned071 wrote:sta se ima relativizirat? glupi vic nema veze sa onim za sta ga se optuzuje. samo se provaljujete bezveze i naprdjujete na 5 strana. nista se ne podrazuimijeva u zivotu a pogotovo nije relevatno sta je ko mislio jer to niko ne zna
ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Moderator: anex
- It_is_a_Leclerc
#151 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
- uglavnomja
#152 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
It_is_a_Leclerc wrote:Pitanje za Dječaka i ostale koji relativiziraju izjavu I.I. :
S obzirom da se u izjavi kaže "djevojčice sa 15 godina počele rađati", da li je uopšte bitno jesu li "dobrovoljno" stupile u odnos ili su natjerane na njega ? Djevojčica od 15 godina nema pravo da "slobodno" stupi u odnos sa bilo kim, pa i sa UNPROFOR-cima. Bilo kakav odnos sa djetetom od 15 godina je čin pedofilije.
Dakle, I.I, je prilikom ove izjave, ismijavao, ne samo Bošnjakinje, žrtve silovanja, već i žrtve pedofilije, jer pedofilija je pedofilija, bez obzira da li je dijete na nju natjerano ili je to uradilo suvereno.
de ba, pa nemoj da te citiram sa prve strane, prvi post ...
naslov teme, taj propagandni antiivanovski tekst i tvoj komentar:
silovanje!!! silovanje!!!
dakle, tema nije pedofilija i un vojnici, nego ii - nacionalisticke provokacije.
inace, ja ne znam ni za jedan slucaj silovanja maloljetnice od strane un u bih. postoji ta prica o vogosci i mekkenziju ... nikad dokazana do kraja u hagu.
ostalo je sve bilo dobrovoljno. od koliko godina, ne znam. niko se nije bunio.
inace, svaki vojnik un-a koji bi bio uhvacen u previse prijateljskim odnosima, da ne pricam intimnim, sa lokalnim stanovnistvom, ukljucujuci i local stuff, bi prvo na sud pa bi letio iz vojske. Vjerovatno su progledali kroz prste veze dvoje ljudi koji su ocito u nekim semama, bilo je tih veza i brakova. a za maloljetnice ne vjerujem da bi neko progledao.
- It_is_a_Leclerc
#153 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Silovanja bošnjačkih djevojaka od strane personala UN-a je bilo, i dokazano je u Hagu. U slučaju "srebreničke sedmorke".
Opet kažem, reći da je neko rodio sa 15 godina, znači da je imao odnos sa 14.
Dakle, čak i da nije ismijavanje žrtava silovanja, kao što jeste, opet je ismijavanje žrtava pedofilije.
To što se niko nije "bunio" taj čin ne čini ni puno ljepšim, ni manje zločinom.
Dakle, čak i da nije ismijavanje žrtava silovanja, kao što jeste, opet je ismijavanje žrtava pedofilije.
- Sezam
#154 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Ma treba nastancati tonu viceva o povecanom natalitetu u Srbiji nakon Oluje ili o ljepotama Beograda i Srbije 1999, pa nek ih to cetnicko kopile I.I. isprobava pred auditorijumom, da vidimo hoce li im opet biti SMESNO...
- gnjev
#155 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Leclerc boris se sa vjetrenjacama jarane .Nedo je srbin i na sve nacine ce pokusati opravdati gnusan cin njegovog sunarodnjaka .
- uglavnomja
#156 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
It_is_a_Leclerc wrote:Silovanja bošnjačkih djevojaka od strane personala UN-a je bilo, i dokazano je u Hagu. U slučaju "srebreničke sedmorke".
bunio mislim pobuniti, uzbuniti, objaviti ...
- SaraFina
#157 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
It_is_a_Leclerc wrote:Silovanja bošnjačkih djevojaka od strane personala UN-a je bilo, i dokazano je u Hagu. U slučaju "srebreničke sedmorke".
U potpunosti se slazem gospodine doktore.
Vicevi na ovakve teme ne samo da su degutantni nego su i moralno i ljudsko dno.
Izrugivanje zrtvama na ovaj morbidan način odjeknulo bi u svjetskim medijima tako da bi dotični gospodin mogao jedino dati neopozivu ostavku na mjesto " komičara" i zabavljača. no nazalost upitno je i društvo kao cjelina koje takve bljuvotine moze svariti.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#158 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Napisa ona ista na koju sam napisaoa da je milljenia moderacije kad nije ni opomenuta poslije s**nja napisanog da su Bosanke punile Unpfrofor i da Ivan Ivanovic i nije puno pogrijesio i a zna svako ko je bio u ratu. Jel te sranota? Da, znam da nije. Pa, posto Veina Bosanki ne zna kako je to bilo unutar Unprofora, a ti kazas da znas , ispicaj nam... mozda bude nauna definicija ravna onoj o inolosko-genetickoj o autohtnim rasama. A JK posto se tebi ne svidja jeote treba joj djeu spo9minjati jelteuglavnomja wrote:karleusa![]()
apsolutno nespojiva kombinacija izgleda, muzike (da tako nazovemo ono sto ona radi) i tekstova koje pise.
nije je napao sto je zena, nego sto je ogromnoj vecini stala na zulj, i to zestoko. zena bez dlake na jeziku. i nije u ratu samo sa ivanima, nego i sa zenskim spodobama.
mislim da onaj njen tekst o homofobima i gej0vima treba uci u anale najbojih kolumni napsianih na ovom podrucju
BAMBI NA KAFETINU, ako ovo citas jako mi je zao sto te nema i imala si najispravniju reakciju prema ovom piskaranju antibosanskom koje stvor cesto radi, a jos je vece gnusanje to to je i sama zena.. Nikada to nece moci skontati da su Bosanke zene sa 100 svojih mana, ali jednom nikako, onom koju im podmece ovaj stvor
koji nekad pise u muskom, nekad u zenskom rodu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#159 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
A koje je to drustvo?SaraFina wrote: U potpunosti se slazem gospodine doktore.
Izrugivanje zrtvama na ovaj morbidan način odjeknulo bi u svjetskim medijima tako da bi dotični gospodin mogao jedino dati neopozivu ostavku na mjesto " komičara" i zabavljača. no nazalost upitno je i društvo kao cjelina koje takve bljuvotine moze svariti.
-
LSD
#160 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
ali kako @uglvnomja @djecak i njima slicni sateliti , majstorski pomjeraju fokus price sa ovog zaguljenog šoviniste Ivanovića na sasvim druge stvari...pa se sad piše na ovoj temi i o Čoli, Neletu, Bregi, Karleuši , p. materine
.....hajmo o svemu, samo nemoj da pišemo o omiljenom voditelju fašističke orijentacije
Last edited by LSD on 02/12/2014 17:32, edited 1 time in total.
-
Pjanic15
#161 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Ima sve gore od goreg.
- SaraFina
#162 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
_BataZiv_0809 wrote:A koje je to drustvo?SaraFina wrote: U potpunosti se slazem gospodine doktore.
Pa valjda ono koje gleda bljuvotine od te ljudske spodobe. Što ja znam ko mu je gledateljstvo?
Ali imidz je izgradio izrugujuci fizičke i psihičke osobine medijski promoviranih ličnosti ..
Koji paćenik/paćenica moraš biti da se smiješ tako nečemu.
A očigledno da ima poklonike čim se odrzava i fura tu emisiju.
-
LSD
#163 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
jeste gore...ali ovaj varvarin nema svoju TV emisiju, niti milionsko gledateljstvo poput naciste Ivana....samo papci prate youtube klipove od ovog Zmaja i to mu je publikaPjanic15 wrote:Ima sve gore od goreg.
Last edited by LSD on 02/12/2014 17:35, edited 1 time in total.
- bogoljub
#164 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Ivanovo ponašanje nije ništa drugo do uticaj Šešeljevog dolazka u Beograd, valjda misli sad smo snažniji, vratio nam se vojvoda, mogu svašta i laprdat!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#165 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Majstorski ...hm, ne bih rekla. Na djeaka samnavikla da voli kontrirati, on pokusava biti neki neoyugosloven koji voli srbiju, voli hrvatsku, svi suisto krivi itd. uglavnm ja ima direktan i drzak sovinizam, a zadnji je primjer napisano o tome da Ivan Ivanovic nije nista pogrijesio i da su Unprofori bili puni zena... ne da mi se ni citirati to smece od izjave, kakvih je inace puna.LSD wrote:ali kako @uglvnomja @djecak i njima slicni sateliti , majstorski pomjeraju fokus price sa ovog zaguljenog šoviniste Ivanovića na sasvim druge stvari...pa se sad piše na ovoj temi i o Čoli, Neletu, Bregi, Karleuši , p. materine![]()
.....hajmo o svemu, samo nemoj da pišemo o omiljenom voditelju fašističke orijentacije
-
dezurni_ucenik
#166 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Sta ih ima prikrivenih po ovom forumu,da ne povjerujes.
-
Tuzlachina
#167 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
to mu je pos'o ...da podjebava sve redom ... I sto ga vise prozivate samo mu dizete rejting....
-
Pjanic15
#168 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
3,211,317 viewsLSD wrote:jeste gore...ali ovaj varvarin nema svoju TV emisiju, niti milionsko gledateljstvo poput naciste Ivana....samo papci prate youtube klipove od ovog Zmaja i to mu je publikaPjanic15 wrote:Ima sve gore od goreg.
Uglavnom ima dosta dobro gledateljstvo i popularnost bez obzira što je ytube, prosjek od 50 do 100 hiljada po klipu pa i više. Također se ne bi složio da ni Ivanove ne prate papci, od studija i pljeskanja pa do iza malih ekrana. Mislim da se stvar previše fokusira preko tarabe, a ne na vlastitu avliju još goreg smeća.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#169 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Samo da ti kazem da je tog gledateljstva dosta u BiH i medju bosnjackim narodom. Tako da ako si alaudirala iskljucivo na Srbe, sto me ne bi cudilo, da znas da ga ne gledaju samo oniSaraFina wrote:
Pa valjda ono koje gleda bljuvotine od te ljudske spodobe. Što ja znam ko mu je gledateljstvo?
Ali imidz je izgradio izrugujuci fizičke i psihičke osobine medijski promoviranih ličnosti ..
-
LSD
#170 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
ma Ivanić (pa kakav je to covjek koji se zove Ivan IvanovićKatarinaKosaca wrote:Majstorski ...hm, ne bih rekla. Na djeaka samnavikla da voli kontrirati, on pokusava biti neki neoyugosloven koji voli srbiju, voli hrvatsku, svi suisto krivi itd. uglavnm ja ima direktan i drzak sovinizam, a zadnji je primjer napisano o tome da Ivan Ivanovic nije nista pogrijesio i da su Unprofori bili puni zena... ne da mi se ni citirati to smece od izjave, kakvih je inace puna.LSD wrote:ali kako @uglvnomja @djecak i njima slicni sateliti , majstorski pomjeraju fokus price sa ovog zaguljenog šoviniste Ivanovića na sasvim druge stvari...pa se sad piše na ovoj temi i o Čoli, Neletu, Bregi, Karleuši , p. materine![]()
dakle, Ivan je kriv po više osnova:
1. papanska izjava...najgora vrsta seljackog humora na razini Ramiza Zmaja
2. nacionalistička izjava, jer vrijeđa bosanke
3. pedofilska izjava, jer vrijeđa malodobnice
4. muško-šovinisticka izjava, jer zbija neslane šale sa silovanim ženama
i sad ga pojedini lobotomci brane, pokušavajuci reletivizirati i razvodnjavati stvari ubacivajuci druge elemente tipa Karleuša, Čola itd...a ustvari ne vidi kakvi lakrdijaši ispadaju time što brane ono što je neodbranjivo
Last edited by LSD on 02/12/2014 17:49, edited 4 times in total.
-
dezurni_ucenik
#171 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
katarina,bambi je na kofeinu ne na kafetinu. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#172 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
A evo ja sam naveo primjer svoje bliske rodjakinje koja se udala za italijanskog pripadnika UNPROFOR-a.KatarinaKosaca wrote:Majstorski ...hm, ne bih rekla. Na djeaka samnavikla da voli kontrirati, on pokusava biti neki neoyugosloven koji voli srbiju, voli hrvatsku, svi suisto krivi itd. uglavnm ja ima direktan i drzak sovinizam, a zadnji je primjer napisano o tome da Ivan Ivanovic nije nista pogrijesio i da su Unprofori bili puni zena... ne da mi se ni citirati to smece od izjave, kakvih je inace puna.LSD wrote:ali kako @uglvnomja @djecak i njima slicni sateliti , majstorski pomjeraju fokus price sa ovog zaguljenog šoviniste Ivanovića na sasvim druge stvari...pa se sad piše na ovoj temi i o Čoli, Neletu, Bregi, Karleuši , p. materine![]()
A bas sam sa njom danas razmijenio ove nekoliko poruka na viberu na ovu temu i pitam je boga ti znas li jos ijednu da je bila u vezi ili se udala za UNPROFOR-ca iz tog kontigenta ili nekog drugog. Kaze licno zna jos 3 da su se udale, a za one koje su bile sa njima u vezi, da nije sigurna koliki je broj
I u cemu je sad problem?
PS Znam da ti je muz stranac, upratio sam to na forumu, ali ne alaudiram uopce na tebe, niti me tvoje licne prilike interesuju, nego evo cito disclaimer da se ne uhvatis za to, nego za ovo sto sam napisao.
- SaraFina
#173 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
_BataZiv_0809 wrote:Samo da ti kazem da je tog gledateljstva dosta u BiH i medju bosnjackim narodom. Tako da ako si alaudirala iskljucivo na Srbe, sto me ne bi cudilo, da znas da ga ne gledaju samo oniSaraFina wrote:
Nemoj mi molim te odvjetnički stavljati misli i slova iz tastature.
Nisam maloumna.
Dakle i ta Jelena K. je Srpkinja zena i ja joj sigurno nisam obozavateljica ali taj gnusni nedorasli pingvin često je ismijava.
O čemu onda mi pričamo?
O odredjenom sloju ljudi bez obzira na nacionalnost koji se hrane takvim bljuvotinama pod krinkom nekog humora i zabave.
I hvala lijepa na zastupanju.
Ti bi mene uvalio da smrtnu presudu potpisem jer ti ocigledno ovo predhodno pitanje bilo postavljeno da potpisem jedan ban?
Pa moraces to mudrije druze Bato
Ko Bukvar si!
Na kraju razgranici punoljetne odrasle osobe koje su osobnim pristankom imale vezu ili brak sa plavcima i malodobne djevojčice koje su prisiljene bile na takve činove.
Last edited by SaraFina on 02/12/2014 17:54, edited 1 time in total.
- Ned071
#174 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
Dobra je ova. kad citad i mislis svojom glavom i ne dopustas da ti smrdljiva patria gradi stav onda si srbin? Moram starom reci da javi na vratnik...gnjev wrote:Leclerc boris se sa vjetrenjacama jarane .Nedo je srbin i na sve nacine ce pokusati opravdati gnusan cin njegovog sunarodnjaka .
-
LSD
#175 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije
je li taj talijan silovao tvoju rodjakinju??_BataZiv_0809 wrote:A evo ja sam naveo primjer svoje bliske rodjakinje koja se udala za italijanskog pripadnika UNPROFOR-a.KatarinaKosaca wrote:Majstorski ...hm, ne bih rekla. Na djeaka samnavikla da voli kontrirati, on pokusava biti neki neoyugosloven koji voli srbiju, voli hrvatsku, svi suisto krivi itd. uglavnm ja ima direktan i drzak sovinizam, a zadnji je primjer napisano o tome da Ivan Ivanovic nije nista pogrijesio i da su Unprofori bili puni zena... ne da mi se ni citirati to smece od izjave, kakvih je inace puna.LSD wrote:ali kako @uglvnomja @djecak i njima slicni sateliti , majstorski pomjeraju fokus price sa ovog zaguljenog šoviniste Ivanovića na sasvim druge stvari...pa se sad piše na ovoj temi i o Čoli, Neletu, Bregi, Karleuši , p. materine![]()
A bas sam sa njom danas razmijenio ove nekoliko poruka na viberu na ovu temu i pitam je boga ti znas li jos ijednu da je bila u vezi ili se udala za UNPROFOR-ca iz tog kontigenta ili nekog drugog. Kaze licno zna jos 3 da su se udale, a za one koje su bile sa njima u vezi, da nije sigurna koliki je broj![]()
I u cemu je sad problem?
PS Znam da ti je muz stranac, upratio sam to na forumu, ali ne alaudiram uopce na tebe, niti me tvoje licne prilike interesuju, nego evo cito disclaimer da se ne uhvatis za to, nego za ovo sto sam napisao.
pretpostavljam i nadam se da nije, dok se udala za njega
dakle, to apsolutno nema veze ovom temom i izjavom doticne novinarske spodobe
nemojte samo one demagogije tipa Nije rekao eskpicitno silovanje....jebote 2+2= 4, samo treba sabrati ili skontati šta je pisao želio reci, necemo se praviti ludi