Sigurno pravo ili ekonomiju studiras.Eurosa wrote:Samo djabe supljirate, kako rekoh, ko je posten on je posten i ende
Prilaze li tebi i kako uspijevas ostati postena. Nije to lagano.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sigurno pravo ili ekonomiju studiras.Eurosa wrote:Samo djabe supljirate, kako rekoh, ko je posten on je posten i ende
Ma ne boje se nego nema kandidata. To ti je fol do odijevanja. Pitanje je da li govorimo o ljepoti bez spoljnih efekata ili ljepoti u folu večernje toalete i prateće elitne garderobe.Eurosa wrote: Lijepoj zeni se muski ba boje prici,a one lijepe a koje su namiguse(da ne kazem neku goru rijec) plasiraju izjave slicne i kao ova tema sto jeste.
Ja sam baš za vikend namontirao zimske slatkaste gume sa mirisom lavande...klixoris wrote:Meni ovo ko opis guma za auto, osim okusa naravno...Ramzess Veliki wrote: Da ti ja kažem ozbiljno ... troši se, vjeruj mi.
Razlika u trošenoj i netrošenoj je u mnogim pogledima ... širini, čvrstini, okusu i mirisu ...![]()
Treba uvesti protektirane vagine
Bloo wrote:istrošena...![]()
pa nije vagina sapun svetenejeblo
Sta ima u planinarskim domovima iznad Kladnja i sto pustas ljude da ti skacu po motoru ?Ramzess Veliki wrote: Pitanja?
Henry Chinaski wrote:Ja sam baš za vikend namontirao zimske slatkaste gume sa mirisom lavande...klixoris wrote:Meni ovo ko opis guma za auto, osim okusa naravno...Ramzess Veliki wrote: Da ti ja kažem ozbiljno ... troši se, vjeruj mi.
Razlika u trošenoj i netrošenoj je u mnogim pogledima ... širini, čvrstini, okusu i mirisu ...![]()
Treba uvesti protektirane vagine
Eto vidiš da nemaš argumenata, nego čuvaj to što imaš.Bloo wrote:svakom njegovo kao što rekohRamzess Veliki wrote: Razlika u trošenoj i netrošenoj je u mnogim pogledima ... širini, čvrstini, okusu i mirisu ...
Ramzess Veliki wrote:Eto vidiš da nemaš argumenata, nego čuvaj to što imaš.Bloo wrote:svakom njegovo kao što rekohRamzess Veliki wrote: Razlika u trošenoj i netrošenoj je u mnogim pogledima ... širini, čvrstini, okusu i mirisu ...
Nisam još ali, ubaciću ili ću umrijeti pokušavajući...Bloo wrote:jesi to gospođi ubacio Raid od lavande u "šlajpek"
klixoris wrote:Sta ima u planinarskim domovima iznad Kladnja i sto pustas ljude da ti skacu po motoru ?Ramzess Veliki wrote: Pitanja?
Posaljem ti slikeRamzess Veliki wrote:klixoris wrote:Sta ima u planinarskim domovima iznad Kladnja i sto pustas ljude da ti skacu po motoru ?Ramzess Veliki wrote: Pitanja?![]()
Koji Kladanj? Nisam ni u Kladnju bio godinama.
Ko će mi skakati po motoru kad je u ograđenoj zoni pod videonadzorom i alarmom ..
Niko, čini mi se, ne reče da su lijepe žene nepoštene, nego da je teže ostati pošten-a lijepoj ženi, valjda i muškarcu, jer imaju više iskušenja.dječak sa šibicama wrote:A i vi citavu filozofiju napravili od izjave kojom Natasa pokusava oprati cinjenicu da je kroz nju proslo vise ljudi nego kroz tunel Mont Blanc.
Ne opra nju ni Dunav.
A vara ko moze, i ko hoce, ko je takav takav je. Supacka je prica "ne vara samo ko ne moze". I to je alibi, za nevjerne supke.
O tome ti pričam. Mojim mukama nema kraja.prog321 wrote:Lijepoj zeni je lakse nego lijepom muskarcu. Od njega se ocekuje da bude uberjebac.
Ma ima tu svega, nekad su ove ružnije nepoštenije... kad vidi priliku odmah je zgrabi, jer ko zna kad ce dobiti novuBig Ang wrote:Niko, čini mi se, ne reče da su lijepe žene nepoštene, nego da je teže ostati pošten-a lijepoj ženi, valjda i muškarcu, jer imaju više iskušenja.dječak sa šibicama wrote:A i vi citavu filozofiju napravili od izjave kojom Natasa pokusava oprati cinjenicu da je kroz nju proslo vise ljudi nego kroz tunel Mont Blanc.
Ne opra nju ni Dunav.
A vara ko moze, i ko hoce, ko je takav takav je. Supacka je prica "ne vara samo ko ne moze". I to je alibi, za nevjerne supke.
Henry Chinaski wrote:O tome ti pričam. Mojim mukama nema kraja.prog321 wrote:Lijepoj zeni je lakse nego lijepom muskarcu. Od njega se ocekuje da bude uberjebac.
Ne mogu ni ja sve...
jadanprog321 wrote:Lijepoj zeni je lakse nego lijepom muskarcu. Od njega se ocekuje da bude uberjebac.
Ma znam. Zglajzaš, ni kriv ni dužan, za sekundu...prog321 wrote:Henry Chinaski wrote:O tome ti pričam. Mojim mukama nema kraja.prog321 wrote:Lijepoj zeni je lakse nego lijepom muskarcu. Od njega se ocekuje da bude uberjebac.
Ne mogu ni ja sve...
Razumijem te drug.
Zato meni partnerica ne dozvoljava u kafanu samom. Dok ja namjestim dvije djevojke jaranima, treca se zaleti na mene. I eto belaja.
skandinavske zemlje (posebno norveska) = novac = ljudi imaju dovoljno vremena i novca za kupovinu = mladi imaju drustvo u koje se mogu ugledati i kopirati ako im se nesto svidja.sheilak wrote:parappa wrote:
ja mislim da svugdje podjednako ima zgodnih i manje zgodnih muskaraca i zena... samo su ukusi razliciti.
stvarno na balkanu a pogotovo u bosni imas svega i svacega... i plavih, i crnih i vecinom su visoki. znaci preduslovi su ekstra.
mislim da je problem sto raja nema para i jednostavno ne zna da se obuce sa stilom (valjda sto gledaju grand i ostalo sranje i oblace se kao ti "umjetnici")
moze se reci da oni koji imaju i znaju kako se srediti vrlo brzo odu za dijasporu (udaju/ozene se ili zbog studija i posla)...
mozes li napisati u kojoj zemlji se okreces za muskarcima samo da potvrdim moju teoriju. svica? svedska? italia?
ok, priznajem, slazem se s ovim za ukuse. nekoga privlace tipovi poput nasih i kazu mi da vole krsne bosance.ja ne, ali hajde de, svakom svoje.
a okrecem se za njima primjerice u hrvatskoj (zg podrucje i dalmacija i pogotovo, rijeka) i u skandinavskim zemljama, posebno norveska. i za par australijanaca, ali njih sam vidjela kod nas.

Hajde pošalji, možda sam bio a nisam znao ...klixoris wrote:Posaljem ti slikeRamzess Veliki wrote:Koji Kladanj? Nisam ni u Kladnju bio godinama.
Ko će mi skakati po motoru kad je u ograđenoj zoni pod videonadzorom i alarmom ..
I ovaj @dječak se drogira Skandalom i Zvezdama GrandaBig Ang wrote:je ko Tijana?
cccultima_palabra wrote:I ovaj @dječak se drogira Skandalom i Zvezdama GrandaBig Ang wrote:je ko Tijana?