A sta je tebi onaj ko na 10 god staroj Lagunu za 3 god hoce da zijani manje od 2000 KM? SuperBosnjo iz III galaksije?!?!?!?dowe85 wrote: A po meni je bosnjo onaj covjek koji vozi Golfa, pa nakon godina i godina hoce i da zaradi na njemu,
Na ovaj forum nisam dosao da kukam gospodo, ne zuri mi se, mogu kupiti drugo auto, pa ovo prodavati da mi se zuri, nego sam cisto htio da vidim sta ljudi misle opcenito. Najzalivije mi je da kometare daju ljudi koji nisu ni sjeli u Lagunu, kamoli je probali. I moj otac je gotivio prije VW, i kad je presao na baklavu tu se prica o VW zavrsava. Ja vama zelim sve najbolje, da vas vase vozilice sluze, ali ne podcjenjujte tudje misljenje i stvari.
Ocigledno nemas bas puno iskustva o cemu pises, realna vrijednost auta i trzista vrijednost auta nisu ista stvar, a pad cijene se odnosi iskljucivo i jedino na trzisnu vrijednost. Drugim rijecima, tvoja Laguna realno kao auto vrijedi vise od trzisne cijene, ali dzaba sve to kad usminkanii grob GIV iz Kiseljaka istog godista koji kao auto mozda manje vrijedi od Lagune ima vecu trzisnu vrijednost odnodno manje je podcjenjen. Tvoja Laguna vrijedi onoliko koliko ce neko dati za nju, a ne onoliko koliko ti mislis da vrijedi. Procitaj ovo vise puta i pomiri se s tim...