JThomas wrote:realnost je da danas kod nas prosječna žena u isto vrijeme želi "pravog muškarca" i pokušava ga spriječiti da to bude. pa ako uspije u tom sprečavanju, onda ga vara jer je dosadan, a ako ne uspije, razvodi se jer je svojeglav
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cLo
#151 Re: Što privlači nas, dame?
- cLo
#152 Re: Što privlači nas, dame?
Mene privlači kada kaže da nije rasista, ali ipak ne voli Kineze 
- mO k3
#153 Re: Što privlači nas, dame?
cLo wrote:Mene privlači kada kaže da nije rasista, ali ipak ne voli Kineze
ne kontam to jeli ne voli samo kineze??
- cLo
#154 Re: Što privlači nas, dame?
Ja mislim da ne voli ni KoreancemO k3 wrote:cLo wrote:Mene privlači kada kaže da nije rasista, ali ipak ne voli Kineze![]()
![]()
- sheilak
#155 Re: Što privlači nas, dame?
privlaci me kad igra nogomet tri puta sedmicno. s prijateljima. 

antiazijski raspolozen?cLo wrote: Ja mislim da ne voli ni Koreance
-
Bodkin
#156 Re: Što privlači nas, dame?
Eurosa wrote:-Kad nije skrt ali zna s parama, tj kad je ekonomican.
-kad mu je auto prijevozno sredstvo a ne opsesija na koju spiska zadnju marku.
-kad ne ide u kladionicu
-kad zna bar sendvic sloziti
A jesu standardi pali ovih dana
- mO k3
#157 Re: Što privlači nas, dame?
sta je sa japancima??cLo wrote:Ja mislim da ne voli ni KoreancemO k3 wrote:cLo wrote:Mene privlači kada kaže da nije rasista, ali ipak ne voli Kineze![]()
![]()
- klixoris
#158 Re: Što privlači nas, dame?
Uh ! Ti upravo eliminisa 90% muskaraca. Bar pravih, ne ovih feminiziranihEurosa wrote:-Kad nije skrt ali zna s parama, tj kad je ekonomican.
-kad ne ide u kladionicu
- dječak sa šibicama
#159 Re: Što privlači nas, dame?
Pa kad udarate na ego, jbgEurosa wrote:Aaaaa koliko se muskih naslo ugrozenim zbog stavova forumasica na ovoj temi![]()
![]()
Samo vi pisite, pustite ugrozene muskarce kraju...
Zanimljivo je, ali bih volio da ste do kraja iskrene. Ono, da nema straha od izjave tipa "privlaci me kad je bogat".
- Bambi_na_kofeinu
#160 Re: Što privlači nas, dame?
Ja sam imala iskustva i bila okružena uglavnom primjerima gdje oboje kreću od ništa tokom studija ili poslije kada u onih prvih nekoliko godina ne znaš za šta ti više trebaju pare.dobar osjecaj wrote: Moji primjeri kombinacija u zajednickom kokuzluku su uglavnom zavrsavali tako sto sam ja zaradjivala, stedila, vjerovala da se skupa moze sve a price su se odvijale uglavnom u dva smjera: ili mi se uvijek prigovaralo da je "lako meni" ili bi se krpeljski udomacili na mom budzetu. Moji primjeri pokazuju da je prilicno tesko naci materijal za zajednicki start u zivotu koji pocinje obostranim kokuzlukom
Ne kažem da krpelja nema, ali ih nisam sretala.
A lova je takva, u svakom momentu se može desiti da neko vrijeme jedan partner finansijski ovisi od drugog, život je nepredvidljiv, zato se veze/brakovi i zovu partnerstvo.
Last edited by Bambi_na_kofeinu on 30/10/2014 11:40, edited 2 times in total.
- klixoris
#161 Re: Što privlači nas, dame?
Pa dobro, meni je auto prevozno sredstvo... Al zato je motor opsesijaEurosa wrote:
E sad vidis koliki sam ja ters a ti sretnik s onom svojom![]()
I znam kuhat, nisam ruzan, sportski aktivan.. Nisam crn al jesam tamno smedj sa zelenim ocima... valjda to prevagnulo kod mlade
- mO k3
#162 Re: Što privlači nas, dame?
mojoj boljoj polovici je jedna drugarica iz vrtica rekla da sam jako samostalanklixoris wrote:Pa dobro, meni je auto prevozno sredstvo... Al zato je motor opsesijaEurosa wrote:
E sad vidis koliki sam ja ters a ti sretnik s onom svojom![]()
![]()
I znam kuhat, nisam ruzan, sportski aktivan pa je valjda to prevagnulo kod mlade
- ultima_palabra
#163 Re: Što privlači nas, dame?
Nije to samo kod nasJThomas wrote:realnost je da danas kod nas prosječna žena u isto vrijeme želi "pravog muškarca" i pokušava ga spriječiti da to bude. pa ako uspije u tom sprečavanju, onda ga vara jer je dosadan, a ako ne uspije, razvodi se jer je svojeglav
-
Bodkin
#164 Re: Što privlači nas, dame?
Ma ja se uklopio u oba tvoja posta sa osobinama i karaktekistikamaEurosa wrote:Bodkin wrote:Eurosa wrote:-Kad nije skrt ali zna s parama, tj kad je ekonomican.
-kad ne ide u kladionicu
A jesu standardi pali ovih dana
i opet se ne mozes uklopiti,jel?
![]()
![]()
-Kad ima osmjeh koji me obara
-
emko1234
#165 Re: Što privlači nas, dame?
Primjetio sam da se ni kuvet niđe ne spominje. Ili volite ove s malim mlohavim ćunama što ga metnu i kažu što se mene tiče ti si jebana 
- klixoris
#166 Re: Što privlači nas, dame?
Vazda sam bio belajsuz dijeteEurosa wrote: Sto ti sebi belaj na ledja navlacis!
- Ma.Le.Na
#167 Re: Što privlači nas, dame?
nema univerzalnog pravila
mene privlaci praktican i logican tip
moju drugaricu privlace blesavi tipovi koje bih ja udavila golim rukama
klasicne "ribice" koje ne znaju gdje im je glava a gdje rep..prepuni suludih ideja sa kompulzivnim poremecajem kupovine najblaze receno gluposti..
i nekome je to simpaticno
ja takve ljude ne volim imati ni za prijatelje..
tako da je tesko reci sta privlaci ...dame
subjektivno, volim muskarca koji je udoban
emocionalno...fizicki...jednostavno udoban
kao da zimi sjedis pored kamina sa soljom tople cokolade..vatra pucketa a medenjaci na stolu mirisu
eto takav muskarac..koji izaziva takav osjecaj
toplo ti...siguran si..grogi od neke lagane ugode
mene privlaci praktican i logican tip
moju drugaricu privlace blesavi tipovi koje bih ja udavila golim rukama
i nekome je to simpaticno
ja takve ljude ne volim imati ni za prijatelje..
tako da je tesko reci sta privlaci ...dame
subjektivno, volim muskarca koji je udoban
emocionalno...fizicki...jednostavno udoban
kao da zimi sjedis pored kamina sa soljom tople cokolade..vatra pucketa a medenjaci na stolu mirisu
eto takav muskarac..koji izaziva takav osjecaj
toplo ti...siguran si..grogi od neke lagane ugode
- madner
#168 Re: Što privlači nas, dame?
Moj covjek, neka se uclani u NVZ.cLo wrote:Mene privlači kada kaže da nije rasista, ali ipak ne voli Kineze
- cLo
#169 Re: Što privlači nas, dame?
a možda je bitno da je samo raspoložensheilak wrote: antiazijski raspolozen?
eh sad ozbiljno
kad je neobičan, nonkonformista, kreativan, zaljubljenik u umjetnost (mada je ne mora ni kontati, bitno je da je voli), zapuštenog izgleda (čupav, bradat, ono kao Dude
- Ramzess Veliki
#170 Re: Što privlači nas, dame?
Kao da one znaju ko su pravi muškarci ... do sada su opisale hrpu razmaženih maminih sinova koji vrijeme provode ispred ogledala.klixoris wrote:Uh ! Ti upravo eliminisa 90% muskaraca. Bar pravih, ne ovih feminiziranihEurosa wrote:-Kad nije skrt ali zna s parama, tj kad je ekonomican.
-kad ne ide u kladionicu
-kad zna bar sendvic sloziti![]()
- Ramzess Veliki
#171 Re: Što privlači nas, dame?
Napokon ...cLo wrote:eh sad ozbiljno![]()
kad je neobičan, nonkonformista, kreativan, zaljubljenik u umjetnost (mada je ne mora ni kontati, bitno je da je voli), zapuštenog izgleda (čupav, bradat, ono kao Dude), ali čist, njegovan i lijepo miriše, ne volim velike šake, volim manje sa tanjim prstima
, lijepe zube, fizički izgled mi je bitan da ga mogu simpatisati kada mi omrzne, širok lopovski osmijeh, sarkastičan, ironičan, s vremena na vrijeme zao provokator, slažem se sa Šejlom lojalan pod must, ne svima naravno, samo odabranim ljudima, pomalo asocijalan, što se sporta tiče, ne mora biti u tome, ali da ga nije strah skočiti sa stijene, mora biti hrabar, materijalno me puno ne zanima, tek toliko da ne preživljava.
-
vryzas
#172 Re: Što privlači nas, dame?
cLo wrote:a možda je bitno da je samo raspoložensheilak wrote: antiazijski raspolozen?ne treba biti sitničav
![]()
eh sad ozbiljno![]()
kad je neobičan, nonkonformista, kreativan, zaljubljenik u umjetnost (mada je ne mora ni kontati, bitno je da je voli), zapuštenog izgleda (čupav, bradat, ono kao Dude), ali čist, njegovan i lijepo miriše, ne volim velike šake, volim manje sa tanjim prstima
, lijepe zube, fizički izgled mi je bitan da ga mogu simpatisati kada mi omrzne, širok lopovski osmijeh, sarkastičan, ironičan, s vremena na vrijeme zao provokator, slažem se sa Šejlom lojalan pod must, ne svima naravno, samo odabranim ljudima, pomalo asocijalan, što se sporta tiče, ne mora biti u tome, ali da ga nije strah skočiti sa stijene, mora biti hrabar, materijalno me puno ne zanima, tek toliko da ne preživljava.
Mrzim crnce.
- ultima_palabra
#173 Re: Što privlači nas, dame?
Hoćeš reći da postoji više od jednog koji je takav?cLo wrote:kad je neobičan, nonkonformista, kreativan, zaljubljenik u umjetnost (mada je ne mora ni kontati, bitno je da je voli), zapuštenog izgleda (čupav, bradat, ono kao Dude ), ali čist, njegovan i lijepo miriše, ne volim velike šake, volim manje sa tanjim prstima , lijepe zube, fizički izgled mi je bitan da ga mogu simpatisati kada mi omrzne, širok lopovski osmijeh, sarkastičan, ironičan, s vremena na vrijeme zao provokator, slažem se sa Šejlom lojalan pod must, ne svima naravno, samo odabranim ljudima, pomalo asocijalan, što se sporta tiče, ne mora biti u tome, ali da ga nije strah skočiti sa stijene, mora biti hrabar, materijalno me puno ne zanima, tek toliko da ne preživljava.
-
emko1234
#174 Re: Što privlači nas, dame?
Opisala si 9 likova u jednom. Ovo može postojati samo filmuultima_palabra wrote:Hoćeš reći da postoji više od jednog koji je takav?cLo wrote:kad je neobičan, nonkonformista, kreativan, zaljubljenik u umjetnost (mada je ne mora ni kontati, bitno je da je voli), zapuštenog izgleda (čupav, bradat, ono kao Dude ), ali čist, njegovan i lijepo miriše, ne volim velike šake, volim manje sa tanjim prstima , lijepe zube, fizički izgled mi je bitan da ga mogu simpatisati kada mi omrzne, širok lopovski osmijeh, sarkastičan, ironičan, s vremena na vrijeme zao provokator, slažem se sa Šejlom lojalan pod must, ne svima naravno, samo odabranim ljudima, pomalo asocijalan, što se sporta tiče, ne mora biti u tome, ali da ga nije strah skočiti sa stijene, mora biti hrabar, materijalno me puno ne zanima, tek toliko da ne preživljava.
- cLo
#175 Re: Što privlači nas, dame?
pa privlače me komplexne osobeemko1234 wrote:Opisala si 9 likova u jednom. Ovo može postojati samo filmuultima_palabra wrote:Hoćeš reći da postoji više od jednog koji je takav?cLo wrote:kad je neobičan, nonkonformista, kreativan, zaljubljenik u umjetnost (mada je ne mora ni kontati, bitno je da je voli), zapuštenog izgleda (čupav, bradat, ono kao Dude ), ali čist, njegovan i lijepo miriše, ne volim velike šake, volim manje sa tanjim prstima , lijepe zube, fizički izgled mi je bitan da ga mogu simpatisati kada mi omrzne, širok lopovski osmijeh, sarkastičan, ironičan, s vremena na vrijeme zao provokator, slažem se sa Šejlom lojalan pod must, ne svima naravno, samo odabranim ljudima, pomalo asocijalan, što se sporta tiče, ne mora biti u tome, ali da ga nije strah skočiti sa stijene, mora biti hrabar, materijalno me puno ne zanima, tek toliko da ne preživljava.