Vracanje bivse, da ili ne ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
supercali

#151 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by supercali »

ko onda ima moje 3 zene :D
berenice ajde bona na kafu
berenice

#152 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by berenice »

Kakva crna kafa u ova doba? Može vopi sa žestokim presjecanjem, ako išta.

Ja sam ti bolan udata žena sa malenim dijetOM, a i stara sam. Užas!
supercali

#153 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by supercali »

moze i pivo sa zestokim a djetetu cemo cappy od jabuke
berenice

#154 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by berenice »

supercali wrote:moze i pivo sa zestokim a djetetu cemo cappy od jabuke
Samo voda i mlijeko.
supercali

#155 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by supercali »

hapica znaci
moze :D

a ti biraj pice
berenice

#156 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by berenice »

Joj, jes bezze ovo bez onih tema MPŽ i ŽPM... dosadne ove ostale. Nego, zašto su pod ključem i do kada?
supercali

#157 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by supercali »

dok se ne nadje kljuc :D
dale cooper

#158 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by dale cooper »

berenice wrote:Joj, jes bezze ovo bez onih tema MPŽ i ŽPM... dosadne ove ostale. Nego, zašto su pod ključem i do kada?
Meni je vala ok što su ih ukinuli, ionako je sve postalo zbrka chata, milion puta postavljenih pitanja,
pa red valjanja stereotipa i međusobnog nadjebavanja i provociranja. Uglavnom sve što se trenutno može naći
na one dvije teme na Bez Cenzure. Izgleda da smo sve priče ispričali.
berenice

#159 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by berenice »

dale cooper wrote:
berenice wrote:Joj, jes bezze ovo bez onih tema MPŽ i ŽPM... dosadne ove ostale. Nego, zašto su pod ključem i do kada?
Meni je vala ok što su ih ukinuli, ionako je sve postalo zbrka chata, milion puta postavljenih pitanja,
pa red valjanja stereotipa i međusobnog nadjebavanja i provociranja. Uglavnom sve što se trenutno može naći
na one dvije teme na Bez Cenzure. Izgleda da smo sve priče ispričali.
Doduše... Ali treba nešto novo. Definitivno.
nightvision

#160 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by nightvision »

otvorite temu "mi pitamo - one odgovaraju" i "mi pitamo - oni odgovaraju". 8-) :lol:
berenice

#161 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by berenice »

Sve je dobro dok ti i ja ne budemo glavni akteri istih.
navedeni

#162 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by navedeni »

lost90 wrote:
Mutivoda wrote:Čuj na kartu hladnoće, pfff..
a čuj ti, ja kad sam bio fin i trpio svakakve pizdarije samo da bi imali dobru komunikaciju jer sam bio svjestan sta sve daljina radi ona me je ipak napucala pod izgovorom da joj treba fizicki kontakt, da joj treba neko ko joj je blizu, a prije toga mjesec dana mi pricala o braku i kako jedva ceka da se uda za mene i kako ce trpit sve samo da izdrzimo.

kad smo prekinuli pocela se sama javljati, prvo prijateljski, pa me onda pocela ispitivati jesam li nasao djevojku, pa mi pocela slati da joj falim isl. sad kad sam pristao na to, ne znam da li da je pokusam osvojiti onime cime jesam ili da igram malo grublje. Ona ipak ne inzistira na tome da se mi pomirimo, ali mi daje znakove po kojima vidim da hoce da ja budem taj koji ce inzistirati.

Prvi put sam probao fino, trpio sve i svasta, slao poklone svaki mjesec, placao avio kartu 500 eur da bi dosao na 24h u njen grad samo da veceramo skupa i da se malo vidimo, pa mi se odbilo od glavu. zbog toga mi i pada na pamet ovo s hladnocom.
Isto tako vece su sanse da hladnocom samo uprskam stvar s obzirom da sam joj vec daleko od ociju a time i daleko od srca.

Zene vrlo cesto imaju potrebu da se dokazuju, ne drustvu, nego sebi i vrlo cesto vole na probu stavljati to, misleci da mogu raditi sta god hoce, jer imaju pussy. Muskarac koji se zna tome oduprijeti je pravi muskarac, sa svojim karakterom, alfa i omega,kako je Bog i stvorio nas da budemo.

Ja na tvom mjestu bi pricekao da kaze da zeli da opet budete zajedno i onda joj poslao smiley i delete je 4ever, jer je u svijetu tacno 3.394.403.889 zena, dok ovo pisem jos ih se 30.000 rodilo u Europi samo :izet: :-) :lol: :thumbup:
oskarboy

#163 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by oskarboy »

mi muski smo vazda prevareni,toliko se dajemo ,volimo i poklanjamo i na kraju dobijemo veliko nista.vrte nas oko malog prsta
MeSko Hz

#164 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by MeSko Hz »

oskarboy wrote:mi muski smo vazda prevareni,toliko se dajemo ,volimo i poklanjamo i na kraju dobijemo veliko nista.vrte nas oko malog prsta
Never trust a woman ...
Jokericious

#165 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Jokericious »

MeSko Hz wrote:
oskarboy wrote:mi muski smo vazda prevareni,toliko se dajemo ,volimo i poklanjamo i na kraju dobijemo veliko nista.vrte nas oko malog prsta
Never trust a woman ...
Nikada emocije pokazivati zeni. To je najveca greska koja se moze napraviti.
Sta je sa onom iz razreda?
prog321

#166 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by prog321 »

Pricaj za sebe.
MeSko Hz

#167 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by MeSko Hz »

Jokericious wrote: Sta je sa onom iz razreda?
Ma ništa obrisao sam je sa liste , ali smo ostali dobri prijatelji :D
ho oponopono

#168 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by ho oponopono »

lost90 wrote:Pitanje prvenstveno za dame,

bio sam u vezi s jednom djevojkom, prekinuli smo jer zivimo u razlicitim drzavama, ona se pocela hladiti, nismo se mogli vidjati, svadjali se i razidjemo se jer je ona tako htjela. Ostali smo u ok odnosu, u zadnje vrijeme mi se pocela cesce javljati i vidim da razmislja o nama, kao i pomirila bi se ali je opet strah da ne pukne iz istog razloga. Par puta sam joj dao do znanja da je zelim nazad, ali nisam puno navaljivao.

Meni je stvarno stalo do nje i vec sam odlucio da je pokusam vratiti, samo ne znam da li da to uradim na kartu hladnoce ili da je fino pokusam ponovo osvojiti. Recimo za par dana joj je rodjendan, planirao sam da joj posaljem neki poklon, ruze i cokoladu recimo, nikakav nakit ili nesto skupo, cisto da pokazem da mislim na nju, a ne da je kupujem.

Sta mislite o ovome, hoce li ispasti potez ocajnika ili bi vas vecina pozitivno reagovalo da neki bivsi momak uradi ovo ?

...spika o bivšima?!..drž razmak gušter i nemoj klet...Image
Big Ang

#169 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by Big Ang »

:lol:
ho oponopono

#170 Re: Vracanje bivse, da ili ne ?

Post by ho oponopono »

Image

Image
Post Reply