Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#151 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Ne mogu se ni srbijsnski ni proizvodi iz RS bojkotirati
Zašto? pa zato što mnoge firme iz regiona upravo tamo imaju proizvodne pogone gdje proizvode svoje dobro poznate brendove za naše tržište. Naravno ito je odraz naše nesposobnosti privlačenja investicija, pirokih pogleda i slično samo što nikakav efekat se ne postiže jer i FBiH i RS je na istom računu UIO i to je to a za Aleksandriju Zvornik ona je propala pa je osnovana Nova Aleksandrija pa eto koliko ćeš još i ona raditi vidjet ćemo
Zašto? pa zato što mnoge firme iz regiona upravo tamo imaju proizvodne pogone gdje proizvode svoje dobro poznate brendove za naše tržište. Naravno ito je odraz naše nesposobnosti privlačenja investicija, pirokih pogleda i slično samo što nikakav efekat se ne postiže jer i FBiH i RS je na istom računu UIO i to je to a za Aleksandriju Zvornik ona je propala pa je osnovana Nova Aleksandrija pa eto koliko ćeš još i ona raditi vidjet ćemo
- dust in the wind
#152 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
bogu hvala sto na ovom forumu ima I dalje ljudi koji razukiju sta je zivot...I ne laprdaju bezveze... cuj da se bojkotuju I proizvodi iz republike sprske...heheh. iz dijela ove drzave... e blagi boze... sto je internet rasireniji to je svijet nepismeniji. a I logika nam nije jaca strana. da bojkotujmo sbe I neka jos 4000, 5000 ljudi ostane bez zaposlenja. neka zive od have.._BataZiv_0809 wrote:Izvini ali to su politicka pitanja, ja gledam od cega cu zivjeti, a to sigurno nisu rezolucije.
-
mmaar
#153 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Imao sam simpatije prema Rusiji u kontekstu stvaranja bipolarnog svijeta, ali svojim pristrasnim, pravoslavnobratskim i anticivilizacijskim postupcima Rusija je definitivno pokazala da ce joj jos stoljeca trebati da postanu dio civilizovanog svijeta.
- @mba
#154 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
ama bas sve bojkotovati, sve sto preko drine dolazi!
- drndalo
#155 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
I kinesku robu sa Alibabe ?
-
probook
#156 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Bojkotujte i Kineze i oni su bili protiv, pa na kraju uzdrzani - ali nisu za.
Ma bojkotujte sve mislite da smo mi nekome bitni hahaha ne bi da nas ima k'o Kineza
Ma bojkotujte sve mislite da smo mi nekome bitni hahaha ne bi da nas ima k'o Kineza
- U-zap
#157 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Sve treba bojkotovati i onda na kraju umrijeti od gladi
-
breuer
#158 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
bojkotovat sve preko Drine (osim turbo folka) i preko Volge (osim plina)!
- vješalica
#159 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Ma ovu banku treba ukinuti jer njihova politika prema klijentima penzionerima je mizerna.Druge banke to ne rade šta oni rade,tako da čim prije ih likvidiraš tim bolje.
-
nellismo
#160 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Jao izjavevješalica wrote:Ma ovu banku treba ukinuti jer njihova politika prema klijentima penzionerima je mizerna.Druge banke to ne rade šta oni rade,tako da čim prije ih likvidiraš tim bolje.
Zatvoriti banku jer ima lošu uslugu prema penzionerima
Nema dalje
- drndalo
#161 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
A da 18.900 peMzionera promijeni banku ako ih sikaniraju...?
- vješalica
#162 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
nellismo wrote:Jao izjavevješalica wrote:Ma ovu banku treba ukinuti jer njihova politika prema klijentima penzionerima je mizerna.Druge banke to ne rade šta oni rade,tako da čim prije ih likvidiraš tim bolje.
Zatvoriti banku jer ima lošu uslugu prema penzionerima
Nema dalje
jao jao vidi samo
bas sam bezobrazna
druge banke imaju drugačiju politiku u odnosu na sberbanku koja se "boji" da bude na usluzi klijentima
nezz mozda je bolji razlog za ukidanje da je četnička?
- drndalo
#163 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Za pocetak bi se trebala poceti lijeciti... Ti, ne banka...vješalica wrote:nezz mozda je bolji razlog za ukidanje da je četnička?
- Bosanac sa dna kace
#164 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
u aprilu su za 200 turskij lira su davali 137 km, ostali su davali 129-131 km, zašto je kod njih turska lira vrednija? 
- KUZNETSOV
#165 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
kako ide bojkot momci? haha
- drndalo
- AntiKrist
#167 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Cim podignem pare i izadjem iz poslovnice ja ih pocnem bojkotovat 
- Bosanac sa dna kace
#168 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
AntiKrist wrote:Cim podignem pare i izadjem iz poslovnice ja ih pocnem bojkotovat
- dobar osjecaj
#169 Re: Bojkot Sberbank - anti-bosanska politika Rusije
Bila mi je sega ova tema prije 4 godine a danas se nakupilo toliko ruznog iskustva s ovom bankom da bi najradije zatvorila racun.
Promjenom vlasnistva i prosirivanjem paketa usluga zaposleno je toliko sociopata, neusluznih i neljubaznih ljudi.
Zadnjih godina svjedocim toliko scena i primjera kako lose i neodgovorno rade da sam sretna sto nemam ni kredit ni stednju kod njih.
Ili slucajno naidjem da su mi blokirali par stotina za neke svoje malverzacije i nakon dosadne komunikacije, poziva tipa "halo baba" i slanja mailova, samo odgovore "novac vam je sad vracen". Na e-bankingu mi se prikazuju jedni iznosi deviza, odem u poslovnicu kazu da imam taj iznos. Kad trazim isplatu, kazu ipak nemate i isplate manje a u e-bankingu i dalje stoji ta razlika.
Prosle godine sam naisla na sredovjecnu, dragu uposlenicu koja mi rece da je dala otkaz bez alternative u zivotu za posao jer vise nije mogla trpiti sve sta se radi. Niko je kaze nije ni pitao zasto ide.
Najnoviji biser je stigao danas u vidu ankete o zadovoljstvu korisnika. Poslali su je u nedjelju 7.7. i otvorena je do ponedjeljka 8.7. do jutarnjih sati.
Promjenom vlasnistva i prosirivanjem paketa usluga zaposleno je toliko sociopata, neusluznih i neljubaznih ljudi.
Zadnjih godina svjedocim toliko scena i primjera kako lose i neodgovorno rade da sam sretna sto nemam ni kredit ni stednju kod njih.
Ili slucajno naidjem da su mi blokirali par stotina za neke svoje malverzacije i nakon dosadne komunikacije, poziva tipa "halo baba" i slanja mailova, samo odgovore "novac vam je sad vracen". Na e-bankingu mi se prikazuju jedni iznosi deviza, odem u poslovnicu kazu da imam taj iznos. Kad trazim isplatu, kazu ipak nemate i isplate manje a u e-bankingu i dalje stoji ta razlika.
Prosle godine sam naisla na sredovjecnu, dragu uposlenicu koja mi rece da je dala otkaz bez alternative u zivotu za posao jer vise nije mogla trpiti sve sta se radi. Niko je kaze nije ni pitao zasto ide.
Najnoviji biser je stigao danas u vidu ankete o zadovoljstvu korisnika. Poslali su je u nedjelju 7.7. i otvorena je do ponedjeljka 8.7. do jutarnjih sati.
Kriminalna bando jedite g... i vi i vase zadovoljstvo uslugama.
Molimo Vas da odgovorite na ovaj upitnik najkasnije do ponedjeljka, 08. juli, 2019. ujutro.
-
high_volume
#170 Re: Bojkot Sberbank?
SBER banka BH ima ogromnu podršku SDA uprave, obostrani interes.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sjedište jeste u Austriji jer su kupili Volksbank i to je čisto tehnička stvar. Osnivač i većinski vlasnik Sberbanke je Ruska središnja banka, koja drži više od 60 posto glasačkih prava.Black swan wrote:ovaj nas sberbank je registrovana u austriji mislim tako da nema efekta
a što se gasproma tiče ne bih se tu zajebavao zbog plina
šta fali da sisamo amerikance eu ruje u arape
bili bismo na konju
Zato i jesu preko noći postali jedna od najmoćnijih banaka sa poslovnicama na najboljim lokacijama.
Ukinite SDA - ukinut ćete i SBER banku
- Bosanac sa dna kace
#171 Re: Bojkot Sberbank?
ko bi rek'o, zar nisu ruska banka?high_volume wrote:SBER banka BH ima ogromnu podršku SDA uprave, obostrani interes.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sjedište jeste u Austriji jer su kupili Volksbank i to je čisto tehnička stvar. Osnivač i većinski vlasnik Sberbanke je Ruska središnja banka, koja drži više od 60 posto glasačkih prava.Black swan wrote:ovaj nas sberbank je registrovana u austriji mislim tako da nema efekta
a što se gasproma tiče ne bih se tu zajebavao zbog plina
šta fali da sisamo amerikance eu ruje u arape
bili bismo na konju
Zato i jesu preko noći postali jedna od najmoćnijih banaka sa poslovnicama na najboljim lokacijama.
Ukinite SDA - ukinut ćete i SBER banku