Lincoln-Burrows wrote:Mislim da bi izabiranje hrvatskog člana bošnjačkim glasovima bio korak bliže raspadu BiH,
tada bi riješenje eventualno bio Treći ali možda bi bilo prekasno.
Raguža za predsjednika
Lincoln-Burrows wrote:Mislim da bi izabiranje hrvatskog člana bošnjačkim glasovima bio korak bliže raspadu BiH,
tada bi riješenje eventualno bio Treći ali možda bi bilo prekasno.
Čekaj, i ti sad hoćeš da ih riješiš tih kriminalaca tako što ćeš ti , pametniji i civilizovaniji od njih da im izabereš predstavnika. I to dok tebe kradu Izetbegovići, Halilovići, Komšići, Radončići i dok ti propadaju Krivaje.klmnopq wrote: Da, taj konstitutivni narod je toliko obespravljen izborom Komšića da njegovi predstavici i dalje bez ikakvih smetnji kradu od tog istog narodaNisu problem brojna preduzeća koja su upropastili i opljačkali, problem je što je Komšić izabran na poziciju na kojoj se ne pita nizašta
![]()
Ja ne razumijem da li ja zaista toliko nejasno pišem? Ja ne želim da mi bilo koji nacionalista određuje za koga ću da glasam, niti da mi objašnjava ko je dobar a ko loš Bošnjak, Srbin ili Hrvat. Ne želim da mi se dodatne podjele prodaju kao neka šarena laža o boljoj perspektivi. Da ta njihova priča pije vode, prostori na kojima npr HDZ vlada bili bi pravi mali raj, prvo za Hrvate, a onda i za sve nehrvate na tim istim prostorima. Ono što ja vidim, je d aje taj narod sve siromašniji dok se ovi nacionalisti iz dana u dan preko njihovih leđa sve više i više bogate.Stoner wrote: Čekaj, i ti sad hoćeš da ih riješiš tih kriminalaca tako što ćeš ti , pametniji i civilizovaniji od njih da im izabereš predstavnika. I to dok tebe kradu Izetbegovići, Halilovići, Komšići, Radončići i dok ti propadaju Krivaje.
Pa ti si stvarno divna osoba. E to je pravi Bosanac.
Znaš li ti zašto uopšte postoje federalizam i decentralizacija?
Puno normalniji lik od Čovića. Ne mogu da shvatim ove koji tako predano promovišu ideje koje su u normalnim državama zakonom zabranjene.
Hadžiomerović nije ozbiljna opcija. To je očigledno zajebancija i niko normalan neće glasati za tu šalu. Suljagić je nažalost ubačen od strane DF-a kao pomoć Čoviću i mogao bi se pokazati kao ključni faktor da Čović pobjedi. Svi glasovi koje Suljagić dobije od lijevo orjentisanih glasača su glasovi koji bi inače pripali Ragužu. Isto kao što su svi glasovi koje Suljagić dobije od desno orjentisanih glasača glasovi koji bi inače pripali Izetbegoviću.Hafis wrote:Kakav je to Bosnjak-bosanac i patrijota koji bi pored Suljagica i B.Hadziomerovica zaokruzio Raguza; jer je i on patriJotA?
Ovo mi od samog pocetka mirise na dogovor SDA,HDZ i DFMister Yes wrote:Hadžiomerović nije ozbiljna opcija. To je očigledno zajebancija i niko normalan neće glasati za tu šalu. Suljagić je nažalost ubačen od strane DF-a kao pomoć Čoviću i mogao bi se pokazati kao ključni faktor da Čović pobjedi. Svi glasovi koje Suljagić dobije od lijevo orjentisanih glasača su glasovi koji bi inače pripali Ragužu. Isto kao što su svi glasovi koje Suljagić dobije od desno orjentisanih glasača glasovi koji bi inače pripali Izetbegoviću.Hafis wrote:Kakav je to Bosnjak-bosanac i patrijota koji bi pored Suljagica i B.Hadziomerovica zaokruzio Raguza; jer je i on patriJotA?
Zaključak: DF će dosta pomoći Čoviću ne sekiraj se. Možda to bude i presudno da Čović pobjedi.
E vidi ovako.Mister Yes wrote:Hadžiomerović nije ozbiljna opcija. To je očigledno zajebancija i niko normalan neće glasati za tu šalu. Suljagić je nažalost ubačen od strane DF-a kao pomoć Čoviću i mogao bi se pokazati kao ključni faktor da Čović pobjedi. Svi glasovi koje Suljagić dobije od lijevo orjentisanih glasača su glasovi koji bi inače pripali Ragužu. Isto kao što su svi glasovi koje Suljagić dobije od desno orjentisanih glasača glasovi koji bi inače pripali Izetbegoviću.Hafis wrote:Kakav je to Bosnjak-bosanac i patrijota koji bi pored Suljagica i B.Hadziomerovica zaokruzio Raguza; jer je i on patriJotA?
Zaključak: DF će dosta pomoći Čoviću ne sekiraj se. Možda to bude i presudno da Čović pobjedi.

Suljagić nema nikakve šanse da pobijedi Sabina. Žao mi je ali tako je. Izetbegović će dominantno odnjeti pobjedu. I prošli put je pobjedio Radončića a sada će još imati i glasove onih koji su prošli put glasali za Silajdžića. Suljagić će sa Ragužem podjeliti glasove lijevo orjentisanih glasača ali će Raguž dobiti i glasove onih kojima je jedini cilj da šuknu HDZ-u. Takvih je prošli put bilo jako puno (praktično svi oni koji su glasali za Komšića a nisu za SDP). Dakle Raguž ima realne šanse čak i kad mu Suljagić otkine dio. Suljagić nema nikakve šanse da pobjedi Izetbegovića. Čak će i RAdončić imati više od Suljagića. Suljagić može biti u najboljem slučaju treći. To je tako Sabina i eto možemo se sjetiti ove rasprave kada izbori prođu pa ćeš vidjeti da sam bio u pravu.tvsabina wrote: Sve negativne priče o njemu me NE INTERESUJU , svi ostali su smeće.
Suljagić može biti ovakav ili onakav ali glasam za NJEGA kao individualca.
Ne interesuje me da li će dobiti glasove lijeve ili desne opcije.
Ne interesuje me da li će Raguž izgubiti za 200 ili 2 miliona razlike.
Važno je da SULJAGIĆ pobijedi....
dječak sa šibicama wrote:To mu ga dodje kao nekakva poezija, Bosnje glasaju za Hrvatsku Demokratsku Zajednicu 1990.![]()

Nista, na narednim izborima traziti novog Komsica, Raguza, nastavi nizStoner wrote:Sta ako vas Raguz zajebe, ili se predomisli a to je itekako moguce za nekog kome je principijelnost nepoznat pojam?
dječak sa šibicama wrote:Nista, na narednim izborima traziti novog Komsica, Raguza, nastavi nizStoner wrote:Sta ako vas Raguz zajebe, ili se predomisli a to je itekako moguce za nekog kome je principijelnost nepoznat pojam?

pa imateli ikoga da valjadječak sa šibicama wrote:Nista, na narednim izborima traziti novog Komsica, Raguza, nastavi nizStoner wrote:Sta ako vas Raguz zajebe, ili se predomisli a to je itekako moguce za nekog kome je principijelnost nepoznat pojam?
Izetbegović može pobjediti jedino ako bude kao prošli put napravljen izborni inžinjering, tj. krađa glasova i nikako drugačije.Mister Yes wrote:Suljagić nema nikakve šanse da pobijedi Sabina. Žao mi je ali tako je. Izetbegović će dominantno odnjeti pobjedu. I prošli put je pobjedio Radončića a sada će još imati i glasove onih koji su prošli put glasali za Silajdžića. Suljagić će sa Ragužem podjeliti glasove lijevo orjentisanih glasača ali će Raguž dobiti i glasove onih kojima je jedini cilj da šuknu HDZ-u. Takvih je prošli put bilo jako puno (praktično svi oni koji su glasali za Komšića a nisu za SDP). Dakle Raguž ima realne šanse čak i kad mu Suljagić otkine dio. Suljagić nema nikakve šanse da pobjedi Izetbegovića. Čak će i RAdončić imati više od Suljagića. Suljagić može biti u najboljem slučaju treći. To je tako Sabina i eto možemo se sjetiti ove rasprave kada izbori prođu pa ćeš vidjeti da sam bio u pravu.tvsabina wrote: Sve negativne priče o njemu me NE INTERESUJU , svi ostali su smeće.
Suljagić može biti ovakav ili onakav ali glasam za NJEGA kao individualca.
Ne interesuje me da li će dobiti glasove lijeve ili desne opcije.
Ne interesuje me da li će Raguž izgubiti za 200 ili 2 miliona razlike.
Važno je da SULJAGIĆ pobijedi....
Al' nije pravio avione da tuku Vukovar, i nije se izjašnjavao kao Jugosloven, potpisivao ćirilicom. I kakvo je to hrvatsko ime - Dragan ?!dječak sa šibicama wrote:Pazi ovog neukog, ono ne zna da je Raguz prije nego je postao HDZ jastreb, bio predsjednik socijalisticke omladine![]()
![]()
Promijenio covjek 12 dresova
Ali takvi suncokreti su valjda u modi danas