karanana wrote:kakva je situacija gore sada?
daju li da se skljocnem fotoaparatom jednom pored objekta' cisto za face da imam da stavim.
karanana hajmo rego da pravimo selfije...ima cupi da popizde...
karanana wrote:kakva je situacija gore sada?
daju li da se skljocnem fotoaparatom jednom pored objekta' cisto za face da imam da stavim.
pici wrote:karanana wrote:kakva je situacija gore sada?

Sad me podsjecate na one koji dodju na Drveniju da obiljeze godisnjicu ubijenim agresorima koji su taj dan drzali kidnapovanog Aliju, zapale im svijecu (a ne znaju ni koliko ih je ubijeno ni kako se zovu), pa se tu noc hvale po kafanama u lukavici i palama kako su prkosili "zelenim beretkama". ( njih 20 cuvalo 150 policajaca). hahahahahpici wrote:karanana wrote:kakva je situacija gore sada?
karanana wrote:pici wrote:karanana wrote:kakva je situacija gore sada?
ima da se odmah namokre kad ga vide kako je velik, cvrst i malo nakrivljen.

animus wrote:Za ovu veliku humanu akciju dajem svoju mjesalicu i kolica
Sta cemo za struju. Ima li kakav agregat.
ne bih da barčem u bolne rane al ovaj krajnje desni brko sa šajkačom meni djeluje kao da su on i Erdogan imali istog ocapici wrote:
Evo ga HONDA japanac pravio. Ne iskače more tri takve mješalice guratianimus wrote:Za ovu veliku humanu akciju dajem svoju mjesalicu i kolica

meni nikako nije jasno kako nije bilo merhametli Sarajlija tokom rata koji bi se sa krampom i lopatom uspentrali da pomognu četnicima popraviti urušene rovove, ono jebiga bio bi red, mogao ih je ponekad koji zalutali metak okrznut i da pokažemo kako ratujemo fer i korektno i poštujemo Ženevsku konvencijuLuca36 wrote:Sad bismo trebali k'o prave Sarajlije otići gore i popravit ovaj krst te pokazati i srbima i svijetu koliko smo mi merhametli građani.
siponja wrote:ne bih da barčem u bolne rane al ovaj krajnje desni brko sa šajkačom meni djeluje kao da su on i Erdogan imali istog ocapici wrote:
O'zone wrote:siponja wrote:ne bih da barčem u bolne rane al ovaj krajnje desni brko sa šajkačom meni djeluje kao da su on i Erdogan imali istog ocapici wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oca mi isti
Mogli bi nakon sto poravimo ovu banderu malo da to i uredimo, ipak ovo postaje turisticka atrakcija.O'zone wrote:Evo ga HONDA japanac pravio. Ne iskače more tri takve mješalice guratianimus wrote:Za ovu veliku humanu akciju dajem svoju mjesalicu i kolica
još kakve antene i svima besplatan internet, hoćemo još krstOOvaMogli bi nakon sto poravimo ovu banderu malo da to i uredimo, ipak ovo postaje turisticka atrakcija.
Kad bi na ovaj krst montirali propelere imali bi i vjetroelektranu a na vrh staviti odasiljac MTEL-a pa bi bilo "tri u jedan".

A mogli bi i solarne ploče sa kolektorima postavit da ima za noćne rasvjeteanimus wrote: Mogli bi nakon sto poravimo ovu banderu malo da to i uredimo, ipak ovo postaje turisticka atrakcija.
Kad bi na ovaj krst montirali propelere imali bi i vjetroelektranu a na vrh staviti odasiljac MTEL-a pa bi bilo "tri u jedan".
ohani malo, razrađuje se taktika kako armaturu precvikat. trebat će tu nešto jače, ovo je izgleda dvaneska.O'zone wrote:Jesu ovo svi otišli na face of the place pa niko više ne kometariše
A onaj krenuo sa nozemsiponja wrote:ohani malo, razrađuje se taktika kako armaturu precvikat. trebat će tu nešto jače, ovo je izgleda dvaneska.O'zone wrote:Jesu ovo svi otišli na face of the place pa niko više ne kometariše
Hahahah win!Klavikula wrote:
Bakire, cekamo zapovijed!
Kakav si ti sarajlija kad ne znas doci do Zlatista a ocito i ne znas gdje je Zlatiste!!!!UltraSarajevo wrote:Kako te nije stid da o nekome pricas tako koga ne poznajes fuj dokle Bosnjo moze pasti, mene Sarajliju u cijoj familiji su svi bili borci Armije BiH od muskarac da me nazivas cetnikom ?? Pa ne vjerujem znaci...
A sto se tice cetnika i njihove hrabrosti, isao sam sam gore i ici cu kad god treba, a vidim ima ih i na forumu plaho, samo saljite podatke na pp, ako kojim slucajem budem banovan (a nije tesko da se to desi jer mrze Bosnjake patriote ovdje) neka napisu ovdje javno e-mail pa neka i lazni kreiraju javit cu se. Eto molim vas. Dosta mi je njihovih cyber ratnika, a i takvih ko ti sto sude o nekome koga ne znaju.