Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kakve gluposti. Ko je gledao mec ne moze da kaze da je bio dosadan i nekvalitetan.
U sva 3 seta je bilo je fenomenalnih poena kako od Novaka tako i od Mareja. Samo u 4om je bilo mrtvilo zbog MArejevog stanja a i tada su sjevali vineri.
Idemo dalje Nole
KENJAC wrote:Prije , kad pobijedi, obicno je bilo to da je protivnik sam sebe pobijedio ,imo ga je ali ga je ispustio i tu se obicno navede neka epizoda tipa aut protiv Wawrinke ili peruska protiv Mareja ! Sad smo presli na " Sjooo dosadnog meca" Mnogo vode treba da protekne da bi culo ono " Jest , svaka cast, najbolji je" ...
Da ti isti nisi pjenio kad se Đoko upecao u mrežu na RG 2013. ili kad je prekinut meč zbog kiše godinu dana ranije, možda bi to tvoje i imalo nekog smisla...
Covjece , kako ne mozes da shvatis ? Ja navijam ZA a ti PROTIV. Svaki navijac , i mnogo manji od mene, kad njegov ljubimac izgubi , normalno, trazi opravdanje i ljuti se. To je ljudski. Kad neko prati jednog tenisera samo zato da bi mogo naci neku manu ... e onda to nije vise navijanje. Sem u RNG kad se upeco , svaki izgubljeni dvoboj Novaka sam propratio rijecima "Cestitke pobjedniku a mi idemo dalje" Te epizode sa kisom se ne sjecam , mad je mozda i istinita ! Mi ovdje od vas nekoliko "neprikosnovenih poznavalaca svega i svacega a najvise tenisa" ne cusmo nikad "Jest najbolji je na Svijetu".... A on je najbolji na Svijetu !!!
No nema veze... e, da zaboravio sam Forza Gael !!!
Mala ispravka allez Gael
P.S.kad je finale, u nedelju ili ponedeljak ?
Bože budale ovog komentatora na eurosportu(Smiljan Banjac),Marin Čilić servira i vodi sa 40:00,pravi duplu servis grešku a ovaj ladno:"dupla greška u najnezgodnijem trenutku"
ovaj berych napade sudiju haman zaman, a loptica odskocila dva puta, on kaze nema sanse da je odskocila jer nebi mogao da udari lopticu i uporan do zla boga , onda fino pustise usporeni snimak i lijepo se vidi, ustvari nije toliko ni blizu bilo jebo te, a odbrusi sudiji sve na kamaru