BiH-Belgija pocela utakmica (forum prenos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sanjanin
Frutek, nisi realan. Ovi koji su igrali snose svu krivicu.
A obzirom na kompletnu situaciju u nasoj reprezentaciji i savezu mene cudi zasto neki uopste igraju. Konkretno, Bajramovic, Salihamidzic, Barbarez.....
Ti problemi su zamalo
isplivali na povrsinu nakon Rumunije na Kosevu kad je boba falila da Sliskovic promuca
o problemima. Al smirise ga, i onda dodje Vels, Danska...i sve se zaboravilo. I onda se Sliskovic uklopio u "koncepciju".
Sad ce opet stvar puci po stanovitim savovima.
A obzirom na kompletnu situaciju u nasoj reprezentaciji i savezu mene cudi zasto neki uopste igraju. Konkretno, Bajramovic, Salihamidzic, Barbarez.....
Ti problemi su zamalo
Sad ce opet stvar puci po stanovitim savovima.
-
Belminator
Dobro je Mirsad Baljic rekao da se previse na uzdizemo jer nam se repka sastoji uglavnom od trecerazrednih igraca, a i ovih nekoliko imena ne igraju sa srcem i glume nesto... Prvo Sliskovic nije sposoban da vodi jednu ekipu a kamo li dvije... pored duplo mlađeg i brzeg Alena Skore igra nam u napadu jedna vrsta zivih kipova Elvir Bolic, mislim prema njemu ja imam respekta lai stvarno je vrijeme da mu se zahvalimo, u napadu nam treba netko brzi, mlađi... Baljic ne zna je li muzicar ili fudbaler, stvarno ja njega sam gotivio kao igraca ali od njega vise nema nista, on je sa fudbalom izgleda zavrsio... ma dajte ba, mozda sanse nisu skroz ni umrle za plasman ali definitivno sa ovakvom selekcijom nemamo mi sta traziti... o malom Mustafi iz Hamburga vec se odavno prestalo i govoriti... kontao sam otici u srijedu na litvaniju ali ne pada mi na pamet onom debelom krmku trpati pare u dzep, izgubiti od onakve Belgije zaista sramota...
-
The_Fluid
napustio nas je covjek, pa rekoh da malo onaj post izmijenish, ovako visi u zraku..Drklosar wrote:ne zanm u cemu sam fuloThe_Fluid wrote:Drklosar, overjaraS,
ne nasjedajte na provokacije, i ako mozes Drklosar malo korigiraj svoj postpozdrav