Pomagati zeni u poslu
Moderator: anex
-
Lisac
vidish pitte, nisam htjeo da proturjechim manijaku kad je u mojim pitanjima vidjeo dalekovidno gledanje u buduchnost.
no istina je sasvim drugachija
moja zhena ne voli da dijeli stvari. mene voli. tako da mi je velikodushno prepustila sve kucanske poslove
jedan od mojih dragih prijatelja, kojeg znam chini se cijeli zhivot, ima obichaj reci da sam ja savrshena zhena

jedan od mojih dragih prijatelja, kojeg znam chini se cijeli zhivot, ima obichaj reci da sam ja savrshena zhena
Last edited by Lisac on 12/04/2005 17:37, edited 1 time in total.
- pitt
Aferim, i to je za ljude. posteno pa si priznaoLisac wrote:vidish pitte, nisam htjeo da proturjechim manijaku kad je u mojim pitanjima vidjeo dalekovidno gledanje u buduchnost.![]()
no istina je sasvim drugachija
![]()
moja zhena ne voli da dijeli stvari. mene voli. tako da mi je velikodushno prepustila sve kucanske poslove
![]()
![]()
jedan od mojih dragih prijatelja, kojeg znam chini se cijeli zhivot ima obichaj reci da sam ja savrshena zhena![]()
-
Lisac
ma ne radim ja to iz ljubavi, nego iz chistog egoizma
peglanje me smiruje i vraca mi balans. pranje sudja mi poboljshava koordinaciju. brisanje podova jako pozitivno utiche na moju koncentraciju. ona mi je onda potrebna za usisavanje. a usisavanje me ispunjava. i vrhunac intelektualnog izazova je onda razdvajanje vesha za pranje. po sastavu, bojama ( i postojanosti istih) i temperaturama koje isti mozhe podnijeti. nimalo lako.

peglanje me smiruje i vraca mi balans. pranje sudja mi poboljshava koordinaciju. brisanje podova jako pozitivno utiche na moju koncentraciju. ona mi je onda potrebna za usisavanje. a usisavanje me ispunjava. i vrhunac intelektualnog izazova je onda razdvajanje vesha za pranje. po sastavu, bojama ( i postojanosti istih) i temperaturama koje isti mozhe podnijeti. nimalo lako.
- pitt
Lisac wrote:ma ne radim ja to iz ljubavi, nego iz chistog egoizma![]()
![]()
peglanje me smiruje i vraca mi balans. pranje sudja mi poboljshava koordinaciju. brisanje podova jako pozitivno utiche na moju koncentraciju. ona mi je onda potrebna za usisavanje. a usisavanje me ispunjava. i vrhunac intelektualnog izazova je onda razdvajanje vesha za pranje. po sastavu, bojama ( i postojanosti istih) i temperaturama koje isti mozhe podnijeti. nimalo lako.![]()
![]()
Pa kad to tako lijepo objasni.....i ja bih te ozenio
-
Stari
auu ....sta ste vi ovdje nakitili u medjuvremenu ...da krenem redom
@pantera:
potpuno sam siguran da nikad i nigdje na ovom forumu nisam napisao da su mi 44 godine....pomalo zbog toga sto svoju starost ...krijem a najvise stoga sto to prosto nije tacno. Mada priznajem da bi mi se to svidjelo jer bi na taj nacin bio blizi Novalickinoj dobi (a ona gazi 41-u). Ovako sam blizi penziji.....nego bilo cemu drugom.
@ novalic
Ima masa takvih mijesta
recimo na ginekoloskom stolu.....momci pokusajte...mislim nije da vam preporucujem ...ali ako bas zelite saznati...samo naprijed.... nenadmasan osjecaj zagarantovan.
@pantera:
potpuno sam siguran da nikad i nigdje na ovom forumu nisam napisao da su mi 44 godine....pomalo zbog toga sto svoju starost ...krijem a najvise stoga sto to prosto nije tacno. Mada priznajem da bi mi se to svidjelo jer bi na taj nacin bio blizi Novalickinoj dobi (a ona gazi 41-u). Ovako sam blizi penziji.....nego bilo cemu drugom.
@ novalic
Ima masa takvih mijesta
recimo na ginekoloskom stolu.....momci pokusajte...mislim nije da vam preporucujem ...ali ako bas zelite saznati...samo naprijed.... nenadmasan osjecaj zagarantovan.
Last edited by Stari on 12/04/2005 18:35, edited 1 time in total.
- manijak1
Pa ti budi sebičan insan
- manijak1
Ma kakvi
treba mi jasno staviti do znanja
neznanje
i shebati mi shemu do beskraja
ali ima jedan problem u tome ..........akcija tjera reakciju
.
Bug click
čini ti se da bi

Bug click