Ima izbor, ko sta voli, za svakog po nesto, kakav ko ima ukus - muzika.
Vidim pojedincima smetaju sto ima Rus(kinja), meni je to plus
A tek hostese iz Novog Sada, uhhh
Daj ba, nemojte zayebavati,
a sta je to "elitno" u Budvi?aveos wrote:Najelitniji grad Crne Gore nasli mjerit s nekim bezveze gradom u RH,moze li Umag,Opatija,Porec,niđe veze..u ovom slucaju Budva naravno..

a sta je to "elitno" u Budvi?
radostan dan wrote:a sta je to "elitno" u Budvi?
samo ti napuni džepove šoldima, samo će ti se kaSti...

to je dio za razvijanje ekološke svijesti...fakultativno, po izlasku iz barova, u 8 ujutro...sve kipi od elitnosti
jok...Mišo_Kovač wrote:to gore nije budva-budva...
Pusim ba eto zivim u Svedskoj ali drinu pusim.aveos wrote:Drinu pusis
to je tivat. a zna da bude prljavo svugdje jer nazalost na balkanu ljudi jos nisu potpuno savladali upotrebu kante za smeceWalther wrote:jok...Mišo_Kovač wrote:to gore nije budva-budva...
bice da je budva-japan...
inace je to to je budva-plaza plavi horizont
radostan dan dana 19/07/2014 21:03
Walther dana 19/07/2014 20:59
inace je to to je budva-plaza plavi horizont
koliko ima od budve do plavih horizonata, molim te?
Ima negdje oko dvadesetak kilometara...radostan dan wrote:koliko ima od budve do plavih horizonata, molim te?
a znam ja, nego ne zna drug Walther.golman wrote:Ima negdje oko dvadesetak kilometara...radostan dan wrote:koliko ima od budve do plavih horizonata, molim te?

+1dječak sa šibicama wrote:CG primorje se ubilo za ljubitelje turbo folka, u sezoni imas osjecaj da si u Leskovcu, ne na moru.
Istini za volju, i makarsko primorje, posebno Gradac, nisu imuni na ovu pojavu.
Budva je krema, kofol, ali Crnogorci i nobl, ko svraki gace. Sve nesto na silu.
radostan dan wrote:
a znam ja, nego ne zna drug Walther.
a sve mi se čini da zna, no bjesni...![]()
kao klinac sam išao u plave horizonte...pjesak plaža, pjesak morsko dno, idealno za djecu.
tamo sam naučio da plivam.
jes vala najbolje da idemo na more u zagreb . ima Jarun a elite ne fali . skupa sa muzejima , kazalistima ...aveos wrote:Najelitniji grad Crne Gore nasli mjerit s nekim bezveze gradom u RH,moze li Umag,Opatija,Porec,niđe veze..u ovom slucaju Budva naravno..