25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cLo

#151 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by cLo »

To je tako jadno i nesportski pustiti Iran. Ko je nama ikada išta pustio? Ja bih najsretnija bila da im mogu zabit 20 golova.
It_is_a_Leclerc

#152 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by It_is_a_Leclerc »

Ma jašta.
Dajte nam te vrlo konstruktivne kritike tipa - "Amru S. treba nabiti na nigerijski k***c, pa da onaj šmokljo trči za njima", "Džeko, jebem ti familiju", "Džeku treba nabiti nogom u guzicu iz reprezentacije", "Spaha kurčić, a ne kapetančić", "Nek je on fufu poveo"...

Čast izuzecima, i dalje stojim pri stavu da se većina ovdje ponaša kao dijete kad mu otmeš igračku. Ono, revanje do neba i nazad. Cvili li se cvili, jauk oblake para. Prosto je nevjerovatno to da se ovdje većina ponaša kao da su igrači namjerno izgubili da njijh lično, kao forumaše, učine silno nesretnim. Ono, Džeko šuta i konta - "Nemoj u gol, molim te. Hoću da pate klixovci".

Šta vam je ljudi ?! Kakav luzerski mentalitet ?! To se zove elementarna pristojnost. Prihvatiš poraz, i idaš dalje. Ne urlaš kao u obdaništu kad nestane palačinaka.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 23/06/2014 12:40, edited 1 time in total.
Edin H.

#153 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Edin H. »

Kad dodje onih 86 delegata :izet: nazad u BiH.
wolf07

#154 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by wolf07 »

cLo wrote:To je tako jadno i nesportski pustiti Iran. Ko je nama ikada išta pustio? Ja bih najsretnija bila da im mogu zabit 20 golova.
Ovaj mundijal se pozdravio sa sportom zahvaljujuci upravo krovnoj organizaciji i to jos na prvoj utakmici koju je sudio neki anonimus iz Japana umjesto Merka, Veba, Kuipersa.... i nije im to ni prvi ni jedini put. Dok god se prema mafijasima u vrhu tih organizacija odnosimo kao da su kumovi gledacemo ove gluposti.
Samo jedna mala digresija, bio sam dijete kad je igrano SP u Spaniji 1982.g. i nikad necu zaboraviti onaj nepostojeci penal koji je za Spance dosudio famozni Sorensen iz Danske. I kad Spanci ne postignu gol iz tog penala onda se taj penal ponovi jer se kao bajagi golman pomjerio sa gol crte. Pratim sport u manjoj ili vecoj mjeri cijeli svoj zivot i stalno gledamo ove pizdarije i ponizenja tzv. malih ekipa. Ja bi jednom napravio kontra-cirkus tipa Iran vs. BiH : 15-10 pa nek se jebe, da vidimo sta ce i kako ce da dokazu neku neregularnost, a nama je ovaj mundijal svakako zavrsen, i niko me ne moze ubijediti da pored nasih gresaka prste nema i sudija u cijeloj toj prici. Nije nama ponisten gol pri rezultatu 6:0 za nas minutu prije kraja vec pri rezultatu 0:0 u prvoj polovini prvog poluvremena.
leo karan

#155 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by leo karan »

Smije li i jedna picka od njih izaci pred novinare i reci da su ogorceni, ko je ogorcen konkretno?
Kapiten?

Ovako se javnosti ne obraca ni Kim Jong Un.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#156 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by JoseMujica »

alphonse kauders wrote: Poštovana,

znam da istina boli, ali jednostavno za jeftine patriotske parole ("Volim te BiH" "uzdignuto čelo" "mi mali i siromašni", "zvijezde se nisu poklopile") zaista nemam razumijevanja jer sam ih se naslušao previše u životu i vjerujte, one nemaju nikakvo značenje i samo su kontraproduktivne.

Slogan koji dominira Vašim postom "važno je učestvovati" možda vrijedi za reprezentacije Burkine Faso, San Marino, Fiji ostrva ili Gvineju Bisao, čiji igrači realno nemaju kvaliteta pa ih kao polu-amaterske sportiste simpatišemo, ali koristiti njega za ekipu koja se sastoji većinom od profesionalaca koji igraju na najvišem mogućem nivou je apsurdno.

Ne morate se, naravno Vi meni ništa pravdati, ali nisam ni vidio da ste mi odgovorili na pitanje koje to ekipe su bolje od nas, a nisu na SP?
Neću dobiti odgovor, vjerovatno, jer mislim da ne pratite fudbal osim kada su velika takmičenja u pitanju, a odlično pamćenje o polufinalu 1990 (ja sam bio dijete pa pamtim i ekipu i penale i činjenicu da nismo igrali polufinale) to samo potvrđuje.

Žao mi je što ste razmaženi u primanju kritika, ali trpanje u fudbalsku temu sa skromnim fudbalskim znanjem, patriotskom propagandom i promovisanjem minimalističkih ciljeva je najjeftiniji način traženja izgovora i ne znači apsolutno ništa.

I btw. krilatica "U budućnosti" je jedna velika laž, uvijek se nešto odlaže za budućnost, mi smo nečija budućnost, ovo danas je budućnost mene iz 1996-e godine koji gleda kako nas svi redom deru, ali nema veze jer mi se tada isto tako govorilo da ćemo "nekad u budućnosti igrati svjetska takmičenja". 18 godina sam čekao da budućnost dođe i onda opet se neko pojavi sa pričom "ali, u budućnosti ćemo mi ovo i ono, blabla". Ja ipak rađe živim ovdje i sada, a budućnost me ne zanima jer će biti onako kako će biti (što bi se reklo "ko živ, ko mrtav").

Lijepo Vas pozdravljam, uzdignutog čela!
:thumbup: svaka ti dala :!:
emmir1

#157 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by emmir1 »

Šampioni smo u pljuvanju i stavljanju na stub srama.

Znači prvi krivac za poraz je Safet , ona formacija je bila veleizdaja , za onako nešto bi ga u Sjevernoj Koreji pogubili jer je izdao narod.

Drugi je sudija , brutalno smo pokradeni i da sudija nije nas pokrao , ne bi ni Safet spasio Nigeriju od 3 komada u mreži...

Sada glavu gore , idemo dalje.

Ako protiv irana ubaci Hadžica ili Vršajevica , onda treba ga sačekati na aerodromu i objasniti mu da ne može da se tako ismijavaju oni koje vole reprezentaciju.

Znači ovo očekujem

Begovic

Mujdža/ Vranješ
Kolašinac

Spahić
Bičakčić

Bešić
Pjanić
Hajrovic
Višća / Lulic

Džeko
Vedo

Misimović nije loše igrao , ali kontam da je umoran jer je odigrao 90 minuta prije 3 dana

Ako Miske igra , onda Vedo na klupu i da krenemo sa jednim napadačem.
leo karan

#158 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by leo karan »

JoseMujica wrote:
alphonse kauders wrote: Poštovana,

znam da istina boli, ali jednostavno za jeftine patriotske parole ("Volim te BiH" "uzdignuto čelo" "mi mali i siromašni", "zvijezde se nisu poklopile") zaista nemam razumijevanja jer sam ih se naslušao previše u životu i vjerujte, one nemaju nikakvo značenje i samo su kontraproduktivne.

Slogan koji dominira Vašim postom "važno je učestvovati" možda vrijedi za reprezentacije Burkine Faso, San Marino, Fiji ostrva ili Gvineju Bisao, čiji igrači realno nemaju kvaliteta pa ih kao polu-amaterske sportiste simpatišemo, ali koristiti njega za ekipu koja se sastoji većinom od profesionalaca koji igraju na najvišem mogućem nivou je apsurdno.

Ne morate se, naravno Vi meni ništa pravdati, ali nisam ni vidio da ste mi odgovorili na pitanje koje to ekipe su bolje od nas, a nisu na SP?
Neću dobiti odgovor, vjerovatno, jer mislim da ne pratite fudbal osim kada su velika takmičenja u pitanju, a odlično pamćenje o polufinalu 1990 (ja sam bio dijete pa pamtim i ekipu i penale i činjenicu da nismo igrali polufinale) to samo potvrđuje.

Žao mi je što ste razmaženi u primanju kritika, ali trpanje u fudbalsku temu sa skromnim fudbalskim znanjem, patriotskom propagandom i promovisanjem minimalističkih ciljeva je najjeftiniji način traženja izgovora i ne znači apsolutno ništa.

I btw. krilatica "U budućnosti" je jedna velika laž, uvijek se nešto odlaže za budućnost, mi smo nečija budućnost, ovo danas je budućnost mene iz 1996-e godine koji gleda kako nas svi redom deru, ali nema veze jer mi se tada isto tako govorilo da ćemo "nekad u budućnosti igrati svjetska takmičenja". 18 godina sam čekao da budućnost dođe i onda opet se neko pojavi sa pričom "ali, u budućnosti ćemo mi ovo i ono, blabla". Ja ipak rađe živim ovdje i sada, a budućnost me ne zanima jer će biti onako kako će biti (što bi se reklo "ko živ, ko mrtav").

:thumbup: svaka ti dala :!:
:thumbup:
Neka ga gospodja procita 3 puta, a po koji put i izmedju redova, da dobro shvati poruku.
cLo

#159 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by cLo »

wolf07 wrote:
cLo wrote:To je tako jadno i nesportski pustiti Iran. Ko je nama ikada išta pustio? Ja bih najsretnija bila da im mogu zabit 20 golova.
Ovaj mundijal se pozdravio sa sportom zahvaljujuci upravo krovnoj organizaciji i to jos na prvoj utakmici koju je sudio neki anonimus iz Japana umjesto Merka, Veba, Kuipersa.... i nije im to ni prvi ni jedini put. Dok god se prema mafijasima u vrhu tih organizacija odnosimo kao da su kumovi gledacemo ove gluposti.
Samo jedna mala digresija, bio sam dijete kad je igrano SP u Spaniji 1982.g. i nikad necu zaboraviti onaj nepostojeci penal koji je za Spance dosudio famozni Sorensen iz Danske. I kad Spanci ne postignu gol iz tog penala onda se taj penal ponovi jer se kao bajagi golman pomjerio sa gol crte. Pratim sport u manjoj ili vecoj mjeri cijeli svoj zivot i stalno gledamo ove pizdarije i ponizenja tzv. malih ekipa. Ja bi jednom napravio kontra-cirkus tipa Iran vs. BiH : 15-10 pa nek se jebe, da vidimo sta ce i kako ce da dokazu neku neregularnost, a nama je ovaj mundijal svakako zavrsen, i niko me ne moze ubijediti da pored nasih gresaka prste nema i sudija u cijeloj toj prici. Nije nama ponisten gol pri rezultatu 6:0 za nas minutu prije kraja vec pri rezultatu 0:0 u prvoj polovini prvog poluvremena.
Sve je to tačno što pišeš, ali šta bi taj kontra-cirkus 15-10 promijenio? Obe repke su nebitne. Znaš, ljudi ne gledaju ovo prvenstvo našim očima. Mi znamo koliko je dobra i jaka naša repka, ali ostatak svijeta blage veze nema, niti nas prate, niti ih zanimamo, ne znaju ni gdje se nalazi BiH, i taj kontra cirkus niko ne bi shvatio kao "cirkus". Meni je žal za porazom tim veća što nismo uspjeli pokazati ni 10% svojih mogućnosti i kvaliteta, i sada nas trpaju u "slučajnost" na SP-u :roll:
Ti misliš neko se sekira što nam je gol poništen, neki Belgijanac, Njemac, ma oni su zaboravili da smo mi uopšte igrali. Ugl. sve su oči uprte u te velike sile, i ako neko treba nešto da dokaže onda su to one, jer nas niko ne uzima za ozbiljno, niti ih je briga.
van Basten

#160 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by van Basten »

očekujem slijedeći sastav:
Begović
Mujdža - Šunjić , Bičakćić - Kolašinac
Bešić - Pjanić
Vršajević - Sušić - Višća
Ibišević
sumirprimus

#161 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by sumirprimus »

bezobtrazno je od njih ono sto su prikazali u subotu navece cast pojedincima...
walk the walk ,a ne po drustvenim mrezama talk the talk...kako vec ide...fokin rajt!.
evo,iran,bujrum momci napunite do vrha,ionako nista ne mozete promijenit,sebe ste vec kaznili ispadanjem,a nas ko jebe svakako... :thumbup:
bice bosne i utakmica i poslje vas,nista se vi ne sekirajte... :bih:
DaysleepeR

#162 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by DaysleepeR »

van Basten wrote:očekujem slijedeći sastav:
Begović
Bešić - Pjanić
Ibišević
s obzirom ko nam je selektor, očekujem neočekivano :D
moa

#163 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by moa »

DaysleepeR wrote:
van Basten wrote:očekujem slijedeći sastav:
Begović
Bešić - Pjanić
Ibišević
s obzirom ko nam je selektor, očekujem neočekivano :D
Od danas imam novu narodnu poslovicu kad me neko pita je li te stid:

kad susica nije bilo stid izvesti onakav Sastav protiv Nigerije sta ce mene biti stid.

Ako cemo vec prodati tekmu, onda neka bude za naftu i to punoooo nafte.
O'zone
Globalni moderator

#164 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by O'zone »

Predobar članak o Alžiru i Vahi

http://www.radiosarajevo.ba/novost/1561 ... h-vahide-#

I ima dobar dio koji je malo vezan za ovu ideju da se dogovri sa Iranom :D
Na prvom Mundijalu na koji su se kvalificirali, onom u Španjolskoj 1982. “upali” su u grupu u kojoj su bili apsolutni autsajderi . Čekali su ih (Zapadni) Nijemci, kasniji finalisti, zatim odlična generacija Austrije sa Prohaskom, Kranklom, Scahnerom i Konciliom na golu, i Čile, koji je došao kao treća južnoamerička reprezentacija, iza fantastičnog Brazila i Argentine. Koja je došla odbraniti naslov predvođena čudom, “malim zelenim” Diegom Armandom Maradonom. I?

Odmah su u prvom kolu “drmnuli” Nijemce. Rabah Madjer, magičan igrač bio je koban za Nijemce: dao je prvi gol, izjednačio je veliki Rumennigge, a onda je čovjek s najviše nastupa u istoriji Alžira Lakhdar Belloumi dao gol za konačnih 2:1. Bilo je to fantastično iznenađenje, ali nije dugo trajalo jer su u drugom kolu izgubili od Austrije 0:2. U trećem su u ljepotici grupe dobili Čile s 3-2 i čekali rezultat utakmice Njemačka - Austrija. Kako je Austrija dobila Čile 1:0, a Njemačka zgazila Južnoamerikance s 4-1, odgovarala im je pobjeda Njemačke s više golova razlike, ili bilo kakav remi. Nijemci i Austrijanci su odigrali “pakt”, utakmicu koja je bila jedn od najvećih bruka u povijesti Svjetskih prvenstava. Adleri su poveli na početku sa 1:0 golom HSV-ovog centarfora Horsta Hrubescha, i do kraja igrali “u širinu”. Niko nikog nije napadao, a Španjolci i Alžirci su zajedno vikali “napolje, napolje.” Alžirci su Nijemcima bacali novčanice, a jedan je njemački navijač zapalio zastavu svoje zemlje u znak protesta. Alžir je izbačen, a FIFA je izmijenila sistem takmičenja pomaknuvši odigravanje trećih utakmica u grupi u isto vrijeme.
cLo

#165 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by cLo »

moa wrote:
Vazda neke teorije zavjere, haarp pojačao grijanje, da nama bude teže, nisu znali da smo mi već prodali utakmicu, jesmo ih :izet:
Hajvan

#166 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Hajvan »

Interesantno je kako se dosta vas upecalo na ovu očiglednu zajebanciju Wolf-a :D
moa

#167 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by moa »

cLo wrote:
moa wrote:
Vazda neke teorije zavjere, haarp pojačao grijanje, da nama bude teže, nisu znali da smo mi već prodali utakmicu, jesmo ih :izet:

Opet kazem moze i koja nukleran raketica, pa da vidim hocel nam svirati offside :mrgreen:
condy

#168 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by condy »

Sad ako izgubimo od Irana, ovdje će se iz " provjerenih " izvora pisati da smo prodali utakmicu. :-)

Sigurno su Iranci kupili i Argentince al se onaj Messi prešo misleći da će se odbiti lopta od stativu,

Kupili su oni i Nigerijce tako što su im pored nafte obećali da će i zmajeve pobjediti :D
It_is_a_Leclerc

#169 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Mislim da je ovdje priča završena. Otkrili smo da su igrači namjerno izgubili jer su željeli, iz sad nepoznatih razloga (al' otkrit će ih forumaši da je sto poslova), da rastuže forumaše koji, srcad moja, čekaju 20 godina na svjetsko prvenstvo, dok igrači, razumije se, nisu ranije imali nikakvih želja da idu na SP. I na ovo su otišli jer su ih natjerali dosadni građani.

Mistery solved. Krivi su igrači jer su im poništili gol za pobjedu. Kaznili su forumaše. Sad će forumaši da pišu negativno o njima, kako bi i oni njih rastužili. Slika jedna neopisiva.

A dušmani plješću.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#170 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ma jašta.
Dajte nam te vrlo konstruktivne kritike tipa - "Amru S. treba nabiti na nigerijski k***c, pa da onaj šmokljo trči za njima", "Džeko, jebem ti familiju", "Džeku treba nabiti nogom u guzicu iz reprezentacije", "Spaha kurčić, a ne kapetančić", "Nek je on fufu poveo"...

Čast izuzecima, i dalje stojim pri stavu da se većina ovdje ponaša kao dijete kad mu otmeš igračku. Ono, revanje do neba i nazad. Cvili li se cvili, jauk oblake para. Prosto je nevjerovatno to da se ovdje većina ponaša kao da su igrači namjerno izgubili da njijh lično, kao forumaše, učine silno nesretnim. Ono, Džeko šuta i konta - "Nemoj u gol, molim te. Hoću da pate klixovci".

Šta vam je ljudi ?! Kakav luzerski mentalitet ?! To se zove elementarna pristojnost. Prihvatiš poraz, i idaš dalje. Ne urlaš kao u obdaništu kad nestane palačinaka.
Za takvo razmisljanje treba ipak odrasti!
cLo

#171 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by cLo »

It_is_a_Leclerc wrote:Mislim da je ovdje priča završena. Otkrili smo da su igrači namjerno izgubili jer su željeli, iz sad nepoznatih razloga (al' otkrit će ih forumaši da je sto poslova), da rastuže forumaše koji, srcad moja, čekaju 20 godina na svjetsko prvenstvo, dok igrači, razumije se, nisu ranije imali nikakvih želja da idu na SP. I na ovo su otišli jer su ih natjerali dosadni građani.

Mistery solved. Krivi su igrači jer su im poništili gol za pobjedu. Kaznili su forumaše. Sad će forumaši da pišu negativno o njima, kako bi i oni njih rastužili. Slika jedna neopisiva.

A dušmani plješću.
Da nije tužno, bilo bi smiješno. Istina.
Lunetina

#172 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Lunetina »

alphonse kauders wrote:

Poštovana,

Poštovani,

Najiskrenije Vam zahvaljujem na pažnji koju ste posvetili mojim postovima. Bilo mi je zadovoljstvo iznijeti svoje, kako ih Vi nazvaste, jeftine patriotske parole, koje su, sudeći po vremenu koje ste izdvojili na njihovo čitanje i detaljno analiziranje, imale efekta. Kakvog tačno, to Vi najbolje znate! Nije mi bila namjera da pridonesem Vašoj očiglednoj frustraciji koja, čini se, traje već dugo i sasvim sigurno nema veze sa mojom malenkošću, a možda čak ni sa fudbalskom reprezentacijom.

Vaše cijenjeno mišljenje o mom 'trpanju' na meni 'nedozvoljenu temu' i o mom skromnom ili neskromnom znanju o bilo čemu, pa i o fudbalu, zaista neću komentarisati. Nije vrijedno truda!

Uz želje da ostatak dana provedete ugodno i, podrazumijeva se, uzdignutog čela, srdačno Vas pozdravljam i još jednom zahvaljujem. Ovime, okončavam našu neproduktivnu prepisku koja bespotrebno opterećuje kolege-forumaše.

P.S. Volim te BiH! (Možda zvuči jeftino, ali zaista je tako.)
MOSALJOZE

#173 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by MOSALJOZE »

- Nismo mi svjetski prvaci kao Španija pa da imamo pravo biti razočarani zbog dva minimalna poraza od Argentine i Nigerije. Vjerujte, niko tužniji nije od naših igrača. Oni žive za ovaj tim i za državni dres, ali ne možete protiv nepravde. Prigovarati im što u svom prvom nastupu nisu ušli među 16 najboljih na svijetu je, u najmanju ruku, bezobrazno – kazao nam je izvor iz našeg kampa u Guaruji.
Šta ima,kakvi ste mi u Brazilu??Opet debilni portal,sa debilnim naslovima,sa debilnim informacijama,ko nešto znaju,a ustvari ništa ne znaju.
It_is_a_Leclerc

#174 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Lunetina wrote:
alphonse kauders wrote:

Poštovana,

Poštovani,

Najiskrenije Vam zahvaljujem na pažnji koju ste posvetili mojim postovima. Bilo mi je zadovoljstvo iznijeti svoje, kako ih Vi nazvaste, jeftine patriotske parole, koje su, sudeći po vremenu koje ste izdvojili na njihovo čitanje i detaljno analiziranje, imale efekta. Kakvog tačno, to Vi najbolje znate! Nije mi bila namjera da pridonesem Vašoj očiglednoj frustraciji koja, čini se, traje već dugo i sasvim sigurno nema veze sa mojom malenkošću, a možda čak ni sa fudbalskom reprezentacijom.

Vaše cijenjeno mišljenje o mom 'trpanju' na meni 'nedozvoljenu temu' i o mom skromnom ili neskromnom znanju o bilo čemu, pa i o fudbalu, zaista neću komentarisati. Nije vrijedno truda!

Uz želje da ostatak dana provedete ugodno i, podrazumijeva se, uzdignutog čela, srdačno Vas pozdravljam i još jednom zahvaljujem. Ovime, okončavam našu neproduktivnu prepisku koja bespotrebno opterećuje kolege-forumaše.

P.S. Volim te BiH! (Možda zvuči jeftino, ali zaista je tako.)
:thumbup: :thumbup:
šatirana_ljubičica

#175 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by šatirana_ljubičica »

MOSALJOZE wrote:
- Nismo mi svjetski prvaci kao Španija pa da imamo pravo biti razočarani zbog dva minimalna poraza od Argentine i Nigerije. Vjerujte, niko tužniji nije od naših igrača. Oni žive za ovaj tim i za državni dres, ali ne možete protiv nepravde. Prigovarati im što u svom prvom nastupu nisu ušli među 16 najboljih na svijetu je, u najmanju ruku, bezobrazno – kazao nam je izvor iz našeg kampa u Guaruji.
Šta ima,kakvi ste mi u Brazilu??Opet debilni portal,sa debilnim naslovima,sa debilnim informacijama,ko nešto znaju,a ustvari ništa ne znaju.

:thumbup:
Locked