Nije on budaletina, on je samo trol, ali i podli provokator, ovakvi su najopasniji. A sve piše iz ugodne udaljenosti, mada bi se mogao i on stuštiti na bosanske ulice u kakvom iznajmljenom bmwu ili mečki, al' na tuđe ime. On je jado malisnaga_znanja wrote:Te zamjene teza prodaju ispred zadruge u svom selu...jasen wrote: jebo te dnevnik, meni ne treba dnevnik da znam kakvi su kad sam to uživo i na vlastitoj koži osjetio ! ! !
Uglavnom ukratko, po cijenu bana, kratkog ili trajnog ja cu i dalje tvrditi da si jedna obicna budaletina koja od svoje mrznje ne vidi dalje od nosa. Tebi nesto objasnjavati jednostavno nema smisla i truditi se oko toga je korisno kao i preljevati vodu iz jedne u drugu casu. Pomanjkanje inteligencije i razuma svake vrste je jednostavno zabrinjavajuce, ali jos vise brine sto si totalno odvojen od realnosti i zivis neki svoj film...
Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
- homega
#151 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
-
Sarajlija1996
#152 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Apel administratorima foruma da uvedu automatski citac IP adresa, pa ce prilikom registrovanja svakog korisnika na desnu stranu pisati "DIJASPORAC".
Time bi se doticni automatski izbacio iz rasprave, a njegovi postovi bi se preskakali. Dakle imaju pravo da citaju, imaju pravo da klikaju, imaju pravo i da postuju, ali bi im pisalo velikim crvenim slovima "DIJASPORAC - IME ZEMLJE" pa bi biti nevazni za raspravu.
Administrator bi takodje trebao da malo izlista ip adrese koje su posjecivale ovu temu.. pogotovo za ovog socijalnog slucaja iz Le Mana jer covjek ima ozbiljne elemente psihopatije, i to mu kazem ja, kao Bosnjak, ateista, sta god. Ono sad ce oni skociti evo srbalja, evo salonca.. tolika kolicina mrznje nije zdrava, zivio ti meni i bio pametniji.
Time bi se doticni automatski izbacio iz rasprave, a njegovi postovi bi se preskakali. Dakle imaju pravo da citaju, imaju pravo da klikaju, imaju pravo i da postuju, ali bi im pisalo velikim crvenim slovima "DIJASPORAC - IME ZEMLJE" pa bi biti nevazni za raspravu.
Administrator bi takodje trebao da malo izlista ip adrese koje su posjecivale ovu temu.. pogotovo za ovog socijalnog slucaja iz Le Mana jer covjek ima ozbiljne elemente psihopatije, i to mu kazem ja, kao Bosnjak, ateista, sta god. Ono sad ce oni skociti evo srbalja, evo salonca.. tolika kolicina mrznje nije zdrava, zivio ti meni i bio pametniji.
- snaga_znanja
#153 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Nema potrebe. Da imaju zelju mogu uvesti zabranu otvaranja tema novim clanovima, kao i otvaranja tema prije nego sto administracija odradi svoj posao. Medjutim puno je to zahmeta, a i zarada pada...Sarajlija1996 wrote:Apel administratorima foruma da uvedu automatski citac IP adresa, pa ce prilikom registrovanja svakog korisnika na desnu stranu pisati "DIJASPORAC".
- insomnia78
#154 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Dočim si ti pametanSarajlija1996 wrote:Apel administratorima foruma da uvedu automatski citac IP adresa, pa ce prilikom registrovanja svakog korisnika na desnu stranu pisati "DIJASPORAC".
Prvi post i odmah prozivke?
Il si klončić nečiji
Rano je jos za etiketiranje bošnjače, ateisto
Još koji post pa ćemo da vidimo jesil salonac, početnik, petokolonas il samo ovcica?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Sarajlija1996
#155 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Dokle vise trpiti seljake iz Foce, Sandzaka, vukojebina istocne Bosne koji ce doci u NASE Sarajevo i tu prosipati pricu kako nismo bili dobri u ratu, kako popustamo Srbima ovo ono. Sarajevo je centar Bosnjaka i prirodno je da raste, ljudi dolaze, odlaze.. medjutim ovaj zadnji val velike imigracije u Sarajevo je katastrofa, jer je zaista mnogo seljaka doslo. A seljak nije onaj sto obradjuje zemlju, seljacina je onaj primitivac iz Foce sto sljegne u Sarajevo na budzet pa krene da prica kako biti dobar Bosnjak, napaljen na cetnike i tako.. jebali ga cetnici.
Ja sam rodjen poslije rata ali mi tata kaze da je isto bilo i prije, ali sve te napade papaka iz primitivnih dijelova bih je sarajevo prezivjelo, a upravo zato sto je bila jaka ta gradjanska klasa, pa se seljacima znalo mjesto. danas primitivci upravljaju svime.

Ja sam rodjen poslije rata ali mi tata kaze da je isto bilo i prije, ali sve te napade papaka iz primitivnih dijelova bih je sarajevo prezivjelo, a upravo zato sto je bila jaka ta gradjanska klasa, pa se seljacima znalo mjesto. danas primitivci upravljaju svime.
Ma salonac pijem brlju i slusam baju malog knindzu dok pisem ovaj post. Jao koliko si opterecen, jarane dragi.insomnia78 wrote:Dočim si ti pametan
Prvi post i odmah prozivke?
Il si klončić nečiji
Rano je jos za etiketiranje bošnjače, ateisto
Još koji post pa ćemo da vidimo jesil salonac, početnik, petokolonas il samo ovcica?
- insomnia78
#156 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Sta jos tata kaze?
-
cindrlimindrli
#157 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Inace, opste je poznato da nema ovih huskaca iz dijaspore tu bi za tili cas zavladala nevidjenja ljubav i postovanje
medju svim nasim i anamonjihovim konstutivnim i nekonstutivnim...
Nema nicega losega u pomoci davljeniku, sevap je.
medju svim nasim i anamonjihovim konstutivnim i nekonstutivnim...
Nema nicega losega u pomoci davljeniku, sevap je.
-
pozorisnaraja
#158 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Npr. NOVAK DJOKOVIC !
-
cindrlimindrli
#159 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Do Sudnjeg Dana, ako ti se ne svidja seli.Sarajlija1996 wrote:Dokle vise trpiti seljake iz Foce, Sandzaka, vukojebina istocne Bosne koji ce doci u NASE Sarajevo
- homega
#160 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
cindrlimindrli wrote:Do Sudnjeg Dana, ako ti se ne svidja seli.Sarajlija1996 wrote:Dokle vise trpiti seljake iz Foce, Sandzaka, vukojebina istocne Bosne koji ce doci u NASE Sarajevo
Nema se više gdje, sve ste vi naselili
- insomnia78
#161 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
I on iz Foče?pozorisnaraja wrote:Npr. NOVAK DJOKOVIC !
-
Sarajlija1996
#162 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Pazi, koga briga za Srbe? Ili je tebi mehanizam svako ko se ne slaze sa tvojom teorijom, on je srbin..jasen wrote:ne znam kako drugima ali meni ovo liči kao kad Srbin sa Grbavice pizdi sad odnekle sa SokocaDokle vise trpiti seljake iz Foce, Sandzaka, vukojebina istocne Bosne koji ce doci u NASE Sarajevo
snaga_znanja wrote:To se kratko i jasno zove indoktrinacija. Valjalo je Stefanu uturit pusku 92. da se jurisa na komsije. Pa si zato imo priloge na RTS-u kako se srpska nejac baca lavovima u Pionirskoj dolini. I da se razumijemo ideolozi nisu budale. To su jako pametni ljudi koji usmjere masu u zeljenom pravcu. Jebe se njih za posljedice.BorikBL wrote:Pomoc iz Banja Luke je otisla za Doboj, Maglaj, Bijeljinu, Olovo, Samac..
NIKO JEDNE JEDINE RIJECI NIJE REKAO oko toga kome se dijeli pomoc.
Ako vam sta znaci srpsko udruzenje u Baselu skupilo tone i tone pomoci i dijelilo se redom, ljudi u Maglaju se redom zahvaljivali..
I onda ja na to sve otvorim KLIX facebook stranicu kad tamo nekadasnji komsija moje mame, danas zivi u Norveskoj pise kako bi prije crkao nego uzeo hrane od Srbina, treba tu hranu provjeriti jer Srbi hoce da zaraze Bosnjake.. sta reci na to?
Vec sam jednom rekao sljedecu stvar na forumu, ovo je SINDROM.
Citam malo ove postove prije godinu dvije.. trebam ici u Sarajevo, prvi put u zivotu da se prosetam gradom, obavim par stvari i sve to. Jebote imam osjecaj ubice me, skocice neko na mene, necu se ziv vratiti iz Sarajeva..
Kad ono pogodi sta?
Sasvim normalna raja, ni zrna nacionalizma. Isti ljudi dolazili kod mene u Banja Luku, ista stvar, bez ikakvih problema.. sta da kazem, stvorila su se neka prijateljstva za sva vremena.
I onda opet odem na forum, kad tamo red tema ko je koga zajebao u poplavama, pa red tema o Srbima, pa red tema ko kuje zavjeru protiv Bosnjaka, pa red tema o populisti Dodiku.. pa cekaj ko ovdje ordinira? Jel moguce da je ta dijaspora toliko opterecena?
Jedna stvar: i dalje vjerujem da je obicnih ljudi, koji nebi zeljeli nikakav sukob, vjerujem da je njih najvise. A kad sam bio u Sarajevu u to sam se i uvjerio, pricajte sta hocete ali to je misljenje koje sam stekao i tesko cu ga promjeniti.
Za kraj: bratimiti se ne moramo, niti je to nesto pozeljno gledajuci sta se sve desilo, ali se uvazavati moramo, a uvazavanje onog drugog je prvi korak ka normalnoj drzavi i suzivotu, jer smo na to osudjeni, kako Srbi koji nece dobiti nezavisnu RS, tako i Bosnjaci koji nece dobiti unitarnu BIH.
Osudjeni smo jedni na druge, sto prije to skontamo, bice lakse i bolje..
Tako i danas imamo raznih ideologa sa svih strana. Ovaj ovdje bi najradije sam sebi jaje odgrizo al mu ne ide. I boli obican narod generalno kurac ko je ko. Al ovakve stvari cesto upale narod i sve krene u nezeljenom pravcu. A ovaj ovdje pacijen sto legne spavat i budi se sa mrznjom prema jednom kompletnom narodu ima svoje pandane u drugim narodima.
Tako i danas imas ljude koji ni nakon 19 godina nisu krocili nogom u RS, a i obrnuto. Jednostavno nemaju kontakta nikakvog sa drugim narodima. Na svu srecu u ovoj nesreci govna ostadose u kucama, a pravi ljudi krenuse pomoci narodu.
Bravo za borik i snaga znanja
-
cindrlimindrli
#163 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Kako nema, konopac i objesis se ako je vec toliko dodijalo. Ako mislis da ces nam nedostajati, zajebo si se, slobodno ti.homega wrote:cindrlimindrli wrote:Do Sudnjeg Dana, ako ti se ne svidja seli.Sarajlija1996 wrote:Dokle vise trpiti seljake iz Foce, Sandzaka, vukojebina istocne Bosne koji ce doci u NASE Sarajevo
Nema se više gdje, sve ste vi naselili
- homega
#164 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Vjerujem da će moderacija do sutra počistiti ova govna sa foruma 
- NIN
#165 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Stoji, definitivno!insomnia78 wrote:Ma nista, bio sam spomenuo neke ljude iz Tz koje, kad malo skontam nema potrebe spominjati, uceram imNIN wrote:Sta nije bitno, reci!insomnia78 wrote:Ustvari, nije bitno
Sto se tice tvog posta ja iako nisam tu, onako na prvi impuls sam pomogao negledajuci ni kome ni gdje ce to otici
Neka sam, halal
Ali kasnije se to sve pretvorilo u neku patetiku, bratstvo i jedinstvo, vezanje zastava, bla, bla
Naravno samo sa jedne strane
Ne znam isto ko da pod svaku cijenu pokusavamo da se uvucemo u supak dojucerasnjem agresoru
Definitivno su nam nabili komplekse
Mada, ne treba na to obracati paznju. Evo, ja sam se borio u Armiji BiH, sto vise, poslali me kao djete u Sarajevo. Da mi je otac bio pametan kao sto nije poslao bi me tamo gdje si ti sad, al' nije jer je vjerovao ljudima i prenio tu vjeru u ljude i meni, ja je prenosim svojoj djeci. Mada, ne treba puno da skontas da je ovdje rat nemonovnost i dok sam ziv i u pameti svoju cu djecu samo gledati da ih posaljem sto dalje od ove Zemlje i ljudi koji se identifikuju Njom!
Ali, opet, ljudi su ljudi i to stoji! Sad, gledati cijeli narod kroz prizmu psihopata koji su radili to sto su radili s amblemom na ramenu, to mi ne ide, barem sad s 40 godina.
- insomnia78
#166 Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Znam, sve znam
I sam sam do prije par godina bio tamo
-
cindrlimindrli
#167 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Ne treba, ruzno je. Samo ne zna se sta je gore, nabiti ruzicaste naocale i praviti se lud ili otvoriti oci i rizikovati da skrozNIN wrote:Ali, opet, ljudi su ljudi i to stoji! Sad, gledati cijeli narod kroz prizmu psihopata koji su radili to sto su radili s amblemom na ramenu, to mi ne ide, barem sad s 40 godina.
izludis...kako god, jebeno.
- insomnia78
#168 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
+1
- NIN
#169 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
insomnia78 wrote:Znam, sve znam
-
BorikBL
#170 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Ne zalijeci se, otisao 2003-2004 jer je pazi sad ovo bio u problemu kao i svi drugi, besparica i nezaposlenost. A pomogla mu je rodbina koja je vec bila tamo.jasen wrote:a jesi li se ikad zapitao otkud bivši komšija tvoje mame u Norveškoj iz onako lijepog grada Banja Luke, a tvoja mama i ti i dalje u Banja Luci ??BorikBL wrote:I onda ja na to sve otvorim KLIX facebook stranicu kad tamo nekadasnji komsija moje mame, danas zivi u Norveskoj pise kako bi prije crkao nego uzeo hrane od Srbina, treba tu hranu provjeriti jer Srbi hoce da zaraze Bosnjake.. sta reci na to?
A to na sta ti aludiras je najveca mrlja banjaluke i njenih gradjana dugo dugo vremena i to cu ti prvi priznati, a ono sto se desavalo u Banja Luci 90tih je za filma, jer tek u ratu, pa cak i takvom gdje BL nije direktno osjetila borbe, imas priliku vidjeti 2 krajnosti, ili si ljudina ili si olos. A istina je da je olos tada preovladao. I upravo zbog toga dugo dugo vremena ce trebati da prodje da ta mrlja nestane, ako ikada do toga i dodje. Za svoju porodicu znam, nikad nikome niko nista nije nazao ucinio u ratu.
Zelim ti puno srece i da malo prosiris vidike, nije sve crno bijelo.
- NIN
#171 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Ma isfurati iz vukojebine, makar djecu poslati sto dalje odavdje! Jedino to!cindrlimindrli wrote:Ne treba, ruzno je. Samo ne zna se sta je gore, nabiti ruzicaste naocale i praviti se lud ili otvoriti oci i rizikovati da skrozNIN wrote:Ali, opet, ljudi su ljudi i to stoji! Sad, gledati cijeli narod kroz prizmu psihopata koji su radili to sto su radili s amblemom na ramenu, to mi ne ide, barem sad s 40 godina.
- snaga_znanja
#172 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Mene samo boli sto cu na kraju balade otici iz ove drzave u miru bez da me iko tjera.NIN wrote:Ma isfurati iz vukojebine, makar djecu poslati sto dalje odavdje! Jedino to!cindrlimindrli wrote:Ne treba, ruzno je. Samo ne zna se sta je gore, nabiti ruzicaste naocale i praviti se lud ili otvoriti oci i rizikovati da skrozNIN wrote:Ali, opet, ljudi su ljudi i to stoji! Sad, gledati cijeli narod kroz prizmu psihopata koji su radili to sto su radili s amblemom na ramenu, to mi ne ide, barem sad s 40 godina.
-
cindrlimindrli
#173 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Mozda ni to nije rjesenje, evo vidis mene i insomniu, djaba sto smo mi isfurali iz vukojebine al' neca ona iz nas.NIN wrote:Ma isfurati iz vukojebine, makar djecu poslati sto dalje odavdje! Jedino to!cindrlimindrli wrote:Ne treba, ruzno je. Samo ne zna se sta je gore, nabiti ruzicaste naocale i praviti se lud ili otvoriti oci i rizikovati da skrozNIN wrote:Ali, opet, ljudi su ljudi i to stoji! Sad, gledati cijeli narod kroz prizmu psihopata koji su radili to sto su radili s amblemom na ramenu, to mi ne ide, barem sad s 40 godina.
Zezam se brate francuski
- insomnia78
#174 Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
- insomnia78
#175 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Uceras mu
Oko neceg se mora i sikirati
Odoh narode
Ustajem u 6 na pos'o
Ljuti se gazda Jaques ako WC nije ocišćen, voli se posrati ujutru

LN
Oko neceg se mora i sikirati
Odoh narode
Ustajem u 6 na pos'o
Ljuti se gazda Jaques ako WC nije ocišćen, voli se posrati ujutru
LN