Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Locked
joint union

#151 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by joint union »

jon_jovi wrote:
exliberal-ex wrote:Mene necudi da srbi koriste ovo za svoje ciljeve ali nije mi jasno kako niko od prozvanih nije pokrenuo tuzbu pa makar civilnu, koliko ljudi je prozvano ovdje , od Alije, Nasera....I niko da kaze ajde dokazi....zasto ?
Za istinu nema ko šta da se buni. Znaju mafijaši a la Naser kakva su govna a ovi što brane dotične i što hoće da su veći katolici od pape e ti su najgori. Mala čivija to je najopasnije
A istina je?
jon_jovi

#152 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by jon_jovi »

joint union wrote:
jon_jovi wrote:
exliberal-ex wrote:Mene necudi da srbi koriste ovo za svoje ciljeve ali nije mi jasno kako niko od prozvanih nije pokrenuo tuzbu pa makar civilnu, koliko ljudi je prozvano ovdje , od Alije, Nasera....I niko da kaze ajde dokazi....zasto ?
Za istinu nema ko šta da se buni. Znaju mafijaši a la Naser kakva su govna a ovi što brane dotične i što hoće da su veći katolici od pape e ti su najgori. Mala čivija to je najopasnije
A istina je?
bliža onome što je rako Ibran. Pretjerao je s brojkama ali je pogodio suštinu stvari
rekla-kazala

#153 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by rekla-kazala »

Dovoljno je pogledati jednu emisiju FTV " Mreža" pa da se shvati da u BiH postoje paralelni svjetovi.
U ovom "normalnom" živi narod koji jedva sastavlja kraj sa krajem, plaši se zakona, vara na sitno i vjeruje da love nema i da ne može biti bolje nego što jeste.
U drugom " Nestvarnom" svijetu žive odabrani i oni koji su karakterom, informacijama, vezama,... uspjeli da otvore vrata nestvarnog svijeta.
U tom svijetu žive visokopozicionirani političari, sudije, tužioci, policajci, carinici,državni službenici,fakultetski profesori, liječnici, uvoznici mesa, kafe, zlata, tekstila, ....vlasnici građevinskih firmi,....
U tom svijetu se odlučuje o životu i smrti i vrti se mnogo više žive love nego što to obični smrtnici mogu i zamisliti.
Zato u sve vjerujem i ništa ne vjerujem.
Danguba

#154 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Danguba »

jon_jovi wrote:
joint union wrote: A istina je?
bliža onome što je rako Ibran. Pretjerao je s brojkama ali je pogodio suštinu stvari
znam da si nekako cudno nasadjen ali sto barem ne koristis logiku. cuj oni se izmedju sebe obracunavali tamo ispod udrca a sa svih strana ih osluskuje, osmatra i lovi kao zivotinje neprijatelj.

stvarno, i ti i takvi kao ti zajedno sa meholjicem i mustaficem vrijedjate i ono malo zdrave pameti sto je ostalo.
joint union

#155 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by joint union »

jon_jovi wrote:

Pa sta je onda problem? Nek' pokrene tuzbu za 500-1000 (koja je cifra bliza toj tvojoj sustini?) ubijenih ljudi. Dodik ce mu dati svu podrsku koja mu treba, ne sumnjam. Inace nije svejedno jel' 500 ili 1000 maraka, a ne ljudi.

Inace, koga zanima ova tematika i prica o Srebrenici, ima dobra knjiga od onog Nuhanovica, sto je bio prevodilac, nesto kao "krivica UN-a" ili tako nesto (mrsko mi guglati).
BHCluster

#156 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by BHCluster »

sluga_okupatora wrote:Svi su izgledi da ova tema vuce na "zaveru" gdje su Alija i Klinton osmislili zli i mracni plan genocida a da su naivni srbi eto k'o popusili fazon pa su morali da likvidiraju hiljade i hiljade bosnjaka u i oko Srebrenice, ne bi oni to nego ih se izmanipuliralo - sve je to "zavera" bre.

P.S. zbog nedostatka mjesta za kucanje u originalnom postu nismo bili u mogucnosti dodati i ostale suucesnike u ovoj "zaveri" a to su;

SAD, EU, Vatikan, CIA, Hesbolah, Hamas, pederi, lezbejke, dziHatlije + kamara nadrogiranih arapa, unija kapitalistickih pingvina sa sjevernog pola, Ceric, Zukorlic i ostala kapitalisticko-imperijalisticka bagra koja i dan danas radi na ocrnjivanju srblja i kojo je to ocrnjivanje glavni i jedini cilj u zivotu.
:thumbup:
almir90

#157 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by almir90 »

Drinski wrote:
mO k3 wrote:
Ma da pobili bosnje svoj narod , kao onda kada su bacali srpsku nejac lavovima u pionirskoj ili kada je pomahnitala plavuša hanka gnjecila testisima srpskim herojima :D
Sve uz horde pijanih mudahedina.
Zaboravili ste da smo uz tolike snajpere oko Sarajeva uspjeli bacati Srbe sa nebodera, da smo uspjeli sakriti ogroman broj masovnih grobnica Srba koje i dan danas ne mogu da nađu.
jon_jovi

#158 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by jon_jovi »

Danguba wrote:
jon_jovi wrote:
joint union wrote: A istina je?
znam da si nekako cudno nasadjen ali sto barem ne koristis logiku. cuj oni se izmedju sebe obracunavali tamo ispod udrca a sa svih strana ih osluskuje, osmatra i lovi kao zivotinje neprijatelj.

stvarno, i ti i takvi kao ti zajedno sa meholjicem i mustaficem vrijedjate i ono malo zdrave pameti sto je ostalo.
Ja sam recimo, uz rat bio u Tarčinu ali nisam znao da je u privremenom zatvoru Silos u Tarčinu bilo zatvoreno cjelokupno općinsko rukovodstvo Konjica. Prema riječima zatvorenika zbog toga što nisu dopustili da Konjic pripadne Hercegbosni. Predsjednik tadašnji opštine Konjic prije hapšenja preživio je atentat gotovo identično izveden kao u slučaju Sefera Halilovića. Ja ni za to nisam znao a ni za one ubijene u Repovcima 1992. godine. To dobri dedo Alija nikada ne bi uradio jelte, jer on je bio širok, demotratičan i ...
Isto tako ni oni koji su bili u enklavi Srebrenica i Žepa nisu znali šta se dešava u cijelosti. Najbolje informacije jesu mogli imati osim gospodara života i smrti Orića i Hakija Meholjić kao i Ibran Mustafić. Znači o situciji u Srebrenici najkompetentniji su da govore Meholjić i Mustafić pošto Orić neće da govori jer neće da razotkriva svoje rabote.
joint union

#159 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by joint union »

jon_jovi wrote: Ja sam recimo, uz rat bio u Tarčinu ali nisam znao da je u privremenom zatvoru Silos u Tarčinu bilo zatvoreno cjelokupno općinsko rukovodstvo Konjica. Prema riječima zatvorenika zbog toga što nisu dopustili da Konjic pripadne Hercegbosni. Predsjednik tadašnji opštine Konjic prije hapšenja preživio je atentat gotovo identično izveden kao u slučaju Sefera Halilovića. Ja ni za to nisam znao a ni za one ubijene u Repovcima 1992. godine. To dobri dedo Alija nikada ne bi uradio jelte, jer on je bio širok, demotratičan i ...
Isto tako ni oni koji su bili u enklavi Srebrenica i Žepa nisu znali šta se dešava u cijelosti. Najbolje informacije jesu mogli imati osim gospodara života i smrti Orića i Hakija Meholjić kao i Ibran Mustafić. Znači o situciji u Srebrenici najkompetentniji su da govore Meholjić i Mustafić pošto Orić neće da govori jer neće da razotkriva svoje rabote.
Legendo skripi ti logika. Po njoj bi Fikret Abdic bio, kako kazes najkompetentniji za zbivanja u Bos. Krajini?
Da ne spominjem ovo oko Konjica i Hercegbosne :roll:
Ovdje se ne brani ni Alija ni Oric, ovdje se relativizira presudjeni genocid i strasan zlocin a sve na osnovu rekla-kazala prica.
Po meni, ocito se PTSP nekih ljudi pokusava iskoristiti u sasvim druge ciljeve.
insomnia78

#160 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by insomnia78 »

Komsije su, da su bili malo pametniji i da nisu bili zeljni krvi, mogli sapatom "uzeti" Bosnu samo oslanjajuci se na svoju pricu, tajne sluzbe i petu kolonu
Nama se fakat desilo, desava i desavace se sve ono sto zasluzujemo
Tacno nema poganijeg naroda

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
exliberal-ex

#161 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by exliberal-ex »

Da samo pojasnim sta sam mislio da kazem
Ajde da izbacimo srbe I njihove terije I gluposti, ovdje se govori da je izmedju 500-1000 ljudi ubijeno u medju bosnjackim talovima, osvetama I ko zna cemu od covjeka koji je bio u tadasnjem rukovodstvu I da se to krije iza masovnih egzekucija sto su srbi pocinili.
Direktno je prozvno rukovodstvo, Naser...zasto niko od SDA ili zasto Naser nekaze stani malo nije tako ajde idemo na sud...tuzakaju se svako malo za izjave u novinama sve na temu "Ciji je k... veci" ali za ove izjave o prodaji Srebrenice, o unutrasnjim sukobima I ubijanjima svi sute.
Opet da ponovim ono sto su srbi uradili je dokazano ne jednom ali ovdje se tvrdi da je dio nastradalih ubijen iznutra.
joint union

#162 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by joint union »

exliberal-ex wrote:Da samo pojasnim sta sam mislio da kazem
Ajde da izbacimo srbe I njihove terije I gluposti, ovdje se govori da je izmedju 500-1000 ljudi ubijeno u medju bosnjackim talovima, osvetama I ko zna cemu od covjeka koji je bio u tadasnjem rukovodstvu I da se to krije iza masovnih egzekucija sto su srbi pocinili.
Direktno je prozvno rukovodstvo, Naser...zasto niko od SDA ili zasto Naser nekaze stani malo nije tako ajde idemo na sud...tuzakaju se svako malo za izjave u novinama sve na temu "Ciji je k... veci" ali za ove izjave o prodaji Srebrenice, o unutrasnjim sukobima I ubijanjima svi sute.
Opet da ponovim ono sto su srbi uradili je dokazano ne jednom ali ovdje se tvrdi da je dio nastradalih ubijen iznutra.
Pih, i ti ces na svaku stranu istu pricu staviti nevezano da li ti iko ista odgovori? Pa bolan mislis da se ubistvo 1000 ljudi moze odraditi bez ijednog jedinog dokaza osim price jednog covjeka? Pa i to ne znaju jel' hiljadu ili 500? Ima li ijedno ime od tih 1000 (ili 500)? Shvatate li vi uopste o cemu pricate?
Kad bih ja rekao npr da je Hitler prezivio i da se sad krije po forumu pod nikom exliberal-ex, bil' se ti u svojim postovima prao da to nije istina? Il' bi me lagano ignorisao kontajuci pa nema valjda budala da ovo povjeruju? Onda dodje neki exliberal-ex13435 i kaze pa jebote vidi ovaj exliberal-ex suti, garant ima nesto tu.
Samo cekam da izleti prica da su oni nesretnici sami skocili u Tomasicu samo da zajebu cetnike.
relativno84

#163 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by relativno84 »

Covjek koji je bio clan SDA stranke na pocetku, isti taj koji je dva kamiona naoruzanja umjesto u Srebrenicu skrenuo na drugu stranu i to mu nije zaboravljeno. Zato i jeste pomjeren u stranu sto mu je tesko palo, nije bilo povjerenja u njega sto ce se kasnije ispostaviti opravdanim. Dok su Malkicu i drugima odbijali bubrege 95-te u logoru doticni je s autom dovezen do linije razgranicenja, toliko o njegovom logorovanju.

Jel bio incidenata u toku rata sa smrtnim ishodom? Naravno da jeste, a gdje to nije bilo :? Ali ova prica i ove brojke su samo pokusaj da privuce paznju na sebe, jadno ali njemu na cast.
Danguba

#164 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Danguba »

Vise vjerujem prezivjelim ljudima koji su prosli kroz taj paka nego nekom Meholjicu, Mustaficu, Oricu jer obican covjek nema razloga da laze dok ovi drugi i te kako.
Skijaš

#165 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Skijaš »

exliberal-ex wrote:Opet da ponovim ono sto su srbi uradili je dokazano ne jednom ali ovdje se tvrdi da je dio nastradalih ubijen iznutra.
Ti si slobodan da vjeruješ toj budali, ja nemam razloga. Pobiti hiljadu ljudi, i to ne neku masu nego ići po listi i odstreljivati, pa to se ne bi moglo sakriti da bog kaže. Ovo je ustvari dobar litmus test koji efikasno pokaže kome se kita digne na pomen mogućnosti da za ubijanje Srebreničana nisu odgovorni samo Ratkovi manijaci.
exliberal-ex

#166 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by exliberal-ex »

Skijaš wrote:
exliberal-ex wrote:Opet da ponovim ono sto su srbi uradili je dokazano ne jednom ali ovdje se tvrdi da je dio nastradalih ubijen iznutra.
Ti si slobodan da vjeruješ toj budali, ja nemam razloga. Pobiti hiljadu ljudi, i to ne neku masu nego ići po listi i odstreljivati, pa to se ne bi moglo sakriti da bog kaže. Ovo je ustvari dobar litmus test koji efikasno pokaže kome se kita digne na pomen mogućnosti da za ubijanje Srebreničana nisu odgovorni samo Ratkovi manijaci.

Slusaj Skijas dali je on budala ili ne ja neznam ali ovo sto on konstantno tvrdi I nemjenja pricu godinama je malo suveli.
Ja bih pozvao tu budalu pa reko ili dokazi ili prestani jer nemas dokaza...isto tako su se ljudi smijali kad su izasle tvrdnje da je Halilovic ubijen...ma nije to istina , to su cetnicke podvale...ok sad je manje vise cinjenica da je Halilovic ubijen, da je Ugljanin ubijen, da je Leotar ubijen ...sve su to nerazjasnjena ubistva I to ne "obicnih" gradjana nego ljudi koji su bili na pozicij koji su bili neko I nesto ...sta onda mozemo da kazemo za nekog ko je bio "potrosna" roba ( bez ikakve lose premise)

ps
da nebude da samo prozivam bosnjacku stranu...I kod srba i hrvata je bilo ovakvih smaknuca ( ko ubi Kraljevica, Djogu) znaci nije ovo smao bosnjacka "kuhinja"
insomnia78

#167 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by insomnia78 »

Poredis ubistva pojedinaca koji su ocito "smetali" nekome iz razno raznih razloga sa ubistvom 1000 odredjenih ljudi u uslovima okruzenja?
A to neko pozivanje ovog petokolonasa na odgovornost mozes komotno zaboraviti posto mi nismo ni D od drzave
Jer da jesmo ne bi nam se osudjeni i ne osudjeni zlocinci i petokolonasi setkali po komsiluku nego bi ih jednog po jednog, u organizaciji drzave, jeo mrak

Skijaš

#168 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Skijaš »

exliberal-ex wrote:
Skijaš wrote:
Slusaj Skijas dali je on budala ili ne ja neznam ali ovo sto on konstantno tvrdi I nemjenja pricu godinama je malo suveli.
Ja bih pozvao tu budalu pa reko ili dokazi ili prestani jer nemas dokaza...
Čuj "prestani" ? :-D Ili šta ? Šta mu ko može ? Kada Dodik može reći da mu ne može suditi musliman, kada Galijašević može reći da je Lazar Krstić ustvari Arap koji ne govori srpski, kako spakovati Mustafićevu nebulozu i ukloniti je iz javnog prostora ? Kao da je Mustafić jedina budala koja priča gluposti.
isto tako su se ljudi smijali kad su izasle tvrdnje da je Halilovic ubijen...ma nije to istina , to su cetnicke podvale...ok sad je manje vise cinjenica da je Halilovic ubijen, da je Ugljanin ubijen, da je Leotar ubijen ...sve su to nerazjasnjena ubistva I to ne "obicnih" gradjana nego ljudi koji su bili na pozicij koji su bili neko I nesto ...sta onda mozemo da kazemo za nekog ko je bio "potrosna" roba ( bez ikakve lose premise)
Jedno je ubiti čovjeka a drugo njih hiljadu, ti ako nastaviš insistirati na toj paraleli ili nisi normalan ili svjesno forsiraš nešto što znaš da je laž. Kažem ako nastaviš, a prije nego odlučiš hoćeš li nastaviti, razmisli malo šta znači sastaviti listu od hiljadu ljudi, a onda ubiti tih hiljadu ljudi. Pa nije ti to ctrl+f, ljude treba naći u tom rasulu, u neprijateljskoj teritoriji, u društvu ljudi koji nisu na listi, pobiti ih bez puno svjedoka a sve to uz stalne zasjede četnika, glad i žeđ. Dakle ako nastaviš može se samo zaključiti ili da poput Mustafića nisi normalan, ili da si neki Ratkov simpatizer kojeg ovo sve silno zabavlja.

Radi se o žrtvama genocida, pokaži malo poštovanja.
Drinski

#169 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Drinski »

Ne znam da li ima kakvog pravnika na temi, ali ovdje se uglavnom iznose mišljenja u tekstu, a za mišljenja se ne odgovara, činjeničnih tvrdnji ima jako malo i uvijene su. Stoga od tuzbe nema nista.
Ostalo je bezze priča osobe koja ima kompleks, ali jbg. nase drutvo ne vodi brigu o psihickim bolesnicima. I tako...
Drinski

#170 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Drinski »

gjnrtu54 wrote:koga boli kurac jel ih pobijeno 100 000 ili 1000 važno je nek se radi :lol: :lol: :lol:
Ti si dokaz da je temu odmah trebalo izbrisati.
insomnia78

#171 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by insomnia78 »

Drinski wrote:
gjnrtu54 wrote:koga boli kurac jel ih pobijeno 100 000 ili 1000 važno je nek se radi :lol: :lol: :lol:
Nemoj tako
Za ove cetnike znamo
Nek se "ispusu" i petokolonasi

Drinski

#172 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Drinski »

fgchrez3444 wrote:
Drinski wrote:
KARADŽIĆU NE KUNEM TE ŠTO SI KLAO, VEĆ ŠTO SI STAO :lol: :lol: :lol:
eto vidis, da je ovo kakav forum kakav treba da bude, sada bi IP adresa bila dostavljena FUP-u, ali dzaba je. rade ljudi koji misle da to ne treba raditi, a to misle jer misle da sve znaju, pa onda misle, misle, misle...

p.s. mene druze isprovocirati/nasekirati/iznervirat ovako ne mozes, jer "lopov lopovu svaki pokret zna", dakle, trazi druge metode.
Drinski

#173 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Drinski »

fgchrez3444 wrote:evo ti IP adresa tebi i svim balinskim pičketinama ovde, imaš i današnji datum i sve :lol: :lol: :lol: jebo te otac balinski

Image
Ajd ba, pa znas da to nije tvoja adresa :lol: :lol: :lol: , daj nam pravu IP adresu.

Osim toga, ja sam jednom na netu upoznao nekog tipa koji se hvalio kao cetnik, a zapravo je imao nekoga u porodici ko je musliman (ne sjecam se: otac ili djed), pa valjda liječio tako komplekse jer zivi u pravoslavnoj sredini.
E sada moguce je da si ti taj, a iskreno mislim da jesi jer takvu budalu samo musliman moze napraviti.
Drinski

#174 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by Drinski »

fgchrez3444 wrote: Ova tema se treba zvati kada bosansko tele zakuka :lol: :lol: :lol: sve mu daš pod nos i kaže nije ovo tvoje a fino mu piše da nisam pod proksijem na sliki :lol: :lol: :lol: usput ti si dokaz da je bosanac nastao tako što je međed jebo bukvu, a nekad i kad mu ja jebem mater :lol: :lol: :lol:
Ajd daj pravu IP adresu, i ja mogu isti tako zalijepiti sliku na kojoj ce pisati da nema proxy.ija, :lol: :lol: :lol: ma ti si jado, koji nema hrabrosti da to uradi :lol: :lol: :lol: :lol: Rekoh ja tebi da u tebi tece muslimanska krv. Sta se bojis?!
mO k3

#175 Re: Mustafić: Sami smo ubili 1.000 svojih u Srebrenici!

Post by mO k3 »

Drinski zašto se sa njim raspravljati ???

:D
Pusti ga neka liječi dalje svoje frustracije
Locked