I
t_is_a_Leclerc
Od paljenja državne zastave.... Evo ti primjer za zastavu - zapaljena je na utakmici jednog kluba iz Hercegovine.
Kako si krenuo s tim ''paljenjima zastave'', ja sam pomislio da se radi o masovnoj pojavi, kad ono ''na utakmici jednog kluba iz Hercegovine''.
Jedan nekulturni, uličarski ''navijački'' gest na
jednoj utakmici koristiti kao argument u raspravi pri opisivanju jednog naroda?? I kad ti kažem promijeni ploču - ljutiš se.
Uz to, na insititucijama kantona 8. nema zastave, ni grba BiH, već samo grb blagopočivajuće HZHB, čime je prekršen zakon.
Dat' ću ti još veći primjer kršenja zakona, na koji se naravno nećeš osvrnuti jer se ne uklapa u tvoju izanđalu muziku: -tzv. ''federalno ministarstvo obrazovanja'' o čijoj se neodložnoj potrebi ukidanja već očitovao ustavni sud, što ''hvala bogu'' nije urađeno, i to ministarstvo ne samo da još postoji već i operacionalizira s određenim sredstvima, a ne postoji uopće ni u zakonu, ni u ustavu ove zemlje. I naravno Kaplan i njegovo neustavno ministarstvo.
Hajde sad.. Osmisli neki argument tipa - "opet ti po starom..." bla-bla..

Eto ti argumenata.
Inače, ozbiljno mislim da si stvarno opterećen Hrvatima, jer ne znam kako bih drugačije definirao tu konstantnu potrebu za ponavljanjem otrcanog stereotipa, koji je već izlizan od upotrebe i više nikoga ne interesira. Nedostaje još samo kamenjar, Boban i Heliodrom..i još par falangi, pošto su to trenutno najveći problemi koji opterećuju današnje BiH društvo.