Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može opstati

Post Reply
Martinez_

#151 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Martinez_ »

Sliver wrote:
pa dijete drago, o kojoj ljubavi izmedju Rusa i Bugara ti pricas!?
Bugari su uvek, i danas, ruski mezimci bili. A u Bugarskoj je, zahvaljujući razočarenju u EU opet na snazi žestoka rusifikacija javnog prostora.

Ja vam samo krajnje dobronamerno skrećem pažnju - vezivanjem za Tursku, vezujete svoje dušmane međusobno i što je još važnije vezujete ih za Rusiju. Srbi, Crnogorci, Bugari i Grci nemaju već dugo ništa zajedničko ali jedino što ih opet može ujediniti jeste samo - turska opasnost.

A pretvaranje Balkana u Ukrajinu i rat velikih sila preko leđa malih nikom ne treba.
Alfons Kauders

#152 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Alfons Kauders »

Martinez_ wrote:
Sliver wrote:
Bugari su uvek, i danas, ruski mezimci bili. A u Bugarskoj je, zahvaljujući razočarenju u EU opet na snazi žestoka rusifikacija javnog prostora.

Ja vam samo krajnje dobronamerno skrećem pažnju - vezivanjem za Tursku, vezujete svoje dušmane međusobno i što je još važnije vezujete ih za Rusiju. Srbi, Crnogorci, Bugari i Grci nemaju već dugo ništa zajedničko ali jedino što ih opet može ujediniti jeste samo - turska opasnost.

A pretvaranje Balkana u Ukrajinu i rat velikih sila preko leđa malih nikom ne treba.
mora ono ratom prijetit :D dok drzi lekcije o kulturi i civilizaciji :D
Martinez_

#153 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Martinez_ »

Sliver wrote:Tačno, zato Turci ne smeju dirati Bugare.
Zato Rusi ne smiju podrzati Bugare[/quote]

:lol:

Rusi rade šta im se prohte čoveče. Bosforom i turskim vazdušnim prostorom snabdevaju Asada.[/quote]

pa kad je tako sto se ne usetaju na istok Ukrajine? Da mogu, tj da smiju usli bi, ali znaju da su u evropskim razmjerima, a kamoli u svjetskim, sitna vojska i jedino im je sreca sto im se drzava nalazi u vukojebini, pa ih niko ne zeli napasti. Ameri poslali 600 vojnika u Evropu, onaj patuljcic Putin se tako ukakio, da sam usred Sarajeva morao zatvarati prozor.[/quote]

:lol:

Dete drago, ti si zaostao u 2003. i vremenu invazije na Irak. A možda i koji vek ranije dok je Sulejman pod Bečom još bio.

Pitaj me ovo za istočnu Ukrajinu za jedno mesec dana. Krim ti dosad nije bio dovoljan?

Ne izazivaj medveda. Odnosno, ne dovodi Tursku već se drži EU.
JohnnyS

#154 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by JohnnyS »

da sam jučer umro ne bih znao da su Bugari tolika velesila... :D
muha_sa

#155 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by muha_sa »

Martinez_@

nešto te ne ide citiranje, il mi se cini :-)
Martinez_

#156 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Martinez_ »

Sliver wrote:
Martinez_ wrote:
Sliver wrote:

pa mi nismo zapoceli nijedan rat, za razliku od divlje Srbije koja je pocela 4 rata i dobila po njenom velicanstvu P.... Onda umjesto da se mi ne vezujemo s Turskom, jedinom silom na Balkanu, bolje da vi raskinete vezu s slicnim smradovima iz Rusije, Grcke i ostalih slicnih mracnih rupa ove planete, s kojima ste zajedno klali djecu i zene po Balkanu.
To je tačno kada svedeš sve na srpsko-bošnjačke odnose. Srbi su to radili bez uplitanja Rusije. Rusija nije imala ništa sa Srbima 1990-ih, niti je imala išta sa četnicima 1940-ih.

Sa druge strane, Turska ima itekako krvave tragove po Balkanu. I što je najgore, današnje tursko vođstvo se ponosi time. Ne ponose se Ataturkom, već Osmanlijama. I kao takvi od Balkanskog saveza će uvek dobiti samo jedini mogući odgovor - otpor.

Zato, ponavljam, ne prizivaj Osmanlije. Jer dok nema Osmanlija, Crna Gora Srbija Grčka i Bugarsa ostaju razdvojene a i nema Rusa okolo
insomnia78

#157 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by insomnia78 »

muha_sa wrote:Martinez_@

Zaboravio prEtisnuti Alt, F7

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
muha_sa

#158 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by muha_sa »

insomnia78 wrote:
muha_sa wrote:Martinez_@

Zaboravio prEtisnuti Alt, F7

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Alfons Kauders

#159 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Alfons Kauders »

mozes li ti sastaviti recenicu bez pominjanja osmanlija?

ja znam da vi u srbiji imate nekih problema sa odredjenim naukama i da vam istorija nije jaca strana, ali mi u civiliziranom svijetu smo svjesni da osmansko carstvo vise ne postoji... ima skoro i stoljece kako je palo... znam da je tesko u to povjerovati, ali moj kalendar kaze da je 2014, a ne 1389...

nema ni austrougarske, a cujem da je nedavno neslavno zavrsio i hitlerov rajh, kao i musolinijeva fasisticka italija... za par stoljeca te vijesti ce mozda doci i do srbije...

ja se doduse najvise brinem da mlecani opet ne krenu na dalmaciju, konto sam na ljetovati dole...
Havatar

#160 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Havatar »

Martinez_ wrote:
Sliver wrote:

Ih jake sile Srbi, Crnogorci , Bugari i Grci sve jadnije od jadnijeg i u ekonomskom smislu i u vojnom njih sve da saberes ne bi mogli protiv Turaka a kamoli jos kad bi krenuli protiv svih muslimanskih naroda na Balkanu. Vi to znate zato i prosipate pricu da su nas Albanci zavadili sa Srbima , da nam oni i Turci nisu prijatelji posto znate da ne mozete odjednom protiv svih nego mislite prvo da krenete na Albance a onda na Bosnjake i na kraju na Turke onako ujedinjeni . Zato su te prijetnje i smijesne posto sami sebe negirate i da je tako kako ti kazes vi bi jedva cekali dolazak Turske posto nije da vam je mrsko vidjeti da su Bosnjaci lose prosli.
muha_sa

#161 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by muha_sa »

Alfons Kauders wrote:mozes li ti sastaviti recenicu bez pominjanja osmanlija?

ja znam da vi u srbiji imate nekih problema sa odredjenim naukama i da vam istorija nije jaca strana, ali mi u civiliziranom svijetu smo svjesni da osmansko carstvo vise ne postoji... ima skoro i stoljece kako je palo... znam da je tesko u to povjerovati, ali moj kalendar kaze da je 2014, a ne 1389...

nema ni austrougarske, a cujem da je nedavno neslavno zavrsio i hitlerov rajh, kao i musolinijeva fasisticka italija... za par stoljeca te vijesti ce mozda doci i do srbije...

ja se doduse najvise brinem da mlecani opet ne krenu na dalmaciju, konto sam na ljetovati dole...
:lol: :lol:

danas baš veselo na forumu :lol: konto sam u čaršiju ic, al jok :lol:
insomnia78

#162 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by insomnia78 »

Sve sila do sile
Po' zemlje da im prevrnes ne mozes 1000€ sakupiti

Alfons Kauders

#163 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Alfons Kauders »

muha_sa wrote:
Alfons Kauders wrote:mozes li ti sastaviti recenicu bez pominjanja osmanlija?

:lol: :lol:

danas baš veselo na forumu :lol: konto sam u čaršiju ic, al jok :lol:
ja cu uskoro, rekreacija... malo samo konto radit i podjebavat po forumu...

neeeeboooojsaaaaa

etttooooo tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaa

zipa djale :D
Hafis

#164 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Hafis »

Ljudi, imama jednu plemenitu ideju. Pošto naš legendarni nizozemsko-igmanski turkofil @Konji409 slavi svoj mali jubilej - 15-to kloniranje, što mislite da se malo porefenamo, (po jedno 20-30 km)i da mu ispred klix-a kupimo kakav pozlaćen sahat, možda neku Omegu.
Bodkin

#165 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Bodkin »

Hafis wrote:Ljudi, imama jednu plemenitu ideju. Pošto naš legendarni nizozemsko-igmanski turkofil @Konji409 slavi svoj mali jubilej - 15-to kloniranje, što mislite da se malo porefenamo, (po jedno 20-30 km)i da mu ispred klix-a kupimo kakav pozlaćen sahat, možda neku Omegu.
:lol: :lol: :lol:
Hafis

#166 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Hafis »

Šta učini momčina od teme :D

Da je bila tema: ''Povezanost težine lijevog jajeta u mužjaka štajerskog goveda s učestalom pojavom rane osteoporoze u fertilnih ženki iste vrste'', on bi opet razvezao o turskim tenkovima, zelenoj balkanskoj transferzali i Erdoganovim brcima :)
Objektivni navijac

#167 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Objektivni navijac »

Hafis wrote:Ljudi, imama jednu plemenitu ideju. Pošto naš legendarni nizozemsko-igmanski turkofil @Konji409 slavi svoj mali jubilej - 15-to kloniranje, što mislite da se malo porefenamo, (po jedno 20-30 km)i da mu ispred klix-a kupimo kakav pozlaćen sahat, možda neku Omegu.
Bolje da mu uplatimo u Tatto salonu tetoviranje. Recimo tetovazu Erdogana na chunu :D :D
Hafis

#168 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Hafis »

Ne daji mu ideje :D .
Pa poslije, kada ga prođe ova faza razvoja ispasmo mi krivci.
sanjin_1

#169 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by sanjin_1 »

Objektivni navijac wrote:
agent_zero wrote:
valtazar wrote:Šta ste se toliko zapalili...
Kao da su nešto slagali...
I pticama na grani je jasno koliko je BIH neodrživa.
Ako nije mogla opstati Jugoslavija, kako da opstane BIH koja je njena mini kopija?
BiH je neodrživa isto onoliko koliko i Srbija, odnosno Hrvatska.

Ko god poziva na neodrživost, poziva na novi rat. A ako bude rata, ne piše se dobro onima koji ga tako prizivaju. Bošnjaci i ostale patriote ove zemlje nemaju rezervne domovine!
Nece BiH nigdje,ne zato sto ima 'patriota' i dusmana,nego zato sto je to volja MZ i evropske geopolitike. Za BiH i njene gradjane je samo tesko skontati ko je gori za njih,ovi sto je KAO rastavljaju ili 'patriote' koje je KAO brane. I jedni i drugi su u 5 deka. Zlo.
Gluposti..da je tako BiH danas ne bi postojala već bi bila podjeljena već 1993-će.
Shvatite da vam šuplja nema prolaza. Prizivanjem podjele prizivate novi rat. Ne zaborivite da je rat u BiH počeo tek 94-te. Do tada se radilo o pokoljima civila. A svi se vrlo dobro sjećamo traktorskih kolona i prazne Banja Luke i Prijedora 1995-te.
Dakle, smirite strasti i ne prizivajte belaj.
sanjin_1

#170 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by sanjin_1 »

Nikolaj Stavrogin wrote:andres breivik manifest procitajte ako hocete da znate kako misli evropa i amerika.

http://publicintelligence.net/anders-be ... ependence/

tako razmislja ona najbogatija elita koja kroji politiku. kako oni misle, fasisti kao breivik govore. ali u sustini to je to. vi mislite da je glas amerike angelina joli? pa cak i da jeste, zapitajte se: da li je ona pokazala kroz onaj film da nas zaista poznaje? budite iskreni prema sebi. to pay lip service je jedna krasna fraza na engleskom jeziku. to znaci samo da se prospe formalna suplja a da se tako ne radi. tako oni pay lip service za ono sto bosnjaci vole da cuju, ali sta rade?
Vidi ovog forumaša i tko mu je uzor i odakle crpi političku inteligenciju...zemljo otvori se...
sanjin_1

#171 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by sanjin_1 »

Konji409 wrote:Srbi su uvijek pobjednici izgleda.
Jesu i onda ih (naravno nakon pobede) okupatori handre ni manje ni više već 500 godina...interesuje me kako bi im poraz izgledao kad ovako najebu nakon "pobede..bree"..
Kikibombona

#172 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by Kikibombona »

Kakva smijurija od teme

Srpsko-bosnjacki pogledi na geopolitiku. :-) :lol:

Veze vi o zivotu nemate.

Toma Grobar sa druge strane zavlaci na hinjaka. Jos jedan supljak i zabava za mase.
sanjin_1

#173 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by sanjin_1 »

Kikibombona wrote:Kakva smijurija od teme

Srpsko-bosnjacki pogledi na geopolitiku. :-) :lol:

Veze vi o zivotu nemate.

Toma Grobar sa druge strane zavlaci na hinjaka. Jos jedan supljak i zabava za mase.
Ma ovo je zajebancija od prve stranice..ko će ozbiljan razmišljati o "pretnjama" iz tzv. srbije? Ne znaju ni gdje su im granice a ono bi prijetilo... :lol:
PM72

#174 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by PM72 »

Moto srpske vojske - važno je učestvovati...
burger_pasa

#175 Re: Skandalozne poruke iz Beograda: Tvrde da BiH ne može ops

Post by burger_pasa »

Lajcak i Doris Pack su srpski lobisti u Evropskoj Uniji... Lajcak je dosao u Beograd na dan otvaranja vijecnice u Sarajevu, kako bi ublazio vijest o otvaranju vijecnice koju su srbi srusili i zapalili... A nasi mediji, kao ni nasi politicari, nisu bili u stanju da javno i glasno kazu, da su tu vijecnicu srusili srbi...
A Nikolic samo govori ono sto mu serviraju oni koji rade na planu stvaranja velike srbije drugim metodama...
Post Reply