WildRedRose wrote:Zene, cuvate li uspomene od starih ljubavi ?
i, imate li i vi cuvenu kutiju, u kojoj su spomenari iz skolskih dana, pisma, slikice, pjesme ?
Apsolutno ne. Ništa ne čuvam.
i, imate li i vi cuvenu kutiju, u kojoj su spomenari iz skolskih dana, pisma, slikice, pjesme ?
neWildRedRose wrote:Zene, cuvate li uspomene od starih ljubavi ?
vala ni jasheilak wrote:neWildRedRose wrote:Zene, cuvate li uspomene od starih ljubavi ?
i, imate li i vi cuvenu kutiju, u kojoj su spomenari iz skolskih dana, pisma, slikice, pjesme ?ne volim uspomene.
jokWildRedRose wrote:Zene, cuvate li uspomene od starih ljubavi ?
Jok.WildRedRose wrote:Zene, cuvate li uspomene od starih ljubavi ?
Moja sheki jesi ti naivna.sheilak wrote:
ali zena moze vise povrijediti jer instinktivno osjeti slabe tacke kod druge osobe i ide tamo gdje je najranjivije. ne uvijek, naravno, vec samo kad je potrebno.
To vrijedi kad si ti ona kojoj piju krvsheilak wrote:ma, nisam. ali moras se nekako od njih braniti.
jest da ti bude zao ako koju rasplaces, ali Boze moj...
Imam dvjetri stvarčice, još uvijek...WildRedRose wrote:Zene, cuvate li uspomene od starih ljubavi ?
Čuvala prije, jednom mi dođe i sve to pobacam, kontam "šta će mi to" i vala neka samWildRedRose wrote:Zene, cuvate li uspomene od starih ljubavi ?
Ma meni to nije nikakav sindrom, nego mi zao da bacim stvari koje su mi uspomena. Npr. rokovnik iz skolskih dana u kojem ima dopisivanja sa drugaricama, posveta, skolskih provala, sto od profesora, sto od raje, i sl.ema_ wrote: Hrčak sindrom, imam toliko togaaaa....
Hvala sto nisam jedinaberenice wrote:
Imam dvjetri stvarčice, još uvijek...![]()
Kod mene je to u koferu - spomenari, razglednice itd.
(Mada, sve je to drugom gradu... daleko od mojih očiju.)
WildRedRose wrote:Ma meni to nije nikakav sindrom, nego mi zao da bacim stvari koje su mi uspomena. Npr. rokovnik iz skolskih dana u kojem ima dopisivanja sa drugaricama, posveta, skolskih provala, sto od profesora, sto od raje, i sl.ema_ wrote: Hrčak sindrom, imam toliko togaaaa....uvijek mi je drago kad otvorim i procitam ponesto
![]()
šatirana_ljubičica wrote:Jeste li ikad bile zaljubljene u najboljeg prijatelja ?
šatirana_ljubičica wrote:Izvinjavam se Ang, nisam u toku da trebaju biti teške teme![]()
Ako sam nekoga uvrijedila ovim pitanjem, opet se izvinjavam....nešto me to fakat zanimalo ali iskrena varijanta, jer se uvijek fura priča kao ma joook, gdje ću to, a malo ko kaže iskreno da je bilo nekih varnica
eh sad pošto sam postavila ''poglupo'' pitanje, ja se neću smjeti javiti dok ne smislim neko pravo pitanje
![]()
Ang, hajd na kafu
šta je haparatuša?šatirana_ljubičica wrote:A zezaš seeeeeeejoj ja se baš postidih
![]()
a hajd onda na virtuelnuja evo sad haparatušu napravila
Nemam. Ponekad naletim na neki pomloncic ili sitnicu koji su ili od ili me asociraju na nekog bivseg momka. Ne smeta mi njibovo postojanje ali mi isto tako nisu nesto posebno bitne.WildRedRose wrote:Zene, cuvate li uspomene od starih ljubavi ?
Za.Keiko wrote:
Jeste li za ili protiv zajednickog zivota prije braka?
Mutivodo, to ti ne mogu odgovorit' al' de da se i ja jednom pohvalimMutivoda wrote:
Kolike bolove imate u toku menstruacije? I kako ih se rješavate? Haman pa sam postala imuna na skoro sve tablete.