Dzaba sto njima drzava daje jednakopravna prava kad to nisu, bar 4/5 ljudi u drzavi prihvatili tj. od ovih koji vaze za normalnu klasu drzavljana, ono otac mati djeca itd. Koliko se npr. ovi pederi i lezbo zale sindikatima zbog diskriminacija i sl. mozes na svakom cosku citati. Samo sto ovdje te nece niko fizicki ili rijetkost je, nego ignor ti udiari nisi ono nigdje dobrodosao. Na kulturan te nacin iskljuci iz svega. Pokoji glumac, umjetnik da proleti bez nekog banovanja u drustvu inace ostali obicni nisu dobrodosli ni za isti stol da jedu tokom pauze. Ove lezbo one cak lakse malo prolaze od pedera. Ta Eurovizija im niste ne pomaze. U Danskoj gledanost iz godine u godinu opada. Jos poslje onog debakla od prosle godine gdje je drzavna radio televizija ostala u debelom minusu. Pa kad su htjeli od poreznika da saniraju rupe auuu da si onda cuo komentara obicnog radnika, direktora neke firme, penzionera i sl.Saka wrote:Znam, zato i imaju potrebu da se bore za svoja prava, da paradiraju, glupiraju se po Evrovizijama i šta sve ne da skrenu pažnju da su još daleko od ravnopravnog položaja. Daj im minimum prava i sigurnosti i neće više biti toliko "pederluka" po televiziji i paradama, jednostavno neće biti interesantno.Zviz wrote:Naivno razmisljas ti pederi i lezbo su vise diskrimirani na poslu nego go stranac koji nije u stanju da bekne dvije rijeci danskog.Saka wrote: Ma kako god okreneš bolje ti je da si za pedere.
U medijima jedna Danska je sazrijela za svega i svacega ali na cesti, u firmama, drustvima i sl. mnogo sta je i dan danas konzervativno.
Evrovizija 2015
Moderator: _BataZiv_0809
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#151 Re: Evrovizija 2014
- It_is_a_Leclerc
#152 Re: Evrovizija 2015
Jel se ovdje građani prave da opet niko ne gleda ?!
Hint - 250 miliona ljudi samo prošle godine
- uglavnomja
#153 Re: Evrovizija 2014
Saka wrote:
Ma kako god okreneš bolje ti je da si za pedere.
ja nemam nista protov gejOva i ostalih iz lgtb, ali nije eurovizija mjesto za promociju drustvenih marginalaca.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#154 Re: Evrovizija 2015
Sto si normalniji to imas manje sanse 
Bas gledam na klixu ovo ko je prosao dalje...pa onaj lik iz Makedonije se jedini obukao kao insan i lici na insana...
Ali ko mu je kriv, zato je i ispao
Bas gledam na klixu ovo ko je prosao dalje...pa onaj lik iz Makedonije se jedini obukao kao insan i lici na insana...
Ali ko mu je kriv, zato je i ispao
Ma ko gleda? Gledaju besposlene zentuarce i pederiIt_is_a_Leclerc wrote:Jel se ovdje građani prave da opet niko ne gleda ?!
- Zviz
#155 Re: Evrovizija 2015
Haj sto vecini je ili ko izvrnuta saksija ili spadalo.... nego sto 3/4 pjeva kao i ja kad se probudim u 5 ujutro pa nemam pojma ni sta je gore ni dobe oko omotam jorgan oko sebe na putu do kuhinje da pa blenem u onaj frizider i ko trudim se razmisljati sta da zvaknem a oci kazu haj ti nazad u krevet a ova moja cim ja napustim krevet rasiri noge i ruke ko petokraka pa haj onda ti nadju cosak na ivici kreveta da zazmuris jos koji minut. E tako odprilike i ovi pjevaju... jasta nego cirkus. Jest ono zabavno ali na svoj nacin i sinoc posto Danska mogla glasati mati moja, i jos dva prijatelja i jedna prijateljica pisu jel gledam i hocu li glasati.I am Happy wrote:Sto si normalniji to imas manje sanse
Ali ko mu je kriv, zato je i ispao![]()
Ma ko gleda? Gledaju besposlene zentuarce i pederiIt_is_a_Leclerc wrote:Jel se ovdje građani prave da opet niko ne gleda ?!
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#156 Re: Evrovizija 2015
Zašto kritikujemo Conchitu ? Zbog pjevanja , muzike , nastupa...? Njen izgled je njena privatna stvar. Mogla je biti ubjedljivo zadnja i na domaćem izboru i na Eurosongu prošle godine ali nije - što kazuje da se ljudima sviđa
.
Nama naravno ne mora ali nije način da sve drugačije satanizujemo.....
Ponavljam Estonija odlična....
- Zviz
#157 Re: Evrovizija 2015
Mislis njegov izgled. On moze sebi cunu macare - rodjo nosi makaze i cap ali ono cvrno nece dobiti da tubi na glavi po vazdan - znaci on je a ne ona. Koncita Kobasica je show i nista vise. Tu nema nekog muzickog talenta. Ima ljudi koji se bolje od nas razumiju u to i koji su dali svoje kvalitetno misljenje po tom pitanju.tvsabina wrote:Zašto kritikujemo Conchitu ? Zbog pjevanja , muzike , nastupa...? Njen izgled je njena privatna stvar. Mogla je biti ubjedljivo zadnja i na domaćem izboru i na Eurosongu prošle godine ali nije - što kazuje da se ljudima sviđa.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#158 Re: Evrovizija 2015
Ne kritikujem vala, izgled i ponasanje tog bica su njegova privatna stvar. Poenta price je da ovo takmicenje najmanje veze ima sa pjevanjem.... to je vec godinama maskenbal. Sto se smjesnije obuces vece su sanse da pobjedis....
A da ne govorimo o tome koliku prednost imas ako si peder..cinjenica je da je danas najbolje biti peder.... zasticen si sa svih strana i svi te moraju podrzati jer se boris za svoja "prava" ...
Sta god da kazes na njih odmah si hombofob, netolerantan, itd. itd.....
A da ne govorimo o tome koliku prednost imas ako si peder..cinjenica je da je danas najbolje biti peder.... zasticen si sa svih strana i svi te moraju podrzati jer se boris za svoja "prava" ...
- karanana
#159 Re: Evrovizija 2015
je li prosla madjarska?
samo sam na trunkicu prebacio i oni se potrefili i da izvinete bas bih posexao pjevacicu. nadam se da nije neki transvestid? je li?
samo sam na trunkicu prebacio i oni se potrefili i da izvinete bas bih posexao pjevacicu. nadam se da nije neki transvestid? je li?
- sabina1
#160 Re: Evrovizija 2015
Onako (-3) :
Last edited by sabina1 on 20/05/2015 17:45, edited 2 times in total.
- sabina1
#161 Re: Evrovizija 2015
On se predstavlja kao Conchita - ona , oblači se kao žena , priča i pjeva kao žena - dakle nazivam je ženom.Zviz wrote:Mislis njegov izgled. On moze sebi cunu macare - rodjo nosi makaze i cap ali ono cvrno nece dobiti da tubi na glavi po vazdan - znaci on je a ne ona. Koncita Kobasica je show i nista vise. Tu nema nekog muzickog talenta. Ima ljudi koji se bolje od nas razumiju u to i koji su dali svoje kvalitetno misljenje po tom pitanju.tvsabina wrote:Zašto kritikujemo Conchitu ? Zbog pjevanja , muzike , nastupa...? Njen izgled je njena privatna stvar. Mogla je biti ubjedljivo zadnja i na domaćem izboru i na Eurosongu prošle godine ali nije - što kazuje da se ljudima sviđa.
Sasvim mi je svejedno da li će ona biološki ili fizički postati žena , ponavljam opet je to njena privatna stvar , meni ne smeta da je doživljavam kao ženu i tako o njoj razgovaram.
Mnogi drugi su pobijeđivali bez muzičkog talenta. Svi se sjećamo Finaca Lordi zar ne
Conchita je druga transeksualna osoba pobjednica na Eurosongu. Prije nje je to učinila Dana International. A ovo je šezdeseti Eurosong. Dakle "pederi" su pobijedili samo 2 (DVA) puta od 60. Dakle u 3 % slučajeva.I am Happy wrote:Ne kritikujem vala, izgled i ponasanje tog bica su njegova privatna stvar. Poenta price je da ovo takmicenje najmanje veze ima sa pjevanjem.... to je vec godinama maskenbal. Sto se smjesnije obuces vece su sanse da pobjedis....
Svi imaju pravo. Ljudsko pravo. Homoseksualci su ljudi. Imaju pravo da budu to što jesu. Ne sjećam se da sam igdje vidjela na Eurosongu transparent sa natpisom HOMOSEKSUALIZAM , a ako nekom smeta JAVNI NASTUP HOMOSEKSUALCA - ljudskog bića ili osobe po čijoj odjeći se može procijeniti da je HOMOSEKSUALAC - ljudsko biće , on zaista itekako jeste , netolerantan , homofob.....stoga ljudi moraju učiti.

On topic - pitam se kako će proći Australia
- uglavnomja
#162 Re: Evrovizija 2015
sabina.

kome smetaju nastupi ovih PJEVACA???
i smeta mi konchita zato sto je cirkus. ako se osjeca kao zensko i ako hoce da izgleda kao zensko - ima brijaca raznih, cak i lasersko uklanjnje dlaka.
ni dana international mi nije smetala, ok, zensko u muskom tijelu, ali mi kod njega-nje smeta sto istice nespojivo, ocito radi licne promocije.

kome smetaju nastupi ovih PJEVACA???
i smeta mi konchita zato sto je cirkus. ako se osjeca kao zensko i ako hoce da izgleda kao zensko - ima brijaca raznih, cak i lasersko uklanjnje dlaka.
ni dana international mi nije smetala, ok, zensko u muskom tijelu, ali mi kod njega-nje smeta sto istice nespojivo, ocito radi licne promocije.
- It_is_a_Leclerc
#163 Re: Evrovizija 2015
250 miliona ljudi. (Podaci Evropske unije za radiodifuzno emitovanje - EBU).I am Happy wrote: Ma ko gleda? Gledaju besposlene zentuarce i pederi
Od Eurosonga su gledaniji bili - finale Lige prvaka i finale fudbalskog SP-a.
Ako se tebi nešto ne sviđa, ne znači da to nužno da to niko drugi ne gleda. Tim više što očito nisi informisan.
Mislim, nisam ni ja neki fan. Gledao kad je BiH učestvovala, sada onako na preskok, al' hajte da se ne lažemo.
P.S. Končita ? Prestrašno. Ono je level onih cirkuskih atrakcija i čisto ismijavanje transordnih osoba.
- sabina1
#164 Re: Evrovizija 2015
Odlični sosedi , možda pobijede :

-
RtrnOfSalisbury
#165 Re: Evrovizija 2015
jos koja godina i curak ce se okrene naopako. ovi normalni(ji) ce traze svoja prava i bice interesantniji od ovije sada i morebit i pobijede na evroviziji.
- uglavnomja
#166 Re: Evrovizija 2015
ne znam kako ce proci, meni se svidja pjesma.tvsabina wrote:
On topic - pitam se kako će proći Australia![]()
ali obicno ko se meni svidja prne u shishu
- Zviz
#167 Re: Evrovizija 2015
tvsabina wrote:On se predstavlja kao Conchita - ona , oblači se kao žena , priča i pjeva kao žena - dakle nazivam je ženom.Zviz wrote:Mislis njegov izgled. On moze sebi cunu macare - rodjo nosi makaze i cap ali ono cvrno nece dobiti da tubi na glavi po vazdan - znaci on je a ne ona. Koncita Kobasica je show i nista vise. Tu nema nekog muzickog talenta. Ima ljudi koji se bolje od nas razumiju u to i koji su dali svoje kvalitetno misljenje po tom pitanju.tvsabina wrote:Zašto kritikujemo Conchitu ? Zbog pjevanja , muzike , nastupa...? Njen izgled je njena privatna stvar. Mogla je biti ubjedljivo zadnja i na domaćem izboru i na Eurosongu prošle godine ali nije - što kazuje da se ljudima sviđa.
Sasvim mi je svejedno da li će ona biološki ili fizički postati žena , ponavljam opet je to njena privatna stvar , meni ne smeta da je doživljavam kao ženu i tako o njoj razgovaram.
Mnogi drugi su pobijeđivali bez muzičkog talenta. Svi se sjećamo Finaca Lordi zar ne? Pa opet se toliko ne gnušamo i ne kolutamo očima osim kad se pojavi Conchita samo zato što je Conchita. Stvari su jasne , ako nam se ne dopada iz bilo kog razloga , nećemo glasati ili ćemo preskočiti njen nastup i to je sve. A zapravo se napravi nepotrebna pomama i frka samo zato jer je ona žena s bradom. Svi zaboravljamo da ljudska bića imaju - bradu.
Brdo gej pjevaca koji su ipak ostali normalni bar kad je rijec o sceni. Jes ono malo 80ih bilo kao show ali nije od sebe niko pravio trasvistita kao sto ta kobasica. Uglavnom ja je dobro napisao. Ja nemam nista protiv gej pjevaca, naprotiv dosta bendova koje obozavam imaju clana ili vise koji su gej ali ovo je sto ta budala bolensa radi cirkus - u ostalom ko ga hebe. Zao mi njegovih roditelja...
- Loulou
- Zviz
#169 Re: Evrovizija 2015
Mislis kako ce zvuciti na kasetofonu?
- Loulou
#170 Re: Evrovizija 2015
Zviz wrote:Mislis kako ce zvuciti na kasetofonu?
- P308
#171 Re: Evrovizija 2015
Bgm, Srbija, bar sto se vokalnih mogucnosti tice, zadala zadacu ostalim.
- Loulou
#172 Re: Evrovizija 2015
I, kako njih zaboravih... Moji favoriti br. 1. Jest' da je Il Divo furka, al' su izvrsni.
https://www.youtube.com/watch?v=4TEpHTVWXnM
https://www.youtube.com/watch?v=4TEpHTVWXnM
- pirmin
#173 Re: Evrovizija 2015
Hoce li jos ko gledati uzivo? 
- dr socrates
#174 Re: Evrovizija 2015
Ovo takmičenje je bilo sasvim ok. negdje do polovine devedestih dok nisu počele da učestvuju zemlje Istočne Evrope.Tada počinje srozavanje ovog takmičenja i njegovog pretvaranja u potpunu farsu.
Ali eto, lažno i vještačko televizijsko prijateljstvo bivših republika SSSR-a nije puno pomoglo tamošnjim narodima da izbjegnu ratove.Imali smo sukob Rusije i Gruzije, a sada i rat u Ukrajini.
Isto se to odnosi i države nastale raspadom Jugoslavije, svojevremeno su i one počele da ponovo glume bratstvo i jedinstvo kada je u pitanju glasanje.Iza te ružičaste slike dobroćudnih komšija koji glasaju jedni za druge krije se mračni balkanski šovinizam i želja da komšiji crkne cijela štala, a ne samo jedna krava.
No to je već sasvim druga tema, a ja se iskreno nadam da će Evrovizija opet postati ono što je nekad bila i da će papanluk biti odstranjen sa takmičenja.
Ali eto, lažno i vještačko televizijsko prijateljstvo bivših republika SSSR-a nije puno pomoglo tamošnjim narodima da izbjegnu ratove.Imali smo sukob Rusije i Gruzije, a sada i rat u Ukrajini.
Isto se to odnosi i države nastale raspadom Jugoslavije, svojevremeno su i one počele da ponovo glume bratstvo i jedinstvo kada je u pitanju glasanje.Iza te ružičaste slike dobroćudnih komšija koji glasaju jedni za druge krije se mračni balkanski šovinizam i želja da komšiji crkne cijela štala, a ne samo jedna krava.
No to je već sasvim druga tema, a ja se iskreno nadam da će Evrovizija opet postati ono što je nekad bila i da će papanluk biti odstranjen sa takmičenja.
- uglavnomja