Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post Reply
Paranoid

#151 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Paranoid »

U sta gledas pa sve vidis i sve znas...kasike, grah? Svasta si ti nabrojao, a nista od toga me nije zanimalo. Svedska je daleko od mene, ali reci cu ti da one koje poznajem i koji zive tamo ne bune se i znam da im dobro ide. Medjutim, da si citao bolje postove koje pisemo, shvatio bi da si u smradu i da si se navikao, a da pri tom smo najmanje mi krivi za to.

Uzivaj..imas pozdrav iz "trafike"...lol..
stakasa

#152 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by stakasa »

PM72 wrote:
Htio sam da objasnis sta znaci "smradovi dijasporski"? Ocigledno si moralno i finansijski posrnuo i ne biras nacin kako da skrenes paznju na sebe. Ipak, evo ovog momenta u svojoj molitvi spomenucu i tvoj nik...tek toliko da ti se posreci i da nadjes svoj rahatluk, a abd da ti da sansu da pises iz udaljenosti, a i da imas onoliko koliko je dovoljno da zivis kao covjek.
Tvoj nick mi dovoljno kaže...a to da sam "moralno i finansijski posrnuo" :D :D :D bil' šta poslao ,da me izvadiš iz krize? :wink:

Hvala Bogu pa mi nikad niko nije dinara,marke,krune,dolara... poslao.Ni paket.Ni čokoladu. :thumbup: Preživio sam i bez vaše pomoći.Radim u dobroj firmi,imam svoj stan,novo auto...imam dobru djecu,ženu koju volim,žive i zdrave roditelje.Dakle,imam rahatluk.To vi iz dijaspore nemate jer ne bi turao nos i učestvovao u ovim diskusijama.Da ste pametni,kao što niste,surfali bi po švedskim i norveškim sajtovima o nauci,sportu,tehnici.Vaš maksimalni intelektualni domet je poslovođa švedske pilane,mesare,granapa,trafike.Živite na kredit,jedete na kredit,vozite auto na kredit.Ja svoje platio kešom.A nisam ukrao,nisam posudio.Zaradio.Imam i ja kredit,nisam baš "hadžija" ali fino i pošteno živim.

Pod "dijasporski smradovi" računam sve one koji nam otamo sole pamet.Prijavljuju po pet nickova pa vrijeđaju,seru,prijete,psuju.Tamo ima i dosta pametnog svijeta koji nas dostojno predstavljaju ali takvi ovdje ne zalaze.
Koja ti je vucha u tom autu sto si ga otplatio, prednja ili zadnja
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#153 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Chmoljo »

kul... bijete se.

hoćete palice?

oko kakvih se glupih stvari raspravljate. pričate o kolektivitetima i onda navodite pojedinačne primjere. ne može to ba.

pun je forum smradova. dijasporskih, koji lade jajca hiljadama kilometara daleko, i pričaju kako treba ratovati i čega se treba odricati.

pun je forum smradova, domaćih. koji kenjaju kako nešto treba promijeniti, a sami heftično gaće promijene.

pun je foruma smradova i iz Sarajeva. fakat egoistični, samsare, sve iza Malte im je selendra, oni bitni jer su iz pi*de ispali u opĆini Centar.

pun je forum smradova iz ostalih gradova. napaćeni lošijim stanjem nego u Sarajevu, isijavaju ljubomoru, jer oni nisu ispali iz pi*de u opĆini Centar.

smrad je smrad, gdje god bio. ako sunce grije u cvijet, ono više miriše. ako grije u go*no, ono više smrdi. hiljadu puta sam to rekao. zato je besmislena rasprava, jer sigurno postoje ljudi koji su rođena braća, a jedan je pobrojan gore, a drugi je dijametralno suprotnih životnih nazora.

ne možete pojedinačnim slučajevima mjeriti kvalitete nekog kolektiviteta.

kako bolan možete reći nešto Sarajlijama koji izginuše po Otesu?

Žući?

Trebeviću?

nemojte ljudi ba... naši smo jeboga pasjaluk.

Image

Image

Image

Image

zar ima razlike među njima u čije ime smo digli ove spomenike?
m_l

#154 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by m_l »

...@Chmoljo :thumbup: :bih:
stakasa

#155 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by stakasa »

Chmoljo sve je ko sto si napiso ali niko ne osporava ovo sto je na slikama. A da jedemo govna na temi - jesmo
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#156 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by hrasno38 »

Poenta cijele price treba da bude da je svaka zrtva ista bila ona u Sarajevu, Mostaru, Bihacu, Tuzli ili bilo gdje drugo. Bilo je nevenih zrtava na sve strane u proslom prokletom proteklom ratu i u biti ovdje prevrcemo njihove kosti umjesto da sutimo ako radi nicega onda radi pijeteta prema njima. Ali isto tako postoje i cinjenice koje su jednostavno neoborive i ja licno nemam namjeru da dopustim da se one tretiraju kako je kome cejf.
Medjutim 90% ove price nema uopste doticaja sa naslovom teme koja je inace postavljena sa vrlo provokativnim naslovom. Sta znaci lizanje dupeta???? To sto bi neko htio da nas uputi na to da moramo zivjeti jedni pored drugih, saradjivati, biti komsije ali se ne moramo voljeti znaci lizanje dupeta. Vucic je premijer vlade Srbije i mi moramo suradjivati sa njim i pokusati zajednicki napraviti relaksirajuci odnos u kojem bi trebalo biti dobro i nama i njima. Ova danasnja Srbija hoce u EU, mi hocemo u EU sto znaci da mozemo valjati jedni drugima. Vucic se ne uplice za razliku od proslih vlada Srbije u BiH, stavio je Dodika na tihu vatricu, pokazao je i nama kako se moze obracunati sa kriminalom u drzavi i mi mozemo palamuditi ovdje godinama o RS-u ali ona je za sada trajna kategorija dok velike sile drukcije ne odluce. Dijaspora je takodje nas dio drzavljana koji zive napolju i zaista na vlastitom iskustvu sam se uvjerio dokle njihov bezobrazluk moze ici ali takvi su manjina. Vecina je pronasla neke svoje nove zivote, posteno rade, dosta ih ima koji su jako cijenjeni u tim novim svojim destinacijama sto u svakom slucaju podize i kredibilitet njihove rodne grude ali nikako ne mogu biti ravnopravni sugovornici o temama koje se doticu zivota u BiH jer da bili revnopravni morali bi zivjeti ovdje. Isto to vrijedi i za teme o ratu u kojima pokusavaju da vise znaju od nas koji smo kompletan proveli sa zujanjem metaka oko usiju. E to ne moze i to ne damo uz svo duzno postovanje. I u WWII sto se tice Rusije glavna tema je Lenjingrad jer je pretrpio ono sto je Sarajevo pretrpilo u proslom ratu a to je zivot i borba 4 godine u totalnom okruzenju ali i herojski otpor branioca topovima i tenkovima koji su bili svakodnevnica, otpor prema pecinskom zivotu bez vode i struje i to ni jedan grad u BiH nije prezivio toliko dugo i tu mi ne pada na pamet da sa nekim polemisem. Glavni grad BiH je branjen i odbranjen i to je fakt. I ako treba da se lizemo sa Vucicem da nam bude bolje i mirnije sto da ne.....vjestacki osmjeh i tople rijeci koje ne idu iz srca nece nikoga ubiti a valja nam i dalje zivjeti i boriti se za bolje.
Chmoljo

#157 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Chmoljo »

stakasa wrote:Chmoljo sve je ko sto si napiso ali niko ne osporava ovo sto je na slikama. A da jedemo govna na temi - jesmo
ma znam da niko ne osporava. zato sam i postavio da se svi malo dozovemo, da ateriramo, da popustimo sa zajedljivošću.

sjećam se suza svoje majke na vijest o Kapiji. isto sumnjam da je Tuzlacima, Zeničanima, Biščanima, Mostarcima... bilo svejedno gledati one stolice.

samo se zaboravimo, i bavimo glupostima. a vrijeme prolazi...

odjebite trolove (i forumske i one u RL), ima još normalne raje. :)
PM72

#158 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by PM72 »

Kako ti naumpade ovo sa gaćama... :thumbup:

Na svakoj temi se iskače iz tračnica.Jednostavno,neke se stvari moraju reći pa makar koštale kritike ili banovanja.Po sto puta sam odao priznanje braniocima Sarajeva,Teočaka,Bihaća,Gradačca,Mostara,Goražda,Žepe i ne dam da se pljuje po njima.Ko god to bio.Ne dam da minimizirate patnje majki Kalesije ,Srebrenice,Aneksa ili Švrakinog.Ni četnicima ni dijasporcima.

Toliko o tome a o Vučiću sam sve rekao.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#159 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by KatarinaKosaca »

hrasno38 wrote:ali nikako ne mogu biti ravnopravni sugovornici o temama koje se doticu zivota u BiH jer da bili revnopravni morali bi zivjeti ovdje. Isto to vrijedi i za teme o ratu u kojima pokusavaju da vise znaju od nas koji smo kompletan proveli sa zujanjem metaka oko usiju. E to ne moze i to ne damo uz svo duzno postovanje.
:thumbup: Ovim citatom zaključujem pisanje na temi.
Havatar

#160 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Havatar »

hrasno38 wrote:Poenta cijele price treba da bude da je svaka zrtva ista bila ona u Sarajevu, Mostaru, Bihacu, Tuzli ili bilo gdje drugo. Bilo je nevenih zrtava na sve strane u proslom prokletom proteklom ratu i u biti ovdje prevrcemo njihove kosti umjesto da sutimo ako radi nicega onda radi pijeteta prema njima. Ali isto tako postoje i cinjenice koje su jednostavno neoborive i ja licno nemam namjeru da dopustim da se one tretiraju kako je kome cejf.
Medjutim 90% ove price nema uopste doticaja sa naslovom teme koja je inace postavljena sa vrlo provokativnim naslovom. Sta znaci lizanje dupeta???? To sto bi neko htio da nas uputi na to da moramo zivjeti jedni pored drugih, saradjivati, biti komsije ali se ne moramo voljeti znaci lizanje dupeta. Vucic je premijer vlade Srbije i mi moramo suradjivati sa njim i pokusati zajednicki napraviti relaksirajuci odnos u kojem bi trebalo biti dobro i nama i njima. Ova danasnja Srbija hoce u EU, mi hocemo u EU sto znaci da mozemo valjati jedni drugima. Vucic se ne uplice za razliku od proslih vlada Srbije u BiH, stavio je Dodika na tihu vatricu, pokazao je i nama kako se moze obracunati sa kriminalom u drzavi i mi mozemo palamuditi ovdje godinama o RS-u ali ona je za sada trajna kategorija dok velike sile drukcije ne odluce. Dijaspora je takodje nas dio drzavljana koji zive napolju i zaista na vlastitom iskustvu sam se uvjerio dokle njihov bezobrazluk moze ici ali takvi su manjina. Vecina je pronasla neke svoje nove zivote, posteno rade, dosta ih ima koji su jako cijenjeni u tim novim svojim destinacijama sto u svakom slucaju podize i kredibilitet njihove rodne grude ali nikako ne mogu biti ravnopravni sugovornici o temama koje se doticu zivota u BiH jer da bili revnopravni morali bi zivjeti ovdje. Isto to vrijedi i za teme o ratu u kojima pokusavaju da vise znaju od nas koji smo kompletan proveli sa zujanjem metaka oko usiju. E to ne moze i to ne damo uz svo duzno postovanje. I u WWII sto se tice Rusije glavna tema je Lenjingrad jer je pretrpio ono sto je Sarajevo pretrpilo u proslom ratu a to je zivot i borba 4 godine u totalnom okruzenju ali i herojski otpor branioca topovima i tenkovima koji su bili svakodnevnica, otpor prema pecinskom zivotu bez vode i struje i to ni jedan grad u BiH nije prezivio toliko dugo i tu mi ne pada na pamet da sa nekim polemisem. Glavni grad BiH je branjen i odbranjen i to je fakt. I ako treba da se lizemo sa Vucicem da nam bude bolje i mirnije sto da ne.....vjestacki osmjeh i tople rijeci koje ne idu iz srca nece nikoga ubiti a valja nam i dalje zivjeti i boriti se za bolje.
Problem je sto od tog lizanja dupeta ni Bosna ni Bosnjaci nemaju nikakve koristi dok Vucic ima posto onda on postaje faktor stabilnosti u regionu i to radi samo da bi mogli da udju u EU gdje bi kao i Hrvatska onda vrsili pritisak da se podijeli Bosna i onda svoje stavove pokusavali da prikazu kao stavove EU.
Havatar

#161 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:
hrasno38 wrote:ali nikako ne mogu biti ravnopravni sugovornici o temama koje se doticu zivota u BiH jer da bili revnopravni morali bi zivjeti ovdje. Isto to vrijedi i za teme o ratu u kojima pokusavaju da vise znaju od nas koji smo kompletan proveli sa zujanjem metaka oko usiju. E to ne moze i to ne damo uz svo duzno postovanje.
Ova i ovakve teme nisu teme o zivotu u BIH nego o stanju Bosnjaka i Bosne i svi Bosnjaci imaju podjednaka prava da o tome govore :!: :!: :!:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#162 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by hrasno38 »

Havatar wrote:
hrasno38 wrote:Poenta cijele price treba da bude da je svaka zrtva ista bila ona u Sarajevu, Mostaru, Bihacu, Tuzli ili bilo gdje drugo. Bilo je nevenih zrtava na sve strane u proslom prokletom proteklom ratu i u biti ovdje prevrcemo njihove kosti umjesto da sutimo ako radi nicega onda radi pijeteta prema njima. Ali isto tako postoje i cinjenice koje su jednostavno neoborive i ja licno nemam namjeru da dopustim da se one tretiraju kako je kome cejf.
Problem je sto od tog lizanja dupeta ni Bosna ni Bosnjaci nemaju nikakve koristi dok Vucic ima posto onda on postaje faktor stabilnosti u regionu i to radi samo da bi mogli da udju u EU gdje bi kao i Hrvatska onda vrsili pritisak da se podijeli Bosna i onda svoje stavove pokusavali da prikazu kao stavove EU.
A sta su to Bosnjacki politicari uradili da se n podjeli BiH????? Sta su to Bosnjaci uradili da nam bude bolje glasajuci iz izbora u izbore za SDA bandu koja ih je pokrala dokle je mogla. U EU kad udjes onda se ne pitas samo ti tako da ta prica ne pije vode oko pritisaka ali koliko znam nisam ja potpisao podjelu BiH nego Alija a to sto nema postenog i sposobnnog trenutno Bosnjackog politicara da bude lider regiona nije moja greska nego upravo Bosnjaka!!!! I nemoj mi matere ti pisati Bosna=Bosnjaci jer da nije bilo ovih drugih na strani Bosnjaka niti bi bilo BiH niti bi bilo Bosnjaka tako da malo vise postovanja prema Bosancima i Hercegovcima!!!!!!
PM72

#163 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by PM72 »

Koliko se sjećam,generalni sekretar UN-a je nekad bio Kurt Valdhajm a prije toga bio oficir Wermahta. :thumbup:

I svi Bošnjaci imaju pravo da se pitaju oko Bosne.Kao i svi Srbi,Hrvati...ali,dok god u sebi imaju damara oni koji su puškom branili ovaj grad i zemlju neće biti znak jednakosti između tih i onih što su bili u Štokholmu ili San Francisku.To izbijte iz glave.

Ende. :bih:
Havatar

#164 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Havatar »

hrasno38 wrote:
Havatar wrote:
A sta su to Bosnjacki politicari uradili da se n podjeli BiH????? Sta su to Bosnjaci uradili da nam bude bolje glasajuci iz izbora u izbore za SDA bandu koja ih je pokrala dokle je mogla. U EU kad udjes onda se ne pitas samo ti tako da ta prica ne pije vode oko pritisaka ali koliko znam nisam ja potpisao podjelu BiH nego Alija a to sto nema postenog i sposobnnog trenutno Bosnjackog politicara da bude lider regiona nije moja greska nego upravo Bosnjaka!!!! I nemoj mi matere ti pisati Bosna=Bosnjaci jer da nije bilo ovih drugih na strani Bosnjaka niti bi bilo BiH niti bi bilo Bosnjaka tako da malo vise postovanja prema Bosancima i Hercegovcima!!!!!!
Pricas kako ne treba umanjivati zasluge u ratu a sad umanjujes zasluge Bosnjaka za opstanak Bosne svodeci ih na lijeva smetala i da su oni koji su bili veoma velika manjina u vojsci BIH jedini zasluzni za njen opstanak :-) :roll: . Sto se tice podjele BIH Alija nije potpisao podjelu niti postoji podjela Bosne. Lidera u regionu Bosnjaci ni ne zele niti to sto srpski vladari zele da budu lideri nesto pozitivno jer to samo govori da je megalomanija i mitomanija veoma prisutna i veoma popularna medju Srbima i to pominjanje faktora stabilnosti nema veze sa tim nego sa tim da Vucic zeli da dobije legitimitet da bude vazan faktor i da poveca svoj i uticaj Srba u regionu i da kao faktor stabilnosti ponovo odlucuje o svim vaznijim stvarima u Bosni a da na to ne bude gledano kao na nesto lose . To da Bosna i Bosnjaci od toga nemaju nikakve koristi vidi svako i oko toga ne treba uopste raspravljati posto ne samo da nemaju koristi nego iskljucivo imaju stete.
Chmoljo

#165 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Chmoljo »

havatar, mačiću... ne znaš o čemu pričaš. :)

i zato što nisi bio tu, i zato što si premlad i da jesi bio tu. zato popusti, živ bio. ne brani nas...
Bodkin

#166 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Bodkin »

Havatar wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Ova i ovakve teme nisu teme o zivotu u BIH nego o stanju Bosnjaka i Bosne i svi Bosnjaci imaju podjednaka prava da o tome govore :!: :!: :!:
aha. kao i ona o rasvjeti u sarajevu i djeci pred ohr-om :lol:
Havatar

#167 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Havatar »

Bodkin wrote:
Havatar wrote: Ova i ovakve teme nisu teme o zivotu u BIH nego o stanju Bosnjaka i Bosne i svi Bosnjaci imaju podjednaka prava da o tome govore :!: :!: :!:
aha. kao i ona o rasvjeti u sarajevu i djeci pred ohr-om :lol:
Ako mislis na djecu iz Konjevic polja to se bas uklapa u temu o stanju Bosnjaka a ovo za rasvjetu mi nije jasno na sta mislis
wolf07

#168 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by wolf07 »

Ova tema na drastican nacin pokazuje koje smo mi gnjide. Nakon svega 2-3 stranice rasprave o Vucicu otisli ste u pravcu koji nema veze sa zivotom... i sto je najgore, ne prestajete! I dalje se davite u govnima vlastitih, nikad valorizovanih, zasluga za odbranu cijele BiH ili u govnima minimiziranja tudjeg doprinosa istoj stvari. O temi tek sporadicno ima koji komentar. Uglavnom ste koncentrisani na totalno nebitnu stvar, ne samo za ovu temu nego i inace, a to je dijaspora vs. domaci!

Moje prethodni post je bilo malo duzi pa ga vjerovatno vecina nije ni procitala osim @Katarina a i ona se zakacila u tom postu za najpogresniju mogucu stvar. Vratite se na temu i ako vam nije mrsko pogledajte moj post na prethodnoj strani i barem procitajte ono sto se odnosi na Vucica pa pricu nastavite u tom pravcu a ne da se k'o kakve tetke svadjate preko ograde cije je dijete prvo pocelo da se tuce ispred skole. To vam je stvarno vise nego bezvezna rasprava.
joli

#169 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by joli »

PM72 wrote:Vučić dlaku mijenja ali ćud nikada.On je sa Šešeljem i Nikolićem obilazio sarajevsko ratište juna 1995 kad ih umalo nije pogodila naša maljutka.Taj snimak imate na internetu.

Ja sam svojim očima gledao ispaljivanje te maljutke sa Huma i njenu putanju prema Poljinama.Bio sam na liniji ispod Poljina.Gađali su samohotku ispod jedne vikendice na Poljinama koja je dejstvovala po gradu.Tek poslije sam saznao da od te maljutke umalo nije poginuo Šešelj.Kad je snimak objavljen,vidio sam ko je sve bio oko te samohotke koju su naši gađali maljutkom.Aleksandar Vučić,vojvoda Tomislav Nikolić,vojvoda Vojislav Šešelj,vojvoda Nikola Poplašen,vojvoda Vasilije Vaske Vidović,vojvoda Blagojević...došla stoka da roka po gradu sa sigurne distance.A kad su naši uzvratili,svi se usrali i poblijedili od straha,pogodila im maljutka ispod auta.Puše cigare,tresu se od straha,odmahuju glavama i tumače...a mladi Vučić se pogotovo sasr'o.

Eto sa kim je bio premijer Vučić...

I svako ko kaže ili napiše da nam misli ili želi dobro ...treba poslati na psihijatriju.
Vucic je pocetkom rata bio pripadnik odnosno dobrovoljac u Belim Orlovima koje je na Grbavici vodio cetnicki vojvoda Slavko Aleksic,Borio se zajedno sa Veselinom Vlahović Batkom i u vise navrata ucestvovao u borbama na jevrejjskom groblju .Posto jebio mlad i ne bs tako sposoban borac ,odlucili su da ga povuku na Pale gde su ga zaposlili na TV gde je radio zajedno sa Rstom Djokom.

Evo ima ovde jedan video gde Seselj govori o ratnom putu Vucica

https://www.youtube.com/watch?v=kpxln-OeDHk

Tomislav Nikolic je bio dobrovoljac i za njega se prica da je pobio neke babe u Istocno Slavoniji nakon sto se napio,uzeo pusku i pobio babe i djedove

https://www.youtube.com/watch?v=UfMijGa1GNs
SaraFina

#170 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by SaraFina »

Problem Bošnjaka je što smo " kratke pameti"
Mi jednostavno sve loše zaboravimo i potisnemo. Oprostimo..Dok se drugi godinama licemjerno nabrijavaju. Kod nas je svaki zal i zelja za pravdom ( da ne kazem osvetom ) kratkog vijeka.

Još koliko juče Vučić je klao javno 100 Muslimana za jednog Srbina, sad je normalno da mu Bakir ode na noge u Beograd i lafo oni vode neku kulturnu spiku o napretku i političkoj stabilnosti regiona.

Da napravimo anketu u susjednoj Srbiji, 99,9% Srba bi se nejasno izjasnilo kako se u Srebrenici moguće da jeste desio zločin, ali svakako ne tako širokih razmjera i da taj zločin i pored svih presuda ne moze biti okarakteriziran genocidom.
Upitaj prosječnog Srbina tko je ratovao u BiH ?- reći se bosanski Srbi i Bošnjaci, dijelom Hrvati.
Nijedan neće pomenuti VJ a pogotovo krvnike rezerviste i dobrovoljce koje su godinama uvozili.
Jednostavno prosječnom evropskom Srbinu se ne dopada realna slika Srbije devedesetih a činjenice svjesno zaobilazi. Uloga Srbije u ratu u BiH je sporedna za njih.

Zato mene ne čudi ni Vučićeva ublazena proevropska retorika, namještena za promjenu imidza.
Mislim kud ćeš većeg ponora da Srbiju 2014 ni manje ni više vodi Vučić-Nikolić tandem.
Osvjedočeni četnički vojvoda deklarirani četnik i Šešeljev mali od palube. A tek Slobin mali? Pa mislim...
I sad ja trebam vjerovati u neku katarzu dijela velikosrba i te njihove klike na čelu drzave mozda?
Jedino ako poludim.

I što je najjadnije u cijeloj toj priči na vanrednim izborima Vućić potvrdjuje svoju apsolutnu političku dominaciju. Debelo je podvlači..

Što znači to? Da ogromna većina Srba podrzava Seseljevog malog?
Da li bi Vojvoda ovako dominantno pomeo?
Sigurno..
Sa nekih 85% mozda :D
Šteta pa je na odmoru.

Na kraju susjedi i komšije još pamte okupaciju Turaka iz guslarskih pjesama djeda Radovana. Da ne pominjem Handzar divizije koje su skorašnja povijest i ostale gluposti.
A mi amneziju već na devedesete imamo. Saburli duše. :-)
Haman

#171 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Haman »

Dijelim tvoje misljenje SaraFina, ali politika je politika, "najobicnija kurva" kako kaze nas narod.E hajde vjeruj ovoj ili onoj kurvi. Kazu Vucic mali se promijenio. Prosto sumnjam. Da je promijenio dlaku vjerujem, ali cud nikako. On ima cilj koji je lijepo definirao Havatar, a nasi bosnjacki politicari jos uvijek nisu definirali sta oni ustvari zele, sta zele napraviti od Bosne i na koji nacin.

:novine: :novine: :novine: :novine:
stakasa

#172 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by stakasa »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/skandalo ... /140510001

Evo linka za sve koji se nadaju da je Vucic dobronamjeran
Juvelandia

#173 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Juvelandia »

Kako četnik može bit dobronamjeran? :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#174 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

stakasa wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/skandalo ... /140510001

Evo linka za sve koji se nadaju da je Vucic dobronamjeran
To je izjava Nikolića ali dobro sada. Vučić možda ima dobre namjere ali kako kaže ona narodna: " I put do pakla je popločan dobrim namjerama."
_mufljuz_

#175 Re: Sarajevsko medijsko lizanje dupeta Vucicu!

Post by _mufljuz_ »

vidim podobre kenjaze bilo na ovoj temi :mrgreen:
Post Reply