Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebaju mi Kostas Katsouranis i Andreas Samaris. Imam viška Avdiju (a ko nema?), Barzagli, Pepe, Karagounis, logo grčke, Ideye Brown i Souleymane Bamba.
PriNc_ba wrote:moze li mi neko objasniti kako da ja trazim ko nudi duple ?
ja za sad samo mogu napraviti zahtjev da posaljem i sta trazim... a da ja trazim nekoga ne mogu nikako
Search je automatski. Ako postoji isti zahtjev sa druge strane kroz par minuta će se pojaviti razmjena. Ako želiš mijenjati sa određenom osobom, napravite obrnute zahtjeve i imate razmjenu po istom principu.
za sad 109 sliba u albumu. ne kontam sto je nekad manje sati do otvaranja sljedecih 5 paketica ? a nekad 24h ?
uglavnom mislim da ce biti bas zafrkano zadnjih 20-30 sliba skupiti jos ako nestane kodova jos ce me natjerati da kupujem slikice i kad popunim album samo da bi sjajne dobio da imam kodove ja sam do sada ukucao 31 kod od slicica i ovih promotivnih jos nekoliko... treba nekih 80-90 kodova u slucaju da razmjenis sve kako treba pa cemo vidjeti
PriNc_ba wrote:za sad 109 sliba u albumu. ne kontam sto je nekad manje sati do otvaranja sljedecih 5 paketica ? a nekad 24h ?
uglavnom mislim da ce biti bas zafrkano zadnjih 20-30 sliba skupiti jos ako nestane kodova jos ce me natjerati da kupujem slikice i kad popunim album samo da bi sjajne dobio da imam kodove ja sam do sada ukucao 31 kod od slicica i ovih promotivnih jos nekoliko... treba nekih 80-90 kodova u slucaju da razmjenis sve kako treba pa cemo vidjeti
šefica wrote:I sad opet tajmer na 24 sata za otvaranje paketica....
Citam neki frajer ne lijepi uopste, samo dole skuplja i razmjena, 100 preso odavno na taj fazon.A i ima uvijek za zalijepit
Nije baš praktično imati puno sliba nagomilano jer se one zvjezdice naguraju pa ne znaš koji je dupli dok jednu po jednu ne pređeš. A valjda je taj imao kodova i sl. možda jer je razmjena 1 na 1. Nije mogao više sliba dobiti za jednu slibu.