Kako da se nosim sa laganim flertom?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#151 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by ladyblue18 »

Ima li neka dobra dusa da me uputi o cemu se radi :zoka:
WildRedRose

#152 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by WildRedRose »

ladyblue18 wrote:Ima li neka dobra dusa da me uputi o cemu se radi :zoka:
hoda sa natasom bekvalac ili mijom martinom, a njemu tek 24-25 godina. helem, skonto je da ga magarci, ali ga ipak ne magarci. eto toliko. :mrgreen:
angeldimov

#153 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by angeldimov »

sherbett wrote:kao prvo ne bi mi palo napamet da čitam tuđe poruke, provjeravam SMS-ove, pozive, facebook ili ikakav inbox svog dečka.
Po meni je to maloumno, djetinjasto i čista idiotarija. Ne zato što bi "narušavala" njegovu privatnost..nego me se ne tiče, stvar je povjerenja i normalnog razmišljanja. Ja mogu da posumnjam i da se mučim sa svakim ženskim imenom u pozivima, a možda je neka banalna osoba i banalna stvar. ako hoće da me vara ili da se glupira dopisivanjem s drugom, ja to ne mogu spriječiti time što ću znati, niti bih išta sprečavala, jednostavno ZDRAVO! nemam ja šta tu da tražim, nit bi htjel nit mogla da nastavim takvu vezu ili takav odnos. AKo ga interesira ili intrigira ili zabavlja dopisivanje s drugom, ili nešto više od toga, pa jesam ja kreten da se spuštam na nivo ikakve rasprave oko toga? još da slušam laži i obmane, da me pravi glupačom pored svega? NEMA ŠANSE!
U ostalom, ti ako ne možeš da podneseš istinu dok te vlastite oči uvjeravaju, nego vjeruješ onome što ona kaže, nisi bolje ni zaslužio. Šta sad da ti mi kažemo?" Vjeruj njoj..te napisane poruke ništa ne znače..ona se kune svojom djecom, šta te briga što piše tamo? "
Ako je uradila jednom pa se klela djecom, pa uradila ponovo..da se kune ne znam čime opet će. i kako uopće vjeruješ ženi koja se kune svojom djecom oko ovakve idiotarije?!?!
i kakva je to žena koja se zbog pimpeka kune svojom djecom?!?!?!
1.zaljubljena žena
2. tvoj stav "ne zanima me, ne mogu utjecati, ne spustam se na taj nivo, mozda je to nesto balanalno" jednostavo ne znaci nista u praksi. Da pojasnim: svi zelimo srecu je li tako, zelimo normalnu, zdravu vezu, zelimo da uzivamo, da se opustimo, a ne stalno "necu se vezati, necu se zavlaciti, itd". Dakle, zapocnes neku vezu, ide dobro, volite se, uvazavate, nema ruznih rijeci, nema laganja, sve ide svojim tokom. Recimo da ti nikad ne pogledas njegov telefon, njegov fb, itd. Ok, sta to znaci, da li to znaci da on ne flertuje il da nema neku kombinaciju sa strane? Zasto ne pogledati ako mu vjerujemo, pa ima povjejerenja , znaci necemo naci nista. Uprotivnom, dolazis u situaciju da njezne rijeci, suze, zagrljaje, obecanja, zrtvu, podnosis za nekoga koji krisom dok spavas salje poruke drugoj :)
Nije li to mnogo vece ponizenje
ladyblue18

#154 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by ladyblue18 »

WildRedRose wrote:
ladyblue18 wrote:Ima li neka dobra dusa da me uputi o cemu se radi :zoka:
hoda sa natasom bekvalac ili mijom martinom, a njemu tek 24-25 godina. helem, skonto je da ga magarci, ali ga ipak ne magarci. eto toliko. :mrgreen:
Fala rushka dje cula i ne cula :lol:
WildRedRose

#155 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by WildRedRose »

ladyblue18 wrote: Fala rushka dje cula i ne cula :lol:
uvijek za tbe :kiss: :mrgreen:
ladyblue18

#156 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by ladyblue18 »

angeldimov wrote:Zasto ne pogledati ako mu vjerujemo, pa ima povjejerenja , znaci necemo naci nista.
:shock: :(
angeldimov

#157 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by angeldimov »

Amy82 wrote:E vako, ne da mi se sve citat (ako se nekom da nek nam preprica u kratim crtama) :mrgreen: , ali dobro si se ti zaljubio cim pamtis sve te silne detalje iz te vase afere.

Ako sam dobro shvatila, ona je neka starka s kojom ti imas pravo dobar keks :mrgreen: ali ona se dopisuje naokolo u sesnAest na FB i sl. Ocigledno ti njoj dodjes kao neka međustanica, dobra zabava, igracka, a usput drzi sebi otvorene opcije dok ne naidje neko ko bolje ispunjava njene kriterije. Ne kazem ja da ti njoj nisi drag, ali joj ocigledno nisi toliko drag cim to radi. U dubini duse znas i ti da vi nemate zajednicku buducnost. To sto te upoznala s famlijom, sto idete na izlete, mora, nove godine - mozda ti tome pripisujes neko dublje znacenje, a ona sve to onako usput. Nismo svi isti :blento: :blento:

To citanje poruka mi je van pameti, ali nacin na koji ti dopusta da citas njene poruke, pokazuje samo da te izaziva i da se poigrava.

Moj ti je savjet da bjezis iz tog paklenog kruga :mrgreen: nadji sebi finu curu (vrsnjakinju), pa se zabavljaj i uzivaj u zivotu bez tih mind games. :oops:
1. I kada naidje neko bolji ko ispunjava sve kriterije? Ide ponovo upoznavanje sa porodicom i prijateljima? Hm... ne pricamo o kurvi, nego poznatoj zeni sa dobrom reputacijom. Kako bi na to reagovali sestra i sestric, evo tetka vec dovela novog jebača. Naime, ta zena je prije mene bila u vezi dugojj 16 godina. Posto su oboje bili javni, to se zna. Da je htjela tako da mijenja cim dodje bolji, svako pametan bi sve drzo u stogoj tajnosti i uzivao. Dakle prica ne pije vode
2.Nadji sebi vrnjaskinju? Milis da je tada nesto drugacije? Imao sam i vrnjsakinje, nema je koja nije imala barem neki lagani flert. Nijedan moj prijatelj nema curu koja nije imala neki flert.
WildRedRose

#158 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by WildRedRose »

angeldimov wrote:
Hm... ne pricamo o kurvi, nego poznatoj zeni sa dobrom reputacijom. Kako bi na to reagovali sestra i sestric, evo tetka vec dovela novog jebača. Naime, ta zena je prije mene bila u vezi dugojj 16 godina. Posto su oboje bili javni, to se zna. .
edit. jadna zena nije nista skrivila da se zezam na njen racun ovako :oops:
angeldimov

#159 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by angeldimov »

sherbett wrote:
angeldimov wrote:
1.zaljubljena žena
2. tvoj stav "ne zanima me, ne mogu utjecati, ne spustam se na taj nivo, mozda je to nesto balanalno" jednostavo ne znaci nista u praksi. Da pojasnim: svi zelimo srecu je li tako, zelimo normalnu, zdravu vezu, zelimo da uzivamo, da se opustimo, a ne stalno "necu se vezati, necu se zavlaciti, itd". Dakle, zapocnes neku vezu, ide dobro, volite se, uvazavate, nema ruznih rijeci, nema laganja, sve ide svojim tokom. Recimo da ti nikad ne pogledas njegov telefon, njegov fb, itd. Ok, sta to znaci, da li to znaci da on ne flertuje il da nema neku kombinaciju sa strane? Zasto ne pogledati ako mu vjerujemo, pa ima povjejerenja , znaci necemo naci nista. Uprotivnom, dolazis u situaciju da njezne rijeci, suze, zagrljaje, obecanja, zrtvu, podnosis za nekoga koji krisom dok spavas salje poruke drugoj :)
Nije li to mnogo vece ponizenje
ako ne saznam, nije se dogodilo. Ao se dogodilo ja nemam povjerenja, nit bi da se zanosim da će se promjeniti=nemam šta tu da tražim, na silu neide!
Ovo sve što si naveo, podrazumjeva dvoje. ako je išta od toga jednostrano, čemu se mučiti, čemu išta ako ćeš biti nesretan, i kupiti mrve sa stola, odnosno, par dana biti miran i sretan..i onda ponovo?
Ali i dalje ne razumijem zašto bi gledala? Šta da gledam? nešto čega unutra nema, ili nešto što ne bi mogla da podnesem? Da primim mobitel prekopam ga i pomislim " a duša, ne švalera okolo", ili "mamicu mu, koja je ova Marina" Šta? koji je smisao?
Smisao je da ne dolazis u situaciju da njezne rijeci, suze, zagrljaje, obecanja, zrtvu, podnosis za nekoga koji krisom dok spavas salje poruke drugoj.
A ako ne znas, ne znaci da se nije dogodilo. Zna on, i sretan je sto ti ne znas jer sjedi jendom guzicom na dvije stolice. A da te napomenem, nije da si ti toga svjesna, tj. da imas rezervu da on to mozda radi, ne, ti si prepustena osjecjima divnim i potpunosti si mu predana :)
Amy82

#160 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by Amy82 »

angeldimov wrote:
Amy82 wrote:E vako, ne da mi se sve citat (ako se nekom da nek nam preprica u kratim crtama) :mrgreen: , ali dobro si se ti zaljubio cim pamtis sve te silne detalje iz te vase afere.

Ako sam dobro shvatila, ona je neka starka s kojom ti imas pravo dobar keks :mrgreen: ali ona se dopisuje naokolo u sesnAest na FB i sl. Ocigledno ti njoj dodjes kao neka međustanica, dobra zabava, igracka, a usput drzi sebi otvorene opcije dok ne naidje neko ko bolje ispunjava njene kriterije. Ne kazem ja da ti njoj nisi drag, ali joj ocigledno nisi toliko drag cim to radi. U dubini duse znas i ti da vi nemate zajednicku buducnost. To sto te upoznala s famlijom, sto idete na izlete, mora, nove godine - mozda ti tome pripisujes neko dublje znacenje, a ona sve to onako usput. Nismo svi isti :blento: :blento:

To citanje poruka mi je van pameti, ali nacin na koji ti dopusta da citas njene poruke, pokazuje samo da te izaziva i da se poigrava.

Moj ti je savjet da bjezis iz tog paklenog kruga :mrgreen: nadji sebi finu curu (vrsnjakinju), pa se zabavljaj i uzivaj u zivotu bez tih mind games. :oops:
1. I kada naidje neko bolji ko ispunjava sve kriterije? Ide ponovo upoznavanje sa porodicom i prijateljima? Hm... ne pricamo o kurvi, nego poznatoj zeni sa dobrom reputacijom. Kako bi na to reagovali sestra i sestric, evo tetka vec dovela novog jebača. Naime, ta zena je prije mene bila u vezi dugojj 16 godina. Posto su oboje bili javni, to se zna. Da je htjela tako da mijenja cim dodje bolji, svako pametan bi sve drzo u stogoj tajnosti i uzivao. Dakle prica ne pije vode
2.Nadji sebi vrnjaskinju? Milis da je tada nesto drugacije? Imao sam i vrnjsakinje, nema je koja nije imala barem neki lagani flert. Nijedan moj prijatelj nema curu koja nije imala neki flert.
Jasno je meni da ti trazis znakove da ona misli ozbiljno pa se hvatas za to upoznavanje. Npr. ja isto mislim da je to velik korak u vezi kad nekog predstavis svojoj porodici i prijateljima, ali ima ljudi koji to rade spontatno i kojima to nista ne znaci...ali razumijem te, trazis slamku da se uhvatis.

To sto si ti ovdje opisao meni ne izgleda kao zdrava i ozbiljna veza. Ona je neka rospijetina (sorry ali hajde da se ne lazemo), a ti sad ocekujes ovdje da ti neko potvrdi da je normalno da ona flertuje i dopisuje se i da ti to njoj trebas kao da oprostis jer je to ok i to svi rade. To nije ok i ne rade to svi. To je emotivna prevara i kad nekog volis i postujes ga onda nemas potrebu da se dopisujes s drugim likovima. Pravdaj ti to sebi kako god hoces. A btw, nemoj biti naivan i misliti da se ona samo dopisuje... Uglavnom, zelim ti puno srece :oops:
angeldimov

#161 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by angeldimov »

Amy82 wrote:
angeldimov wrote:

Jasno je meni da ti trazis znakove da ona misli ozbiljno pa se hvatas za to upoznavanje. Npr. ja isto mislim da je to velik korak u vezi kad nekog predstavis svojoj porodici i prijateljima, ali ima ljudi koji to rade spontatno i kojima to nista ne znaci...ali razumijem te, trazis slamku da se uhvatis.

To sto si ti ovdje opisao meni ne izgleda kao zdrava i ozbiljna veza. Ona je neka rospijetina (sorry ali hajde da se ne lazemo), a ti sad ocekujes ovdje da ti neko potvrdi da je normalno da ona flertuje i dopisuje se i da ti to njoj trebas kao da oprostis jer je to ok i to svi rade. To nije ok i ne rade to svi. To je emotivna prevara i kad nekog volis i postujes ga onda nemas potrebu da se dopisujes s drugim likovima. Pravdaj ti to sebi kako god hoces. A btw, nemoj biti naivan i misliti da se ona samo dopisuje... Uglavnom, zelim ti puno srece :oops:
Ne, ja nemam problem sa samozavaravanjem. Svako moze biti kurva, naravno, ali se ne moze tvrditi dok se ne dokaze. Ja cak i majci provjeravam telefon, jer niko nije siguran. Da pogledamo cinjenice:

1.Jasno je meni da ti trazis znakove da ona misli ozbiljno pa se hvatas za to upoznavanje. Npr. ja isto mislim da je to velik korak u vezi kad nekog predstavis svojoj porodici i prijateljima, ali ima ljudi koji to rade spontatno i kojima to nista ne znaci. - ok, recimo da ima takvih ljudi. Posto ti pises u stereotipima, da vidimo na sta to lici u praksi. Zena, zrela, sa djecom i porodicom, upozna jednog momka. Pokaze ga porodici. Za godinu nadje drugog, pokaze ga porodici. Za godinu nadje treceg, pokaze ga porodici? Znas, ovo nisu holivudski filmovi; svaki je barem malo u okvirima tradicije i naravno da nema iole normalne zene koja kcerci i sestricu svake godine u kucu na veceru dovodi novog lika. Za nasu vezu su pisale skoro sve regionalne novine i portali. Ona je potvrdila, ja nisam htio da dajem komentar. Zasto bi to sebi radila, ako ce uskoro naci novog? Ili joj je svejedno sta ce milonska masa misliti da je kurvetina? Zene koje opisujes postoje, ali one skoro sve rade tajno i diskretno

2. da je normalno da ona flertuje i dopisuje se i da ti to njoj trebas kao da oprostis jer je to ok i to svi rade. To nije ok i ne rade to svi. - moje iskustvo ne pokazuje tako. Imao sam mnogo veza ranije, sto sa starijim sto sa mladjim, pametim, glupljim ljepsim, ruznijim,svaka je imala barem jedan flert, bio to odgovor na fb chatu "hvala, nisi ni ti los :)", ili "bilo je ugodno pisati sa tobom, javi se nekad cmok". Potom, moja dva najbolja druga koja znam preko 10 godina, nikad nisu imali vezu u kojoj nije bilo toga. Dakle u dobrih 75 % veza ima barem malo benignog flerta. I to tek u 20% slucaeva preraste u tucanje uzivo.
ladyblue18

#162 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by ladyblue18 »

angeldimov wrote: Ja cak i majci provjeravam telefon, jer niko nije siguran.
Ti imas ozbiljnih problema.
S4mpion

#163 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by S4mpion »

Previše se porediš sa drugima, sa prijateljima i previše se ravnaš sa tuđim mišljenjima. Imaj svoje mišljenje i svoj stav, pa makar bio i u šupak među rajom.
angeldimov

#164 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by angeldimov »

ladyblue18 wrote:
Zašto?
Ja samo volim cinjenice i argumente. Ja sam od svoje 19-23 godine bio sa vise starijih zena. Neke su bile i kao moja majka, pazljive, tihe, mirne, porodicne. I radile su to, iz zabave, nedostatka paznje, ne znam sada tacno. Dakle to uopste zenama nije strano. Samo ne treba zatvarati oci. Sa jednog profila sam se dopisivao sa drugovom majkom, koja nam svaki dan pravi kolace i pita kako je na faksu. Sve je to zivot. Nemam probleme, nego volim istinu i cinjenice.
RahatHurmašica

#165 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by RahatHurmašica »

angeldimov wrote:
ladyblue18 wrote:
Zašto?
Ja samo volim cinjenice i argumente. Ja sam od svoje 19-23 godine bio sa vise starijih zena. Neke su bile i kao moja majka, pazljive, tihe, mirne, porodicne. I radile su to, iz zabave, nedostatka paznje, ne znam sada tacno. Dakle to uopste zenama nije strano. Samo ne treba zatvarati oci. Sa jednog profila sam se dopisivao sa drugovom majkom, koja nam svaki dan pravi kolace i pita kako je na faksu. Sve je to zivot. Nemam probleme, nego volim istinu i cinjenice.
:lol: :lol:
S4mpion

#166 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by S4mpion »

Image
LieToMe

#167 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by LieToMe »

angeldimov wrote:
ladyblue18 wrote:
Zašto?
:shock: Ne znam kako izmedju ovih par redova nisi sam skontao da imas stvarno ozbiljnih problema :skoljka: :run:
WildRedRose

#168 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by WildRedRose »

angeldimov wrote:
ladyblue18 wrote:
Zašto?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amy82

#169 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by Amy82 »

Izvini ali ti to nisi tako opisao. Ti pises da se ona konstantno dopisuje. Dakle, nije to varijanta "benignog flerta" pa razmijenimo nekoliko saljivih redova i ona kaze "znas ja sam vezi i nisam zainteresovana".

Dopisujes li se ti isto tako? Provjerava li ona tebi telefon? Vidis li ti koliko ti energije trosis na tu relaciju? Nije bolan to zdravo :mrgreen: Ja ti garantujem da ni jedna "normalna" zena koja je zaljubljena i voli nema potrebu da se dopisuje na socijalnim mrezama. :oops:

Meni ustvari nije jasno zasto si ti uopste otvorio ovu temu. Imas odgovor na svaku. Ako ti je sve jasno i ako znas da si u pravu, cemu ta sumnja i nesigurnost koja te jede? Ja mislim da ti u dubini duse znas da ona nije iskrena i da bi trebao prekinut tu relaciju, ali da si se zaljubio i tesko ti je da se odvojis od toga svega (a plus jos ta fizicka privlacnost koju imas s njom, a vi kad je to u pitanju ste svi ko bez mozga :skoljka: ).
RtrnOfSalisbury

#170 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by RtrnOfSalisbury »

onli end van. kumberlator rajdz agejn
angeldimov

#171 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by angeldimov »

Ja cak i majci provjeravam telefon, jer niko nije siguran.
[/quote]
Ti imas ozbiljnih problema.[/quote]

Zašto?
Ja samo volim cinjenice i argumente. Ja sam od svoje 19-23 godine bio sa vise starijih zena. Neke su bile i kao moja majka, pazljive, tihe, mirne, porodicne. I radile su to, iz zabave, nedostatka paznje, ne znam sada tacno. Dakle to uopste zenama nije strano. Samo ne treba zatvarati oci. Sa jednog profila sam se dopisivao sa drugovom majkom, koja nam svaki dan pravi kolace i pita kako je na faksu. Sve je to zivot. Nemam probleme, nego volim istinu i cinjenice.[/quote]

:shock: Ne znam kako izmedju ovih par redova nisi sam skontao da imas stvarno ozbiljnih problema :skoljka: :run:[/quote]
Budi precizan , na sta tacno mislis? Mislio sam na porodicne zene za koje nikad ne bi rekao da krisom oblaci tange i tuca se sa mladicem koji joj moze biti sin. Ja sam sve zelio probati, tako i to. I zasto bi moja majka bila imuna na flert i zezanje sa strane? Drago mi je da toga do sada nije bilo, ali ne vidim po cemu je moja , tvoja, njegova majka drugacija od one tamo :)
Sitijevac2011

#172 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by Sitijevac2011 »

Ajoj.
RahatHurmašica

#173 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by RahatHurmašica »

angeldimov wrote: Budi precizan , na sta tacno mislis? Mislio sam na porodicne zene za koje nikad ne bi rekao da krisom oblaci tange i tuca se sa mladicem koji joj moze biti sin. Ja sam sve zelio probati, tako i to. I zasto bi moja majka bila imuna na flert i zezanje sa strane? Drago mi je da toga do sada nije bilo, ali ne vidim po cemu je moja , tvoja, njegova majka drugacija od one tamo :)
ima li neki starosni limit ili opaljuješ sve što može navući tange?

:lol:
GaRGa

#174 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by GaRGa »

angeldimov wrote:
ladyblue18 wrote:
Zašto?

sam se molim te nemoj dalje razmnozavat....
sha_ba

#175 Re: Kako da se nosim sa laganim flertom?

Post by sha_ba »

e hejmo vako,
ona je:
poznata licnost
bila u vezi 16 godina sa poznatom licnosti
ima kcerku 14-15 god (svadjaju se, mala u pubertetu)
ima sestru koja ima sina

pitanje dana ko je doticna????? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply