Imali su takav osjecaj i za Bosnu, a ti pogledaj ko igra u grupi sa Argentinom, Nigerijom i Iranom.Hafis wrote:Eh, ambiciozan lik.seln wrote:Ja sam rad zabiljeziti danasnji datum, pa se vidimo, recimo, 2025.Hafis wrote: Treći ti ga je ziher...u vrh glave za 7-8 godina. Doduše neće se odmah tako zvati (entitet)...to ne bi ni malo dijete progutalo.
Ima tu nekoliko međufaza i još kmečanja koliko hoćeš, da te glava zaboli.
Prvo ide ''posebna'' izborna jedinica, a to ti ga je kao da je već glavić uš'o...a dalje ide k'o niz ulicu...znaš i sam da dikela nema ramena.
Ako tada ne bude treceg, zone, izbornog podrucja... hoces li nam se skinuti s kurca?
Imam neobično snažan osjećaj da ti nećeš dogurati do 2025., sve da te u pamuku čuvaju.
Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
- seln
#151 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
-
Hafis
#152 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Tješi se ti.seln wrote: Imali su takav osjecaj i za Bosnu, a ti pogledaj ko igra u grupi sa Argentinom, Nigerijom i Iranom.
- seln
#153 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ne, haveru, tjesi se TI.Hafis wrote:Tješi se ti.seln wrote: Imali su takav osjecaj i za Bosnu, a ti pogledaj ko igra u grupi sa Argentinom, Nigerijom i Iranom.
Ili mi pokazi u kojoj grupi igra erceg-posna.
- BHCluster
#154 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Hafis wrote:Tješi se ti.seln wrote: Imali su takav osjecaj i za Bosnu, a ti pogledaj ko igra u grupi sa Argentinom, Nigerijom i Iranom.

-
Hafis
#155 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Dobro ti se ovaj gore analfabeta danas raspisao. A biJo mi je malo potunoseln wrote:Ne, haveru, tjesi se TI.Hafis wrote:Tješi se ti.seln wrote: Imali su takav osjecaj i za Bosnu, a ti pogledaj ko igra u grupi sa Argentinom, Nigerijom i Iranom.
- seln
#156 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Je li "potuno" neki lokalni izraz iz Gornje Britvice?Hafis wrote:Dobro ti se ovaj gore analfabeta danas raspisao. A biJo mi je malo potunoseln wrote:Ne, haveru, tjesi se TI.Hafis wrote: Tješi se ti.
- Altsa
#157 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Hafis wrote:Treći ti ga je ziher...u vrh glave za 7-8 godina. Doduše neće se odmah tako zvati (entitet)...to ne bi ni malo dijete progutalo.seln wrote:Hafize, kazi nam de
sta te vase udruge rade
lobiraju li kod Merkelove
i ima li za treci nade?
Prvo ide ''posebna'' izborna jedinica, a to ti ga je kao da je već glavić uš'o...a dalje ide k'o niz ulicu...znaš i sam da dikela nema ramena.

- BHCluster
#158 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Estagfurullah!
Pa kako to hafize da si spao tako nisko djaba doktorat, klape, treci, EU rezolucije i opet corak, mozda je HDZ prica malo otrcana, zato i stagnacija. Kako stvari sada stoje neJma vama boljeg kandidata za sada od Slave Kukia a ako se Raguz odluci Inšallah onda je to vec 'utrka'.
Pa kako to hafize da si spao tako nisko djaba doktorat, klape, treci, EU rezolucije i opet corak, mozda je HDZ prica malo otrcana, zato i stagnacija. Kako stvari sada stoje neJma vama boljeg kandidata za sada od Slave Kukia a ako se Raguz odluci Inšallah onda je to vec 'utrka'.
- BHCluster
#159 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Bila je psihijatrijska bolnica u Domanovicima kojoj on pripada ali je 'raspustena' pacijenti prebaceni u HDZ. Mozda je to razlog sto hafiz misli da ima 'doktorat'.Altsa wrote:Hafis wrote:Treći ti ga je ziher...u vrh glave za 7-8 godina. Doduše neće se odmah tako zvati (entitet)...to ne bi ni malo dijete progutalo.seln wrote:Hafize, kazi nam de
sta te vase udruge rade
lobiraju li kod Merkelove
i ima li za treci nade?
-
daddy-kool
#160 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Da li zaista vjeruješ u ovo?Hafis wrote: Treći ti ga je ziher...u vrh glave za 7-8 godina. Doduše neće se odmah tako zvati (entitet)...to ne bi ni malo dijete progutalo.
Trebala bi se i Bošnjačka strana na neki način složiti, a čini mi se da su ideološka razgraničenja sa tim u vezi već napravljena.
-
Hafis
#161 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Što se ne bi složili.
Ta ne predstavljaju Bošnjake ova ova ljuta starina Seln ili ovaj analfabet što trčkara okolo trudi se biti smiješan.
Morat će jednog dana političkom vodstvu doći iz guzice u glavu. Vidiš da sve oko nas ide naprijed, a samo mi u mjestu. Jedino ako mora rahat patnja - neka bude.
Ta ne predstavljaju Bošnjake ova ova ljuta starina Seln ili ovaj analfabet što trčkara okolo trudi se biti smiješan.
Morat će jednog dana političkom vodstvu doći iz guzice u glavu. Vidiš da sve oko nas ide naprijed, a samo mi u mjestu. Jedino ako mora rahat patnja - neka bude.
-
RahatHurmašica
#162 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
haj ti hafisaga malo odmori. ima i sutra dan.
- BHCluster
#163 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Hajde ba hafizaga sta se ljutis 'ova ova' bice nisi uzeo tablete na vrijeme, ali kako je god HDZ-u lakse sazvakati ali i pticama na grani je jasno da vise nisu 'cimbenik'.Hafis wrote:Što se ne bi složili.
-
RahatHurmašica
#164 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
a meni fakat nije jasno kako neko sa 8% udjela, sa trendom smanjivanjaBHCluster wrote:Hajde ba hafizaga sta se ljutis 'ova ova' bice nisi uzeo tablete na vrijeme, ali kako je god HDZ-u lakse sazvakati ali i pticama na grani je jasno da vise nisu 'cimbenik'.Hafis wrote:Što se ne bi složili.
- BHCluster
#165 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ova ova moze.RahatHurmašica wrote:a meni fakat nije jasno kako neko sa 8% udjela, sa trendom smanjivanjaBHCluster wrote:Hajde ba hafizaga sta se ljutis 'ova ova' bice nisi uzeo tablete na vrijeme, ali kako je god HDZ-u lakse sazvakati ali i pticama na grani je jasno da vise nisu 'cimbenik'.Hafis wrote:Što se ne bi složili.
Morat će jednog dana političkom vodstvu doći iz guzice u glavu. Vidiš da sve oko nas ide naprijed, a samo mi u mjestu. Jedino ako mora rahat patnja - neka bude., može misliti da je čimbenik, nije li to drskost?
- Skijaš
#166 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Da je moguće dogovoriti granice Trećeg, to bi već bilo urađeno.Hafis wrote:Treći ti ga je ziher...u vrh glave za 7-8 godina. Doduše neće se odmah tako zvati (entitet)...to ne bi ni malo dijete progutalo.
- Danguba
#167 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ja da sam umjesto @HafiSa, ja bi u inat Bosnjacima glasao za Kukica. 
- BHCluster
#168 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Eno i HNS ode u helać.
-
olympus76
#169 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
slavo kukic
vec je pocelo plakanje na forumu herceg srpska,nastavlja se majorizacija
vec je pocelo plakanje na forumu herceg srpska,nastavlja se majorizacija
- Danguba
#170 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
BHCluster wrote:Eno i HNS ode u helać.
a vidi ove placipicke...
ali Raguz osjetio da brod tone...Ljubić: Žalostan sam, odgovoran političar mora podržati nastup svih hrvatskih stranaka
- Havatar
#171 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Na pomolu je slucaj Kukic 
- mayab
#172 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Kao prvo, predsjednistvo i njegovi clanovi su za obicne gradjane totalno nebitni, pri tome mislim kako obicnog prosjecnog stanovnika BiH najvise zanima kako bi bolje i kvalitetnije zivio (dakle ekonomija prije svega, kako god to isprazno zvucalo!), dok ovi likovi gore sluze za pokazivanje, bolje reci brukanje na vanjskopolitickoj sceni BiH.
Vezano s iznad napisanim, do dan danas mi nije jasno zasto se protesti pocev od 7.februara odrzavaju ispred kancelarija ove trojice fikusa!
I jos nesto, kad se pomene ime DČovića, prvo me asocira na lopovluk i prodavanje magle, Hrvatima prije svih!
Ne znam zašto!
Vezano s iznad napisanim, do dan danas mi nije jasno zasto se protesti pocev od 7.februara odrzavaju ispred kancelarija ove trojice fikusa!
I jos nesto, kad se pomene ime DČovića, prvo me asocira na lopovluk i prodavanje magle, Hrvatima prije svih!
Ne znam zašto!
- vee-jay
#173 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Hm, kako ja vidim Raguz je HZDov odgovor Kukicu.
- raskopusa
#174 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
pjusuf wrote:Ko vjeruje da su Bosnjaci organizirano glasali za Komsica kako bi ga "suknuli" Hrvatima je lud. Haman svi Bosnjaci eksperti ustavnog prava.
Kriv je iskljucivo Dragan Covic i njegova svojta sto nisu poduzeli nista za svog mandata kako bi nedostatke ustava popravili. U politici ocekivati neko postenje je glupost.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#175 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Dakle, vec sada se zna ime jednog od tri clana predsjednistva.