Googlerica wrote:ne mislim,evo citaj teme na forumu,o izbaranim ,ko bira,kako bira,zasto bira,nije bitno,ona on
to svi znamo,ralno receno
savjet: udalji se od jednostranosti

Ja bi rekao za sebe da sam birljiv ali ne nesto posebno, no ono na sta ja biram je mozda i malo cudno bi neko rekao.
1. da je plava ili sto na engleskom se kaze "dirty blond" - nebi znao kako to prevesti...
2. da ima najmanje magisterij - medicina nedolazi u obzir osim // doktorat kao ambicija - odnosno da bi htjela da bude profesorica na nekom fakultetu.
3. ako vec nezna i nema tradiciju zato onda da se nauci tj. da zna kormilati vecim brodom / jahtom i da obozava ici u planine te se skijati.
4. da nije vegetarijanka
5. da nepusi cigare
6. da ima volju da kampuje
7. da voli popit ako nista drugo pivu, pojest tartufe i raznorazne sireve
8. da neljepi one plasticne nokte
9. da nosi naocale (dioptrija)
10. da ima umjerene roditelje
11. da zna bar jedan musicki instrument svirati - po zelji klvair, violinu ili saksofon
12. i da s veseljem slusa jazz (tj, da ima volje otici u jazz bar da slusa muziku) a simfonije ili elektronska muzika su itekako dobro dosle
mada vecina od ovoga se moze svak sebi uzeti uroku 5 minuta.
kako izgleda u licu, jel ima 10kg viska, jel nezna nista skuhati uopste mi nista neznaci ...
sto se mene tice moze mi i sendvic napraviti za rucak (ako hoce) ja cu biti i vise nego zadovoljan, ali i to neocekujem,
netreba ni usisavati - meni nije mrsko sve te zenske poslove raditi, i na koljena cucnuti pa wc solju oribati da se cakli.
Nemogu ja voliti neku ako recimo nece da ide na zimski odmor ili hoce, onda da samo sjedi i nece da se skija. Ili da nece da ide campovati, ili da nezna cvor jedan od morskih cvorova svezati ili preuzet kormilo.