Međunarodne prijateljske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mrmot
Bez ljutnje - ali, dok se mladom i talentiranom francuskom igraču može desiti da igra i u finalu lige prvaka, (kao što se to desilo ove godine), istom tom igraču u slučaju da je talijan desilo bi se da većinu sezone sjedi na klupi. E pa tako se teže formiraju igrači. (To je bio i jedan od zaključaka komisije koju bio formirao njihov savez prije par godina - zbog stanovite krize u njihovom fudbalu.) Mladi igrači u Italiji puno teže stiču neophodno iskustvo zbog predimenzionirane konkurencije u klubovima.
-
DonDavudes
ako netalentirani roboti veceras pobijede doci cu u iskusenja da preispitam svoju opsjednutost loptom
mozda se pocnem baviti jogom, meditiranjem ili crnom magijom
mozda se pocnem baviti jogom, meditiranjem ili crnom magijom
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja cu se osisati prije Metallice!!!
- NeKi_LiK
To je zbog nacionalnog ponosa talijana kojem je veća čast sjediti na klupi Milana nego igrati bilo gdje u Španiji, Engleskoj a kamoli Francuskoj, Njemačkoj ili nižerazrednom talijanskom klubu. Samim tim, i još uz igrače sa strane u tim bogatim klubovima, konkurencija je mnogo veća te se teže dokazati nego nekome mladom igraču u francuskoj ligi iz koje su prvom prilikom otišli svi koji nešto vrijede.
-
St.Germain
neces vjerovati, ali postoje ljudi koji u istoj sobi imaju i kompic i tv prijemnik
komsija, vidis kako to svabe rade
komsija, vidis kako to svabe rade
-
Vingo
Neces vjerovati, ali nisi skont'o.
Hajmo opet:
Kako vam uspijeva istovremeno se fokusirati i na kompic i na utakmicu?
Mislim, opet, lako mi je za mene, ja usput pricam na telefon i lakiram nokte, ali vi ste ipak decki...
Evo sad je poluvrijeme pa se skoncentrisi.
Hajmo opet:
Kako vam uspijeva istovremeno se fokusirati i na kompic i na utakmicu?
Mislim, opet, lako mi je za mene, ja usput pricam na telefon i lakiram nokte, ali vi ste ipak decki...
Evo sad je poluvrijeme pa se skoncentrisi.
-
St.Germain
komsija a sto za svabe
:?
lojalnost domovini ti je u najmanju ruku upitna
vingo
skonto sam ba, al nisam neko ko 90 minuta moze buljit u dvajst dva insana kako trce za loptom...izuzetak su prvenstva, al ja to gledam iz zajebancije.
lojalnost domovini ti je u najmanju ruku upitna
vingo
skonto sam ba, al nisam neko ko 90 minuta moze buljit u dvajst dva insana kako trce za loptom...izuzetak su prvenstva, al ja to gledam iz zajebancije.
-
kame
Pape, Joza je mnogo pametovao. Lako je pametovat.
Trebao bi priznati da nije stvorio dobre uslove za buducnost. Napravio je montaznu kucu a u temelje ugradio TNT.
Joza i Jozini ipak nemaju toliko velike zasluge kako neki tvrde.
Imao je velike zasluge ali je imao i gresaka koje su na kraju isplivale na povrsinu. Mozda i vise grresaka od Alije Izetbegovica.
Trebao bi priznati da nije stvorio dobre uslove za buducnost. Napravio je montaznu kucu a u temelje ugradio TNT.
Joza i Jozini ipak nemaju toliko velike zasluge kako neki tvrde.
Imao je velike zasluge ali je imao i gresaka koje su na kraju isplivale na povrsinu. Mozda i vise grresaka od Alije Izetbegovica.