Idealan poklon za muskarca
- Ljakan
#152 Re: Idealan poklon za muskarca
ucinilo mi se da prozivas tu trebuMedenoSrce wrote:o cemu ba to ti![]()
haj kafu popij pa procitaj ponovno
sooooory
- Ljakan
#153 Re: Idealan poklon za muskarca
smjeh je dobar za zdravljeladyblue18 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
ne mogu da vjerujem
![]()
![]()
- MedenoSrce
#154 Re: Idealan poklon za muskarca
sve i da sam provalila ko je (iako ne znam sto bi me to zanimalo) informacija bii izgubila svaku ekskluzivnost da je objavim na forumu, sacuvala bih je za nesto siri krug raje
ne zamjeram, lijepo je naletiti na nekoga ko je spreman priznati kada pogrijesi
ne zamjeram, lijepo je naletiti na nekoga ko je spreman priznati kada pogrijesi
- Omerta13
#155 Re: Idealan poklon za muskarca

moze se ovo uraditi da bogatije izgleda, sa nekim specijalnim bojama i mocnim ramom.. Nemam koga za preporuciti al vjerujem da se uz malo truda moze pronaci dobar umjetnik. Sad malo dumaj ideje ce ti se same redati samo zapamti bitno je da ispadne dobra zajebancija a da bude za sva vremena jer kosulja se izdere, parfem se potrosi, kais ispuca, konzola ostari a umjetnine sto su starije to su bolje.
Sretno
- kockica_kockica
#156 Re: Idealan poklon za muskarca
Mescini da si mi ti nekako najnormalnija/jisabinna38 wrote:
Mislim da poklon nije toliko važan, koliko je važno da se on osjeća posebno mazeno i pazeno sa puno seksa....
ZeMsko
- kockica_kockica
#157 Re: Idealan poklon za muskarca
radostan dan wrote:ovo si prepisO sa teme- kućni ljubimci-, priznaj...kockica_kockica wrote:
Mislim da poklon nije toliko važan, koliko je važno da se on osjeća posebno mazeno i pazeno sa puno seksa....
Ja sam zeMsko
I moje misli su uvijek samo moje... ne volim se kititi tudjim mislima... hvala lijepa...
- kockica_kockica
#158 Re: Idealan poklon za muskarca
spreca wrote:
![]()
svasta i od vas ....cuj sex na rodjendan,pa to ima kad god hoce........ma odmah bi je otjero u mp3.......jedino da mi nadje neku izuzetno dobru pikaru
![]()
![]()
![]()
![]()
eto treba mu kupiti naliv pero i pretvarati se da je on odusevljen
de nam kontakt tvoje zene da joj kazemo da ti kupi srce s rukicama i naliv pero... posto sex imas kad god pozelis taj dan ti ne treba
- lavorpunvode
#159 Re: Idealan poklon za muskarca
i ja sam jedna od tih prakticnih.. uvijek gledam da kupim (bilo kome) nesto sto bi mu u tom trenutku moglo trebatidječak sa šibicama wrote:Pa zajebavamo, mi smo muskarci skromni i jednostavni. Das mu pare da ih on potrosi, nije vazno gdje i kako, osim ako nije neki snob... kupi mu flasu viskija, ako ne pije onda flasu sirupa od jagode na razmucivanje, sta ja znam... pa ti najbolje znas kakve on stvari voli, ne kontam, koliko ga to ne poznajes pa ne znas sta bi ga obradovalo.
Otkud mi znamo...
Ili ga pitaj "sta zelis", sto da ne.
Sve mi se cini da ce covjek dobiti ono naliv pero.
i sama sam sebi dosadila s onim pitanjem "reci mi sta ti treba, bolje da ti kupim nesto sto ti fali, nego da kupujem gluposti"
joj. gdje je romantika, gdje je masta. kod mene ____________________________
-
radostan dan
#160 Re: Idealan poklon za muskarca
Bodkin wrote:pokucaj mu na vrata u mantilu i stiklama, a ispod mantila...po tvom izboru. imas ovdje temu dobru na podforumu ljubav&sex. moze te @radosni uputiti, komentarisao je tamo cesto
misliš na trojku?
apsolutno, apsolutno...nezaboravno veče, njih troje goli, u stavu mirno, po sred sarajeva, u intimnoj atmosferi iznajmljenog stana na m. dvoru intoniraju himnu -god save the queen-, sa sve šoljicama čaja i tacnom u rukama...
- Joe McCarthy
#161 Re: Idealan poklon za muskarca
Sex, zahvali mi kasnijesabinna38 wrote:Sta pokloniti muskarcu za rodjendan , ako se radi o zrelijem muskarcu, koji je pri tom intelektualac a da to ne bude neki od klisea knjiga, parfem itd ??
Sve sam ideje ispucala. A trazim savrsen poklon !! I NEED HELPPPPPP !!!
- Zox
#162 Re: Idealan poklon za muskarca
Po tome kako si ga opisala, neki antikvitet, slika ali da nije neka stanca.
- insomnia78
#163 Re: Idealan poklon za muskarca
Ahahahaladyblue18 wrote:Mozda mu je i rodjendan uskoro pa da ne propadne poklon.Digla_da_kreci wrote:Ma nist ne brini. I u najgorem slucaju, uvijek imas naseg respusabinna38 wrote:Nabili ste mi suhvu da mi je decko peder, da sam mu paravan, da je papak ....ustvari vise nisam sigurna ni da mi je decko![]()
![]()
![]()
![]()
Mlin za kafu?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- spreca
#164 Re: Idealan poklon za muskarca
@Sabina.......ja misli da je najbolje da ja i ti udarimo par partia sexa a on nek gleda....to ce mu se sviditi
- sabinna38
#165 Re: Idealan poklon za muskarca
spreca wrote:@Sabina.......ja misli da je najbolje da ja i ti udarimo par partia sexa a on nek gleda....to ce mu se sviditi

-
radostan dan
#166 Re: Idealan poklon za muskarca
vid kako se izbečila...spreca wrote:@Sabina.......ja misli da je najbolje da ja i ti udarimo par partia sexa a on nek gleda....to ce mu se
sviditi
predloži joj da ona gleda, a ti i vojvoda od velsa udarite partiju sex-a, pa nek joj u sledećem gifu oči ispadnu...
- Danguba
#167 Re: Idealan poklon za muskarca
bilo bi, ne znas ni svijecu drzati...spreca wrote:@Sabina.......ja misli da je najbolje da ja i ti udarimo par partia sexa a on nek gleda....to ce mu se sviditi
- honky tonk
#168 Re: Idealan poklon za muskarca
Ridjobrki wrote:Onda neki set za brijanje dijelova oko vagine zvuči kao dobar poklon.sabinna38 wrote:atorniji putnik wrote:daj mu stoju i posalji ga u kafanu i eto ti poklona koji ce on znati cijeniti
Ne pije, ne pusi a i da se kurva znala bih....Tako da
- McMoy
#169 Re: Idealan poklon za muskarca
Ljakan wrote:ma dildo mu kupi pa nek skakuće princ